soacrele astea....

eE usor a scrie versuri, cand nimic nu ai a spune! Eusor sa dai sfaturi cand nu esti in postura! Ve ti trai si ve ti vedea ce frumoasa ste meseria de soacra! In privinta cafelei,,,ana,,, nu inteleg ce te freaca atat ;hamul; cum se spune la noi inArdeal1 Nu te-a obligat nimeni sa bei cafea sau sa te bagi in seama cu mine pt, ca eu nu bag in seama ce scrii! Eu nuuuuuuuuuuu ti-am comentat la nimic1 Am dat; ignorrr;! Fa si tu la fel, bea cafeaua de la mamica ta soacra! La ce ai vrea sa te invit???!! Oare???!!Nici o postare decenta ,nu este suficienta pt, o personalitate ca tine1 Asa ca ,,fa ;;Ignorrrrrrrrr;;;; la cafea!!
Jojolin
Postat pe 5 Martie 2010 13:56
Ignor la mine!!
Jojolin
Postat pe 5 Martie 2010 13:58
ma doare capul esti fara speranta
alinakatt
Postat pe 5 Martie 2010 13:59
draga soacro spune-mi te rog une faceam refeire la tine,lasa-ma cu versurile ca sincer nu isi au locul desi vad ca iti pasa ce scriu daca comentezi.

ce te freaca atat=daca mi-as auzi mama vorbind asa la o varsta destul de inaintata i-as atrage atentia asupra modului de vorbire dar nu este o noutate vocabularul ''tau'' lasa de dorit muuuuuult
anaROBERT
Postat pe 5 Martie 2010 14:01
sunteti on topic ....ramaneti pe pozitii
alinakatt
Postat pe 5 Martie 2010 14:05
pai daca vrem sa vorbim sa vorbim ce este de vorbit,nu din amintiri ca si eu pot raspunde la provocarile altora,macar daca eram vinovata dar cred ca soacrei ia casunat pe mine astazi
anaROBERT
Postat pe 5 Martie 2010 14:06
mentionez ca sunteti inca On topic.
Ps. nimeni nu se simte vinovat pe acest subiect iar daca socrela are refulari lasa-i gandurile sa zburde linistite pe tastatura...o face fericita
alinakatt
Postat pe 5 Martie 2010 14:11
Buey, eu cred ca asa trebuie sa fie... deja vad tot mai rar cand soacra se impaca cu nora. Deci ceea ce se intampla aici, tre sa fie ceva firesc, bag sama... a?
ses
Postat pe 5 Martie 2010 14:12
o multime de galbejiti de la mine pentru tine ';;;; ce rea...lista sunt
anaROBERT
Postat pe 5 Martie 2010 14:12
pai cred ca da....este exact ca in viata soacra cu nora,nici pe internet nu se inteleg oare sunt eu prea rea fetelor,trebuie sa imi schimb modul de gandire
anaROBERT
Postat pe 5 Martie 2010 14:14
Clar!
ses
Postat pe 5 Martie 2010 14:16
ses ia gandeste-te un pic asa ``virtual`` daca socrela noastra are asa refulari prin tastatura ce-o fi mai la gura ei live.Ca deh aici nu poti sa te exprimi la fel ca si cum te-ai exprima verbal-live.

sunt inca on topic
alinakatt
Postat pe 5 Martie 2010 14:16
ana daca iti schimbi modul de gandire risti sa fi si o sa te directionez in alta parte.
Este ultima mea avertizare
alinakatt
Postat pe 5 Martie 2010 14:18
nuuu eu ma refeream daca imi schimb modul de gandire cu soacramea si ii spun dimineata sarumana mama,ce vrei samamanci mama,si la culcare iti fac patu mama.........vaiii ma bufnete rasul nu am sa fac asa ceva niciodata.

socrela unde ai fugit,revino si sustine ce ai scris chiar m-ai bagat in ceata sunt mai inceata la minte ce sa fac
anaROBERT
Postat pe 5 Martie 2010 14:20
anaROBERT cd iai zis la multi ani la sotiorul ei ai fost buna acum gata vezi doamne ce iai facut.

Socrela,ca stiu ca ma iubesti, aici suntem ca sa discutam ,nu ca sa ignoram. Mi-as dorii sa vrb cu nororile dvs sa vad ce parere au ele despre dvs.
bau
Postat pe 5 Martie 2010 14:21
socrela imi faci griji sper ca esti constienta ca esti cu atatea cafele si covrigi.Ma gandesc deasemenea ca esti constienta ca doar tu singura iti bei cafeaua iar restul fetelor sunt la ele acasa.Deci este o cafea virtuala nu avem cum sa o bem la masa ta....in consecinta esti .Este ultima mea avertizare, te rog sa te axezi pe subiectul tau la topic Cafele si Covrigi daca este sau sa deschizi unul
alinakatt
Postat pe 5 Martie 2010 14:21
am sarit peste asta daca socrela nu ma agreeaza eu ce sa fac sa nuuu din contra ii trimit pana ameteste.

si eu as fi curioasa ce gandesc nurorile ei dar....deja cred ca stiu,joaca ca atacanta soacra noastra
anaROBERT
Postat pe 5 Martie 2010 14:25
fetelor nu am citit tot dar vad ca socrela nu se lasa deloc, da nici voi tineti-o tot asa.
viobregar
Postat pe 5 Martie 2010 15:18
Deci, eu cred ca voi sunteti rele si imposibile!
ses
Postat pe 5 Martie 2010 15:18
iar ati disparut fetelor,eu am iesit ca mi-a cazut netu si am ratat tot dar reiau,nici o problema.
anaROBERT
Postat pe 5 Martie 2010 15:43
asa ses i-ai apararea de aia te iubeste atat de mult,in toate postarile ei vorbeste cu tine,in multe o si precizat "ses"
apropo ti-o trimis pozele sa le vezi?
bau
Postat pe 5 Martie 2010 15:51
a pus poze la profil dar il are la secret doar pentru prietenii,pe noi nu ne vrea are alergie la noi doar pe ses o iubeste
anaROBERT
Postat pe 5 Martie 2010 16:00
SES ESTI PRIETENA LUI SOCRELA????
sunt Alinakatt de pe sorela profil...
am o nelamurire cum naiba reusiti voi sa scrieti cu copilul langa ca eu nu reusesc nici un rand .

P.S. Socrela mama mea este bunica si culmea are internet
In rest va pup ca imi face fiemea freza in timp ce scriu.....am bagat microbu si in sorumea.Sa vezi la ea soacra .....mamaei de ordinara....
tusi_Oli
Postat pe 5 Martie 2010 16:34
eu una nu prea reusesc sa scriu deaia f-gresesc mult
viobregar
Postat pe 5 Martie 2010 16:35
haideti fetelor unde sunteti,gata alina ai ajuns la mama ta,bag-o pe felie si pe sora ta ii asteptam postarile
anaROBERT
Postat pe 5 Martie 2010 16:37
Deci da alina!! Suntem prietene la catarama. Nu ai vazut si tu ca ne bem cafeaua impreuna de dimineata? Ca ne avem in listele de prieteni?

Si ce? Nu e asa? Nu ati fost rele cu ea? Mai ales alina...
Pff... sunteti incredibile..
ses
Postat pe 5 Martie 2010 16:41
ea avea cont de ceva vreme dar nu posta pe nici unde asa ca acum ca am scos-o de sub anonimat iaca unde o pun pe ...SOACRE....numa timp sa aibe sa intre....
Va las ca sunt si mi-e o foame de morrrr.tzuc la toate
tusi_Oli
Postat pe 5 Martie 2010 16:42
ses ce ai patit ai mancat oua de la gainile stresate ce tare esti
anaROBERT
Postat pe 5 Martie 2010 16:42
Bravo Alina,bine ai revenit.O asteptam si pe sorela.
E f greu cu copilu mai ales ca al meu imi face capu calendar si nici nu pot manca din cauza lui.Nush ce are dar sper sa-i treaca repede ca altfel nush ce ma fac.
bau
Postat pe 5 Martie 2010 16:43
ses tu vorbesti serios??? sa nu-mi zici ca chiar sunteti prietene...poate am inteles eu gresit si na,,,scuze
tusi_Oli
Postat pe 5 Martie 2010 16:44

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
buna vreau sa stiu cum sa imi fac album astept rasp cat mai repede va rog 4 De la: office_salinasusesi_ro 13 Februarie 2010 17:18
Buna 1 De la: roxyale5 7 Septembrie 2008 13:28
Lenjerii de pat din bumbac 100% 8 De la: leiiana 15 Decembrie 2009 09:42
VAND SCAUN AUTO CAM 2 De la: chinabuye 9 Mai 2010 14:55
imbracaminte si incaltaminte la preturi modice http://galmariatunde.blogspot.com 1 De la: pinky 26 Februarie 2010 19:22
Setari Cookie-uri