ses din pacate nu-ti pot scrie pe privat,pt ca nu primesti mesaje decat de la prieteni.Nu mai vroiam sa scriu aici ca nu are rost sa mai scriu pe forum asta.Deci ai inceput sa te ataci aiurea de la orice gluma. Deci mesajul privat suna de genu "te ascunzi ses de cand te-ai facut prietena cu stefy" Te-ai luat nu de mult de Ana ca se face prietena cu persoane care nu le cunoaste si ai inceput cearta cu ea. Si tu te imprietenesti cu persoane pe care nu le cunosti,in special persoane carora le place cearta.Asa ca mi-ar face placere sa nu mai discut absolut nimic cu tine. |
||
bau Postat pe 10 Martie 2010 10:54 |
||
---|---|---|
Ai dreptate dar ce sa-i faci daca este asa. Egoista putin spus foarte egoista pt ca a incercat si cu sotia celuilalt fiu sa faca la fel dar se pare ca nu i-a mers. Oricum este egoista |
||
tusi_Oli Postat pe 10 Martie 2010 10:55 |
||
mony calma...draga mea nu pune la suflet tot ce se zice intr-un moment de ``furie``nu cred ca astaa fost scopul lui ses.Nicidecum sa nu mai ajungeti sa vorbiti.E ridicol ce sa intamplat in ultimele 2 zile |
||
|
||
alinakatt Postat pe 10 Martie 2010 10:59 |
||
soramea vezi ca ti-am trimis mesaj privat....e mai ieftin decat sa sun | ||
alinakatt Postat pe 10 Martie 2010 11:06 |
||
da tusi_oli stiu ce inseamna,dar sa inteleg ca acum nu mai ai soacra?imi permit sa te intreb daca vrei sa imi raspunzi nu neaparat nu se intereseaza de fetita nici unu dintre ei?fetita nu te intreaba? | ||
anaROBERT Postat pe 10 Martie 2010 11:09 |
||
Ana ce fetitza in cazul lui soramea....la ea este deja domnisoara si deja atrecut de faza intrebarilor ....Pricepe si vede singura are 13 ani nu 3. Gresesc soramea??? | ||
alinakatt Postat pe 10 Martie 2010 11:30 |
||
Am sa incerc sa-ti raspund dar fac o mica paranteza cu 2 fraze pe care mi le-a spus-o cand eram insarcinata si cand m-a sfatuit sa fac intrerupere de sarcina: 1. "eu nu impart casa cu nimeni" 2. "ce va trebuie voua copii asteptati sa va terminati casa si apoi copii" Ordinea este 2 si apoi 1. Aceste doua fraze m-au facut sa merg mai departe si sa am copilul iar raspunsul meu a fost "nici in 10 ani nu va fi gata casa dar copilul va creste si nu-l veti creste voi ci eu " iar in legatura cui impartealamcasei nici o problema ca nu vei imparti casa cu mine". Deci fata mea stie ce fel de bunica are din partea tatalui nu i-am ascuns niciodata nimic in legatura cu ea. Oricum nu se omoara cu delicateturile si nici cu cadourile vesnic nu au bani nici ea nici tatsu. Fata merge la ei dar nu foarte des si atunci cand merge nu sta mult cel mult in wekend. O admira cat este de frumoasa si cat este de eleganta. Tatal isi face datoria de platitor de pensie si atat. Cand vine vorba de o chestie suplimentara il doare capul |
||
tusi_Oli Postat pe 10 Martie 2010 11:31 |
||
chiar si la 13 ani este o fetita,o domnisorica dar tot copil este,eu una asa vad treaba,nu stiam ca a trecut de faza intrebarilor ma gandeam ca poate este curioasa odata cu avansarea in varsta pune intrebari diverse | ||
anaROBERT Postat pe 10 Martie 2010 11:31 |
||
nu gresesti de loc asa este si a cam oriceput multe | ||
tusi_Oli Postat pe 10 Martie 2010 11:32 |
||
aaaaaaa pffff vesnica problema cu casa soacrei,este mai importanta o banala de casa,de camera in locul unui lucru minunat respectiv copilul,pfff nici eu nu o duc bine cu soacra dar nu a ajuns sa imi spuna asa ceva poate ca o gandeste dar nu a s cos pe gura,cred ca faceam spume si probabil reactionam ca tine,sau poate nu stiu .nu mi se pare corect este nepoata ei,da dovada de rautate sau poate ca varsta este de vina si mintile au luat-o pe aratura | ||
anaROBERT Postat pe 10 Martie 2010 11:35 |
||
Da ai dreptate este o domnisoara si cum ti-am scris nu i-am ascuns nimic i-am raspuns la toate intrebarile mai mult am o copie dupa vechiul certificat de nastere unde in loc de tata era liniuta i-am explicat ce inseamna. Sper ca va primi intr-o zi un raspuns de la tatal ei in legatura cu aceasta liniuta ca eu nici in ziua de azi nu am primit raspunsul |
||
tusi_Oli Postat pe 10 Martie 2010 11:39 |
||
aici am vrut sa ajung de fapt tu ca mama i-ai spus partea ta de explicatie,i-ai raspuns intrebarilor,dar tatal sau bunica si-au facut datoria de ai da explicatia meritata,eu aici vroiam sa ajung ca in mentalitatea mea ma gandesc ca poate vrea sa stie poate nu acum ca totusi la 13 ani nu putem spune ca este matura este tot un copil. | ||
anaROBERT Postat pe 10 Martie 2010 11:43 |
||
Da au trecut 13 ani de cand a venit pe lume nepoata si inca mai lucreaza la casa nici acum nu este gata dar cea mai faina chestie este ca acum scumpul ei fiu sta cu o duduie mai in varsta decat el si care face ce vrea cu ei . Sta perioade scurte cu el cand nu este prea mult de lucru, dar in momentul in care este ea pleaca la ea pe motiv nu se stie care. Ea fiind din alta localitate. Deci cum itit asterni asa dormi. Regretele sunt tarzii. Acum ar vrea sa dea timpul inapoi dar nu se poate. | ||
tusi_Oli Postat pe 10 Martie 2010 11:46 |
||
As vrea sa stiu si eu aceste lucruri, dar dupa cum il cunosc eu pe tatal ei nu cred ca i-au dat vreo explicatie fetei. Au avut loc la un moment dat niste schimburi de replici intre fiica mea si tatal ei si duduia cu care sta el la ora actuala dupa care fata i-a reprosat bunicii si tatalui ca de mine si-au batut joc si pe respectiva o ...... Aceste replici au avut loc dupa ce duduia respectiva a jicnit-o pe fata si tatal ei nu a luat nici o masura . Binenteles ca in momentul in care am aflat am avut o discutie telefonica cu tatal si vizitele fetei s-au cam rarit la ei. |
||
tusi_Oli Postat pe 10 Martie 2010 11:54 |
||
da asa este,pe moment totul este dureros dar cu trecerea anilor cand vezi ca totul se plateste ai o satisfactie,si eu astept aceea perioada in care dupa plans sa rad cu gura pana la urechi. sincer asa le trebuie acum sa plateasca daca tu nu ai fost buna ca ai facut bucuria de a oferi un copil respectiv o nepotica pffff lasa sa joace acum dupa cum le canta alta |
||
anaROBERT Postat pe 10 Martie 2010 11:54 |
||
buna fetele, ce faceti, m-ati asteptat si pe mine? cand vad personajul asta nici nu-mi mai vine sa intru | ||
stefystefy_kidz Postat pe 10 Martie 2010 12:00 |
||
deci stefy te rog frumos sa iti vezi d etreaba ta nu te bag in seama ai ignore de la mine,nu mai face referire la mine,da dovada de bun simt educatie si demna de varsta ta inaintata caci din pacate prostia e in floare | ||
anaROBERT Postat pe 10 Martie 2010 12:08 |
||
cine a vorbit mai fata cu tine? tu nu vezi cum te tii ca raia de omul sanatos? scuteste-ma cu prezenta ta, macar atunci cand intru si eu sa salut fetele, ok? i-a o pauza, vezi ce mai face copilul, poate ai curatenie de facut, mancare... | ||
stefystefy_kidz Postat pe 10 Martie 2010 12:18 |
||
demna de dispret si specific tie ;;socrela'' | ||
anaROBERT Postat pe 10 Martie 2010 12:19 |
||
maim la cate am pe cap voi imi inseninati ziua | ||
alinakatt Postat pe 10 Martie 2010 12:23 |
||
Sincer am avut satisfactia de a o vedea plangand in fata mea pe ex soacra si atuncio i-am dat replica "este prea tarziu sa plangi acum" si oricum lacrimile astea nu sunt de ajuns. |
||
tusi_Oli Postat pe 10 Martie 2010 12:25 |
||
alinusha te pup si o zi cat mai buna. ma scuzati ca am fost , am crezut ca nu e pe aici, dar STUPOARE, e peste tot! |
||
stefystefy_kidz Postat pe 10 Martie 2010 12:27 |
||
ai fost dura dar a meritat ,cred ca si pe mine ma ungea la inima daca o vedeam plangand | ||
anaROBERT Postat pe 10 Martie 2010 12:28 |
||
Da mony, nu mai primesc mesaje de la toata lumea. Intai de toate, nu m-am ascuns ca nu am avut de cine si mai ales de ce. Ca va vezi tu online tot timpul, nu inseamna ca sunt si pe computer. Sta asta deschis 24/24. Asta pentru cultura ta generala ca zici ca ma ascund. Si daca nu mai primesc mesaje de la tine, poate este pentru ca incepi sa trimiti glume acide, cam de cand ai ales o "baricada". Si singura explicatie pe care ti-o gasesc, este pentru ca nu iti convine pozitia mea. Inteleg doar ce tip de caracter esti. Asta a spus tot. P.S. Si ca o chestie uimitoare, cred ca pe stefy o cunosc mai bine decat pe tine. Bineinteles... VIRTUAL. Poate ma insel, dar atata timp ca e virtual, tot virtual ramane si efectul. Va pup... tre sa apara soacra |
||
ses Postat pe 10 Martie 2010 19:59 |
