soacrele astea....

Vanesa... e normal sa nu-l vada.... CRED. Adica... nu a incercat pana acum si sunt, totusi.. 8 luni... nu 3 zile. Si, oricum, nu cred ca va fi cazul sa ma stresez ca va dori sa-l vada... in fond... nu mai prezint "interes" pt ea... fimiu de ce ar prezenta? AM sunat-o cand am nascut... a raspuns si a zis ca vine... am sunat-o s-o chem la botez (avea fimiu 1 luna jumate)... am sunat-o de Craciun sa o chem... Si apoi de Sf Ion ca eera ziua lui fimiu si a surorii mici... AM vazut ca sun degeaba... AM renuntat. In plus, de Pasti a fost la Fratimiu... e sta in rahova eu in damaroaia... ERA GREU SA TREACA PE LA MINE? nu... nu-mi bat capul cu ce nu se merita. Am lucruri mai importante de facut: Ma pieptan dimineatza, schimb pampersi, dau cu matura... gasesc eu
hamham
Postat pe 10 Aprilie 2010 02:41
Doamne! Greta.... Sunt atatea femei care , i si doresc cu ardoare, un copil si Bunul din Cer nu le da! Sunt mame care au copii buni sanatosi si nu stiu sa se bucure de darul minunat pe care le-a dat Dumnezeu, copiii. Daca; cineva te intelege aceea sunt eu. Nu este vb, de mila! Ci de intelegere reciproca!Putin ne asemanam, numai ca; mama mea, nu ne a abandonat pt, nimeni.Avea 58ani cand a murit tata.A stat pana la 80ani cand a murit(++Domnu s-o odihneasca) singura fara nici un barbat, cu fam, fratelui mai mic.Eu am sa mi scriu romanul vietii mele!Am inceput deja! Ma bucur ;Greta; ca; ai alaturi un barbat bun, o soacra intelegatoare! Traumele sufletesti vor exista, vesnic. Pacat pt, surioara ta!(Greta) Tu ca sora mai mare ar trebui s o ajuti.E mica! Ce stie ea la 9 ani,saraca?? E fiica tatalui vs, sau a amantului??! Ca, ai putea apela la ;Directia Copilului; s o decada pe mama din drepturi, (am o finuta asa )e crescuta de bunica pt ,ca mama a fost una (denaturata), primeste alocatie dubla si un ajutor (bunica ei) de la stat pt, intretinerea ei.Eu cred ca; mai linistita si fericita ar fi cu tine decat cu mama ei, care se pare ca; n o intereseaza soarta copilei! Pacat! Pt. ca acest copil o va ura toata viata ei pe ;mama; care trebuie sa fie sprijinul copiilor si la bine si la rau. Domnul sa va ajute la toate si sa aveti; pace liniste si bucurii in casa! Wekend placut! Tuturo!
Jojolin
Postat pe 10 Aprilie 2010 07:57
Buna dimineata tuturor! O cafeluta buna pt. favoritele mele! Scumpele mele, sa aveti un wekend placut! Greta, tu sa fii sanatoasa, sa ai pace ,liniste in casa! Daca; bunica fiului tau nu este interesata de nepotul ei, sa fie ea sanatoasa! Copilul tau, are iubirea celorlalti si nu este necesara o ;iubire fortata ,cersita;! Ea in egoismul ei, pierde! Cand se va trezi va fi prea tarziu pt, regrete!!! O data si o data, Domnu, de sus, le plateste tuturor pt, nemernicia lor! Atunci va veni spasita la voi si va va cere ;iertare; iar voi fiind copii buni o s o iertati pt, ca; Si Dumnezeu ne iarta;!Si nu ne judeca;aici pe pamant;! Atunci ;cine suntem noi pamantenii sa judecam pe altii;?? Noi trebuie sa invatam din greseli si sa nu le repetam. Domnu sa va ajute la toate!
Jojolin
Postat pe 10 Aprilie 2010 08:05
vanesa, nush daca voi putea s-o iert vreodata.. nu pt ce mi-a facut mie.. pt asta am iertat-o de atunci, dar pt ce a zis de puiu meu, de sot si ce i-a facut sor'mii... pt asta, ma indoiesc ca voi avea taria s-o iert. E fata lui tata, nu a amantului, dar tata e bolnav si e declarat INAPT sa aibe grija de fata. Mi-au spus de la comisia de evaluare ca imi mai trebuie o camera ca s-o pot lua LEGAL la mine. Asta inseamna vreo 2 ani de constructie... ca... mai sunt niste chestii de rezolvatt. in 2 ani, o poate lua sor'mea mare la ea in Grecia.. dar trebuie luptat in instanta... ufff e destul de greu, dar nu ne vom lasa... multumesc pt urarile de bine si fie s tie la fel. iar cu romanul... eu nu il voi scrie.. va ramane detaliu cu detaliu in sufletul meu!
hamham
Postat pe 10 Aprilie 2010 20:01
greta iti admir din tot sufletul taria de caracter si totodata cred ca Dumnezeu te-a rasplatit ptr tot raul produs de mama ta daruindu-ti o familie frumoasa, sa fii fericita!!!
cory_emy
Postat pe 10 Aprilie 2010 20:09
e totusi pacat e vorba de o mama care a dat viata de ce schimbarea asta brusca si radicala fata de proprii copii,ceva a determinat-o sa ia asemenea atitudine cine stie poate noul ei gagiu
anaROBERT
Postat pe 11 Aprilie 2010 00:31
Ana... faptul ca S-A MUTAT e nou... pe "cineva" a tot avut... cand era tata schimb de noapte, dupa ce ne-am mutat (1996) din Bucurest (am stat in provincie cativa ani) cand eram noi la bnunici.. Bine, ce-i drept nu a fost acelsi "cineva" de fiecare data... De 3 ori diferite am vazut eu... plus ce a vazut si fratimiu... dar... Ea intotdeauna a fost speculanta... tata a muncit in fam, nu mama. Daca are 5 ani pe CM, e bine.. In rest... mama sttia sa ne zica:"tu faci curat, tu gatesti, tu speli" se aseza cu cafeaua si tzigara la Tv si urmarea... TOT ce dadeau aia... Asa ca... nimic nou. Felul in care Am vazut-o pe sor'mea mica nu a facut decat sa-mi readuca la viata niste amintiri... si sa-mi rupa sufletul, bineinteles. Primul meu gand a fost "asa m-a tinut si pe mine, si la 20 de ani am ajuns sa-mi zica 3 medici consecutiv ca nu mai pot avea copii"... Eu, pot zice ca am fost norocoasa sa MAI fiu mama, dar stau si ma gandesc acum... oare sor'mea va fi la fel de norocoasa? Oricum, am zis si repet, NU RENUNT... Chiar daca se mai chinuie o perioada, sor'mea nu va duce aceeasi viata cu a mea! Ok, nu acum, nu in 1 an, dar TOT O IAU DE ACOLO! Si am grija sa uite ce a trait!
Si, da, Cory, pot spune ca Dumnezeu m-a rasplatit, dar consider ca ce mi-a oferit, mi-a oferit ca sa ajut si eu mai departe... TOTUL are un scop!
hamham
Postat pe 11 Aprilie 2010 01:56
imi pare rau sa aud asta greta e bine ca ai familia ta acum ai grija de ea si bucura-te in acelasi timp ca ai scapat.
anaROBERT
Postat pe 11 Aprilie 2010 02:00
asa este greta totul in viata asta are un scop.......sa iti ajute domnul sa faci ceea ce iti doresti atat de mult
cory_emy
Postat pe 11 Aprilie 2010 02:02
Multumesc mult, fetele! Sunteti sweet!
hamham
Postat pe 11 Aprilie 2010 02:15
noapte buna fetelor ....pupicei dulci si somnic usor !!! ma duc sa
cory_emy
Postat pe 11 Aprilie 2010 02:21
Greta fa-i o plangere la Portectia Copilului si cere decaderea din drepturi. La plangere cere indepartarea surorii tale din mediul in care traieste pe motiv ca e maltratata fizic si psihic, apoi cere sa ti-o incredinteze temporar pana la solutionarea cauzei. Acum nu stiu ai tai sunt divortati? C a daca sunt divortati dupa o plangere la protectia copilului tatal tau poate cere in instanta custodia surorii tale bineinteles cu obligatia ta poate si a fratelui sa il ajutati sa o creasca...
Am incercat sa nu folosesc termeni juridici si sa iti explic sa intelegi, daca vrei iti spun mai multe...
viobregar
Postat pe 11 Aprilie 2010 09:31
Buna dimineata princess! Va ofer o cafea buna si niste soare! Din Maramures! Tuturor!! Greta,,,,,,daca ii faceti o plangere la ;Directia Copilului; puteti sa rez,problema surorii vs.E pacat, ca Dumnezeu, mai tine asa ;animale domestice; pe pamant!Scuza ma! E mama vs,trebuie ;respectata; dar,,,respecta, sa fii respectat. Fiecare persoana de pe pamant are drepturi si obligatii!In privinta iertarii, o vei ierta, dar,,, n-o vei uita si o sa te intrebi mereu,,,,de ce???!! Cum se poate??? Asa ceva si nu vei gasi raspuns ,,poate niciodata! Peste ani, frumusetea ei se va ofili, va imbatrani si o s fie o epava, a nimanui, se va trezi singura, fara nimeni.((Tatalui vs, i ati facut pensie de handicap)????Are dreptul!! Nu toata lumea stie. Acest lucru. Eu i-am facut abia dupa 8ani! A suferit;2 accidente vasculare, face epilepsie, si are pensie in plus 230 lei+ niste facilitati) Va doresc ;sanatate si putere de a lupta pt, binele vs! Wekend placut!
Jojolin
Postat pe 11 Aprilie 2010 11:44
tata ia cam asa: 600 ron pensie caz boala +500 ron pensie pt insotitor. Plateste 200 ron pensia alimentara a fetei... iar cu protectia copililui e nasoala... Cum eu nu am camera ei... (nu m-am pregatit pt BOMBA asta) fratimu e in chirie, iar sor'mea la viitoarea cumnata, nici unul, dpdv legal nu o putem lua. NUSH exact cum a reusit mama sa castige custodia in instanta FARA DIVORT sau PARTAJ! Mama are custodia fetein intr-un caz in care parintii sunt CASATORITI.
Eu nu imi pun acum problema de respectat sau de iertat... Daca v-as fi spus lucrurile astea cu o zi inainte de inviere... M-ati fi auzit ce chsetii de genul:"o iau, o leg, o bag intr-un butoi si ii dau drumu pe dunare" sau "sa dea Dumnezeu sa nu ajung la tzara, ca o incui in casa in care sta cu ala , torn benzina si le dau foc!"
De atunci si pana acum, am judecat mai cu calm si am ajus la concluzia ca nu pot sa-i fac asta! Rea, speculanta, profitoare... oricum ar fi, e mama! Fara ea, nu as fi fost eu si fara mine nu ar fi fost fimiu. Dar in acelasi timp am conclluzionat si ca asa cum a facut ea cu fata de ia bani pe care NU II MERITA, voi putea incerca si eu sa fac... BANUIESC CA A MITUIT justitia p'acolo, unde cu ceva banuti, iei in 2 sapt autorizatie de constructie pt PALATUL PELES nr 2 iar de la politistul de la RUTIERA pana la primar si procuror general sunt numai RUDE!
Vio, chiar ma intereseaza LEGAL si cu orice limbaj sa stiu TOT ce pot face! Daca ai informatii, nu te sfii...
hamham
Postat pe 11 Aprilie 2010 14:27
Imi pare rau Greta prin ce ai trecut. O sa ma interesez si eu cum o sa poti sa o iei pe surioara ta. Dar la voi cate camere sunteti si cate persoane stati in casa daca poti sa-mi spui. Si la mama ta cate persoane,cate camere?
bau
Postat pe 11 Aprilie 2010 14:33
In primul rand o sa ai nevoie de dovezi prin care sa dovedesti ca nu are grija de ea si multe altele.
bau
Postat pe 11 Aprilie 2010 14:33
e greu etelor sa dai o mama in judecata pentru ca ti se pare tie ca o maltrateaza...

gretapopescu o bate,o maltreateaza pshic,are urme de violenta? daca nu sa stiti ca este greu se iau in considerarea absolut toate,nu se omite nimic iar custodia cui sa io incredinteze?daca nu ai un venit decent precum si conditii decente nu ti-o va da nimeni si apoi iti pui protectia copilului in cap si risti sa o ia intr-un centru de pasament si pe deasupra mai platesti si avocat si cheltuieli de judecata caci risti automat sa pierzi procesul.
anaROBERT
Postat pe 11 Aprilie 2010 16:24
Greta faci plangere la Protectie ei merg constata si daca exista o urma de indoiala o iau de acolo si dupa spusele tale exista destule chestii, tu in calitate de RUDA ceri sa ti-o incredinteze TEMPORAR pana la solutionarea cauzei. Ei in aceasta perioada o sa faca cercetarii pentru decadere din drepturile parintesti. Protectia copilului da de obicei copilul in grija rudelor, nu il baga direct in centru de plasament.
O sa ti-o incrdinteze temporar pana se fac cercetari si nu se mai tine cont de camera etc.
Ai zis ca nu stii cum i-a incredintat custodia mamei tale, pai ai spus ca tatal tau e bolnav si deaia, dar sincer nu cred ca exista o hotarare definitiva in acest sens. Tatal tau poate arata ca e o mama denaturata si sa ceara el custodia repet cu sprijinul vostru...Tatal tau poate sa o dea in judecata pe mama ta si pt abandon de familie, desi e cam greu daca a acceptat sa ii plateasca pensie surioarei tale. Ar trebui in primul rand sa intenteze divort...
Imi trebe mai multe detalii, sa iti spun exact.
Ana in proces poate cere sa plateasca mama ei cheltuielile de judecata, inclusiv avocatul pe care Greta il angajeaza...
Bau dovezile o sa le aduca si Protectia copilului ca nu are grija de fetita si ea o safie intrebata de psiholog, dovezile nu se obtin chiar asa de greu...
viobregar
Postat pe 11 Aprilie 2010 18:36
Vio eu vorbesc din cazuri reale unde protectia copilului n-a luat nici o masura deoarece persoana care a facut plangerea nu avea dovezi.
E greu de gasit dovezi daca protectia copilului nu se autosesizeaza cand se face o plangere.
bau
Postat pe 11 Aprilie 2010 19:18
Bau inseamna ca lucreaza pe langa lege. Conform legii Protectia este obligata sa verifice cea mai mica sesizare, chiar daca este anonima si in cazul Gretei exista dovezi mai ales ca si ea a patit la fel...
viobregar
Postat pe 11 Aprilie 2010 19:55
vio cand cineva intenteaza procesul pentru inceput isi va plati avocatul singur apoi daca va castiga procesul va putea sa il puna pe acuzatur respectiv sa suporte si cheltuielile de judecata dar daca nu va castiga procesul cheltuielile le suporta cel care a intentat procesul.
anaROBERT
Postat pe 12 Aprilie 2010 00:21
si pt ca protectia copilului lucreaza pe langa lege unde trebe sesizat?
bau
Postat pe 12 Aprilie 2010 00:52
eu cred si sunt de parere ca sora ei fiind minora ar trebuii sa se duca personal la protectia copilului si sa spuna problemele reale pe care le are cu mama ei,in momentul ala ei se vor autosesiza si daca se dovedeste a fi adevarat se va da in judecata mama dar exista riscul sa o ia de langa ea si sa o trimita intr-un centru de plasament.

oare asta este o solutie?
anaROBERT
Postat pe 12 Aprilie 2010 00:57
trebe prima oara sa vedem daca o ia sora,este mai mult ca sigur ca o va da mai degraba unei rude apropiate decat in plasament. Tinand cont ca plasamentele sunt cam pline de copii.
bau
Postat pe 12 Aprilie 2010 01:00
ca sa o ia o ruda apropiata trebuie sa aibe si conditii de trai si un venit mai decent sunt foarte multe reguli si mereu cineva de la protectia copilului va fi la usa ta sa vada ce si cum merg treburile.

oare noi nu suntem

anaROBERT
Postat pe 12 Aprilie 2010 01:08
soacra ce mai face ?
bau
Postat pe 12 Aprilie 2010 01:12
soacra mea ma adora am cea mai buna soacra din lume multe ati vrea o asa soacra ,pff ne adoram una pe alta ma mir cata dragoste emanam
anaROBERT
Postat pe 12 Aprilie 2010 01:14
Fetele, va multumesc de info. E super ca mai pot afla cate ceva... E destul de greu pt mine acum si ajutorul vostru conteaza enorm. Nu cred ca sunteti off topic, in fond, e vorv=ba tot de o soacra... nu de a mea, de a sotului, dar tot soacra e. Tata nu s-a prezentat la procesul de pensi al /custodie, pt ca mama se intorsese la el in perioada aia, tocmai ca sa nu rpimeasca citatie. TOt ce a facut mama a fost facut in asa fel incat tata sa se trezeasca cu faptul implinit. In plus, tata nu da banii aia din mana, sunt scazuti din pensia lui (pensia ii vine incompleta) iar mama ii primeste prin posta! In urma neprezenarii... Jud a decis IN LIPSA si mama a obt asta. Iar dupa 3 luni, cand s-a finalizat totul, mama nu a zis nimic de faptul ca ii va primi (stiti ca in urma la o chstie d'asta banii vin din urma si sunt opriti din bugetul de la momentul respectiv-cazul lui tata 3 pensii al neplatite au fost reduse din pensia lui pe luna Ian) dar in dec, mama s-a dus personal la el sa ia banii (deci tata a platit de 2 ori) si desi a facut o ilegalitate cu chitanta prin notar, tot e cu gura mare!
hamham
Postat pe 12 Aprilie 2010 01:46
dar tatal tau de ce nu o ia pe sora ta si sa nu mai plateasca pensia alimentara si sa o ia el in crestere sa aibe grija de ea?

este destl de nasoala situatia
anaROBERT
Postat pe 12 Aprilie 2010 01:50
Hristos a Inviat! Va doresc o zi buna, o saptamana fericita! Poftiti la o cafeluta fetele! Dumnezeu sa va ajute! Sa aveti rabdare( toate) cu problemele vs!
Jojolin
Postat pe 12 Aprilie 2010 09:38

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
dresssesonline 1 De la: ozcolor 16 Februarie 2011 17:55
Buna caut iubit!! 13 De la: garbo342280 8 August 2016 14:14
imbracaminte si incaltaminte la preturi modice http://galmariatunde.blogspot.com 1 De la: pinky 26 Februarie 2010 19:22
bb-ei nascuti in mai..la mai mult.... 24 De la: office_salinasusesi_ro 21 Martie 2010 21:20
mamici nascute in decembrie 45 De la: office_salinasusesi_ro 20 Martie 2010 15:22
Setari Cookie-uri