soacrele astea....

bau Protectia copilului apartine de Cons JUdetean si acolo se poate face plangere impotriva lor sau plangere penala de abuz in serviciu la Politie.
Ana stiu ca trebe sa isi plateasca av. si daca castiga ii sunt returnate cheltuielile, ca doar nu am facut facultatea de drept aiurea PT incredintarea temporara nu trebuie conditii.
Greta tatal tau poate intenta un nou proces pe motiv de viciere a consimta mantului...
Adevarat c-a inviat socrela, o saptamana frumoasa si tie...
viobregar
Postat pe 12 Aprilie 2010 09:48
Adevarat a Inviat socrela
tusi_Oli
Postat pe 12 Aprilie 2010 10:22
Neata vio ce mai faceti ?
Am citi si eu ce s-a scris mai inainte pe topic parerea mea ca acea femeie nu se poate numi mama si nici animal caci un animal nu isi lasa puiul sau puii oricat de greu ar fii. Nu stiu cum as numi-o dar nu mama. Eu as numi-o egoista "mie sa-mi mearga bine de restul nu ma intereseaza" . O zi faina si pupici lui bebitz tusi_Oli
tusi_Oli
Postat pe 12 Aprilie 2010 10:29
Sa va mai zic ceva.. Sor'mea mica a primit acum 2 ani de la fratii mari (am pus toti bani sa-i luam) un Calculator. Tata ii cumparase tel mobil, dar... telu l-a v andut mama ... iar la calculator, dau mereu de MAMA! AM vrut sa vb cu sor'mea pe Yahoo... si.. cand mi-am dat seama ca vb cu cineva trecut de 30 de ani, la inceput am crezut ca e amantul mamei, dar... nu era el. Era mama. Asta am realizat cand am vazut limbajul ... ca sa citez:" ... bertaionela (4/11/2010 1:19:15 PM): apartamentul il voi cistiga eu pt ca berta e in grija mea si e al meu si fac ce vreau cu el daca vreau sal vand il vand...ESTI PROASTA... TROMPETIST-O....PT MINE AI DEVENIT O CANTITE NEGLIJABILA....nu ai ce sa faci...il dau pe tact-o afara cand vreau si nu ma intereseaza daca moare in sant eu am unde sa stau" asta e un citat... sunt mult mai multe... dar cred ca ati prin ideea. In fine. Oricum, nu ma dau batuta! Sor'mea va fi bine... CU ORICE PRET! nu conteaza cat costa avocatii si cata mita tre' sa dau si unde! MERITA O VIATA FERICITA!
hamham
Postat pe 12 Aprilie 2010 10:49
Greta eu ti-am spus ce ai de facut. Banuiesc ca apartamentul e bun comun si deaia zice ca il da afara, avocatul ne cred ca te costa enorm, taxa de timbru nu se plateste si daca crezi ca nu functioeaza cu Protectia Copilului telefoneza la politie si raporteaza un violente in familie, ca apoi se autosesizeaza Protectia Copilului. Eu sincer iti recomand sa mergi la un avocat si sa ii prezinti exact cazul. Eu nu stiu toate detaliile...Tatal tau trebe sa inainteze divort pe motiv de parasire a domiciliului conjugal si sa ceara custodia surorii tale bineinteles cu angajamentul vostru ca il ajutati.
Buna tusi_oli ai dreptate, spor la treaba!!!!!!!!!!!!!!!!!
viobregar
Postat pe 12 Aprilie 2010 13:11
Buna fetelor, ma oripilez cand citesc asa ceva, exista astfel de oameni?se pare ca da, dar si ei platesc... tot aici pe pamant...
diana_maria_kidz
Postat pe 12 Aprilie 2010 13:16
Va multumesc tuturor pt, urari! Si,,,,,,,,, am inceput sa rad singura!! Ca voi a ti raspuns salutului meu, iar eu,,, fiind preocupata si cu o emisiune la tv, citind repede ,adevarat,,,,a inviat,,,socrela!! Ma gandeam ca iar sunt ;;; inviata; alaturi de voi!! Asa i ca i de ras!!! Greta,,,,,,,,,, Dumnezeu sa ti ajute sa i oferi o viata linistita surorii tale, iar tatal tau ar fi bine sa divorteze de ea pt, ca daca;(D -NE FERESTE)tatal vs, moaare, mamicuta poate sa ia pensie de urmas dupa tatal vs! Si dupa cum se poarta, nu merita acest lucru.Eu i mi ingrijesc sotul cu mult drag din 2 iulie 2000 cand a facut primul infarct cerebral.L-am dus mort la spital si traieste, dat, iubirii noastre a fiilor, nurorilor, nepotilor si a mea! Nepotii il iubesc mult! Sa i auziti; bunicu,,, vii la noi/??!! -Cand vii??? Te iubim ca ne doare inima!!!!!Cum d-ne sa nu vrei s i vezi cand ii auzi vb. asa??!! As muri de dor daca nu i as auzi, sau vedea ,o saptamana!! O zi senina! Va doresc.
Jojolin
Postat pe 12 Aprilie 2010 14:36
pff gretapopescu astea au fost scrise de mama ta????// ,ce om,ce animal,ce egoism e prea putin spus.

sfatul meu este sa va uniti toti impotriva ei si veti avea castig de cauza,tatal tau sa bage divortul si automat sa isi ceara drepturile la bunurile in comun si drepturile parintesti si apoi intrati si voi in proces ca martori sau acuzatori.
anaROBERT
Postat pe 12 Aprilie 2010 15:27
Plus ca mama ta poate fi acuzata la proces,pe langa parasire de domiciliu,ca traieste cu un alt barbat,fiind casatorita cu tatal tau.
bau
Postat pe 12 Aprilie 2010 15:31
asta este un avantaj pt tatal ei ca sotia are amant si automat va castiga procesul pt divort
anaROBERT
Postat pe 12 Aprilie 2010 15:36
Ms, fetele. Ms mult Vio. Deja am vorbit cu un avocat bun, (fisu a fost in aceeasi cls cu sotul meu) si nu e nevoie sa il platesc.... Dl are o datorie mai veche la sotul meu in urma unui ajutor pe care sotul i l-a dat baiatului lui. Deci cu av am rezolvat-o. Am inteles ca e destul de umblat dupa acte si decl. Iar discutiile cu mama le scot la imprimanta ca DOVEZI. Am vb si cu o cunostiinta din politie si am o hartie cu care tre' sa ajung la un jud sa-mi aprobe, sa scot de la Vodafone inregistrarile din ultimile luni (tot ca probe) si pozele cu sor'mea de cand a venit pe la mine (ultima data) iar lista de dovezi continua. Am zis ca nu ma las, si Nu ma las! Multumesc din suflet! Domnul fie cu mine ca o sa fie o lupta zdravana. Am vb cu tata si e de acord sa bage si divortul intre timp. Apoi, mama ca sa puna mana pe ap, va trebui sa faca partaj! Oricum, si daca moare tata, (doamne fereste) pot sa impiedic ca mama sa ia pensie de urmas! La toata povestea asta, pot ff ushor sa dem ca ea nu ARE DREPTUL la asa ceva! Iar daca e sa se intemple asta, pe langa ca nu ia pensia de urmas, nici pe ap nu pune mana ,ca NOI suntem mostenitorii lui tata si va trebui sa se bata cu noi. SI NICI UNU NU RENUNTAM!!! Sa-mi tineti pumnii.
hamham
Postat pe 12 Aprilie 2010 15:51
bv greta sa ai noroc,sper sa aveti succes ap se imparte se face partajul la toate bunurile si daca doamne feri tatal tau nu mai este se face cu copii.si automat ca voi nu veti renunta
anaROBERT
Postat pe 12 Aprilie 2010 15:54
iti tinem pumnii greta
Totusi e bine ca tatal tau sa faca un testament.
bau
Postat pe 12 Aprilie 2010 15:59
greta ap e bun comun? sau proprietatea pers a tatalui tau. C a daca e bun comun ea asre jumatate, daca e bunul tatalui tau mosteneste 1/4 daca mai sunt casatoriti. Daca e bun comun tatal tau poate dovedi la partaj ca el a cumparat ap si atunci ea o sa primeasca o cota mica. pe langa divort trebe sa intenteze proces separat de custodie...oricum dupa cate vad eu tatal tau o sa aiba castig de cauza la divort ca mama ta a parasit domiciliul conjugal. Tu poti sa ii ceri mamei tale despagubiri morale pt ce ai suferit...
fetelor faptul ca sta cu un alt barbai intra in parasirea domiciliului conjugal. Daca va gandeati la adulter asta e mai greu de dovedit deoarece e acceptat numai delictul flagrant pt al dovedi...
in cazul in care tatal tau face un testament si nu sunt divortati ea o sa aiba drept la 1/8 din bunurile lui conform legii. S i in timpul procesului de divort ea are calitatea de sotie pana ramane hotararea de divort definitiva si irevocabila...
Sper ca nu v-am plictisit cu detalii juridice.
viobregar
Postat pe 12 Aprilie 2010 17:58
Buna seara fetele! Greta, sa va ajute bunul Dumnezeu sa va rezolvati problemele. Este tare neplacut sa te lupti cu aceea care ti-a dat viata, dar daca surioara ta sufera, este de datori vs, sa va luptati sa i asigurati o viata fericita, pt, ca este ;doar un copil; Care sufera si va fi traumatizat in veci. Este bine , pana nu i prea tarziu.Mama vs, o data se va trezi, va regreta dar atunci va fi ;poate; prea tarziu, pt, regrete! Timpul le va rezolva pe toate! Doamne ajuta! O seara placuta!
Jojolin
Postat pe 12 Aprilie 2010 19:53
SALINA SUSESI se afla in Timisoara, pe strada Motilor nr. 6 (intre P-ta
Sinaia si P-ta Maria)
TEL: 0725 217 077
[email protected]
www.salinasusesi.ro

Salina SUSESI din P-ta Maria (str. Motilor nr. 6) e cea mai moderna
din tara. E realizata in parteneriat cu concernul german KoenigsSalz, care
a mai construit saline in Germania, Austria, Italia si Spania ( Therme
Erding, Thermenhotel Bad Fussing, Therme Loipersdorf, Therme Bad Ischl,
Kinderhotel Serfaus etc etc). Salina SUSESI este o investitie realizata la
standarde germane, dupa un proiect german, principiul de functionare fiind
acelasi cu salinele europene enumerate mai sus.
Peretii si podeaua salinei sant realizati din sare naturala de la
salina Praid si din Muntii Himalaya.
O sedinta de terapie dureaza 50 minute. Pretul unei sedinte de terapie este 10 RON de persoana, iar pretul unui abonament de 12 sedinte de terapie este 100 RON (la 10 sedinte primesti gratuit 2 sedinte)
Este indicata repetarea terapiei de 12 sedinte dupa un
interval de circa 3-4 luni.

ORAR Luni-Sambata 10.00-20.00
Duminica doar cu
programare
Tel. 0725 217 077 (pt informatii si programari)
office_salinasusesi_ro
Postat pe 12 Aprilie 2010 22:54
salina chiar imi era dor de tine unde pana mea ai umblat pana acum
anaROBERT
Postat pe 12 Aprilie 2010 23:52
Buna dimineata! Va invit la o cafeluta buna pe toate! Azi la noi e soare! Va doresc si voua o zi frumoasa!
Jojolin
Postat pe 13 Aprilie 2010 08:39
De ce razi de una singura socrela ?
Nu te-a inviat nimeni a fost doar un raspuns. De la Pasti pana la Rusalii asa se saluta.
O zi faina
tusi_Oli
Postat pe 13 Aprilie 2010 09:08
Neataaaaaaaaaaaaaa soacre si nurori!!!
Cum mai stati cu pulsul azi? Acul e scos? Sau in teaca? Cine pe cine a mai intepat? Cine pe cine a mai inviat?
ses
Postat pe 13 Aprilie 2010 11:23
Oliiiiiiiiiii,,, se poarta rasul! Nu???????Eu eram fff. grabita si n-am citit totul doar ,, pe fragmente! Si atunci au raspuns fetele!! -Adevarat!! A Inviat........... socrelaaaaaaaa!! Eu ma gandeam ca; n-am murit, inca;; sa invie,,,socrela!! Voi cum cititi asta???!!! Ses,,, n-a impuns nimeni pe nimeni! Acum ne preocupa, problema ;Gretei cu surioara si mamica! O seara placuta, ca eu am de ;cusut; niste perne la o prietena!!
Jojolin
Postat pe 13 Aprilie 2010 17:13
DA!!!!!!!!! STIU OLI!! SI LA NOI IN ARDEAL, ASA SE SALUTA!! DAR,,,,,,,,DACA NU CITESTI TOT!!!!!!!! IESE ALCEVA! O SA VA SCRIU INTR O ZI O GLUMA CARE CITITA DE JOS IN SUS IESE CU TOTUL ALCEVA! PA! PA!
Jojolin
Postat pe 13 Aprilie 2010 17:15
Ap l-au luat impr dupa ce au vandut in crangasi. Tata nu poate dovedi ca ap din crangasi era platit din sal lui pt ca toate chitantele au ramas acolo (au trecut deja prea multi ani sa mai recuperez ceva) deci, implicit, AP e al AMANDURORA. Divortul e simplu. tata deja a decl la pol ca mama a parasit domic. De-aia mama si-a facut CI pe adresa bunicii/mamei sale ( platit si o amenda) Deci, av in vede asta si faptul ca AMBELE parti sunt de acord... S-a rez. Despre Partaj... fie ca vrea mama fie ca il vrea tata, le trebuie destui bani sa deschida actiunea! Deci, NOT SO SOON! Eu nu pot sa sponsorizez atat. Ap valoreaza destul, fiind cu 5 camere (ocupa 2 ap de etaj +asociatia de locatari) 2 balcoane si 2 bai... deci.. costa scump partajul. Daca tata pateste ceva, noi oricum suntem mostenitori de drept (dupa divort) deci... mama nu mai are cum sa puna mana pe ap. Ideea e ca... stau si ma gandesc daca nu cumva e instare de vreo "nebunie" inainte de divort, TOCMAI ca sa nu existe dreptul de mostenitori... In cz asta eu stiu ca ea ia tot.Pana la urma... pare sa fie in stre de orice sa puna mana pe ap... si, DA, ala este un fragment din ceea ce mi-a scris mama pe yahoo.... DIN PACATE... Nu's singura care a primit asa ceva de la ea...Acum 1 an a facut acelasi lucru cu fratimiu, numai ca el in 3 luni a iertat-o... eu nush daca voi putea..
hamham
Postat pe 13 Aprilie 2010 22:00
buna iti urez succes,si sper ca veti reusi,e un caz dificil.O noapte linistita la toata lumea.
anacs
Postat pe 13 Aprilie 2010 23:13
sti vorba aia te iert dar nu te uit,poate vei ierta la un moment dat ca este mama ta sau poate ca nu cine stie ce surprize va mai ofera. pacat,sa inrait lumea asta acum neamu iti sapa groapa
anaROBERT
Postat pe 13 Aprilie 2010 23:44
Vai socrela, dar ai un debit la scris. Ce faci? Scrii romane? de esti asa in mana fii mai scurta ca de nu am timp sa-ti citesc
tusi_Oli
Postat pe 14 Aprilie 2010 10:58
Poate introduce partajul si fara sa plateasca taxa de timbru, cum se face intreab avocatul ca sunt multe detalii juridice. El poate dovedi ca are mai mult in ap numai prin faptul ca EL a lucrat si nu EA si ea nu s-a ocupat de voi. Daca divortul nu e finalizat si el moare si ea are drept de mostenire nu numai voi copiii. Dreptul vostru la msotenire exista si inainte de divort, daca tatal tau face testament ea primeste doar 1/8 din partea lui daca nu face primeste 1/4. Testamentul nu e obligatoriu sa il faca la notar poate si de mana cu martori...Greta cred ca trebe sa iti scriu pe privat ca sa nu plictisesc lumea cu atatea detatlii juridice...
viobregar
Postat pe 14 Aprilie 2010 12:01
Sau mai bine deschideti un topic cu povestea asta si cine mai este interesat, sau are o situatie similara, gaseste acolo informatii utile. Pe mine nu ma deranjeaza sa o ajuti. Poate daca eram si eu in masura si aveam atatea cunostinte juridice, o ajutam si eu. Dar asa, prefer sa se pastreze subiectele pe topicuri.

Sper sa nu va suparati pe mine, dar poate eu vreau sa ma cert cu socrela si deja simt ca as fi offtopic.

Va kiss si succes in rezolvarea cazului respectiv.
ses
Postat pe 14 Aprilie 2010 15:07
Scumpelor!!!!!!! Ce vreti sa fac??? Copiii, au crescut! Nepotii cresc si ei, la parinti in Spania, mai cos, mai spal(adica masina) mai fac menajul si cand am terminat,, intru pe net! Da ,,,,Oli scriu proza si poezii! E ceva rau??? O sa mi scriu romanul vietii in curand, apoi vom pleca spre tara lui; Cervantes;;! Spania! In roman n o sa scriu de rau, pe nimeni, am multe amintiri, mai multe cred ca si Creanga! Vecinele mele stau afara pe banca, unde ;mananca seminte si barfesc lumea din jur!Eu nu ies cu ele la barfe! Au calculator in casa dar,,,nici una nu intra pe ;mess, ca; nu sunt, interesate!Eu sunt interesata de ce se ntampla in tara, in lume,, nu de barfe!! O seara placuta!! SES,,,,,,,,,,, Sunt de serviciu!! Spune!!
Jojolin
Postat pe 14 Aprilie 2010 17:42
Ses ai dreptate
viobregar
Postat pe 14 Aprilie 2010 18:23

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Ulei de peste - pentru a avea un copil inteligent 1 De la: alexandra 23 Octombrie 2009 22:10
Hainute de toamna, la comanda, calitate ireprosabila 2 De la: sabineta 25 Septembrie 2008 20:52
Hainute si jucarii pentru copii 1 De la: chinabuye 9 Mai 2010 15:26
Salina artificiala Timisoara SUSESI 1 De la: office_salinasusesi_ro 10 Februarie 2010 20:24
ajutor... pt copil 2 ani gratis!!! 1 De la: ilincaianovici 4 Ianuarie 2010 17:23
Setari Cookie-uri