okidoki. mai vb vorbim privat... nu numai pt lume, dar si pt ca nu vreau sa fie chiar PUBLICA intru-totul situatia. O sa vb luni cu av, ca e totussi ocupat si nu pot sa-l sacai mereu..mai ales ca nu-i dau bani... Cand merg la el imi fac o lista cu intrebarile(asa cum a facut pana acum) si vedem ce putem face... Ms mult vio pt sfaturi si ms fetele de urrari. sper sa reusesc s-o rezolv cat mai repede... | ||
hamham Postat pe 14 Aprilie 2010 19:35 |
||
---|---|---|
vanesa, daca scrii si poezii, poate vrei sa ne impartasesti si noua asta.. promit ca postez si eu... deschizi subiect? | ||
hamham Postat pe 14 Aprilie 2010 19:50 |
||
anaROBERT, prin strainataturi dupa sare.... | ||
|
||
office_salinasusesi_ro Postat pe 14 Aprilie 2010 23:18 |
||
|
||
office_salinasusesi_ro Postat pe 14 Aprilie 2010 23:18 |
||
nici nue bine sa fie publica povestea si nici eu nu vreau sa dau atatea detalii juridice mai ales ca sigur nu intereseaza pe toata lumea...Greta nu ai pentru ce, daca mai ai intrebari sau nelamuriri cum am spus pe privat... Ses am uitat sa precizez nu am de ce ma supara pe tine cum am spus ai intrutot dreptate si eu am scris ca sunt detalii juridice si ... |
||
viobregar Postat pe 14 Aprilie 2010 23:23 |
||
salina ai umblat creanga ,ai adus marfa noua ,cu ce ai venit cu avionu | ||
anaROBERT Postat pe 14 Aprilie 2010 23:45 |
||
Cu masina, am adus si noutati. Baietii de la Braila sant hotarati cu salina, mai un pic si semnam contractul. | ||
office_salinasusesi_ro Postat pe 15 Aprilie 2010 08:57 |
||
Da!!!!!!!! Scriu, poezii de tot felul! O sa va scriu si voua cateva(sa nu radeti de mine) ca; nu stiu sa le asez in pagina una dupa alta, ca nu mi iese!! Dar, voi fiind fete destepte o sa stiti citi!! O zi buna, tuturor!! | ||
Jojolin Postat pe 15 Aprilie 2010 17:18 |
||
socrela te rog daca vrei poezii fa un topic sa nu fii Creanga este unic |
||
tusi_Oli Postat pe 15 Aprilie 2010 19:00 |
||
Stai linistita Oli! Ca voi scrie in alta parte! Nuuuuuuuuuuuu, pe acest topic!! De la ;soacre;!! | ||
Jojolin Postat pe 15 Aprilie 2010 20:23 |
||
daca incepi sa scrii poezii pe acest topic vei fii socrela deci...... daca vrei poezii si nuvele treci pe noul topic asa ca sa nu incurcam lucrurile topicul soacrele astea este doar pt discutii cu si despre soacre |
||
tusi_Oli Postat pe 15 Aprilie 2010 20:27 |
||
salina grabeste treaba cu braila ca au cam trecut cele 2 luni ,cat sa va mai astept?s-au hotarat baietii? | ||
anaROBERT Postat pe 15 Aprilie 2010 23:55 |
||
Vio, ma bucur ca ai inteles ce am vrut sa spun si sper ca nu inseamna ca te pierdem pe aici Socrela, azi mai esti de serviciu? Ia zii, ne certam un pic sa crestem ratingul? Apropo de soacre, si-a amintit soacra-mea de mine. A sunat azi, dupa 1 luna jumate in care s-au intamplat multe si au mai trecut si niste Florii... si un Paste... Ea cred ca a luat de buna aia cu "din An in Paste" Bineinteles, ca nu i-am raspuns. Socrela, vreo obiectie pana aici? Apropo de saline. SALINA, la Slobozia nu ajungeti cu caramizile rosii? |
||
ses Postat pe 16 Aprilie 2010 15:12 |
||
Nuuuuuuuuuuu, am nici o obiectie, la nici una! Sunt ;ffff, linistita!!!! N-am intrat ca am fost dusa ;la cumparaturi! Apoi a venit prietena fiului meu din Spania a ajuns diabia la ora 5 si nu am deranjat o!Din somn! Va doresc;wekend placut la toate! La noi vine cenusa de la vulcan!La noapte! Speram sa nu fie ceva rau! La noapte! | ||
Jojolin Postat pe 16 Aprilie 2010 16:31 |
||
Ses bine ai facut ca nu ai raspuns, nu ma pierdeti asa usor ca mai chestii de povestit de soacramea... | ||
viobregar Postat pe 16 Aprilie 2010 16:42 |
||
AL DRAKULUI PIELE PE VOI cautati samburi de cearta si nu aveti cu cine cine vrea o bucata din mine?????/e cineva atat de iresponsabil???socrela... ses... vio...mony...ana Ma gandeam eu Va iubesc!!!! |
||
alinakatt Postat pe 16 Aprilie 2010 18:31 |
||
Nuuuuuuuuuuuuuu!! Ai nici o speranta! De a ne provoca!! Nuuuuuuuuuuu, vrem cearta!! Alina!! | ||
Jojolin Postat pe 16 Aprilie 2010 18:38 |
||
socrela iti era dor de mine??? Am inteles ca ai devenit si poeta |
||
alinakatt Postat pe 16 Aprilie 2010 18:42 |
||
tre sa recunosti ca nu mai sunt vremurile de alta data ehhhheeee forumistele au luat somn ...ar avea nevoie de un pic de adrenalina ca sa ne descretim fruntile |
||
alinakatt Postat pe 16 Aprilie 2010 18:44 |
||
Dilema,,, vreau sa va dati cu parerea fiecare! Nuuuuuuuu ,conteaza cum, numai sa raspundeti. Deci;; O poveste adevarata; Un baiat vine din armata, intalneste o fata se ndragostesc unul de altul si au o relatie frumoasa de 5 ani, cu vise si ganduri de viitor. Vor sa plece din tara au invitatii amandoi, dar,,,primeste doar el, viza de plecat, ea ramane si el o intretine. Dupa un an reuseste si ea sa primeasca viza, sa plece la el, ajunge la el ,dar ii marturiseste ca; nu mai are sentimente si,,, pe banii lui pleaca intr o alta tara unde era fosta ei iubire dinainte.Daramat , el sufera ca un caine, dar,,,,viata merge inainte. Dup[a un timp cunoaste o doamna, care a fost casatorita, 9ironia sortii0 parca nu gasise o femei, fara copii!! Asta semana bine cu fosta1 Parintii s au opus relatiei, dar pana la urma au acceptat o. Au petrecut 8 ani impreuna, iar acum au ajuns din nou sa se desparta, ca nu se mai inteleg. De ce??! Ei stiu,nu prea discuta cu ; parintii; copiii au crescut, acum el nu mai este bun! Ea are ceva probleme in tara, de rezolvat si nu are unde sta!!Unde credeti ca s-a dus, sa stea???? La parintii lui!! Eu,,,,,,,,,, nu m-as fi dus in casa lor , chiar,, daca dormeam in drum! Voi ce parere aveti??! Cum a ti privi o pe ea, daca a ti sti ca el sufera din cauza ei???!! Ca s-au despartit inainte de Pasti!! El n-a fost casatorit si nici nu are copii, nicaieri!! In lumea asta! Astept parerile vs, pe care n-am sa le comentez!! Wekend placut!! | ||
Jojolin Postat pe 16 Aprilie 2010 18:53 |
||
:sml-happy0009Daaaaaaaaaaaaa!! Alina! E vreo problema???!! NMu am devenit acum poeta, scriu de mult poezii!! E liber fiecare sa faca ;ceea ce ii cade bine, nuuuuuuu????!!!!!!! | ||
Jojolin Postat pe 16 Aprilie 2010 18:54 |
||
eu cred ca e o tipa fara scrupule, sa-i fie rusine!!! iar el, un barbat fara noroc in dragoste, ar trebui sa fie mai atent pe cine iubeste. | ||
roberta_kidz Postat pe 16 Aprilie 2010 18:59 |
||
mie sincer mi-e mila de el saracu ca intretinut-o atat, ii dau dreptate robertei | ||
viobregar Postat pe 16 Aprilie 2010 19:05 |
||
si cum adicasa mearga la parintii lui? nu are bun simt deloc? | ||
viobregar Postat pe 16 Aprilie 2010 19:06 |
||
bravo socrela macar iti ocupi timpul cu ceva... referitor la ce ai scris parerea mea e cat se poate de simpla si sadica in acelasi timp: Si-o merita 100% daca-i bou, toata stima si respectul pentru el ca a ajutat dar cand vezi ca nu merge si doar interesul e la mijloc ce drak mai alimenteaza conturile lui alta.Nici macar de nevasta nu-i era dar a intretinut sistematic cat pe una cat pe alta.Acu urmeaza o alta care o sa-i ia si chilotii de pe el si arivederci roma sinucidere curata Ar trebui sa isi traga doua perechi de palmi si sa se trezeasca dracului la realitate. asta-i parerea mea si ca sta la ai lui acasa e de trei ori bou ,inca mai spera in reintoarcerea miraculoasa a mielului pierdut. So scoata afara din casa si next.... |
||
alinakatt Postat pe 17 Aprilie 2010 14:54 |
||
Daaaaaaaaaaa!! Dragelor, s a trezit se zice, dar ea spera sa se m-pace! Dragostea uneori e ;oarba; si se pare ca cel bun nu prea are noroc, Poate va avea in viitor cred, ca nu s-au terminat toate persoanele bune pe Terra. Ce sa facem, uneori in fata dragostei suntem ;orbi; apoi devine ;obisnuinta; si stai ca fraiera langa cine nu merita! Va;; multumes;;c pt, ceea ce a ti scris! Acidoooooooo! Tuuuuuuuu nu poti sa nu ma-npungi,dar io nu vreau sa ma contrez cu tine!! Scumpa,,Aly,,,,,,,, | ||
Jojolin Postat pe 17 Aprilie 2010 15:42 |
||
ses Postat pe 17 Aprilie 2010 15:44 |
||
anaROBERT: Baietii de la Braila trebuie sa se hotarasca, de ei depinde. Noi le vindem franciza, le oferim consultanta in construirea salinei, dar cand semnam contractul doar de ei depinde. Ei sant interesati, au facut un drum si la Timisoara sa vada salina noastra. SES: Poate deschizi tu una la Slobozia. Iti garantez ca merita, mai ales daca deshizi prima. tusi Oli: Cum a fost la noi? Ne-ai vizitat si nu ai spus nimic, faceam un pachet promotional dupa cum am promis pe forum. ----------------------------------------------------------------------------------------------- |
||
office_salinasusesi_ro Postat pe 18 Aprilie 2010 11:16 |
||
alinakatt avem o datorie la tine..... -------------------------------------------------------------------------------------------- |
||
office_salinasusesi_ro Postat pe 18 Aprilie 2010 11:19 |
||
cine te impunge socrela??? doar nu era vorba de tine personal sau cineva din familie in scurta poveste cu acel binevoitor cu risc mare de a ramane in chiloti la urmatoarea Era vorba de o poveste despre un tip si mi-am dat cu parerea si o sustin inca 100% BOU...sau poate ar trebui sa rectific nu-i bou chiar deloc din contra barbatii din natura lor sunt mai masochisti ...le place sa sufere si cu cat il trage pe jos si il umple de sange cu atat mai mult se inversuneaza si cauta compania celei care il maltrateaza sistematic.El sufera doar in momentul cand ea il paraseste (neavand finante asta e ... pleaca saraca )dar atata timp cat o alimenteaza ii face placere sa fie troaca de porci. Deci nu-i bou e masochist Salina ce datorie???? |
||
alinakatt Postat pe 18 Aprilie 2010 15:13 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Vand Mobila pentru camera copil | 1 | De la: larisa_ana 3 Decembrie 2009 14:30 |
OFERTA!!! Merita vazuta: carucior CHICCO ENJOY EVOLUTION la un pret exceptional!!! | 7 | De la: cory_emy 30 Mai 2011 11:49 |
Haie Copii iolo.ro | 1 | De la: www_iolo_ro 5 Iulie 2009 21:18 |
|
||
vand patut si carut | 1 | De la: avonloveu 19 Mai 2008 23:26 |
mamici din iasi cine stie doct hemopat | 2 | De la: garbo224602 21 Septembrie 2011 18:32 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural