tusi_Oli imi pare bine ca te mai delectezi pe forum.Sincer si eu ma relaxez vorbind despre una alta,mai o gluma,mai o informatie,e chiar frumos. | ||
bau Postat pe 16 Martie 2010 13:36 |
||
---|---|---|
o dupamasa placuta la toata lumea, fetita mea nu ma lasa in fafa ecranului mai deloc toata ziua ea manevreaza intru si abia reusesc sa citesc in urma | ||
anacs Postat pe 16 Martie 2010 13:40 |
||
soacrele astea interesant topicul asta.am citit si eu din peripetiile voastre cu soacrele.multumesc cerului nu locuim impreuna,ne vedem din cand in cand,nu se baga in familia noastra. | ||
|
||
gaby8101 Postat pe 16 Martie 2010 13:50 |
||
office_salinasusesi_ro Postat pe 16 Martie 2010 14:32 |
||
fetelor sa stiti ca soacrele pana la urma sunt mamele sotilor nostri si daca ii iubim pe ei macar sa le respectam daca nu le putem iubi. eu am stat cu soacra 8 ani si credeti-ma nu a fost usor deloc dar am cautat sa imi fac viata usoara am zis ca ea si am facut ca noi si totul a fost ok. acum ne vedem mai rar si este si mai ok dar secretul este TOLERANTA , | ||
cory_emy Postat pe 16 Martie 2010 16:51 |
||
Ai mare dreptate cory,daca nu erau ele nu ii aveam pe sotii nostri.Trebuiesc tolerate,zici ca ele si faci ca tine. | ||
gaby8101 Postat pe 17 Martie 2010 09:42 |
||
Cory eu tot timpul am respectat-o pe soacramea desi si-a bagat nasu in tot si cat a stat aici nu puteam sa ma nici macar o discutie cu sotu ca se baga in seama, dar asa sunt majoritatea soacrelor. SPER NUMAI SA NU FIU SI EU LA FEL CAND O SA AJUNG SOACRA. | ||
viobregar Postat pe 17 Martie 2010 21:56 |
||
Depinde! De om! Nu toate ;soacrele astea ; trebuie bagate in aceeasi oala! Sunt ;soacre de astea al dracului; si sunt ;nurori si mai si! Adevarul despre ceea ce este ,undeva pe la mijloc! Parerea mea este ca sa existe comunicare! Iar barbatii vs, trebuie sa discute cu mamele lor ce le place si ce nu le place unde sa nu si bage nasul(mamica)! Voi trebuie sa le respectati, iae ele trebuie sa va respecte pe voi si fam, vs! Muncind mult intre femei, mai discutam si problema asta! Voi nurorile va temeti ca daca ei isi iubesc parintii nu va iubesc pe voi!Mamele de baieti (geloase) cred ca daca va iubesc pe voi nu le mai iubesc pe ele! Fals! Pt, fiecare , mama, sotie, copil este o iubire, dar :diferita:!In inima fiecaruia incape iubire pt, cel care o meria!S auzim numai de bine! | ||
Jojolin Postat pe 18 Martie 2010 08:02 |
||
Ai dreptate socrela. | ||
viobregar Postat pe 18 Martie 2010 08:58 |
||
|
||
office_salinasusesi_ro Postat pe 18 Martie 2010 09:56 |
||
iubiti`va soacrele! | ||
iulia_nicol Postat pe 20 Martie 2010 15:19 |
||
E musai? | ||
ses Postat pe 21 Martie 2010 21:26 |
||
ses e musai cu nevoie!!! |
||
alinakatt Postat pe 22 Martie 2010 09:17 |
||
Ete cine-a-nviat! zuzo! Cum ai inceput saptamana? |
||
ses Postat pe 22 Martie 2010 12:14 |
||
Nuuuuuuuuu!! Este nevoie sa le iubiti((fortat)) Pe soacre!! Eu nu ;doresc; o iubire falsa!! Mai bine,,,nuuuuuuuu!!! | ||
Jojolin Postat pe 23 Martie 2010 21:41 |
||
office_salinasusesi_ro Postat pe 24 Martie 2010 07:38 |
||
socrela ai revenit cu ganduri mai blande | ||
alinakatt Postat pe 24 Martie 2010 09:22 |
||
ses Postat pe 24 Martie 2010 09:24 |
||
cu cine te certi draga??? | ||
alinakatt Postat pe 24 Martie 2010 09:28 |
||
Pot sa ma cert cu tine? | ||
ses Postat pe 24 Martie 2010 09:33 |
||
simti nevoia???daca asta te linisteste ok despre ce vrei sa ne contrazicem dar sa fim si la subiect ca de nu te invit pe | ||
alinakatt Postat pe 24 Martie 2010 09:35 |
||
Pai Complicat. Soacra n-am. Asa ca ... fug pe Iti multumesc oricum pentru sabia intinsa. |
||
ses Postat pe 24 Martie 2010 09:36 |
||
aveti chef de cearta? | ||
viobregar Postat pe 24 Martie 2010 10:35 |
||
vio cum poti sa ne acuzi de asa ceva faptura fara suflet ce poti fi ne-am intins sabile pe si vad ca si tu ni te-ai alaturat | ||
alinakatt Postat pe 24 Martie 2010 10:39 |
||
neata!!!!!!!!!!!! ce fac fetele? ce va mai fac puisorii? pe la voi prin oras este soare? cine vb cu mine? | ||
diana_maria_kidz Postat pe 24 Martie 2010 10:45 |
||
neata diana maria si noi pe aici fetele soarele la timisoara acum isi face aparitia incet din nori azi vom avea 19 grade deci o zi faina |
||
tusi_Oli Postat pe 24 Martie 2010 10:51 |
||
redirectionati-va sunteti | ||
alinakatt Postat pe 24 Martie 2010 10:53 |
||
SALINA SUSESI se afla in Timisoara, pe strada Motilor nr. 6 (intre P-ta Sinaia si P-ta Maria) TEL: 0725 217 077 [email protected] www.salinasusesi.ro Salina SUSESI din P-ta Maria (str. Motilor nr. 6) e cea mai moderna din tara. E realizata in parteneriat cu concernul german KoenigsSalz, care a mai construit saline in Germania, Austria, Italia si Spania ( Therme Erding, Thermenhotel Bad Fussing, Therme Loipersdorf, Therme Bad Ischl, Kinderhotel Serfaus etc etc). Salina SUSESI este o investitie realizata la standarde germane, dupa un proiect german, principiul de functionare fiind acelasi cu salinele europene enumerate mai sus. Peretii si podeaua salinei sant realizati din sare naturala de la salina Praid si din Muntii Himalaya. O sedinta de terapie dureaza 50 minute. Pretul unei sedinte de terapie este 10 RON de persoana, iar pretul unui abonament de 12 sedinte de terapie este 100 RON (la 10 sedinte primesti gratuit 2 sedinte) Este indicata repetarea terapiei de 12 sedinte dupa un interval de circa 3-4 luni. ORAR Luni-Sambata 10.00-20.00 Duminica doar cu programare Tel. 0725 217 077 (pt informatii si programari) |
||
office_salinasusesi_ro Postat pe 24 Martie 2010 16:01 |
||
Stii Alina, nu este asa negru dracu, precum pare! Eu n-am nimic de m-mpartit cu nimeni! Asa ca , eu va doresc la toate ;O primavara; frumoasa , sa fiti vesele ,fericite si iubite! ; Daca; scriu mai prost sunt ; 43 de ani in iunie de cand am terminat liceul, unde pe atunci se nvata ;ceva limba romana_,asa ca; scuzati-ma! Numai bine! | ||
Jojolin Postat pe 25 Martie 2010 18:27 |
||
socrela ce ai fata cu mine????eu te iubesc oricum indiferent ce scri sau cum scri....eu imi iubesc soacra si le-as dori la toate sa aibe una ca a mea. tare asa vrea sa stiu cate soacre le tin partea nurorilor si isi pune propriul fiu la colt cand o da in balta....Ara si defecte nu zic nu dar relatia mea cu soacra e de invidiat inclusiv de propriul fiu. Repet a fost ani de lucru si studiu reciproc ca sa ajungem la nivelul asta. stai linistita ca nu-ti am nici un bai |
||
alinakatt Postat pe 26 Martie 2010 10:17 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Vand carucior chicco trio enjoy 3 piese | 4 | De la: kidz006758 10 Februarie 2010 13:27 |
Pentru toate mamicile care nu stiu....... | 2 | De la: office_salinasusesi_ro 13 Februarie 2010 17:22 |
LEAGAN ELECTRONIC -Pimii Pasi- de vanzare | 1 | De la: alinutzika 22 Octombrie 2009 17:38 |
|
||
Vand premergator | 1 | De la: 29 Ianuarie 2009 10:57 |
Cumpar patut tip tarc cu vibratii | 2 | De la: kidz1010 15 Decembrie 2009 09:26 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural