soacrele astea....

Buna dimineata! Poftiti care, doriti la o cafea delicioasa! Eu mi-am ales ;baba; pe data de 3 ,ieri a fost dimineata, ninsoare, apoi la pranz a fost soare , cald 14 grade, o zi minuunata! VA DORESC O ZI FRUMOASA!
Jojolin
Postat pe 4 Martie 2010 08:25
Buna dimineata si pofta buna la cafea. Din cate observ nu se mai bea cafeaua pe "cafeneaua forumului" ci la "soacrele astea". Cel putin asa pare. Bine e oriunde atata timp cat se bea, nu? Doamna felicitari pt aniversari si multi ani inainte. E normal sa va felicite familia cu ocazia aniversarilor si cred ca nimeni nu contesta faptul ca sunteti iubita de familie. La multi ani si multa sanatate.
Pitu
Postat pe 4 Martie 2010 09:07
socrela felicitari,sa fiti sanatosi si la multi ani.

salina,si tacerea este un raspuns dar nu mi-ai spus pot veni cu soacramea poate se mai imbuneaza si ea
anaROBERT
Postat pe 4 Martie 2010 13:23
Buna dimineata! Poftiti dragelor la o cafea! Sa va treziti bine!
Jojolin
Postat pe 5 Martie 2010 08:06
Va multumesc la toate pt, felicitari! Nu conteaza unde si cu cine va face placere sa va beti cafeaua! Ca doar nor fi ;;soacrele astea;; ,,,,,,BAU BAUL VS!!! Wekend placut!!
Jojolin
Postat pe 5 Martie 2010 08:09
s-au epuizat subiectele pe topicul asta m-am saturat de atatea postari ...cine vrea cafea,va servesc cu o cafea,cum vreti cafeaua,cine bea cu mine o cafea

socrela ai o problema cu cafeaua,te trezesti si iesi la vanzare pe forum
anaROBERT
Postat pe 5 Martie 2010 12:30
Usor anaROBERT, sa nu fii ciufulita pe-aici..
ses
Postat pe 5 Martie 2010 12:34
sa fiu ciufulita de cine ses? sau eu nu pot ciufuli,virtual evident
anaROBERT
Postat pe 5 Martie 2010 12:35
beyyy va mananca degetele sa inteleg va lipseste socrela
Hai ca va dau eu ceva din ea::::;;VA IUBESC!!!!! IMI LIPSITI MULT vreau sa imparta cafeau cu cineva;;; ma plictisesc:::: rau de tot???!!!
alinakatt
Postat pe 5 Martie 2010 12:38
Pai nu stiu.. vrei sa aflam?
ses
Postat pe 5 Martie 2010 12:38
nu sunt nici curioasa si cu atat mai putin speriata doar ca imi lipseau discutiile erau interesante,dar se pare ca nu esti bine dispusa astazi
anaROBERT
Postat pe 5 Martie 2010 12:40
Dimpotriva! Sunt ok. Dar probabil ca nu ai observat zambaretul la sfarsit..
ses
Postat pe 5 Martie 2010 12:44
Mai ses pe tine numai pe topicul asta te gasim,nu vrei sa mergi niciunde,tre sa venim noi la tine
bau
Postat pe 5 Martie 2010 12:44
Da, am vazut azi-noapte activitate si pe inca 2.. dar eram chiauna de somn, ca am ajuns tarziu acasa si nu mai puteam nici sa stau pe picioare, d'apoi sa raspund pe forum. Hai ca arunc acu' un ochi..
ses
Postat pe 5 Martie 2010 12:46
oricum la toate topicuri am vorbit
pe unde ai mai fost ses?
hai ca sa fiu si eu on topic : ce-ti mai face socrela?

fetele bine a-ti revenit in fortza.Am crezut ca topicul asa s-a transformat in topicul soacrei
bau
Postat pe 5 Martie 2010 12:48
iar ati disparut fetelor?

eu ma intreb cateodata oare cum voi fi daca voi apuca sa fiu soacra?

cateodata mai facem misto de fimiu si ii spunem ca il ducem la gagigi si devin asa un pic geloasa ce nebuna sunt
anaROBERT
Postat pe 5 Martie 2010 13:01
MAI MA AMETITI DE CAP!!!! stabiliti-va pe unul singur sa pot face fata si eu mi-am pierdut antrenamentul
sa fiu la subiectul topicului.....in curand aterizeaza soacra pe plaiuri romanesti cred ca e vorba de un control ceva ca inca nu mi-am dat seama.Trebuie sa ma pun sa studiez terenul
alinakatt
Postat pe 5 Martie 2010 13:07
noi urmarim sa fim pe pozitii sa nu mai fim sa nu suparam celelate mamici,dar oricum nu reusim
anaROBERT
Postat pe 5 Martie 2010 13:08
Alinakatt tre sa pregatesti totul sa fie ok ,ca cine stie ce si-a pus soacra in cap.

Anarobert eu totusi cred ca o sa fiu ok ca soacra.Acum depinde si cat rea e nora . Dar daca e prea rea atunci o sa ne vedem mai rar ,dar in niciun caz nu cred ca o sa intervin vreodata in familia lor,mai ales nu o sa stau pe capul lor nici macar o saptama ca e greu .
bau
Postat pe 5 Martie 2010 13:11
cine stie ce vremuri om mai prinde si in ce conditii vom mai trai,va fi oare posibilitatea sa aibe casa lor sa nu fim nevoite sa stam cu ei sau ei cu noi
anaROBERT
Postat pe 5 Martie 2010 13:13
eu pe al meu baiat o sa-l invat de mic sa pretuiasca femeia, sa fie atent si sensibil, asta sa n-am surpriza sa-mi aduca in casa vre-o cotoharla de neam prost , totul depinde de el, zic eu.
aly_raz
Postat pe 5 Martie 2010 13:16
Eu inca mai sper asta Ana.

Alinakatt sa vezi cate topicuri am deschise pe bara si le mai dau din cand in cand refresh si mai deschid o gramada cand imi lincare casuta de jos.Rad de una singura cat ma chinui sa ma tin dupa fete.Mai dau din cd in cad si pe vezi toate mesajele noi.

bau
pe mine ma surprinde decizia ei de a veni incoace.Care-i chestia...eu am avut niste ``meciuri`` cu fiusu, care este la ora actuala la ea in italy.De obicei ea este foarte impartiala si pot zice ca in major parte din cauze a fost de partea mea si la cam pus la colt pe fiusu.Tare imi este ca a trimis-o el voluntara cu steguletul sus pe masa.Vedem cand vine
alinakatt

Alina... batranetea!! Crezi ca eu pot face fata? Deja m-au luat la rost, de la prima ora, n-ai vazut?

Mie mi-a venit o idee.. Ce-ar fi sa deschidem un topic nou unde sa ne adunam gasca asta de-aici... unde sa putem vorbi orice.. si despre soacre si despre retete si despre ce ne mai bubuie noua, fara sa se supere pe noi cineva, ca sa nu mai fie nevoie, cum zice alina sa facem fata la mai multe topicuri.
Cine e PENTRU?

Alina, cred ca ne parasesti repede.. Tre sa mergi sa faci curat, sa speli mobila cu Pronto, vasele cu Pur, podelele cu Mr Musculo...

ses
Postat pe 5 Martie 2010 13:18
Sa nu mai zic prajitura ei preferata... cu Dr Oetker
ses
Postat pe 5 Martie 2010 13:23
de ce sa va parasesc e curat al mine acasa sau asa cred eu cel putin din punctul meu de vedere.Cui nu-i convine sa sta la casa lui
aaaaa cat de prostuta pot fi din cauza soacrei iti faci tu probleme sta la hotel si se hraneste la restaurant asta cu siguranta.Asa procedez cam de fiecare data cand apare
alinakatt
Postat pe 5 Martie 2010 13:26
Uaaaa!!! Ce tare! E clar, am multe de invatat de la tine.
ses
Postat pe 5 Martie 2010 13:27
asta nu ai stiut-o asa-i ses???

E ok idea cu topicul ar fi bun si cel cu mamici on line .....
alinakatt
Postat pe 5 Martie 2010 13:28
Pai ce, n-am inteles...de ce sa stea la mine acasa steie la hotel si sa vina in vizita.Nu-i de ajuns ca ma duc sa o iau sa o duc inainte inapoi pe unde vrea sa mai doarma si la mine acasa ma lasiiiiiii
alinakatt
Postat pe 5 Martie 2010 13:31
eu sunt pentru dar si topicul on-line este la fel numai ce ses nu binevoieste sa ne onoreze pe bancuta acolo.
anaROBERT
Postat pe 5 Martie 2010 13:33

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Vitamina D3 Injectabil 5 De la: LadyLu 26 Martie 2011 11:16
Buna mamici si viitoare mamici din Zalau! 8 De la: office_salinasusesi_ro 4 Iunie 2010 14:58
You want a long life? 1 De la: sorinheisu 20 Iulie 2009 15:55
bb-ei nascuti in martie..la mai mult.... 18 De la: office_salinasusesi_ro 12 Aprilie 2010 23:17
Mana admortita... 3 De la: pinicuta 8 Iulie 2009 14:02
Setari Cookie-uri