soacrele astea....

ses ce s-a intamplat?
bau
Postat pe 8 Martie 2010 01:03
a plecat sa faca nani cred,e obosita
anaROBERT
Postat pe 8 Martie 2010 01:08
dupa noaptea de aseara cred si eu
bau
Postat pe 8 Martie 2010 01:11
o fi lucrat intens.....dar a fost si in club am inteles parca,intra ea maine
anaROBERT
Postat pe 8 Martie 2010 01:20
am citit un pic din urma. Nci soacra nu suporta ca nu fac cum zice ea ca ea cica stie ca a crescut 4 copii, dar cel mai rau o doare ca nu ma poate tine sub papuc.
viobregar
Postat pe 8 Martie 2010 07:41
Jojolin
Postat pe 8 Martie 2010 08:49
buna dimineata fetelor,ce faceti sunteti matinala sau doar eu nu am somn .
asa sunt soacrele viobregar vor ca totul sa se faca cum stiu ele ca au experienta,dar noi daca facem ce si cum spun ele cand mai capatam experienta

buna dimineata socrela.
anaROBERT
Postat pe 8 Martie 2010 08:59
La multi ani tuturor femeilor indiferent de statut!!!
Asta ca sa vada si socrela ca ii urez si ei La multi ani
Activitate ca de obicei socrela pe langa subiect ca de obicei si in sfarsit salina noastra incepe incet incet sa comunice asta ma bucura mult.

Salina dupa ce fac acea sedinta gratuita imi face o oferta buna si pentru restul sedintelor Mie imi plac negocierile si clar daca ma inviti la una gratuita te astepti sa fac si restul ca altfel nu-si are rostul.Asa afariceste vorbind.
P.S. Tu cum stai cu soacra si eu sunt curioasa
alinakatt
Postat pe 8 Martie 2010 11:08
ce intepaturi tragi asa de incepu d esaptamana mie imi place,mama ta de afacerista iti croiesti tu drum cu salina noastra
anaROBERT
Postat pe 8 Martie 2010 11:11
Orice lucru oferit gratis trage dupa sine profit si potentiali clienti

Pai unde vezi draga Ana intepaturi ma acuzi draga de intentii rele tocmai astazi de 8Martie vai vai vaisa-ti fie la obraz
alinakatt
Postat pe 8 Martie 2010 11:17
ai dreptate alina ce neserioasa sunt,le pastrez pentru maine astazi o sa fiu fff draguta si o sa iti urez un sincer LA MULTI ANI de ziua mamei si multi
anaROBERT
Postat pe 8 Martie 2010 11:34
LA MULTI ANI TUTUROR
viobregar
Postat pe 8 Martie 2010 12:01
Ce frumoasa poza ai Ses! Soooooooooooper! Sper sa scriu bine, daca nu, voi incepe cursuri de alfabetizare! Ca; eu analfabeta am muncit din intamplare in invatamant! Destiu ani!! Elevii mei azi sunt, oameni cu scaun la cap! Au functii!! Una din fostele mele eleve este invatatoare- n satul sotului si la vara la un gratar voi mai studia!Sa nu mi dezamagesc ;fanele;! Distractie placuta de ziua mamelor si-a femeii!!Sa traiasca bine toate!

Jojolin
Postat pe 8 Martie 2010 14:45
La multi ani tuturor femeilor si mamelor

Socrela sper ca elevii tai sa nu scrie ca tine
bau
Postat pe 8 Martie 2010 17:30
da da ai pus punctul pe ''i'' mony
anaROBERT
Postat pe 8 Martie 2010 23:13
Da am scris cam multi i pe acolo dar merge
bau
Postat pe 8 Martie 2010 23:16
pai intra maine fetele care au spus de agramatisme si te verifica
anaROBERT
Postat pe 8 Martie 2010 23:21
in afara de o virgula si 2 puncte nu am gresit nimic
bau
Postat pe 8 Martie 2010 23:54
nici eu nu am greseli dar cum altfel sa se bage in seama daca nu asa dar hai sa recapitula ce si cum a scris lavy sau cum o chemao si sa ne amuzam
anaROBERT
Postat pe 8 Martie 2010 23:56
bau
Postat pe 8 Martie 2010 23:59
pai ce si eu pot fi soacra daca vreau ce mare lucru o sa fiu ''socrela 2''
anaROBERT
Postat pe 9 Martie 2010 00:00
Te grabesti tare
Nu mai ai rebdare
bau
Postat pe 9 Martie 2010 00:03
daaaaaa,mai apuc eu oare sa fiu soacra ce bn ar fi sa fiu soacra mare inca
anaROBERT
Postat pe 9 Martie 2010 00:03
La multi ani de ziua tatilor(sarbatoare in Europa)) si ziua barbatului in Romania! Sa traiasca;bine; toti barbatii!! Cand am timp o.......sa ........ iau niste lectii de ;scriere; de la intelijenta sa;;!! Te tog sa ti inveti bebelul sa scrie romaneste! Ca, eu, am invatat!Si limba romana si educatie mi-a facut mama sa stiu ;sa respect; sa nu mi bag mereu nasul ca;musca;;!! O zi frumoasa!
Jojolin
Postat pe 9 Martie 2010 08:03
office_salinasusesi_ro
Postat pe 9 Martie 2010 08:43
mony uite ce mesaj ti-a lasat socrela sau mie?
anaROBERT
Postat pe 9 Martie 2010 12:52
Socrela am vazut "educatia" care o ai ,asa ca ar fi mai bine sa nu vorbesti despre ea.Cat despre scris ai zis ca ai lucrat in invatamant si e destul de rusinos sa scrii asa, gandindu-ne ca trebuia sa-i inveti pe copii cum sa scrie.
N-am cum sa ma bag "ca musca in lapte" ca asta e meseria ta
N-ai observat?
bau
Postat pe 9 Martie 2010 12:57
nu stiu de ce am impresia ca sunt una si aceiasi persoana dar tind sa cred tot mai mult asta
anaROBERT
Postat pe 9 Martie 2010 13:18
salina vad ca incepi sa te distrezi si tu pe aici macarsunt convinsa 100% ca citesti si ce scriem noi....
Socrela nimic de zis esti DOC in toate privintele

In rest fetele...tzuc pe toate... pe unde scrieti corect gramatical sa stiu sa ma orientez si eu in rand cu voi.Sunt prea obosita sa va caut
P.S. Salina mi-ai facut oferta sa stiu trec pe la voi sau nu....eu sunt pe TreboniuLlaurean la ora asta deci as avea sanse sa descopar si sexul vostru daca nu au elucidat fetele misterul in absenta mea
alinakatt
Postat pe 9 Martie 2010 13:30
1. .. Nu-i frumos sa barfiti persoana care nu i pe net!(( La mamica on line,,,, )) m.. 08=nush =corect???????????????? Unde este in dictionar cuv. ......NUSH???????????????!!!((folosit la exprimarea 08,,,,,, ????????????????!!!!!!!!!!Nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu am chef sa citesc ;perlele; tale ,,,m,,y,,08,, sa ti scriu exact ce corect scrii! Eream,,,, nush,,,, sti,, (stii)si multe alte cuvinte scrise incorect! Asa ca ; fa ce ai barfit pe ((mamici on line)) nu mai polua cu aceste cuvinte fara sens! Eu n-am de dat raportul la nimeni si fa bine ,,,m ,,y,,, 08 si nu mai intra pe pagina deschisa de ;ses;!Mori de ciuda! dar ea si multe alte fete decente merita toata consideratia celor din jur! Stau in banca lor raspund la obiect si nuuuuuuuu se dau rotunde! Eu fatuca am fost in locul tau, tu nu veui ajunge niciodata sa fii cum sunt eu asa ca stai potolita n banca ta si ;rumega; in liniste inainte de a scrie prost !
Jojolin
Postat pe 9 Martie 2010 13:40

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
vand aparat de abdomene nou nout Power ABS 5 De la: pinky 18 Octombrie 2009 00:50
Votati-o pe Maia va rugam! 1 De la: iulmari 27 Februarie 2009 15:08
Buna mamici si viitoare mamici din Zalau! 8 De la: office_salinasusesi_ro 4 Iunie 2010 14:58
Cumpar patut tip tarc cu vibratii 2 De la: kidz1010 15 Decembrie 2009 09:26
V-ati saturat de jucariile imprastiate prin toata casa? 1 De la: PiticulVesel 23 Octombrie 2008 00:00
Setari Cookie-uri