ADEVARAT A INVIAT! socrela | ||
anaROBERT Postat pe 4 Aprilie 2010 00:31 |
||
---|---|---|
DA! ACUM A INVIAT!! AM VRUT SA VA ANUNT CA INVIE, PT, CA NU AVEAM TIMP DE STAT PE NET! HRISTOS A INVIAT!! SA AVETI UN PASTE LUMINAT, CU BUCURII SI FERICIRE! | ||
Jojolin Postat pe 4 Aprilie 2010 00:32 |
||
multumim la fel si tu socrela sa ai un paste fericit alaturi de toti cei dragi. | ||
|
||
anaROBERT Postat pe 4 Aprilie 2010 00:34 |
||
Adevarat a inviat!!! | ||
bau Postat pe 4 Aprilie 2010 09:05 |
||
Hristos a Inviat! Am petrecut niste Pasti de vis! Au venit finii la noi, iar cu ajutorul netului am fost alaturi de fiii si fam, lor din Spania! A fost si v-a mai fi ;genial;! Nepotii mi-au aratat ce le-a adus;iepurasul;!Din Romania si ,,,,,Spania! E tare bine cand e liniste ,iubire si pace, in familii! Nu mi doresc alceva, decat; sa fie fiii mei ,fericiti cu cei dragi lor iar noi, sa nu fim mai bolnavi! Sa putem sa ne mai bucuram de viata! La fel va doresc si voua tuturor, toata fericirea din lumea asta! Distractie placuta in continuare! | ||
Jojolin Postat pe 5 Aprilie 2010 07:49 |
||
HRISTOS A INVIAT! HAIDETI TOATA LUMEA ;DESTEPTAREA; LA O CAFEA DELICIOASA! PE UNDE UMBLATI,,VOI OARE??? | ||
Jojolin Postat pe 7 Aprilie 2010 07:52 |
||
adevarat a inviat! Sunt prima data pe forumul asta si mi-am cam facut o idee despre ce "susotiti" voi aici. AM VENIT SA MA LAUD Ma primiti? Vad ca majoritatea fetelor au probleme cu soacrele... Un lucru classic, de altfel. EU, in schimb, am probleme cu mama care s-a opus din rasputeri casniciei mele. De feicare data cand prindea ocazia, comenta cate ceva.De un an de zile, a dat-o sotul afara din casa... si is asa de linistita Iar la capitolul soacra... Eheeeee... Nu mai gasiti voi soacra ca a mea cat e lumea!! Nu stie ce sa-mi mai cumpere si sa-mi mai dea. Ajutor primesc de la ea, ORICAND si nu-mi cere in schimb decat sa fiu fericita cu familia mea! In 23 de ani, am trecut prin multe case.. dar nu am vazut o soacra, sa fie de partea norei in timpul unei certe cu sotul (fiul)... Daca veniti la mine, veti vedea si FENOMENUL asta! Va zic sincer... Nu am decat cuvinte de lauda pt femeia asta, care mi-a fost si imi este mai mult decat o mama!!! De Pasti a incercat sa-mi ia o bluza care nu mi-a placut... AM bagat motiv... ca nu e masura mea... a schimbat-o de 3 ori... A 4 oara... mi-a luat alt model si alta culoare... care imi venea perfect.. SI ERA SUPERBA... dar s-a dus la magazin de 5 ori pt mine... Va doresc la toate sa va intelegeti cu soacrele asa cum ma inteleg eu cu a mea. Crede-ti-ma, nu am facut nimic special pt ea.. Doar.. Mentin curatenia si am grija de copilul ei... SI D EAL MEU! | ||
hamham Postat pe 8 Aprilie 2010 01:06 |
||
PArdon, nu pe forum, pe TOPIC... SCZ de gresala... aveam un lapsus | ||
hamham Postat pe 8 Aprilie 2010 01:06 |
||
esti o norocoasa grtea si sincer ma bucur sa mai aud si cuvinte de lauda la adresa soacrelor ,in schimb pacat de mama ta de ce reactioneaza asa? | ||
anaROBERT Postat pe 8 Aprilie 2010 01:15 |
||
Hristos a Inviat! Va doresc o primavara frumoasa, cu bucurii si satisfactii. Sunt ;oameni si oameni! Buni si altii neintelegatori. Trebuie sa ne adaptam asa cum sunt. Pt, ca;parinti fratii neamurile ni le da Dumnezeu, Perechea si prietenii n i alegem! Eu va inteleg! Desi sunt ;o soacra al dracului; dupa opinia ;unora eu am studiat mult ;psihologia; oamenilor si din greseli am invatat sa nu le repet in fam, mea si-a functionat! La mine mama s-a-mpotrivit casatoriei maritandu-ma peste voia ei! Asa ca; au fost circuri ,culminand dupa nunta mutarea mea cu sotul la ;tara; la sat , unde am muncit la; pamant, am crescut animale, am lucrat pamantul in; C.A.P(La colectiv) cum era pe atunci, mai mult socru era recasatorit, aveam;;lele, nana;; cum se spunea la sat. Eu veneam din invatamant la ;coada vacii. Acasa???!! Mama mea a fost { Domnu s o odihneasca) fff.rea cu mine! Tot timpul era nemultumita de ceea ce faceam! Doream sa plec departe de ea si,,,,,de gura ei spurcata!Am cautat locuri de munca departe de casa. La cei 60 ani ai mei doar 18 am trait acasa! Pt, mine ;acasa; la casa lor era un lucru ffff. strain.In sat am locuit 4 ani apoi ne-am mutat la oras pt, copii, sa le asigur conditii pt, scoala. Casatorita la mama am locuit de la ;Craciun-1974- la Pasti 1975. Timpul cat am locuit cu ea a fost ;blestemul vietii mele! Satula de; certuri ,intrigi, reprosuri, am plecat in chirie la oras cu 2 copii mici intr o garsoniera de 12 m. patrati, unde am fost mult mai fericita decat in casoaia mamei. Tata nu putea s o supere pe mama care era mai rea decat cel mai rau avocat! Ea si-a iubit numai fiul mic! Pe mine si fr, mai mare ne-a urat pt, ca; semanam cu tata! Noi cei mari am invatat bine, am facut destule studii, cel mic era ;rusinea familiei, tarandu-se diabia termina 8 clase la limita ,apoi, o amarata de profesionala la liceul de la; mina de aur.S-a casatorit si nepoatele mele, fetele lui, mereu au fost mai sus in inima mamei decat fiii mei. Mi-am luat viata in piept, singura, cu bune si cu rele, alaturi de el in urma cu 39 ani, si am ajuns la 60 ani sa nu mi para rau pt, ceea ce am dus pe umeri singura fara ajutorul nici macar a celui de langa mine! Daca; am dus o eu greu, nu insamna ca; trebuie ;s o duca la fel si fiii mei asa ca; eu ma duc la ei in Spania dar,,, nu ma amestec;de loc; in oalele lor, in discutiile lor! Daca; imi cer sfatul; le dau, daca nu ,,,,ii las in pace! Eu in viata mea nu am permis sa m i se bage nimeni in oale! Am gresit?? Am dat cu capul de pereti(de multe ori) m-am redresat si mi-am continuat drumul! Si cu bune si cu rele! Eu le inteleg pe fetele care nu sunt iubite de soacre la fel pe soacrele care; nu si iubesc nurorile! Intervine frica; mamelor ca; le fura iubirea fiilor, iar nurorile ca le fura soacrele iubirea fiilor(barbatilor)! Fals! Nuuuuuuuuu fura nimeni ,la nimeni ,,,nimic, pt, ca iubirea pt; baiat,,fata, e una pt, copil e alta si pt, sot e alta s-in-tr-o inima curata intra multe iubiri! Va doresc; pace, liniste, bucurii, sanatate ,fericire si sa va bucurati de ceea ce aveti! Cu totii! | ||
Jojolin Postat pe 8 Aprilie 2010 09:50 |
||
Oricat ar fi soacra de buna... mama, tot mama ramane. Si ruptura asta, daca nu doare acum, o sa doara mai tarziu, cu siguranta. |
||
ses Postat pe 8 Aprilie 2010 10:13 |
||
EU AM CEA MAI BUNA SOACRA DIN LUME !!! STA LA 500 KM DISTANTA DE MINE SI NE VEDEM DE MAXIM 2 ORI PE AN !!! DECI AM O SOACRA MODEL !!! |
||
Kamelya_kidz Postat pe 8 Aprilie 2010 10:51 |
||
si eu cred la fel despre faza cu mama....mama e una soacre pot fi si 3 si odata si odata va fi ceva kamelya tu da pot spune ca ai o soacra model |
||
anaROBERT Postat pe 8 Aprilie 2010 10:54 |
||
Kamelya as trimite-o si eu la 500km, dar vad ca nu mai e cazul. S-a prins ca fatza ei e in plus in peisaj si de la 500m se descurca bine sa ma evite. Si eu la fel. Ana, eu nu asta am vrut sa zic. Ci doar ca legatura mama-copil e ceva special si nu se rupe niciodata. Si daca se "subtiaza", se intampla cu durere, oricat te chinui sa maschezi asta. |
||
ses Postat pe 8 Aprilie 2010 12:01 |
||
Ai dreptate ses oricat de buna ar fi soacra tot mama este mai ok. Relatia mama copil este intr-adevar ceva special si orice ai face si ai zice mama intotdeauna te iarta ca de asa este mama si daca ai nevoie de ajutor tot la mama ajungi, in schimb jicneste-ti soacra ca nu te uita in veci si indiferent ce ai face sau ai zice niciodata nu este bine. Feriscite sunt cele care au soacre bune si care sunt ok. Parerea mea fara sa jicnesc pe nimeni ca sa ai o relatie buna cu soacra trebuie sa o educi de la inceput |
||
tusi_Oli Postat pe 8 Aprilie 2010 12:56 |
||
Ana... si eu ma bucur pt ca se "echilibreaza" balanta. Raspunsul e simplu: la 19 ani, am terminat liceul, am bagat dosarul de somaj si am plecat de la mama (ea a beneficiat de somajul meu). Am stat cu chrie inBucuresti (unde m-am nascut de alfel) timp de 1 an... timp in care "cotizam" la mama 2 mil lei vechi /luna+cheltuieli p'acolo (ca ii vizitam lunar) si mai lasam cam 500-1mil in urma(aveam salariu 7.5 mil) asa ca ma descurcam cu ce ramanea. Fratii mei, cotizau si ei.. (mai am 2 fratisora-25 ani, fratele-28) fiecare din noi isi gasisera un lacas all lui. Acum 3 ani, mi-am cunoscut sotul. dupa 1 an... m-am mutat la el (are casa lui) de atunci au inceput intrigile... Sotul mi-a spus frumos, ca, daca vreau sa fim fericiti si sa formam un camin k-lumea, trebuie sa renunt la "alocatia" mamei. asa ca... am renuntat. de atunci i pana in ziua de azi, mamA mi-a urat sotul. Mntionez ca mama e genul omului profitor si, inainte sa plec de la ea la majorat,mai exact, mi-a zis :"te-am crescut pana la 18 ani, de acum inainte ma 'cresti' tu pe mine!" asa ca... e simplu :SOTUL MEU ESTE "PIEDICA" INTRE MAMA SI BANII MEI! Vanesa, stiu cum e sa stai printre straini din cauza mamei... Si am de gand sa nu fiu o piaza rea ptbaiatul meu in veci! Vreau sa ma viziteze de drag dor si toate sentimentele bune pe care le poate avea un copil. Fetelor, stiu ca incalc o regula a Domnului, dar intre mine si mama nu a fos niciodata o "legatura speciala" mai de graba una "speculanta"..si, nu am de gan s-o las sa intervina in casa mea! Desi nu si-a vazut niciodata nepotul, ma indoiesc ca il va vedea in urmatorii 16-18 ani... numerita efortul! probabil il va privi ca pe un dusmann care imi papa banii... nu ca pe un dar de la dumnezeu. sunt unele mame si asa... mai cunosc cazuri |
||
hamham Postat pe 8 Aprilie 2010 17:32 |
||
DOAMNE! Cum sa nu si vada nepotul???? Bunica???? Noi am plecat in Spania sa ne vedem printesa, pe Vanesa , acum 7ani apoi pe Raul de Craciun va fi; 4 ani.. Se supara amandoi nora si fiul ca nu i deranjam!Cand venim acasa, ne cearta ;de ce ne grabim, ca in Romania n-avem numai veri, cumnati , nepoti,,,,, Fiii sunt in Spania. De 10 ani. De pasti am vb. pe net ne-am felicitat si ne-am simtit bine. Nepoata, isi pune mainile n sold si ma cearta;;; _ Tu buni, da.... n-ai de gand sa mai vii si la noi????!!! Eu.......... nu- i sacai ! Ei ma cauta! Cand vor! Eu nu vreau sa fie nefericiti din cauza ns!!! Le este destul de greu departe prin straini, la ce sa-i mai necajim si noi??!! Nu????? Aveti dreptate, mama e mama dar, daca; mama nu te vrea??????!!!!!! Stai cu cei care te iubesc si te ;doresc sincer! Noi n-avem ce sa ne plangem de nici unul(una) ii respectam ,ne respecta.Deocamdata...... Sper sa fie asa pana vom muri! Va doresc; sa fiti fericite! Sa nu cunoasteti, niciodata; nefericirea! Nici una! O seara placuta! | ||
Jojolin Postat pe 8 Aprilie 2010 20:07 |
||
Greta imi pare rau de mama ta, ma bucur ca ai o relatie buna cu soacra. Socrela imi pare rau ca ai avut o relatie neplacuta cu mama. O seara placuta si tie. Ses, Tusi_oli aveti dreptate mama tot mama e, eu as face orice sa o aduc inapoi daca as putea. Mama mea e moarta de 4 ani jumate si ii simt foarte tare lipsa, mai ales dupa ce am nascut si nu stiam ce sa fac cu bb... Soacra sigur daca ii zic ceva nici nu ma uita, nici nu ma iarta si culmea ca de fiecare data cand nu ii convenea ceva mergea la nepoatasa sa se planga. A stat aici dupa ce ce am nascut pana la botez dar nu m-a ajutat deloc, acu zicea una si daca faceam cum zicea ea venea si baga de vina ca nu ii bine ca trebe invers... |
||
viobregar Postat pe 8 Aprilie 2010 21:12 |
||
de necrezut ! sincer credeam ca nu poate sa exista astfel de bunica materna ma asteptam la bunicile paterne sa fie mai indiferente asa cum este cazul soacrei mele daca mergem noi cu fetele pe acolo bine daca nu nici macar nu se sinchiseste sa intrebe de ele dar mama uneori ma plictiseste cu atatea vizite si telefoane si nu are ochi decat ptr nepoatele ei eu nu mai contez . sincer imi pare rau ca ai asa o mama ....dar numai dumnezeu stie cum le aranjeaza pe toate ....asta e important ca esti fericita cu puiutul tau | ||
cory_emy Postat pe 8 Aprilie 2010 21:12 |
||
eu cred ca nu as rezista fara mama......acum am fost in spital cu cea mica si o goneam eu acasa ca ar fi stat non stop cu mine ........iar soacra-mea nici macar un tel nu a dat s-a multumit cu informatiile primite de la sotul meu .asta e !!!! multumesc domnului ca o am pe mama | ||
cory_emy Postat pe 8 Aprilie 2010 21:14 |
||
cory__emy bucura-te ca o ai pe mama ta langa tine si pretuieste-o ca cand o pierzi o sa fie dureros... | ||
viobregar Postat pe 8 Aprilie 2010 21:16 |
||
asa este vio nici nu vreau sa ma gandesc dar sincer vad si eu unele bunici paterne cum isi iubesc nepoteii si mi-as fi dorit si eu acelasi lucru ptr fetele mele dar se pare ca nu se poate desi nu am gresit niciodata cu nimic in fata soacrei mele. | ||
cory_emy Postat pe 8 Aprilie 2010 21:21 |
||
a mea soacra il iubeste pe silviutz, acu chiar zicea ca abia asteapta sa umble in picoare sa il duca la ea la munte... | ||
viobregar Postat pe 8 Aprilie 2010 21:24 |
||
Greta, imi pare rau ca se intampla asta. Mi-e greu sa cred, dar stiu ca este posibil.. din pacate. Sunt cazuri mai rare cand mama isi trateaza asa fiica. Pacat ca SUNT. Iti doresc sa ai parte de impliniri pe sufletul tau si sa fii tare pentru familie. Pup fetele! |
||
ses Postat pe 8 Aprilie 2010 22:04 |
||
nu te contrazic greta nu esti singura in situatii dinastea si pacat ca se intampla asa ceva insa nu contest ca mai sunt si mama dinastea dar oricum mama tot mama ramane.omul e supus greselilor iar mama e tot om sa nu uitam. | ||
anaROBERT Postat pe 8 Aprilie 2010 23:15 |
||
si soacra nu e tot om atuncea? nu are voie sa greseasca si ea? | ||
pinicuta Postat pe 9 Aprilie 2010 00:32 |
||
ba da normal de ce nu o mama greseste te superi,o soacra greseste te superi oricine greseste cu voie sau fara voie supara pe cei din jur dar si greseala omeneasca are limite aici vroiam sa ajung. | ||
anaROBERT Postat pe 9 Aprilie 2010 00:46 |
||
Hristos a Inviat! Va invit la o cafea buna! Vreau sa va spun ca; imi iubesc familia, copiii pe toti cei aflati alaturi de fiii mei, dar pe nepoti ;ii ador;! E mare dragostea pt, copii, dar pt, nepotii tai, n-are asemanare!!Cand ii vezi, ii auzi, cu vorbele lor dulci ,sincere, izvorate din sufletul si inimioara lor, i ti vine sa i ;mananci; de drag! Ce pacat de acele bunice, materne sau paterne, au ;fericirea; de asi vedea cand vor nepotii si n o fac! Pacat! Nici mama(Domnu s o odihneasca) n-a dat nimic pe fiii mei(nepotii ei) dar copiii mei au iubit o asa cum era, bunica lor! Asta este! Eu diabia am asteptat sa aiba copii! Iubesc mult copii! Raul zice; -bunicu vii la noi?? El raspunde ;-da ! - Cand vii??- Maine??(are 4 ani)Bunicul ii spune,,- o data! El -de ce nu vii mai repede??- Nu te lasa bunica??! -Da.... cand vii ne aduci cadouri??! Bunicul- da numai pt, cadouri sa vin ???- Nuuuuuuu, bunicu!- Sa vii ca mi dor de voi ca; ma doare inima ; in toata ziua de dor dupa voi!Bunicii materni sunt in Spania de un an. Bunicu ii zice; -ii ai pe ceilalti bunici;! El raspunde;- nu-i bai, ;bunicu; va vrem si pe voi, aici cu noi, ca murim de dor! Asa ca; bunicu ;le promite ca; venim ;repede;! - Cand??? Nu stim ,pt, ca am facut ;o fapta; de caritate, am invitat la noi in noiembrie pe fratele nurorii, din Cuba , iar acum incercam sa i rez, prin instanta acte de rezidenta, de aceea nu pot sa va vb, din Spania! Va doresc la toti; sanatate, bucurii, zile senine, alaturi de cei dragi! Wekend placut! | ||
Jojolin Postat pe 9 Aprilie 2010 08:19 |
||
Fetelor, pe mine nu ma doare.. ma linisteste, mai mult.. ca... AM SCAPAT! Partea dureroasa din punctul meu de vedere acum, sunt fratii... Ok, sor'mea a fugit pana in Grecia de ea!... bravo ei! Are IN PLAN nunta si un bebel acum... Fratimiu... mi-e cam mila de el... pe langa faptul ca sta cu logodnica in chirie (si imoptriva ei e mama) mai sta si cu chirie IAr in plus, fetitza aia cu care sta nu are taria sotului meu ca s-o dea afara... si... "il viziteaza" cu saptamanile pe el...Ii papa banii si fuge inapoi la amant ca... l-a lasat pe tata (bolnav de cancer) si a fugit cu altu' si cu sor'mea mai mica (are 9 ani sor'mea) Pot spune ca am avut NEnorocul sa o vad recent pe cea mica... intr-un hal... Ufff... M-am bucurat ca dupa cateva luni bune, am revazut-o, dar mi s-a rupt sufletul cand am vazut-o cu adidasii rupti si niste haine... pana si aia de la metrou le aveau mai frumoase... Si nu m-a lasat s-o ajut.. vroiam sa ii iau hainutze si de imbracat si mi-a zis ca daca ajunge cu ele acasa i le arunca amantul mamei la gunoi Din pacate nu pot face nimic s-o ajut.... am incercat o groaza de chestii... singura ei obtiune (alta decat ceea care o are deja) e sa ajunga intrr-un camin... si... NU vad diferentza... Ehhh... Daca as face un ROMAN despre viata in fam mea (fosta fam)... cred ca... ar iesi vreo 7-8 volume... de cel putin 300 pagini... Se intampla... Nu imi plang de mila... MA BUCUR DE LIBERTATE! Dar plang pt ... nevinovati.. | ||
hamham Postat pe 10 Aprilie 2010 02:18 |
||
observ acum reala ta problema si pacat ca exista asemenea mame tu ai scapat sora ta fel si fratele dar sunteti ceva mai mari dar a mai ramas cineva care are totusi o varsta frageda si este un copil pacat ca mama ar trebui sa te gandesti la urmari si consecinte dar lumea e rea in ziua de azi,oricum zi mersi ca ai scapat si ca ai familia ta acum ai grija si bucura-te de ea. |
||
anaROBERT Postat pe 10 Aprilie 2010 02:23 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
reprezentant zonal pentru 4LIFE RESEARCH USA!! | 6 | De la: silviu_m74 9 Februarie 2009 15:23 |
curatenia | 1 | De la: ruschita 27 Martie 2008 16:52 |
Ofer carucior | 5 | De la: iuliche 19 Martie 2014 12:42 |
|
||
hainue bebe 0-7 luni aduse de dincolo la preturi modice | 6 | De la: ruschita 13 Martie 2009 19:51 |
Culmi | 33 | De la: vasilicasavoiu 24 Mai 2009 13:19 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural