soacrele astea....

bravo tie alinakatt
viobregar
Postat pe 26 Martie 2010 21:59
Alina,,, nu am nimic personal cu tine, sau cu alcineva din lumea asta! Dar, nuuuuuuu suport; nesimtirea si lipsa de respect,,(a unora) care au ;comentat; la adresa mea! Va respect, va pup si va doresc toata fericirea din lume! Eu am fost ca voi(nora) si voi ve ti fi peste ani, ca noi(soacre) Eu nu vreau sa va doresc sa ;suferiti; nici alaturi de ;soacre ;acum , nici mai tarziu, din cauza copiilor! Comunicarea ,toleranta, fac uneori ;casa ; buna, cand se poate! Sunt ;soacre ;al dracului si nurori, care nu tolereaza! Vrem nu vrem, neamurile n- i le da Dumnezeu, iar prietenii ni-i alegem!! Sa traiasca toate persoanele care au nume de flori ;La multi ani!! Si noi pe langa ele!! Wekend placut tuturor!!
Jojolin
Postat pe 27 Martie 2010 08:37
Pt, ce,,,,,, Bravo,,,,???????????!!!!!!! Nu vad sensul!!!!!!!!
Jojolin
Postat pe 27 Martie 2010 08:38
Buna fetele. Care a-ti avut "nesimtirea si lipsa de respect " sa comentati pe acest topic?
La multi ani tuturor florilor.
O zi frumoasa la toata lumea
bau
Postat pe 27 Martie 2010 09:31
,,,,VAI TUUUUUUUUU!! TE BAGI IN SEAMA??????!!! BINE FACI!!!!!!
Jojolin
Postat pe 27 Martie 2010 16:34
Buna socrela!
Ce mai faci? Tot suparata pe fete?
ses
Postat pe 27 Martie 2010 16:36
beyyy da ingropati drak securea ceea ca-i post.....dupa pasti liber la ciufuleala.
Un pic de respect va rog

a... va iubesc!!!
alinakatt
Postat pe 27 Martie 2010 20:18
Socrela ce sa fac daca nu ma baga nimeni in seama,tre sa-mi fac si eu ceva

Alina eu am ingropato , am ascunso bine sa nu o gaseasca nimeni

VA IUBESC!!!!
bau
Postat pe 27 Martie 2010 20:42
fetelor ....incepe saptamana mare, macar acum sa incercam sa fim mai bune ,mai ingaduitoare si mai tolerante poate vom avea succes ...nu ? va doresc o zi de florii superba atat socreleelor cat si nurorilor...pup si LA MULTI ANI tuturor celor cu nume de floare ...
P.S. smile
cory_emy
Postat pe 27 Martie 2010 20:48
na ca ai primit-o in freza iara de la socrela
dar de ce nu va iubiti voi mai fetelor
alinakatt
Postat pe 27 Martie 2010 22:09
Ca poate nu e toata lumea asa minunata ca tine...
ses
Postat pe 27 Martie 2010 22:11
la cine te referi
alinakatt
Postat pe 27 Martie 2010 22:12
Mai vezi pe cineva pe aici?
ses
Postat pe 27 Martie 2010 22:15
bey vere ai ceva greu la suflet si nu sti cum sa-mi spui
alinakatt
Postat pe 27 Martie 2010 22:18
Da! Deci stii ce ai facut! Stii ca ai vb in plus..
ses
Postat pe 27 Martie 2010 22:20
ma surprinzi din ce in ce mai mult draga
alinakatt
Postat pe 27 Martie 2010 22:30
Bine, hai sa ramanem pe online, ca aici e Soacrele astea... nu Nurorile astea...
ses
Postat pe 27 Martie 2010 22:32
Da alina mi-am luato in freza din nou
bau
Postat pe 27 Martie 2010 22:48
data viitoare ai grija ce spui mony ca iar o iei
alinakatt
Postat pe 27 Martie 2010 23:01
Asa e Alina. O sa am mare grija.
Ca sa nu fiu offtopic. Se vede ca suntem in post,ma inteleg f bine cu socrela mea. De ar fi sa ne intelegem tot timpul asa , ar fi super.
bau
Postat pe 27 Martie 2010 23:07
Buna dimineata tuturor! E duminica Floriilor, asa ca; pentru toate florile pamantului! Nuuuuuuuuuuuu sunt suparata, pe nimeni doar ca, uneori ma deranjeaza cate ceva! Dar,,,, e bine sa ;ignorr; sa nu bag in seama asa ceva! Aici sunt multe persoane speciale si pt, ele, nu se merita sa le bag in seama pe cele ;cu multa minte;;! Va doresc ;zile senine, o saptamana frumoasa, iar iepurasul sa va aduca; sanatate, bucurii, pace ,liniste si iubire in casele voastre;! Duminica placuta tuturor!!
Jojolin
Postat pe 28 Martie 2010 09:03
Special pentru prietenele mele!! Aii--Bau,, Ali si Bau!! :sml-love0064 Nu sunt suparata pe nimeni iar daca; v-am jignit cu ;voia sau nu ;iertati-ma; pt, ca; Domnul din Cer , ne iarta!! O zi frumoasa cu bucurii! Tuturor!! La noi la;Baia-Mare, este o zi ;morocanoasa; ploioasa, mizerie! Va doresc sa castigati la ;Bingo;!! Toate!
Jojolin
Postat pe 28 Martie 2010 09:14
la multi ani tuturor care au nume de floricele..multa sanatate si fericire va doresc.o zi buna
monica21nicushor
Postat pe 28 Martie 2010 10:28
Multumim socrela
bau
Postat pe 29 Martie 2010 00:47
mony iar presimt ca ti-o iei oricum ai fi draguta sau mai putin draguta ti-o iei
anaROBERT
Postat pe 29 Martie 2010 00:49
multam la fel socrela sper ca te-ai petrecut de florii bine si nu ne mai ciufulesti si azi
ps socrela vrei sa fi prietena mea
alinakatt
Postat pe 29 Martie 2010 09:10
Vaaaaaaaaaaaaaaaaaai socrelaaaaaaaaaaa.........
Ma simt asa de marginalizata!!!!
Prietenele tale Ali si Bau? Gata, nu ma mai iubesti?? De ce? Te-am suparat eu cu ceva???? Sa stii ca sunt asa dezamagita... si uimita..
ses
Postat pe 29 Martie 2010 18:12
nu fi suparata pe socrela a uitat de tine ca de are o varsta si de la varsta ei mai uita omul ce sa faci dar stai linistita isi aduce aminte ea de tine pupici
tusi_Oli
Postat pe 30 Martie 2010 09:30
SPECIAL PT, SES! SPECIAL PT, TOATE! La bau si ali, trebuia sa le raspund provocarilor! Va iubesc si va stimez pe toate! Nu mai vreau ;divergente;!!!!Va poooop pe toate!
Jojolin
Postat pe 30 Martie 2010 15:40
Cum sa nu ma-nfurii!!!!!!!! Iar sunt luata n suturi! Scumpica ;;;Oli,, permite mi sa te contrazic! Am 60 de ani si am inca ;multa minte;! Nu mi-am pierdut nimic din ea! Eu am fost ca tine, sper la 60 ani tu.... sa fii mai bine decat mine si sa ne vedem pe la 81 ani (ai mei) sa te--ntreb cand una o sa ti zica asa, cum te vei simti????????!!Eu, ma simt ca la 30 ani!! Voi nu ganditi cand scrieti! (Unele)) Daca v-ati pune 5 minute in locul celei pe care o bruiati cred ca; n-ati mai scrie ;aberatii;! Bunica a murit la 95 ani, mama la 80 ia reu la 100! Voi muri, asa ca ;o sa ajung ;Oli ;vremea sa ai varstra mea de 60! Acum am mai multa activitate, scriu poezii, proza, am timp de toate, ca; nepotii, nurorile, nu ma streseaza, de loc!! Iar cu voi ma distrez! Ozi buna tutror!
Jojolin
Postat pe 30 Martie 2010 15:50

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
vand hutut de camera 2 De la: pinky 5 Iunie 2009 10:48
You want a long life? 1 De la: sorinheisu 20 Iulie 2009 15:55
copiii cu dizabilitati, uitati de societate 6 De la: Eugenia_ 22 Septembrie 2012 09:29
Concurs FasTracKids 7 De la: Andra 12 Noiembrie 2009 11:47
Vand carut sport Hauck, nou 2 De la: ahsoka 23 August 2010 06:38
Setari Cookie-uri