||
ses daca tu spui asta,inseamna ca asa este. Un sfat ar fi, sa nu mai iei prea personal absolut toate vorbele si "glumele acide". Ma bucur ca ai ajuns sa o cunosti pe stefy virtual.Pentru restu lumii este anonima. |
||
bau Postat pe 10 Martie 2010 20:09 |
||
Credeam ca ai inteles ca e usor a arunca vorbe acide, intepatoare, rautacioase... vezi socrela, stefy, etc.. Ca nu fac acelasi lucru de cate ori intru, nu inseamna ca nu pot. Inseamna ca nu vreau. Si pe tine te cam mananca... Nu-ti place cearta, dar o cam provoci si apoi te dai la fund. |
||
ses Postat pe 10 Martie 2010 20:30 |
||
Eu nu provoc cearta,ma confunzi. Iar despre vorbe acide, stiu ca poti sa arunci ,pt ca daca citim in urma,te-am scos din gura mamicilor tocmai pt ca ai aruncat vorbe acide. Inca un lucru ,eu nu-tiam impus tie cu cine sa fi prietena ,ca sa mai faci parte din grup,fiecare are libera alegere. Ma scuzi te rog daca te-am deranjat. |
||
bau Postat pe 10 Martie 2010 20:41 |
||
Cred ca am mai spus ca nu am cerut ajutoare. Si daca observi, de cate ori cineva este sincer, sare lumea de fund ! Ca sa fiu si ontopic, ma gandesc ca poate asa este si relatia cu soacrele. Cand tii nasu' pe sus si cand vrei musai sa ai ultimul cuvant, indiferent daca gresesti sau nu, atunci nici cu soacra nu ai mare izbanda. Si asta e mai grav cand stai in casa ei si faci asta. Oricum, ce observ, este o tendinta de a se merge in haita. Sindromul asta de turma nu ma minuneaza prea mult. M-ar fi minunat daca nu era. Insa asa... ma astept ca reactiile sa fie tot "de turma", la ce spun eu. Tocmai de-aia poate am incercat in anumite momente sa nu pun paie pe foc. Insa .. daca te uiti in urma, cand izbucneste un scandal, se fac imediat 2 tabere si apar nume noi care se implica si tin partea cuiva. Asa ai facut si tu cand mi-am spus parerea si mi-au sarit doamnele in cap. Inainte de a citi cu atentie ce am vrut sa spun, au considerat ca exista un intrus care schimba rutina. Acum o face stefy. Si iar... 2 tabere: una pro, una contra. Vrei sa facem o proba? Sa vezi ca e mereu valabil? Poate daca nu ar mai fii ochelarii aia de cal, atunci forumul asta ar fi intr-adevar constructiv. Cand cine are pete pe ochi accepta ca nu tre sa aiba mereu ultimul cuvant, accepta ca mai si greseste, accepta ca soacra nu e dusmanul no1. Eu, pana sa ajung sa ma evit cu soacra, imi place sa cred ca am incercat tot ce mi-a trecut prin cap sa ne avem bine. 8 ani mi-a luat sa fiu incapatanata ca nu merge si punct. Sunt unele nurori, care nu au nici 1 an si nu se inteleg cu soacra si o barfesc aici, pe kudika samd. Dar cate incercari au facut sa repare relatia? Cat au incercat sa mai inchida ochii? Sunt oameni cu toane si nurorile, dar si soacrele. Saitul asta cred ca ar trebui sa fie un sait de linistire a spiritelor. Un sait unde incerci sa fii obiectiva cand povestesti ce ti-a facut soacra si celelalte sa zica "lasa ma, nu te mai supara si nu mai pune la suflet. Uite, maine, cand ii trec bazdacii, astepti sa fiti singure acasa si ii zici ce te-a deranjat. Imagineaza-ti ca nu si-a dat seama" De cate ori ai auzit Mony08 cuvintele astea pe forumul asta? Tu, adevarata aplanatoare de conflicte... Macar nu te mai bate cu pumnii in piept cu lucrul asta. Ok? In fine, te las sa iti imaginezi cat de buna esti si tu si ana si toate celelalte care-si mai coc soacra pe-aici, in loc sa caute solutii de impacare. Noapte buna! |
||
ses Postat pe 10 Martie 2010 21:07 |
||
P.S. Ma astept la reactie in lant! | ||
ses Postat pe 10 Martie 2010 21:11 |
||
buna ses, cu multa placere am citit ce ai scris si MARE DREPTATE AI! | ||
stefystefy_kidz Postat pe 10 Martie 2010 21:13 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
VAND SCAUN AUTO INGLESINA NOU | 2 | De la: camy_angel4u 7 Aprilie 2009 00:48 |
Vand sterilizator | 1 | De la: cathy28 1 Februarie 2009 14:09 |
Slabitul | 4 | De la: tatusilvia 1 Aprilie 2009 16:10 |
|
||
idei de retete | 41 | De la: mony08 2 Martie 2010 11:30 |
Vand Hauck roadster travel system (carucior + scoica) Germania | 1 | De la: andusma 20 Iulie 2009 21:28 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural