Buna dimineata!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Jojolin Postat pe 6 Mai 2010 00:00 |
||
---|---|---|
vensaraul nu ma speria, la mine este inca ora 10 ![]() multumim frumos pentru cafeluta! ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
aly_fab Postat pe 6 Mai 2010 00:14 |
||
pa socrela drum bun si distractie placut acolo unde te duci ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
anaROBERT Postat pe 6 Mai 2010 00:37 |
||
![]() -------------------------- |
||
office_salinasusesi_ro Postat pe 6 Mai 2010 07:53 |
||
Ma tu esti intr-o ureche sigur! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Am fost la salina, am pus si poze ![]() ![]() A fost bine la salina, culmea esti unica persoana care ma intrebat lucrul asta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Acum ce sa zic ei ia facut bine, sa speram ca si pe viitor o sa o tinem tot asa ca uite de acusi o luna nu a racit, bine a facut o conjunctivita alergica dar aia e alta mancare de peste |
||
alinakatt Postat pe 6 Mai 2010 11:07 |
||
alina daca ar fi salina mai aproape de ine m-as duce si eu. Salina draga, pot sa imi aduc copilull de un an? | ||
viobregar Postat pe 9 Mai 2010 15:00 |
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Jojolin Postat pe 9 Mai 2010 20:26 |
||
![]() ![]() ![]() |
||
Jojolin Postat pe 9 Mai 2010 20:32 |
||
Ana spune i soacrei tale sa mai ia cate o pauza, sa mai iasa putin la aer! Sa mai respirati putin si voi;;;; ![]() |
||
Jojolin Postat pe 9 Mai 2010 20:34 |
||
Alina o sa vad tot ce a ti pus! Am fost plecata! Am intrat doar sa va salut pe toate! Si voi,,,,4 zile,,, pauza!! ![]() ![]() |
||
Jojolin Postat pe 9 Mai 2010 20:36 |
||
Am plecat sa ma relaxez!! La Ileanda. Am fost primiti,, ff, bine!! A fost frumos!! A fost bine! Sotul a plecat impreuna cu sotul nepoatei(fata surorii sotului meu) joi la pescuit.Au prins cate ceva, au fost si vineri.Erau; fff, fericiti! Au aranjat lemnele, erau multumiti! Vineri au fript,pesti, ne-am ospatat cu totii. | ||
Jojolin Postat pe 9 Mai 2010 20:41 |
||
Sambata,,, a plouat, apa era tulbure, n-au putut pleca la pesti.Noi am spus ca plecam acasa la Baia-Mare.Vom mai merge si alta data la ei. Asa ca; ei au pregatit o masa festiva sambata, , cu preparate delicioase din pui.Facute de Ovidiu si sotia lui, Nely. Am glumit, ne-a servit ;Ovidiu; si cu o cafeluta special facuta pt, noi. Nely a facut si-o prajitura speciala. Pe la ora 15.30, ne-am pregatit sa plecam la autobuzul de la ora;16.30Ne-am luat ramas bun de la gazda ,Nely si Ovidiu a vrut sa ne conduca la autobuz, asa cum era imbracat, ca nu era departe statia. | ||
Jojolin Postat pe 9 Mai 2010 20:50 |
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Jojolin Postat pe 9 Mai 2010 20:53 |
||
Eram veseli eram fericiti! Era aproape ora 16. Nimeni n-a prevazut ce v-a urma! ![]() |
||
Jojolin Postat pe 9 Mai 2010 20:54 |
||
Ajunsi in statie, ei s au asezat pe bancuta din statie vorbeau iar eu in fata lor, pandeam ;autobuzul; si ascultam ce glume spuneau ei. Nimeni si nimic nu prevestea ca peste cateva minute va fi o tragedie, care n-am putut o evita de loc!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Jojolin Postat pe 9 Mai 2010 20:56 |
||
+++++++ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Jojolin Postat pe 9 Mai 2010 20:58 |
||
++++ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Jojolin Postat pe 9 Mai 2010 21:01 |
||
+++++++ ![]() ![]() |
||
Jojolin Postat pe 9 Mai 2010 21:02 |
||
||
Jojolin Postat pe 9 Mai 2010 21:02 |
||
++++++++++++++ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Jojolin Postat pe 9 Mai 2010 21:08 |
||
+++++++++++++ Nam mai plecat acasa. Am sunat o pe Nely ca; sotul ei a cazut de pe banca in statia de autobuz si este la spital Sa i aduca actele, pt, spital ea vine se duce la spital;eu nu stiam ca el murise!!++++++++++ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Jojolin Postat pe 9 Mai 2010 21:12 |
||
Eu plec inapoi cu bagajele noastre acasa la Nely, sa le las si sa i duc haine de schimb pt. spital lui Ovidiu, ca nuuuuuuuuu stiam ca el zacea mort afara pe targa spitalului!!+++++++++ ![]() ![]() ![]() |
||
Jojolin Postat pe 9 Mai 2010 21:14 |
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Jojolin Postat pe 9 Mai 2010 21:16 |
||
A fost bine a fost frumos si era mai frumos daca,,,,,,, nu se-ntampla sa moara Ovidiu sum ochii nostri neputinciosi!! ![]() ![]() |
||
Jojolin Postat pe 9 Mai 2010 21:17 |
||
![]() ![]() |
||
Jojolin Postat pe 9 Mai 2010 21:19 |
||
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Jojolin Postat pe 9 Mai 2010 21:21 |
||
++++++++ ![]() ![]() |
||
Jojolin Postat pe 9 Mai 2010 21:23 |
||
||
Jojolin Postat pe 9 Mai 2010 21:31 |
||
Ironia sortii!!!!!!!! Fiul meu,,,, Ovidiu;; azi, 9 mai,, are 36 ani. O aniversare trista pt, ca fiul meu ii poarta numele si l iubea mult pe celalalt ,,,,, Ovidiu.!! In ,,,10 mai,, nepotul lui Ovidiu (cel mort) ,,,Alex, are ;15 ani! Ce aniversare!! Pe 12mai,, nevasta mortului,, Nely, face;;58ani..Ce cadou a primit !! Pe 14 mai sora lui Alex,,Alexandra, nepoata,, face;9 ani!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Jojolin Postat pe 9 Mai 2010 21:38 |
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Jojolin Postat pe 9 Mai 2010 21:40 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
GRIPE WATER... recomandati? | 26 | De la: chinabuye 9 Mai 2010 14:50 |
realizez carti personalizate pentru copii | 1 | De la: xenna 11 Octombrie 2009 16:09 |
vand | 1 | De la: garbo179032 9 Decembrie 2010 17:15 |
|
||
VAND SCAUN AUTO INGLESINA NOU | 2 | De la: camy_angel4u 7 Aprilie 2009 00:48 |
bb-ei nascuti in noembrie..la mai mult.... | 45 | De la: office_salinasusesi_ro 5 Iunie 2010 19:31 |
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an