Buna dimineata!! Este deja joi! Am sa va invit pentru urmatoarele zile, joi, vineri ,sambata, la cate o cafeluta delicioasa! Pofta buna! Dispar cateva zile si va rog sa fiti la fel de cuminti! Sa va iubiti barbatii sa aveti grija de bebey, sa nu se-mbolnaveasca, iar soacrelor,,,, ce sa le faceti????!! ziceti ca ele si faceti ca voi!! Ce va taie capul! Ca ;asa am facut si eu mereu! Va doresc sa aveti parte de un ;wekend minunat! O sa mi lipsiti toate,, serios! Desi nu prea va aratati fetisoara pe la soacrele astea!! E normal sa stati la taclale la ;mamici cu pitici, ca este fff, util.V-am scris asa tarziu (si asa devreme va dau cafeaua)) pt, ca ma deconectez, de la net, sa pot dimineta devreme sa duc calculatorul la un vecin sa mi- l revizuiasca pana lipsesc de acasa!! Zilele astea!! O sa mi fie dor de voi!! Serios((alina ) Ma crezi??? | ||
Jojolin Postat pe 6 Mai 2010 00:00 |
||
---|---|---|
vensaraul nu ma speria, la mine este inca ora 10 multumim frumos pentru cafeluta! |
||
aly_fab Postat pe 6 Mai 2010 00:14 |
||
pa socrela drum bun si distractie placut acolo unde te duci ,poti sa o iei si pe soacramea?a?mi-ar prinde bine cateva zile de relax | ||
|
||
anaROBERT Postat pe 6 Mai 2010 00:37 |
||
-------------------------- |
||
office_salinasusesi_ro Postat pe 6 Mai 2010 07:53 |
||
Ma tu esti intr-o ureche sigur! Socrela la primul mesaj postat dupa THE DARK SIDE...am avut impresia ca te-ai capiat la cap si ma acuzi de lucruri rele dar mi-am zis nu-i adevarat socrela ma iubeste deci nu se cearta cu mine....ehh dupa ce am citit toate mesajeleam revenit si eu cu inima la loc ai tu un fel de a povesti ca nu toata lumea tine pasul Am fost la salina, am pus si poze nu prea ma vizitezi vad eu A fost bine la salina, culmea esti unica persoana care ma intrebat lucrul asta oare de ce???La Barbara ia placut si cu siguranta o mai vizitam la toamna din nou....asta asa ca placere iar pe parte terapie nota 10 pentru salina Din ziua a treia a inceput sa-si dea drumul la nas ca m-am speriat si eu la cati muci avea si cu tuse expectoranta sa nu mai zic....am zis..na ca am facut o pleasna cu salina in loc sa ii fac bine o pun in cap eu cu mana mea dar m-am speriat degeaba pentru ca era ok salina ia provocat un drenaj ale cailor respiratorii(curatierea lor) ca umblam dupa mine cu role de bucatarie ca sa-i sterg nasul Noaptea imi dormea si ea linistita in sfarsit cu gura inchisa si nu mai horcaia din cauza mucilor De cand am fost la salina stim sa si scuipam (in batista evident)mucii care ii vin pe gat in jos, gretos dar eficient Acum ce sa zic ei ia facut bine, sa speram ca si pe viitor o sa o tinem tot asa ca uite de acusi o luna nu a racit, bine a facut o conjunctivita alergica dar aia e alta mancare de peste |
||
alinakatt Postat pe 6 Mai 2010 11:07 |
||
alina daca ar fi salina mai aproape de ine m-as duce si eu. Salina draga, pot sa imi aduc copilull de un an? | ||
viobregar Postat pe 9 Mai 2010 15:00 |
||
Helooooooooo!! M-am intors!! | ||
Jojolin Postat pe 9 Mai 2010 20:26 |
||
Cam slaba activitate pe aici fetele!! De ce?????? Alina,,,,, va iubesc pe toate!!!!!Serios!!!!! | ||
Jojolin Postat pe 9 Mai 2010 20:32 |
||
Ana spune i soacrei tale sa mai ia cate o pauza, sa mai iasa putin la aer! Sa mai respirati putin si voi;;;; nurorile;;!! | ||
Jojolin Postat pe 9 Mai 2010 20:34 |
||
Alina o sa vad tot ce a ti pus! Am fost plecata! Am intrat doar sa va salut pe toate! Si voi,,,,4 zile,,, pauza!! | ||
Jojolin Postat pe 9 Mai 2010 20:36 |
||
Am plecat sa ma relaxez!! La Ileanda. Am fost primiti,, ff, bine!! A fost frumos!! A fost bine! Sotul a plecat impreuna cu sotul nepoatei(fata surorii sotului meu) joi la pescuit.Au prins cate ceva, au fost si vineri.Erau; fff, fericiti! Au aranjat lemnele, erau multumiti! Vineri au fript,pesti, ne-am ospatat cu totii. | ||
Jojolin Postat pe 9 Mai 2010 20:41 |
||
Sambata,,, a plouat, apa era tulbure, n-au putut pleca la pesti.Noi am spus ca plecam acasa la Baia-Mare.Vom mai merge si alta data la ei. Asa ca; ei au pregatit o masa festiva sambata, , cu preparate delicioase din pui.Facute de Ovidiu si sotia lui, Nely. Am glumit, ne-a servit ;Ovidiu; si cu o cafeluta special facuta pt, noi. Nely a facut si-o prajitura speciala. Pe la ora 15.30, ne-am pregatit sa plecam la autobuzul de la ora;16.30Ne-am luat ramas bun de la gazda ,Nely si Ovidiu a vrut sa ne conduca la autobuz, asa cum era imbracat, ca nu era departe statia. | ||
Jojolin Postat pe 9 Mai 2010 20:50 |
||
Asa ca ne-am pupat nepoata care pe 12V,,, face;58ani,am plecat; eu sotul si Ovidiu sotul lui Nely, spre autobus.Am glumit pe tot drumul. | ||
Jojolin Postat pe 9 Mai 2010 20:53 |
||
Eram veseli eram fericiti! Era aproape ora 16. Nimeni n-a prevazut ce v-a urma! | ||
Jojolin Postat pe 9 Mai 2010 20:54 |
||
Ajunsi in statie, ei s au asezat pe bancuta din statie vorbeau iar eu in fata lor, pandeam ;autobuzul; si ascultam ce glume spuneau ei. Nimeni si nimic nu prevestea ca peste cateva minute va fi o tragedie, care n-am putut o evita de loc!! | ||
Jojolin Postat pe 9 Mai 2010 20:56 |
||
+++++++ +++++++ | ||
Jojolin Postat pe 9 Mai 2010 20:58 |
||
++++ ++++ Moartea a venit,,, pe ritmuri de glume!! Lui Ovidiu (sotul lui Nely)i s a facut rau de la inima, a luat repede ;o nitroglicerina;o avea in buzunar,, n-a zis nimc! Nu a vorbit de loc!! | ||
Jojolin Postat pe 9 Mai 2010 21:01 |
||
+++++++ +++++++ | ||
Jojolin Postat pe 9 Mai 2010 21:02 |
||
Jojolin Postat pe 9 Mai 2010 21:02 |
||
++++++++++++++ +++++++++++ Dupa, cateva secunde dupa ce a luat medicamentul, a cazut secerat de un infarct miocardic la pamant, a cazut de pe banca.pe spate, am strigat ajutor in zona era spitalul a venit o asistenta a cautat sa l ajute, l-au dus cu masina la spital era doar la 5 minute! ++++++++++++Ajunsi la spital acolo au constata ca era;mort;; +++++++Flori pe mormantul lui! | ||
Jojolin Postat pe 9 Mai 2010 21:08 |
||
+++++++++++++ Nam mai plecat acasa. Am sunat o pe Nely ca; sotul ei a cazut de pe banca in statia de autobuz si este la spital Sa i aduca actele, pt, spital ea vine se duce la spital;eu nu stiam ca el murise!!++++++++++ DUMNEZEU SA L IERTE!!++++++++ | ||
Jojolin Postat pe 9 Mai 2010 21:12 |
||
Eu plec inapoi cu bagajele noastre acasa la Nely, sa le las si sa i duc haine de schimb pt. spital lui Ovidiu, ca nuuuuuuuuu stiam ca el zacea mort afara pe targa spitalului!!+++++++++ | ||
Jojolin Postat pe 9 Mai 2010 21:14 |
||
Am plecat sa ma relaxez dupa plecarea intrusilor! | ||
Jojolin Postat pe 9 Mai 2010 21:16 |
||
A fost bine a fost frumos si era mai frumos daca,,,,,,, nu se-ntampla sa moara Ovidiu sum ochii nostri neputinciosi!! | ||
Jojolin Postat pe 9 Mai 2010 21:17 |
||
DOAMNE!!++++++++++ CE NEDREPT ESTE CATEODATA ; DESTINUL;!!+++++++++ OMULUI..... | ||
Jojolin Postat pe 9 Mai 2010 21:19 |
||
Am alergat la spital cu hainele, unde am aflat cu stupoare ca;;;;era mort!!++++++++++++Sa i fie tarana usoara!!++++++++ | ||
Jojolin Postat pe 9 Mai 2010 21:21 |
||
++++++++ :sml-love006+++++++++++++M-am dus sa ma relaxez si;;;;;;;;;am venit cu sufletul si inima plina de durere!!+++++Avea ,,doar 60 ani impliniti pe 12IV!! | ||
Jojolin Postat pe 9 Mai 2010 21:23 |
||
Idioata de doctora de garda l-a trimis la Zalau din;Ileanda sa i faca ;autopsie; pt, ca a murit subit! Degeaba i-am spus ca; are infarct, ca asa a patit sotul cand a facut primul accident vascular,,ca lumea a vazut, n-ai avut cu cine vorbi!!!!!!!!Asa ca ,vacanta fericita; s-a terminat ; indoliata!! Marti va fi inmormantat ,langa cei din familia lui; bunici parinti sora, nepot,, la Dej++++++++++++ +++++++++++ Am inima indurerata si mi-am propus sa mi schimb total stilul de viata! Ca ;;nu se merita ; de loc sa te stresezi pt, nimeni si nimic!!+++++++ Ca viata i scurta!! Ma doare inima si ,,,,,,,,,,, nu pot sa uit! Acel spectacol macabru!! | ||
Jojolin Postat pe 9 Mai 2010 21:31 |
||
Ironia sortii!!!!!!!! Fiul meu,,,, Ovidiu;; azi, 9 mai,, are 36 ani. O aniversare trista pt, ca fiul meu ii poarta numele si l iubea mult pe celalalt ,,,,, Ovidiu.!! In ,,,10 mai,, nepotul lui Ovidiu (cel mort) ,,,Alex, are ;15 ani! Ce aniversare!! Pe 12mai,, nevasta mortului,, Nely, face;;58ani..Ce cadou a primit !! Pe 14 mai sora lui Alex,,Alexandra, nepoata,, face;9 ani!! La multi ani!! Dar de care??????!! Ca s fff, nefericiti!! Cu totii!! Noi la fel!! | ||
Jojolin Postat pe 9 Mai 2010 21:38 |
||
Va doresc o seara placuta cu bucurii, fara surprize neplacute! Precum le-am avut noi!! | ||
Jojolin Postat pe 9 Mai 2010 21:40 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
vand masuta de infasat ,cadita si suport metalic brevi ,sigilata! | 3 | De la: chinabuye 9 Mai 2010 14:55 |
Carucior copii | 10 | De la: kidz003371 14 August 2009 14:18 |
Un cadou inteligent � direct de la Mos Craciun ! | 1 | De la: Lorenamistic 25 Octombrie 2009 14:23 |
|
||
Premergatoare ieftine si de calitate excelenta | 1 | De la: alexandra 23 Octombrie 2009 21:54 |
Vand role noi ROLLERBLADE ASTRO 6, noi | 3 | De la: chinabuye 9 Mai 2010 14:57 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural