Iar in problema ;rarut; scumpa te rog sa i faci program familiei tale! Stau cat doresc eu! Pt, ca nuuuuuuuuuuu esti tu ceea in masura sa mi faci mie program! Mai rarut, cu ;epitetele;!! | ||
Jojolin Postat pe 7 Martie 2010 08:54 |
||
---|---|---|
socrela deja intreci orice limita a bunului simt te-am rugat de nu stiu cate ori sa citesti un urma sa vezi ce ti se adreseaza si ce nu dar rectific sui pentru intarziati......mai raraur ca e mai dragut era adresat lui ses era vb de soacra ei care vine in vizita astazi la ea,dar nu am de ce sa dau explicatii,din bun simt pana acum v-am vorbit frumos dar vad ca luati totul la persoana I. ori aveti o problema cu bautura ori nu stiu care este problema nu aveti cu cine sa va certati spuneti ca sunt dispusa nu ma atacati fara motiv ca va atac si eu.nu aveti de gand sa fiti civilizata conform varstei si statului de soacra si bunica am sa va rog sa va vedeti de treaba dar nu comentati tot ce scriu eu ca nici macar nu va sunt adresate.o zi buna sa aveti. salina te amuza,era de asteptat ca ne citesti postarile dar macar spune-ne ce esti barbat sa ufemeie sau vre-un grup ceva |
||
anaROBERT Postat pe 7 Martie 2010 11:25 |
||
Socrela scuza-ma dar dupa ce ca ma chinui sa citesc la cum scri, mai e si problema ca citesti pe diagonala? Nu-i o jignire ce-ti spun, dar e o realitate.Daca chiar vrei sa vorbesti cu noi, cu mare drag te ascultam.Dar te rog frumos scrie in asa fel incat ,sa se poata citii ceea ce scri , si citeste cum trebuie ceea ce scriem noi. Acum inteleg de ce ai spus ca ai fost jignita,probabil ai citit postarile tale si ai crezut ca noi le-am scris. |
||
|
||
bau Postat pe 7 Martie 2010 11:34 |
||
buna salina | ||
bau Postat pe 7 Martie 2010 11:36 |
||
ce tare esti mony,ia uite ma vb cu voi si se simte doamna cred ca are ceva cu mine e deja a doua oara | ||
anaROBERT Postat pe 7 Martie 2010 11:37 |
||
a prins drag de tine cu siguranta.Asa isi arata ea dragostea | ||
bau Postat pe 7 Martie 2010 11:40 |
||
daaa e o modalitate foarte afectiva cred ca ma iubeste,gata dragostea cu ses e randul meu acum,pai daca ma tot acuza de ce nu fac macar sa fac sa aibe femeia ce vorbi | ||
anaROBERT Postat pe 7 Martie 2010 11:43 |
||
Buna fetele, buna socrela! Eu cred ca noi aici avem niste lucruri nelamurite, care se cer lamurite. Intre voi si socrela. Salina, te distrezi? |
||
ses Postat pe 7 Martie 2010 11:59 |
||
"mony08" a trecut raceala? |
||
office_salinasusesi_ro Postat pe 7 Martie 2010 16:56 |
||
salutare fetelor! e cineva pe bancutza? | ||
aly_fab Postat pe 7 Martie 2010 16:58 |
||
unde sunteti ??? sper ca nu faceti prostii... hmmm.... | ||
aly_fab Postat pe 7 Martie 2010 17:08 |
||
Eu am program administrativ azi. | ||
ses Postat pe 7 Martie 2010 17:16 |
||
salut ses, tu esti in poza? nu ma mai tine in suspans :)) | ||
aly_fab Postat pe 7 Martie 2010 17:19 |
||
nu ma mai bagat in seama socrela sau nu o fi intrat ,am surprize maine | ||
anaROBERT Postat pe 7 Martie 2010 23:03 |
||
salina mi-o trecut cat de cat,mai ma doare gatu in rest sunt ok. |
||
bau Postat pe 7 Martie 2010 23:11 |
||
ia uite salina ce griji isi face pentru mony ,mony sunt de-ai tai aaa ai pile pe la saline pe acolo | ||
anaROBERT Postat pe 7 Martie 2010 23:12 |
||
Pai vezi Ana.Are grija cineva si de mine | ||
bau Postat pe 7 Martie 2010 23:22 |
||
da mony e bn ca e draguta salina eu ii vb la feminin asta este daca nu raspunde la intrebare . salina ne urmaresti din umbra .tu cum te intelegi cu soacra? |
||
anaROBERT Postat pe 7 Martie 2010 23:24 |
||
Da aly_fab eu sunt in poza... De ce? Mony cum ti-a trecut? Ai fost la salina? Ana, ti-e dor de socrela sa inteleg? Te simti singura fara ea? |
||
ses Postat pe 7 Martie 2010 23:57 |
||
daaaaaaa,fara ea e trist nici nu stiu ce sa mai fac dar m-am gandit o sa ii cer numarul de tel sa o sun cand nu este pe net | ||
anaROBERT Postat pe 7 Martie 2010 23:59 |
||
Nu rade, ca se ia | ||
ses Postat pe 8 Martie 2010 00:00 |
||
nici o problema,am trecut peste altele mai grave,infrunt orice | ||
anaROBERT Postat pe 8 Martie 2010 00:02 |
||
ses n-am fost la salina ,dar mi-ar placea sa merg | ||
bau Postat pe 8 Martie 2010 00:03 |
||
ses ai ramas fidela la socrele? | ||
bau Postat pe 8 Martie 2010 00:05 |
||
pai esti neserioasa mony,ai lipici la salina e ingrijorata pentu sanatatea ta si tu nu vrei sa te duci |
||
anaROBERT Postat pe 8 Martie 2010 00:07 |
||
Pai Ana ,am spus ca mi-ar placea sa merg | ||
bau Postat pe 8 Martie 2010 00:12 |
||
pai si ia copilul si fuguta ce mai stai eu daca eram din zona in ziua cu invitatia ma duceam | ||
anaROBERT Postat pe 8 Martie 2010 00:13 |
||
pai si eu daca eream mai aproape,dar astept banii ca motorina costa bani | ||
bau Postat pe 8 Martie 2010 00:17 |
||
pai incearca cu apa sau pisu de a lui fitu,si ca sa nu fim ia-o si pe soacra cu voi poate se mai imbuneaza | ||
anaROBERT Postat pe 8 Martie 2010 00:18 |
||
ses Postat pe 8 Martie 2010 00:25 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Vand scaun de masa Hauck Mac Baby Deluxe | 6 | De la: chinabuye 9 Mai 2010 15:25 |
buna vreau sa stiu cum sa imi fac album astept rasp cat mai repede va rog | 4 | De la: office_salinasusesi_ro 13 Februarie 2010 17:18 |
vand carut bertoni star roz nou | 1 | De la: margeo99 6 Septembrie 2009 10:13 |
|
||
vand carucior Tako 7 in 1- 600 ron | 2 | De la: kidz008058 12 Mai 2010 00:01 |
Vand Carucior ICOO Targo Country - Olive Mars Attack | 2 | De la: kidz001484 27 Iunie 2009 16:35 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural