soacrele astea....

Ce-i cu tine on la ora asta?
ses
Postat pe 10 Martie 2010 21:14
mai sa nu crezi acum ca nu pot intra si de acasa, mai fac si din astea, dar mai rar, de obicei ne place sa ne petrecem timplul altfel
nu mi-ai raspuns pe off toppic
stefystefy_kidz
Postat pe 10 Martie 2010 21:15
Da, pai ma mut acolo, ca aici, oricum am terminat. Asta e parerea mea. Si pana sa vina cineva sa imi ceara mie o parere in relatia ei cu soacra, va mai trece multa vreme.

ses
Postat pe 10 Martie 2010 21:17

poate se vor simti anumite persoane si vor invata sa-si respecte mai mult soacrele, mai ales atunci cand locuiesc sub acelasi acoperis!
stefystefy_kidz
Postat pe 10 Martie 2010 21:19
....daca nu vor fi ocupate sa arunce cu noroi in directii gresite!
ses
Postat pe 10 Martie 2010 21:27
nu-i poti cere unei fiinte ceea ce nu poate da, asa ca, tot ce e posibil
stefystefy_kidz
Postat pe 10 Martie 2010 21:29
Ses eu nu fac tabara cu nimeni.Nu am treaba cu nimeni ,nici cu tine,nici cu alta mamica.
In rest fiecare are viata lui personala asa cum doreste.
bau
Postat pe 10 Martie 2010 21:40
Buna dimineata! O cafea buna pt, cele care doresc s o bea cu mine! Pt, ;chanty; scumpica te rog sa citesti din urma si constata; cine pe cine ;a jignit!Eu nu mai intru aici, am facut o doar pt ca era vb, de ;'soacrele astea;! Exista barbatii vs, datorita ;lor;!Merg pe alte forumuri ;ex; femeiaunika.com/, aici se discuta; civilizat;! Problemele fara jigniri si acuze! Daca; cineva o ia razna; cele de pe forumul unika, le scot afara postarea!Ar trebui sa va mai cizelati unele din voi!Citind pareri scrise tot de persoane tinere! A-ti avea ce invata!Umnele! Nu va fac eu ce nu v-au facut cine trebuia,demult! SES tot binele din lume! De asemenea tuturor, numai bine! ADIOSSSSSSSSS!!
Jojolin
Postat pe 11 Martie 2010 08:29
Mersi de cafea socrela
ses
Postat pe 11 Martie 2010 10:23
ses
alinakatt
Postat pe 11 Martie 2010 11:22
Fetele nu este nimeni pe aici? As avea o intrebare daca vrea cineva sa imi raspunda.
Pitu
Postat pe 11 Martie 2010 12:25
zi
alinakatt
Postat pe 11 Martie 2010 12:27
office_salinasusesi_ro
Postat pe 13 Martie 2010 08:11
Neatza fetelor .Am mai scris si eu pe acest subiect si intre timp v-am urmarit ce ati mai postat .La un moment dat ma simteam asa de prost ca am scris despre soacra-mea la un moment de furie (ca doar na locuim impreuna si se intampla) asa ca am renuntat dupa spusele lui Stefy.Si ce credeti ca se intampla.......da soacra-mea cu batul in balta si uita sa-si supravegheze nepotelul si se loveste cu ochiul de o masa de sticla .Nervi pe mine , suparare ca doar eu trebuia sa-i pun un colet la posta si ea atat avea de facut......dar s-a intamplat .Am iertat-o ca suntem oameni si ma bucur ca nu i s-a intamplat ceva rau copilasului meu.Dar vreau sa va spun ceva.......intotdeauna unde sunt mai multe familii vor exista conflicte si cel mai important este sa va respectati , ca poate o data vom ajunge si noi soacre.....acele poame acre .Si nu cred ca ar trebui sa va certati fetelor caci la un moment dat fiecare se va satura ca pe orice subiect intra sa vada doar cearta si contradictorii.......Este un site unde fiecare ar trebui sa-si spuna parerea caci fiecare isi creste copilul in modul in care crede ca e cel mai bun si bine face .Va pup .......completez
adelafistis
Postat pe 13 Martie 2010 08:36
Neata adelafistis.N-ai de ce sa te rusinezi,asta e scopul topicului,sa te descarci cand ai nevoie.Daca te descarci la un moment de furie sau cand ai sufletul prea plin asta nu inseamna ca nu-ti respecti soacra.Eu zic ca tocmai de aceea e bine sa avem cu cine vorbii despre acest subiect,ca sa nu facem ceva gresit,sa nu spunem ceva rau soacrei la un moment de furie.Ca de vorbit cu siguranta si ea ne vorbeste si se descarca.
Cat despre comentarii rautacioase,cel mai bine e sa le ignoram,ca tot timpul v-a fi cineva care sa arunce cu un "ac" pe acest forum.Pe alte forumuri din fericire nu se poate.
O zi frumoasa iti doresc.
bau
Postat pe 13 Martie 2010 09:04
anaROBERT
Postat pe 13 Martie 2010 11:17
Scz ca-s
Dar a devenit o obsesie asta cu acul. Deja orice subiect nou apare, el contine "acul" in proportie de 80, 90%.
ses
Postat pe 13 Martie 2010 12:33
"alinakatt" oferta ramane valabila. Daca trimiti mail pe [email protected] cu numele celor doua persoane (1 adult si 1 copil), persoanele vor beneficia de o sedinta gratuita de terapie in salina. Nu am fost in tara cateva zile si de aceea nu am reactionat mai repede. Oferta e valabila si pt ceilalti pe care i-am invitat. Ajunge un mail cu numele de pe forum si numele celor 2 persoane, adult si copil) si santeti bineveniti la Salina SUSESI.
office_salinasusesi_ro
Postat pe 14 Martie 2010 11:12
SALINA SUSESI se afla in Timisoara, pe strada Motilor nr. 6 (intre P-ta
Sinaia si P-ta Maria)
TEL: 0725 217 077
[email protected]
www.salinasusesi.ro

Salina SUSESI din P-ta Maria (str. Motilor nr. 6) e cea mai moderna
din tara. E realizata in parteneriat cu concernul german KoenigsSalz, care
a mai construit saline in Germania, Austria, Italia si Spania ( Therme
Erding, Thermenhotel Bad Fussing, Therme Loipersdorf, Therme Bad Ischl,
Kinderhotel Serfaus etc etc). Salina SUSESI este o investitie realizata la
standarde germane, dupa un proiect german, principiul de functionare fiind
acelasi cu salinele europene enumerate mai sus.
Peretii si podeaua salinei sant realizati din sare naturala de la
salina Praid si din Muntii Himalaya.
O sedinta de terapie dureaza 50 minute. Pretul unei sedinte de terapie este 10 RON de persoana, iar pretul unui abonament de 12 sedinte de terapie este 100 RON (la 10 sedinte primesti gratuit 2 sedinte)
Este indicata repetarea terapiei de 12 sedinte dupa un
interval de circa 3-4 luni.

ORAR Luni-Sambata 10.00-20.00
Duminica doar cu
programare
Tel. 0725 217 077 (pt informatii si programari)
office_salinasusesi_ro
Postat pe 14 Martie 2010 11:13
Asa este pana la urma acest forum cred ca ar trebui sa il folosim pentru a face schimb de experienta si nu cred ca trebuie sa ajungem la jigniri si la alte lucruri urite pentru ca ne sunt de nici un folos, pana la urma fiecare isi spune o parere nu? Pana la urma trebuie sa gasim in orice esenta frumoasa a vietii si sa luam in seama doar lucrurile bune iar pe cele rele sa se ignoram. Este strict parerea mea . Eu una cred ca in reletia nora - soacra exista si bune si rele asa e legea firii depinde de noi daca vrem sa fie mai bine sau mai rau!
cory_emy
Postat pe 14 Martie 2010 18:17
office_salinasusesi_ro
Postat pe 15 Martie 2010 10:53
Cred ca e vorba de marele conflict intre generatii si ca te pricopsesti cu o mama in plus. Nu toata lumea tolereaza asta.
ses
Postat pe 15 Martie 2010 12:26
si eu va urmaresc tot timpul,dar nu postezpt ca nu am intentia de a vorbi pe soacramea de rau si eu stau cu ea de 5 ani cu bune cu rele dar trebuie sa toleram.
anacs
Postat pe 15 Martie 2010 14:05
asta am sugerat si eu fetelor si unele au sarit ca si fripte
asa este anacs, trebuie sa le respectam, sa le intelegem, sa le acceptam, cu bune cu rele, mai ales atunci cand locuiti impreuna.
stefystefy_kidz
Postat pe 15 Martie 2010 14:09
eu postez
salina am sa trec personal pe la voi dar pe saptamana viitoare ca sunteti la un colt de strada de mine.Sper doar ca nu ma otraviti ca am mai glumit pe tema salinei
alinakatt
Postat pe 15 Martie 2010 14:13
Trimite te rog un nume la mail ([email protected]) ca sa transmit la fata de la salina sa stie de gratuitate. Daca nu trimiti mail, prezinta-te la fata de la salina "alinakatt".
Ok?
office_salinasusesi_ro
Postat pe 15 Martie 2010 16:33
ioooiii! da rele mai suntetzi! Am stat 2 ore sa va citesc topicul Ma dor ochii dar n-am mai ras asa demult.
iulia_nicol
Postat pe 15 Martie 2010 22:08
Cata rabdare iulia_nicol!!!

Na alina, ca te-ai pricopsit! Salina asta ma face sa bat 600 de km ...

Am fost . Sorry! Nu mai fac
ses
Postat pe 15 Martie 2010 22:28
iulia_nicol ma bucur ca ai reusit sa-l citesti,eu nu as mai avea rabdare si poate nici placere nu mi-ar face sa-l mai citesc. Si ce topic te mai incumeti sa mai citesti ?
bau
Postat pe 15 Martie 2010 22:49
Saluti bau si eu am citi cateva din topicurile astea si sa stii ca m-am distrat. Eu nu prea stau pe forum nu am timp pt ca fac munca de teren si cand sunt la birou fac cu totul altceva, dar cand am o mica pauza intru si eu pe forum si citesc ce scrie-ti chiar ma delectez la bebeyy vostri tusi_Oli
tusi_Oli
Postat pe 16 Martie 2010 10:46

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
SUPER OFERTA!!CARUCIOR GOODBABY+SCOICA(BORDEAUX+GRI)-NUMAI 370LEI 1 De la: elenagrosu 29 Octombrie 2009 17:03
Cumpar patut tip tarc cu vibratii 2 De la: kidz1010 15 Decembrie 2009 09:26
imbracaminte si incaltaminte la preturi modice http://galmariatunde.blogspot.com 1 De la: pinky 26 Februarie 2010 19:22
Calendare personalizate pentru cei dragi 1 De la: alexandra 15 Decembrie 2009 00:52
GRIPE WATER... recomandati? 26 De la: chinabuye 9 Mai 2010 14:50
Setari Cookie-uri