soacrele astea....

Sora lui este prietena fiului meu, este in Spania, acum ea a venit sa l sustina, (martor) pt, rautatile din Cuba. Cere ;azil politic;Na putut merge in Spania de aceea l-am invitat pt, 3 luni si n 13 are 6 de cand este la noi.Va dati seama noi 2 obisnuiti de peste 10 ani singuri ,hop 2 intrusi!
Jojolin
Postat pe 29 Aprilie 2010 20:12
Acum am vb, cu fiul cel mic si mai rabd putin! Si din iunie ;gata!
Jojolin
Postat pe 29 Aprilie 2010 20:13
Deci a uitat sa mai plece, fratele...
viobregar
Postat pe 29 Aprilie 2010 22:46
Nuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!! Mai vrea sa plece! In Cuba! De merge, e vai de membru lui! Asteapta sa i acorde romanii;azil politic; apoi va pleca la surioara lui frumoasa in Spania!
Jojolin
Postat pe 30 Aprilie 2010 07:46
Va doresc; Un;wekend de vis, un ;1Mai insorit; cu bucurii si zile senine!
Jojolin
Postat pe 30 Aprilie 2010 07:47
SCULAREA!!!!!!!!! CAFEAUA!!!!!!!!! PREGATIREAAAAAA! IARBA VERDE DE ACASA!!!!!!!! DISTRACTIE PLACUTA!!!!!!!!!
Jojolin
Postat pe 30 Aprilie 2010 07:49

socrela tu esti intr-o ureche
alinakatt
Postat pe 30 Aprilie 2010 10:27
Poate! Cine stie!!!!!!! Va anunt ca s-au mutat ;intrusii; azi in chirie! Acum vor vedea cat costa tot ;luxul in Romania!! Cel putin; 250euro,,,chiria, taxe, mancare tigari, distractii!! Sa le fie de bine!
Jojolin
Postat pe 30 Aprilie 2010 21:05
bine ca v-ati scapat de ei dar ei ce credeau ca aici sunt placinte pe garduri?
viobregar
Postat pe 30 Aprilie 2010 21:07
Am scapat!!!!!!!!! Mi-au multumit (sunt soooooooooperrrrrr educati,,,,ne) spunandu mi sa nu i caut! De ciuda ca; le-am spus ca;plecam in iunie in Spania! Nu i-am dat afara, dar le-am dat de inteles ca; m-am cam saturat de prezenta lor! Scumpelor!!!!!!!!!Credeti ca; la pretentiile lor((ca fosti amarat s imuritori de foame in Cuba), unde au cociobe,, aici se descurca fara 250 euro/luna??????? Mancam numai carne;;goala;; fumam ;Kent;;mancam casul cu mucegai ca dupa astalalt,,tusim!!!!bem cate 1 l de cafea/zi punem la spalat 2 prosoape si 2 fete perne ntr-o masina mare de spalat cu program; de 1 ora! Nu platim nimic, nu cumparam detergent cafea, dar cumparam vin, zilnic bem 1 sau 1.75l /vin ca i delicios vinul romanesc!!! Venim din Cuba fara un trabuc, venim din Spania cu mana n cur!!((scuze))Nu aducem nimic, nu cumparam nimic si batem din gura!!!! Venim cu pretentii in loc sa stam umili ca suntem ;neica nimeni; pierduti in Romania!!!!!
Jojolin
Postat pe 1 Mai 2010 12:03
Asa ti-au spus? Sa nu-i cauti?
ses
Postat pe 1 Mai 2010 12:16
Se mai intampla! Sa intinzi ;maini ; la gunoaie iar ei sa vina cu pretentii! Uffffffffffff!!!!!!!!! Ce bine ca am scapat de ei! Sa mearga unde si o dus ;mutu ;iapa!!Daca nu plecau din casa mea nu ar fi stiut niciodata ce nseamna sa traiesti ;umil; in Romania! Ca eu de la tara m primit; lapte branza oua, cartofi, daca -s femeie rea! Fiul meu , lea spus sa ne lase n pace! Sa se descurce!E in 13 de 6 luni in Romania! Fiul i a luat curs de limba romana- spaniol ,,CD, crezi ca s a ;obosit ;sa nvete?? Stie saluta, zice stai, stai, bine si cam atat!Am facut mult peste puteri si obligatii! Si sa vina ; sa mi zica sa nu l caut???!! Sa-l caute mamica sa din Cer!!
Jojolin
Postat pe 1 Mai 2010 21:19
socrela, eu zic ca mancarea care ai bagat-o in ei si ce ti-au consumat mai bine dadeai la nevoiasi, ca sigur mai mult te respectau. Auzi sa nu ii cauti?
viobregar
Postat pe 1 Mai 2010 22:53
Scumpa mea! Sa stii ca Dumnezeu mi-a dat destul bine si se va rezolva si problema minora ce o am! Nu trec indiderenta pe langa nevoiasi! Fiul meu m-a rugat sa l ajut! In cateva zile cat a stat in Cuba nu poti cunoaste adevarata fata a unui ;om; asa ca ;vb. fiului meu. Acolo sus exista unul bun care plateste la toti pe rand!Fapta i consumata, asa ca; regretele s ;tarzii; si ;degeaba;; nu meritra! Ironia sortii sau mutatat la al doilea bloc de noi! Sa i vad cand naveteaza!! Nesimtitii!!
Jojolin
Postat pe 2 Mai 2010 08:58
Doar nu crezi ca aveam de gand sa i mai acolesc pe langa casa! Ieri am fost la fini, el finul il ajuta pe avocat sa i rez, ploblema mi a promis ca se ;departeaza, de ei!! A umblat baiatu asta dupa ei cu masina pe benzina lui, este masterand si credeti ca;gunoaiele; i-au dat un leu, sau un cadou??!! Nuuuuu se poarta!! Incet incet vor ramane singuri!!!!!Il duc pe fin in Spania!! Sa vedem care pe care?????
Jojolin
Postat pe 2 Mai 2010 09:02
Buna dimineata princess!! E o noua zi! E soare e frumos! V ati distrat acum la munca! Va poftesc la o cafea buna, apoi sa aveti spor in toate! O zi buna tuturor! Fara stress!
Jojolin
Postat pe 3 Mai 2010 08:00
socrela dadu domnul si iti pleca intrusii dar trebuia draga sa-i mai ti un pic...vine vara au nevoie oameni de bani sa mearga la strand nu sa-i dea pe chirii femeie fara suflet ce esti acum o sa-i ai pe constiinta

Multam de cafa si am uitat....Te Iubesc
alinakatt
Postat pe 3 Mai 2010 09:23
Asa s socrelele astea! Al dracului! Sa munceasca ele iar ei sa se distreze! Sa vada cum se mananca pita in Rom,ania! Ca de 6 luni,,,habar n o avut!!!!!
Jojolin
Postat pe 3 Mai 2010 22:43
Asa socrela
viobregar
Postat pe 3 Mai 2010 23:19
O CAFEA DELICIASA DE LA SOCRELA!! O ZI FAINA LA TOATE!
Jojolin
Postat pe 4 Mai 2010 10:24
multumim,am baut deja. sa aveti o zi frumoasa
ionela_miruna
Postat pe 4 Mai 2010 10:27
SALINA SUSESI se afla in Timisoara, pe strada Motilor nr. 6 (intre P-ta
Sinaia si P-ta Maria)
TEL: 0725 217 077
[email protected]
www.salinasusesi.ro

Salina SUSESI din P-ta Maria (str. Motilor nr. 6) e cea mai moderna
din tara. E realizata in parteneriat cu concernul german KoenigsSalz, care
a mai construit saline in Germania, Austria, Italia si Spania ( Therme
Erding, Thermenhotel Bad Fussing, Therme Loipersdorf, Therme Bad Ischl,
Kinderhotel Serfaus etc etc). Salina SUSESI este o investitie realizata la
standarde germane, dupa un proiect german, principiul de functionare fiind
acelasi cu salinele europene enumerate mai sus.
Peretii si podeaua salinei sant realizati din sare naturala de la
salina Praid si din Muntii Himalaya.
O sedinta de terapie dureaza 50 minute. Pretul unei sedinte de terapie este 10 RON de persoana, iar pretul unui abonament de 12 sedinte de terapie este 100 RON (la 10 sedinte primesti gratuit 2 sedinte)
Este indicata repetarea terapiei de 12 sedinte dupa un
interval de circa 3-4 luni.

ORAR Luni-Sambata 10.00-20.00
Duminica doar cu
programare
Tel. 0725 217 077 (pt informatii si programari)
office_salinasusesi_ro
Postat pe 4 Mai 2010 16:22
Buna dimineata! O cafeluta delicioasa pt, voi! O zi frumoasa voua!! Tuturor!
Jojolin
Postat pe 5 Mai 2010 08:40
mersi socrela de cafa acum imi fac si eu una o zi faina si tie te socrela
tusi_Oli
Postat pe 5 Mai 2010 08:51
socrela!!!!de cand nu mai ai intrusi ai devenit mai calma bravo tie!!! parca imi placea si THE DARK SIDE din tine daca mai stateau pe capul tau inca vreo saptamana te pierdeai cu mintiile
multam de cafa!!!
alinakatt
Postat pe 5 Mai 2010 10:49
Alina sunt eu o fire mai aspra! Stii ce ma deranjeaza??Atacul nefondat la persoana mea! Nu sunt imbecila si nici absurda! Toata viata mea am muncit cu persoane si iubesc mult oamenii! Nu mi place cand comentez ceva, e parerea mea sunt atacata cu cuv, dure! Nu mi place cearta! Nu vreau sa intru in contradictii cu nimeni, parerea mea este sa comenteze fiecare ce vrea, daca i ti cere sfatul si poti sa il dai, fa o daca; poti sa ajuti! Daca nu, mai bine stam in banca ns, si ne vedem de viata ns!! Nu??????? Oseara buna tuturor!!
Jojolin
Postat pe 5 Mai 2010 23:42
Jojolin
Postat pe 5 Mai 2010 23:43
numai bine!
Jojolin
Postat pe 5 Mai 2010 23:44
A ti fost la salina?? Cum este??
Jojolin
Postat pe 5 Mai 2010 23:45
Scumpelor!!!!!!!! Va las fericite 2 -3 zile, plec putin sa ma relaxez! Imi duc la revizie calculatorul si unde plec la 100km, de Baia-Mare, nu au internet.Vreau sa plec putin sa mi limpezesc mintea! Pe sambata seara cred revenim, asa ca va ;doresc numai bine la toate! Noapte buna!!
Jojolin
Postat pe 5 Mai 2010 23:48

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Vand scaun de masa Hauck Mac Baby Deluxe 6 De la: chinabuye 9 Mai 2010 15:25
BUNA, MAMICILOR! 8 De la: office_salinasusesi_ro 4 Iunie 2010 14:38
hainute copii noi,marca original marines,preturi mici 1 De la: dunca 12 Martie 2011 09:28
Vand lapte praf Vitalact 5 De la: adrica 30 Decembrie 2009 21:15
dintisorii 1 De la: sofiuta 6 Ianuarie 2010 11:35
Setari Cookie-uri