Buna dimineata gasca! M-am trezit sa va pregatesc 2 feluri de cafea! Ness si naturala! Cu zahar si fara! Cu frisca, lapte condensat! Pofta buna tuturor! Soi o zi frumoasa! Pt, toate! | ||
Jojolin Postat pe 2 Martie 2010 08:13 |
||
---|---|---|
socrela nu imi place nickul.Nu ca ar fi nume urate dar te stim toate ``socrela``ne induceti in eroare Nu mi-ai raspuns la cele 7 puncte ce ti le-am adresat, inca... salina multam de invitatie ma mai gandesc ...sigur dupa cat v-am criticat nu imi puneti ceva in aer si ies mai zburlita decat sunt |
||
alinakatt Postat pe 2 Martie 2010 11:15 |
||
te-a invitat salina???? pai nu-mi da si mie o invitatie ca asa ar fi frumos |
||
|
||
bau Postat pe 2 Martie 2010 11:28 |
||
vezi daca nu i-ai luat de ciuf | ||
alinakatt Postat pe 2 Martie 2010 11:32 |
||
Iubirile vietii mele sunt fii, familiile lor si in special;; nepotii. Numele meu este format din numele celor 2 nepoti, vanesa-raul , asa ca; nu am de ce sa dau explicatii! Nici mie nu mi plac multe lucruri asa ca, desi nu mi plac le accept. In privinta raspunsurilor nu cred ca am de dat socoteala cuiva pe acest pamant inafara de Dumnezeu. Ozi frumoasa tuturor. | ||
Jojolin Postat pe 2 Martie 2010 15:37 |
||
buna fetelor, vad ca s-au linistit treburile pe aici si toata lumea e multumita. Se beau cafele si se fac invitatii. Asa e bine, chiar daca mai sunt replici mai taioase asta e, vor trece si ele. Va urez o zi superba si sper sa avem parte de primavara de acum inainte. | ||
Pitu Postat pe 2 Martie 2010 17:01 |
||
cate invitatii la cafea si cu lapte si fara lapte si cu frisca si fara frisca ''socrela'' vrea sa ne indulceasca zilele inca de dimineata si nimeni nu onoreaza invitatiile | ||
anaROBERT Postat pe 3 Martie 2010 00:40 |
||
salut | ||
office_salinasusesi_ro Postat pe 3 Martie 2010 11:12 |
||
salina sunt curioasa voi si cititi ce scriem noi.Nu o spun la spo`doar asa.... apropo cu invitatia...daca o trimit pe sorumea cu fiemea mai e valabila sau nu |
||
alinakatt Postat pe 3 Martie 2010 11:17 |
||
era pentru ca nu ati mai postat reclama, ca sa nu se inteleaga gresit Un simplu salut a fost fantastic |
||
alinakatt Postat pe 3 Martie 2010 11:19 |
||
salut salina,evident ca si citesc ce scriem noi dar oare sunt barbati sau femei,ce curioasa sunt . alina poate vor sa te cunoasca personal |
||
anaROBERT Postat pe 3 Martie 2010 11:20 |
||
pai daca vrea sa ma cunoasca personal in 5 minute sunt la ei....am biroul la doi pasi | ||
alinakatt Postat pe 3 Martie 2010 11:22 |
||
aaaaaaaaa iauzi ce bn de tine pai atunci onoreaza invitatia eu daca as fi acolo nici n uas sta pe ganduri imediat m-as duce acolo | ||
anaROBERT Postat pe 3 Martie 2010 11:24 |
||
chiar ce esti femeie sau barbat sau grup organizat | ||
alinakatt Postat pe 3 Martie 2010 11:24 |
||
salinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa pot veni si eu | ||
anaROBERT Postat pe 3 Martie 2010 11:24 |
||
beyyyyyy nu va intindeti la vrajeala ca-i bagam la faliment | ||
alinakatt Postat pe 3 Martie 2010 11:28 |
||
pai la cate reclama isi fac cred ca deja sunt la faliment sti vorba aia reclama sufletul comertului salina nu mai merge treaba |
||
anaROBERT Postat pe 3 Martie 2010 11:40 |
||
Merge treaba, nu dam faliment. Poate sa vina sora ta cu a mica, invitatia pt o sedinta de tratament este pt un adult si un copil (copilul trebuie supravegheat de un adult). Singura restrictie e ca cei doi sa nu fie raciti sau gripati in momentul tratamentului, sa nu fie bolnavi de vreo boala contagioasa (pt protejarea celorlalti pacienti). Trimite mail cu cele doua nume la [email protected] si santeti invitatele noastre. "anaROBERT", invitatia e valabila si pt tine (un adult si un copil), o sedinta de terapie gratuita. Si sa eliminam si alte speculatii, adultul poate sa fie barbat sau femeie. Trimite te rog mail cu numele celor doi si va programam. |
||
office_salinasusesi_ro Postat pe 3 Martie 2010 16:38 |
||
invitatie valabila si pt "mony08". Trimite te rog mail cu numele celor doua persoane (adult si copil) si va asteptam pt o sedinta gratuita de terapie. | ||
office_salinasusesi_ro Postat pe 3 Martie 2010 16:42 |
||
Si in legatura cu reclama, nu facem reclama doar pe un topic (de ex salina sau timisoara sau timis etc) pt ca vrem sa fim cunoscuti si in alte orase. De ex pe Healthy.ro, un utilizator din Zalau, mkiss260, ne solicita ajutorul sau un parteneriat pt deschiderea unei saline artificiale la Zalau. Tot datorita reclamei, santem in discutii avansate pt o salina la Craiova. Si o persoana din Braila si-a manifestat dorinta de a deschide o salina. Daca veti onora invitatiile veti vedea ca este ceva deosebit (exact ca in Occident) si ca este benefic pt sanatate. Deci, chiar daca mai si deranjam (speram ca nu prea tare) sant si utilizatori care folosesc informatiile primite. |
||
office_salinasusesi_ro Postat pe 3 Martie 2010 16:57 |
||
Bine v-am regasit! In viata si familia vs, fiecare faceti exact ce doriti! Va beti cafeaua, sau ceaiul, cu cine va face placere! Eu am cateva persoare la care le face placerea sa si bea cafeaua cu mine!Eu n-am obligat niciodata pe nimeni sa ma agreieze, dar nu suport , persoanele bagacioase , care nu cunosc notiunea de ;respect; sa fiu respectata;!Asa ca nu- mi pasa cine vrea si cine nu, sa bea o cafea cu mine!Vad ca si asta le deranjeaza ! Este problema lor! Nuuuuuuuuuu a mea! O DUPA MASA LINISTITA! Tuturor! | ||
Jojolin Postat pe 3 Martie 2010 17:12 |
||
Ce tare cu SALINA!! V-ati combinat toate gata! Eu am fost doar pana la Deva, nu am mai ajuns la TM, dar promit sa beau un cofi cu alina, cand voi ajunge si sa merg la salina cu familia. Dar e pacat sa faci o sedinta fara sa mergi pana la capat... Deci, SALINA, cat e o sedinta, de la a doua in sus Slabut la activitate.. Revin, poate maine la cofi, dupa 9. Salutari din Tg Jiu! |
||
ses Postat pe 3 Martie 2010 22:38 |
||
Buey, sunteti molipsitoare. Ati lipit si SALINA de voi |
||
ses Postat pe 3 Martie 2010 22:53 |
||
am o curiozitate SALINA esti barbat,femeie au grup ceva ne-ai citit postarile,nu de alta dar as vrea sa vin cu soacra mea daca se poate.suntem ''mama''si copilul . msik pentru invitatie oricum |
||
anaROBERT Postat pe 4 Martie 2010 00:12 |
||
socrela nu te impacienta eu voi bea maine cu tine ce vrei,ne vom savura coffa si vom barfi sau cum vrei vom povestii | ||
anaROBERT Postat pe 4 Martie 2010 00:39 |
||
aly_fab Postat pe 4 Martie 2010 00:43 |
||
anaROBERT Postat pe 4 Martie 2010 00:52 |
||
Cine vine la Salina SUSESI afla secretul. | ||
office_salinasusesi_ro Postat pe 4 Martie 2010 04:26 |
||
:sml-love0049 Buna dimineata tuturor! Ieri perechea mea a implinit 67 ani!Am sarbatorit in liniste noi si fiul adoptiv( ) fratele nurorii din Cuba! Apoi am vb, cu nora ceea mica ( e din Cuba)cu prietenele ei, apoi am vb, cu fiul cel mic aflat in Spania dar este in nord in Galicia la munca sapt, asta! Fiul cel mare era in drum spre Germania(din Spania) lucreaza pe tir,,,,,,,,,, nuuuuuuuuuuuuuu,,,, (baa da!!)) ne iubesc dar ne doresc!! Erau,, disperati fiecare sa ne sune ca; era ziua lui; tati!!((Tat-so)),,,,,,desi duminica am sarbatorit in familie ziua lui!!La ora 23.30.Ne-am retras la noi in camera si suna disperat; telefonul ;mobil; 2 telefoane fixe, internetul,,,parca era ;cutremurul din ;1977,, !!!! Erau ;nepotii cu ;nora!! Din Spania! Nepoata mi-a reprosat;-Buni cum crezi tu ca ;noi; am uitat de voi, de bunicu?? Cel mic a rezolvat ceva la calculator si a fost stricat o saptamana!Mi-au trimis flori, mie, bere lui bunicu, pupici la amandoi,,ne-au spus si scris cat ne iubesc ei toti si cat de dor le este de noi! Asta este cel mai mare cadou care ni l fac, nepotii si familia lor!Am vb, cu ei duminica la telefon dar;ieri au facut tot posibilul sa ne vedem!! Asa a fost si pe 23 dec, cand eu am schimbat prefixul!Nici una din nurori, nu mi-a trimis (( ((funie si sapun))ne-au intrebat ca; -n-avem de gand sa i vizitam nici de Pasti????Asta este adevarata familie! Si cu bune si cu rele, dar este ;unita((; nu de fatada doar!)) Iubirea lor este sincera, a ns, la fel!! Ca ;duminica am vb, ne-au felicitat de aniversarea casatoriei,(( 38ani, ) de la nunta,)ne-au trm; felicitari, lui de ziua lui, de aniv, casatoriei, de 1 Martie, ce as putea sa mi mai doresc?? Mai ales ca; nepotii nu voiau sa plece din fata calculatorului desi era tarziu si dimineata pleaca; la scoala fata si la gradinita baiatul.Este cel mai frumos cadou pe care ni l fac zi de zi, ai nostri copii! Chiar daca , sunt maturi!Va doresc si voua sa aveti o familie unita in dragoste si pace! O cafea cu ce doriti voi si cu cine va place s o beti! Pofta buna! Eu o beau cu toate si vreau sa fiti toate ;sanatoase, frumoase, fericite bucuroase! De ceea ce va dat bunul Dumnezeu. | ||
Jojolin Postat pe 4 Martie 2010 08:21 |
||
Jojolin Postat pe 4 Martie 2010 08:23 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
AFTER SCHOOL CLUBUL ISTETILOR DIN CONSTANTA (SCOALA DUPA SCOALA) | 1 | De la: kidz001127 31 August 2009 13:47 |
Garsoniere - Apartamente - Inchirieri Spatii Comerciale Bucuresti | 1 | De la: garbo_6756 19 August 2012 15:39 |
Vand port bebe si marsupiu marca Pierre Cardine | 1 | De la: XEMONIA 25 Septembrie 2009 19:50 |
|
||
Vand tricicleta | 2 | De la: Krisstall 23 Iulie 2009 13:49 |
bb-ei nascuti in ianuarie..la mai mult.... | 60 | De la: office_salinasusesi_ro 4 Iunie 2010 14:42 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural