SLABA MISCARE PE AICI!! PE UNDE UMBLATI;SES VIO SI RESTUL??!! VORBESC SINGURA!!!!!!! O SEARA PLACUTA!!!!! | ||
Jojolin Postat pe 12 Mai 2010 22:51 |
||
---|---|---|
Buna dimineata princess!! O cafea. Buna ......scumpele mele! Va doresc o zi frumoasa la toate. | ||
Jojolin Postat pe 13 Mai 2010 06:37 |
||
buna dimineata socrela ce mai faci ti-a fost dor de mine?dar eu fac parte din persoanele alea ''dragi tie'' ma iubesti? |
||
|
||
anaROBERT Postat pe 13 Mai 2010 09:37 |
||
Anabell stai la rand la socrela nu te baga in fata ca oricum nu-ti vinde ponturi ca sa-i dai sah mat la bestia personala ce ziceai socrela ?ca si eu am inspiratie, da bineneteles mai femeie ca am...spert si eu sa ne vedem in postura soacra vs soacra sa ne tina Domnul sa apucam si asta Ce zici are Anabell dreptate o sa fiu o soacra rea sau din ceea sadica hmmm Tare ma rad la postarile tale multeeee si saltate asa ca dumneata mai intr-o ureche te iubesc!!! |
||
alinakatt Postat pe 13 Mai 2010 10:17 |
||
chanty Postat pe 13 Mai 2010 10:19 |
||
buna dimineata socrela vin cu o rectificare sa stii ca azi este sarbatoare asa ca este prilej de relaxare fara prea multa munca o zi faina |
||
tusi_Oli Postat pe 13 Mai 2010 10:25 |
||
alina devi geloasa? a? pai eu nu vreau ponturi dinastea ar insemna sa inceapa si soacramea sa topaie si sa vorbeasca mult soacra sadica nu stiu daca vei fi ca sigur va fugi gineritu de tine o sa va auziti doar la tel daca si asa dar vei fi o acritura,bine ca n uai baiat ,o compatimeam pe norata |
||
anaROBERT Postat pe 13 Mai 2010 10:26 |
||
Anabell ce faci draga on line parca aveai restrictii la ora asta uite pentru ca suntem prietene si inca nu am divortat cum au ales altele s-o faca si ne-am si p..lalit impreuna iti dau voi sa ma faci acritura . sadica. sloampata.prostavana.cum vrei tu ca nu ma supar destul e sa nu te ataci din nou Pe cat tine de ginerica am mai zis el trebuie sa aibi simtul umorului BINE dezvoltat ca sa ma inteleaga si mai mult, clar ca si fiemea o sa fie la fel deci daca reuseste s-o iubeasca pe fiemea pe mine o sa ma adore a...nu-s geloasa dar draga mea stai la coada,te-a luat socrela de nevasta sau nu am inteles eu prea bine |
||
alinakatt Postat pe 13 Mai 2010 10:32 |
||
te amuzi Chanty salut Sorela |
||
alinakatt Postat pe 13 Mai 2010 10:33 |
||
saluti sorela | ||
tusi_Oli Postat pe 13 Mai 2010 10:34 |
||
vezi ca poate facem o ieseala in vechend pe Retezat inca nu stiu sigur da te anunt mai tarliu |
||
alinakatt Postat pe 13 Mai 2010 10:36 |
||
alina sunt in casa ca a plouat tare azinoapte si afara e ud si noroi dar iesim acusica mai eu nu m-am atacat deloc asta vi sa parut doar eu n ute fac decat acritura si nu trebuie sa te ofensezi ca este virtuala ofensa mea ,dar tu sti ca esti un pic acida nu? |
||
anaROBERT Postat pe 13 Mai 2010 10:38 |
||
evident ca stiu dar ce credeai ca sunt ignioranta???? tu fata, am pretenti de la tine!!!! |
||
alinakatt Postat pe 13 Mai 2010 10:42 |
||
cine ? noi cu fetele? ar fii super o sa avem timp frumos pe wekend | ||
tusi_Oli Postat pe 13 Mai 2010 10:45 |
||
practic si cu tatsu...dar cum il stiu eu de comod cred ca o sa zica pas si mergem numai noi.Mai ales ca, cabana este lui lovarul lui tomitza.deci el a zi ca vine dar eu zic ca da pas...in fine te tar maio tarziu dupa ce vb. cu tm | ||
alinakatt Postat pe 13 Mai 2010 10:49 |
||
Bine v am regasit! Socrela este prezenta, la apel am ;revenit sa va mai stresez un pic! Va doresc un wekend de vis cu vreme faina! La toate! | ||
Jojolin Postat pe 14 Mai 2010 18:46 |
||
Wekend placut!!!!!!! | ||
Jojolin Postat pe 15 Mai 2010 15:34 |
||
Buna dimineata! Poftiti la o cafea delicioasa! Duminica placuta! La noi ploua. | ||
Jojolin Postat pe 16 Mai 2010 07:03 |
||
buna ziua socrela cafeaua savureaz-o singurica iubitele tale sunt absente la noi e cald si frumos de unde esti socrela?din maramures? toate rudele mele sunt din maramures din viseul de jos,de acolo e mama mea si am bunici,matusi,unchi ,verisori pfff tot neamu e acolo. |
||
anaROBERT Postat pe 16 Mai 2010 12:05 |
||
Da! Sunt maramuresanca, nascuta la Seini. La 24 km. de Baia-Mare , traiesc in Baia -Mare de peste, 40 de ani. Locuiesc in centrul orasului langa frumoasa catedrala; Sf. Treime. De peste 25 ani. Baia-Mare este frumoasa! Dar si Maramuresul istoric, peste deal e frumos! Viseul , locul copilariei tale este fff, frumos!! Iti doresc numai bine! | ||
Jojolin Postat pe 16 Mai 2010 22:15 |
||
da este superb si abea astept vara sa ne ducem caci din pacate doar atunci putem merge in restul anului ne uitam la poze | ||
anaROBERT Postat pe 16 Mai 2010 23:46 |
||
Buna dimineata!! Va ofer o cafea buna!! Delicioasa ,, va doresc o zi faina!! Tuturor! (( unde stai Ana??))Si soare! La noi ,ploua,, | ||
Jojolin Postat pe 18 Mai 2010 09:15 |
||
buna dimineata si multumim de cafea. Va poftim si pe dvs la o cafe. La noi ploua si e urat | ||
Pitu Postat pe 18 Mai 2010 09:29 |
||
neatza Socrela multumesc de cafa dau si eu una la fetele care sunt in zona o zi faina va pup pe toate tusi_Oli |
||
tusi_Oli Postat pe 18 Mai 2010 10:07 |
||
buna dimineata tusi_oli. Multumim de cafea si iti dau si eu una de la mine. Pe la birou? Cum e vremea la TM? La noi e tare urat |
||
Pitu Postat pe 18 Mai 2010 10:09 |
||
buna dimineata socrela eu acum stau in constanta,dar vara mergem la mramures in viseu la neamuri |
||
anaROBERT Postat pe 18 Mai 2010 10:33 |
||
Morning!!! O cafa la toate fetele dar in special Socrelei |
||
alinakatt Postat pe 18 Mai 2010 10:37 |
||
da sunt la birou am si eu acum loc la comp un pic dau o raita prin zona sa va iau pulsul vremea la timisoara este naspa cred ca si la oradea este la fel va tuc pe toate sautare sorela |
||
tusi_Oli Postat pe 18 Mai 2010 10:40 |
||
'Neata! Vin si eu cu un ness si o intrebare, apropo de baut... ce se bea cand vrei sa te impaci cu cineva? | ||
ses Postat pe 18 Mai 2010 10:41 |
||
o bere virtuala de ce ?cu cine te-ai certat? |
||
alinakatt Postat pe 18 Mai 2010 10:46 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Baie dupa VACCIN? | 20 | De la: Alina80 21 August 2009 15:18 |
Vand lapte praf Vitalact | 44 | De la: Bianca291 14 Martie 2017 11:19 |
plantantia mea de cafea | 0 | De la: 4 Martie 2010 08:47 |
|
||
Cafeneaua forumului | 3047 | De la: fluffy27 23 Iunie 2010 01:11 |
Ce se intampla? | 1 | De la: kidz006609 29 Ianuarie 2010 15:05 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural