soacrele astea....

nu vine sa vada ce lucruri mai ai.Nush cum va descurcati la aragaz cand faceti mancarea
bau
Postat pe 6 Martie 2010 02:05
sunt 2 aragaze in casa unul l-am luat eu cand m-am maritat si unul al ei de cand era fata,dar face si la al meu nici u nderanj,poate in camera intra dar cand nu sunt eu acasa
anaROBERT
Postat pe 6 Martie 2010 02:07
cu siguranta sa verifice lucrurile cum sunt puse,ce a-ti mai luat nou.Si aragazele sunt montate amandoua la gaz? super tare,n-am mai auzit pana acum intr-o casa 2 aragaze,ce fain
bau
Postat pe 6 Martie 2010 02:19
mony 2 aragaze,3 frigidere,2 masini de spalat platim curentu cate 2 mil 700 3 mil...oho.

da sun tamandoua montate la o butelie,si incarcam cu randu
anaROBERT
Postat pe 6 Martie 2010 02:23
super tare.Inseamna ca e apartamentul mare de incap toate.
bau
Postat pe 6 Martie 2010 02:27
da mony ap este de 4 camere,2 bai un hol lung si camere sunt potrivite acceptabile chiar

asta este situatia ce sa faci nu ma pot baga in oalele soacrei
anaROBERT
Postat pe 6 Martie 2010 02:30
haideti fetelor,luati-va soacrele si haideti la o cafea virtuala sau de ce nu soacrelor haideti la o cafea si un cobrig
anaROBERT
Postat pe 6 Martie 2010 10:04
LA MULTI ANI TUTUROR FEMEILOR!! CU OCAZIA ZILEI DE 8 MARTIE!
Jojolin
Postat pe 6 Martie 2010 15:39
socrela mai este pana pe 8 martie sau nu ne mai onorezi cu prezenta pe aici ,ar fi pact cine ne-ar mai da ''sfaturi''
anaROBERT
Postat pe 6 Martie 2010 16:04
asta am vrut s-o spun si eu cu 8 martie dar am zis sa nu cumva s-o supar iar ca ii adresez vreun cuvintel
bau
Postat pe 6 Martie 2010 16:14
da ea ce drept are sa supere,si noi de ce nu am avea daca ii vorbesti frumos nu e bine daca nu ii vorbesti iar nu e bine eeeeeee
anaROBERT
Postat pe 6 Martie 2010 19:40
Special .............. pentru ;anarobert! Nuuuuuuuuuuuu sunt asa de suparacioasa! Daca m-as fi suparat de fiecare data cand eram jignita fara motiv muream de ciuda si nuuuuuuuuuuuu era bine!! Pentru nurorile mele care scapau de soacra!!Singurul lucru ce ma deranjeaza este ;atacul nefondat la persoana!Voi cand ma atacati, unele(nu este vorba de tine anarobert) nu va ganditi putin?? O jignesc degeaba ca nu mi-a facut nimic! Am citit replici rautacioase, la adresa mea! Adica aai o varstra (60) voi ve ti merge la pensie se pare la 70!! sa ma duc sa crosetez, botosei, sa fac orice sa nu stau pe net! Dragelor oare voi n-o sa fiti in locul meu?? Eu am fost in locul vs! Va doresc sa fiti fericite sa ajungeti multi ani si sa fiti la fel de ((fericite)) ((respectate)) cum sunt eu de fii si soatele lor! Sa planga nepotii dupa voi sa stati la ei 6luni cum am stat noi (ca eu in casa unde se uita cineva urat nu stau)) iar acum sa te intrebe de fiecare data cand vb, cu ei,,cand plecam la ei??? Privind ;8Martie; am vrut sa fiu galanta cu voi scumpe;;noruri;;!!Pt, ca la noi a inceput sarbatorirea femeii de vineri, toti intelectualii s liberi, vineri-luni!Cu ce am gresit eu .........iar... ca v-am oferit flori!Ce mi-ar plaace sa vb, pe net peste ;; 30 ani atunci voi a ti fi (unele) soacre, a ti gusta fericirea de a avea nurori!Si cum cealalta i mai dulce decat;;tita, a ti vedea si voi cum se simt unele soacre!!! Nuuuuuuuuuuuu, este problema mea!Eu nu i stresez, nu i sun nu intru pana ma cauta ei ...............disperati!! la telefon si pe net!Am, trecut de faza ;supararii; scumpelor!! :sml-love0049Oseara placuta si nu uitati sa le duceti flori soacrelor!!(( nuuuuuuuu la mormant)) : Eu nu v am prea dat ;;;SFATURI;; SCUMPELOR!! Ca eu nu dau sfaturi numai cand cereti si nuuuuuuuuuuu primesc, sfaturi! Ascult, aprob si fac exact ce vreau! Asta am facut mereu! Poze v-am pus si voua1 Am pe ;lumea e mica, nu ma ascund ca ,nnnnnnnnn mi rusine de loc de ce sunt si ce am!
Jojolin
Postat pe 6 Martie 2010 20:21
draga socrela,imi permit sa folosesc si eu o formula de inceput asa ca a ta,ironica as putea spune.as vrea sa precizez caa inainte de statutul de ''nurori'' suntem femei si asta conteaza.

ai specificat in ''compunerea ta'' special pentru anaROBERT dar de fapt mesajul nu mi se adreseaza mie bati de fapt catre alte persoane.

crede-ma nu ai fost jignita de nimeni,da paginile inapoi si citeste cu atentie si precizeaza-mi si mie unde anume ai fost jignita,in schmb nu pot spune acelasi lucru despre tine.

nu am facut decat sa iti urez un sincer la multi ani si toate cele bune,am facut o gluma,poate vi sap arut de prost gust si m-ati atacat deci ....

ati spus ca dati ignore,ca nu sunteti suparacioasa dar vad ca demonstratii contrariul.
anaROBERT
Postat pe 7 Martie 2010 00:50
Se refera la mine
E suparata pe mine ca nu i-am tinut partea si ca am discutat in contradictoriu .... si mai ales ca nu i-am dat dreptate,asta nu suporta nici o soacra.
Poate ca am vorbit cu "dvs" s-a simtit jignita
bau
Postat pe 7 Martie 2010 01:10
a da chiar nu am stiut la cine bate apropo dar cert este ca mesajul nu era pentru mine a si specificat dar...ce sa ii faci nu putem fi de acord cu ea si nici nu am sa sar la gatul cuiva sa iau apararea soacrei hai ca e buna asta.

socrela respectul nu se cere,se castiga indiferent de varsta si statut,ca esti soacra ca esti nora respecta sa fi respectat

anaROBERT
Postat pe 7 Martie 2010 01:14
Ana da socrela ta a mai vorbit cu tine?
bau
Postat pe 7 Martie 2010 01:23
ei da,nu nu gata aia a fost tot,si nu mai pot de suparare ,pana la anu iar nu imi mai adreseaza nici un cuv si eu sunt disperata ca nu stiu ce sa fac,cum sa fac sa ma inteleg cu soacra
anaROBERT
Postat pe 7 Martie 2010 01:25
Las ca am inceput si eu sa ma fac ca nu o aud pe socrela.
Ma supara ca tre sa-i explic de o mie de ori un lucru,sa ma contrazic cu ea pana ma enervez si de abia atunci imi da dreptate.Astaseara i-am zis ca mai bine vorbesc singura decat cu ea .
bau
Postat pe 7 Martie 2010 01:33
deci e mai bine ca mine nu imi complic viata si mai mult
anaROBERT
Postat pe 7 Martie 2010 01:38
sub nici o forma nu ti-o complica.Asa mi-a zis si varamea ,"cand stai cu soacra in casa,mai bine sa fi certata si sa nu vorbesti decat sa-ti mance zilele"
bau
Postat pe 7 Martie 2010 01:53
Am revenit. Vad ca nu se stinge flacara "iubirii".
ses
Postat pe 7 Martie 2010 01:54
bine ai revenit ses ce e cu tine la ora asta,esti cucuvea ca noi .

sa reaprins flacara uibirii,este eterna
anaROBERT
Postat pe 7 Martie 2010 02:00
Mersi, bine v-am regasit!
Am fost la un film si apoi am facut "clubbing" cu gasca.. am copilu' la mama in seara asta
ses
Postat pe 7 Martie 2010 02:02
Ca sa fiu ontopic, maine ma astept sa ma viziteze soacra. Si cum zicea socrela sa mergem cu flori, eu mai astept
ses
Postat pe 7 Martie 2010 02:03
da a fost tare remarca,de retinut chiar,si eu mai astept sper ca nu foarte mult doamne feri nu doresc raul nimanui mai ales soacrei mele care o ador
anaROBERT
Postat pe 7 Martie 2010 02:05
si nu te-a vizitat socrela pana acum?
bau
Postat pe 7 Martie 2010 02:06
mai rarut ca e mai dragut doar nu ii este dor lui ses de ea prea mult
anaROBERT
Postat pe 7 Martie 2010 02:20
Pe mine nu.. ca nu prea am stat pe acasa
ses
Postat pe 7 Martie 2010 02:41
office_salinasusesi_ro
Postat pe 7 Martie 2010 07:27
Multumesc! Tuturor! Si nu va dau cafea nici urari pt, ca ,se pare va deranjeaza! Voi da ciu merita, de toate! Duminica placuta!
Jojolin
Postat pe 7 Martie 2010 08:52

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
vand cordelute si agrafe cu Mickey mouse foarte frumoase 1 De la: kidz000259 20 Martie 2009 00:42
Vand Marsupiu Chicco Soft & Dream 3 pozitii - 140 ron 1 De la: im2008 7 Noiembrie 2009 23:17
mamici nascute in august 18 De la: office_salinasusesi_ro 3 Februarie 2010 14:48
Salina artificiala SUSESI 1 De la: office_salinasusesi_ro 10 Februarie 2010 20:24
vand carucior Tako 7 in 1- 600 ron 2 De la: kidz008058 12 Mai 2010 00:01
Setari Cookie-uri