helooo ii bun si un ness o zi faina |
||
tusi_Oli Postat pe 18 Mai 2010 10:47 |
||
---|---|---|
Aha, va mumtumesc de ponturi. O sa incerc si revin cu rezultatele | ||
ses Postat pe 18 Mai 2010 11:02 |
||
OOOOOOOOOOOOOOOO!! Ce activitate in dimineata asta! Va multumesc la toate pt, cafea! Va doresc sa fiti ;sanatoase frumoase fericite! Vom pleca in curand la nepoti, pt, ca nora lucreaza, face sc, de soferi iar piticii termina scoala si trebuie sa avem grija de ei si ni tare dor de ei! Cel mic, este o catastrofa de rau ce este! Seamana cu cineva! Ghiciti cu cine??!! Cu bunica lui (Maria)),,,,,,cu mine! Dar voi incerca fin cu cuvinte sa l domesticesc! La grady, scuipa, pisca, bate, la fata i-a taiat duminica din par numai prostii face! Doamne doamne!! | ||
|
||
Jojolin Postat pe 18 Mai 2010 11:52 |
||
ia taiat parul wouuu bestie nu alta Zici ca seamana cu matale ne-am dat naibi Sa le povestesti de noi socrela, oricum esti buna la poezi si nuvele cat iti ia sa scri o poveste Kidz da sa fie faina O fo` buna cafeaua?din suflet era |
||
alinakatt Postat pe 18 Mai 2010 11:56 |
||
Daaaaaaaaa!!Scumpelor,,, sunt mama de baieti,daca fii mei ai fi fost atat de ;neastamparati (de dracusori ,, precum am fost eu)) cred ca innebuneam langa ei,,dar fiii mei au fost copii destul de cuminti, ascultatori iubitori si invatau bine.I-am cam strunit de mici fiind dascal, educatoare , iinvatatoare, apoi profesor si restul.Eu am fost fff, rebela, pt, ca; mama l-a iubit numai pe cel mai mic era cu;5-si 7ani mai mic decat, noi.Nuuuu .... asta i doar o scuza! Asa m-a creiat sa fiu ; neastamparata sa am mereu idei sa inventez cate ceva.Eu eram ;capul rautatilor;Acasa. Sa va relatez o aventura de a noastra. Bunicii dupa mama au au murit cand mama era mica a ramas orfana de mama la un an de tata la 6, bunicii dupa tata au murit cand eram eu mica, deci mama a trebuit sa se chinuie singura, cu 3 copii, un sot afemeiat, au construit o casa impreuna, deci i-a fost fff, greu cu totul ,,,,singura. Ne lasa inchisi in casa si pleca joia la piata, la cumparaturi, pentru familie. Noi am vrut sa iesim afara din casa, asa ca; am iesit pe geam trecand peste un pat, acopetit cu o cuvertura alba. Am iesit afara ne-am jucat, atunci cand ne gandeam ca vine mama ,am intrat tot pe geam inapoi dar amprentele picioarelor ns, se vedeau pe pat, camera asta era de sarbatoare. A venit mami ,ne-a-ntrebat daca ;am fost buni ,noi am aprobat ne-a adus bomboane, apoi intrand in camera a vazut ,picioarele ns, pe pat, a venit ne-a dezbracat de toate haainele si ne-a trimis in lume! Unde sa mergem noi dezbracati?? Am urlat fratele meu isi cerea iertare, eu ,,nuuuuuuuu!! Mami a luat un bat si-a dat pe noi,, apoi eu ii zic;;;; -Mami ,,,,,,te iert numai nu mai da!! Mama a zambit si ne a iertat! Un baiat din fata casei era cu o fata se pupa in spatele casei lui ,,se vedea de la noi din curte,eu vazandu l pe vecin incep;;;; Logodnica lu Costel, logodnica lu Costel.......si ii faceam ;;sac, sac, sac!!!Eu cand faceam nazbatii si era rand sa primescde batut(abrac) asa se zice pe la noi ,,o taiam de acasa,fugeam, ma ascundeam in pod sau in farcituri de fan, reveneam acasa ,,mai tarziu si nu ma batea nimeni!! Le-am prins ;slabiciunea;; asa ca fugeam, daca; fiii mei ar fi fugit, de bat,, nu stiu ce faceam cu ei!!! Dar n-a fost nevoie, ii mai altoiam cu cate una dar din dragoste, Stiti ce mi- a spus unul din ei anul trecut la mare???? Ca i mi multumeste pt, educatia ce i-am dat o si imi pupa mana, asa ca; Nu mi trebuie mai mare cadou decat asta. Nepoata duminica mi-a spus! -Buni,,,, da nu vii la noi??! Ca te iubesc, va iubesc pe amandoi si mi dor de voi!Ca sa vii sa ne duci in parc, ca asta n-are timp ,ca e mereu cu lucru! I mi venea s o mananc, asa ca; i-am transmis fetei( nurorii) daca are nevoie de ajutor,,fara s o stresez, plecam luna viitoare.Daca n-are nev, plecam la toamna! Cum vor ei! Eu ii intreb pt, ca nu i frumos sa pic asa pe capul lor! Acum v-am plictisit! Noapte buna! | ||
Jojolin Postat pe 18 Mai 2010 22:25 |
||
Ne mai descretesti fruntile socrela |
||
chanty Postat pe 18 Mai 2010 22:32 |
||
Daaaaaaaaa!! Scumpelor! In viata asta mizera de zi cu zi, la geutatile zilnice, numai o soacra va mai lipseste sa va,,,,,,, capul! Asa i??? Eu sunt fffff, diplomata! Nuuuuuuuuuu ma bag!! Sa si faca viata cum doresc! Ma bucur mult ca; n am grija zilei de maine si-a taxelor cat stau la ei! Sa le fac viata amara??? La ce??? Ma bucur cand ii vad ferici si ca se iubesc! In rest,,sa auzim numai de bine! Socrela va pupa , pe toate!!la va; | ||
Jojolin Postat pe 19 Mai 2010 14:48 |
||
salut socrela | ||
alinakatt Postat pe 19 Mai 2010 15:31 |
||
Slaba miscare pe aici!! Sunteti in vacanta scumpe nurori??!! Buna dimineata! o cafeluta si la munca!! Va doresc un;wekend placut;; si sarbatori fericite! Cu sanatate si satisfactii! | ||
Jojolin Postat pe 21 Mai 2010 07:54 |
||
Undeeeeeeeeeeee sunteti toate????????? Nici o prietena?????????? M-am suparat pe voi!!! | ||
Jojolin Postat pe 22 Mai 2010 13:50 |
||
Socrela sorryyyyyyyyy se pare ca fetele sunt care incotro ce eu nu sunt buna? |
||
tusi_Oli Postat pe 22 Mai 2010 13:53 |
||
Ba da!! Toate ,,,,imi sunteti bune si imi sunteti simpatice!! | ||
Jojolin Postat pe 22 Mai 2010 19:24 |
||
Sarbatori fericite tuturor!! | ||
Jojolin Postat pe 22 Mai 2010 23:09 |
||
Jojolin Postat pe 23 Mai 2010 13:28 |
||
Poftiti la o cafea maine dimineata!! O SAPTAMANA FRUMOASA! | ||
Jojolin Postat pe 24 Mai 2010 00:24 |
||
Socrela... mama... n-ai somn!? | ||
ses Postat pe 24 Mai 2010 00:26 |
||
Nuuuuuuuuuuuu scumpele mele! Nuuuuuuuu prea am somn! Si nu l intelegeam pe socrul meu, acu 38 ani cand se trezea ffff, devreme si trebaluia prin casa lui si noi am mai fi dormit!! Iar el;;;;;;-- sculati-va......ce tot dormiti atat!! | ||
Jojolin Postat pe 25 Mai 2010 19:00 |
||
bine ca macar tu veghezi asupra noastra | ||
alinakatt Postat pe 26 Mai 2010 10:01 |
||
SLABA MISCARE I ZONA ;SOACRE;;! | ||
Jojolin Postat pe 27 Mai 2010 22:12 |
||
CE FACETI VOI??????????!!!!!!!! WEKEND PLACUT!! | ||
Jojolin Postat pe 29 Mai 2010 20:40 |
||
LA MULTI ANI DE ZIUA COPILULUI!! NOROC LA BEBEY!! | ||
Jojolin Postat pe 1 Iunie 2010 18:20 |
||
Buna socrela Fetele slaba miscare pe aici...sa inteleg ca toate nurorile sunt fericite si ca toate se inteleg bine cu soacrele? |
||
bau Postat pe 1 Iunie 2010 20:47 |
||
eu sunt cea mai fericita nora din europa soacra ma adora iar eu pfff nici nu am cuvinte sa imi exprim dragostea fata de ea | ||
anaROBERT Postat pe 1 Iunie 2010 23:54 |
||
anaROBERT si eu ma alatur tie si pe mine ma iubeste soacra |
||
lizy_kidz Postat pe 2 Iunie 2010 00:18 |
||
sper ca nu te iubeste ca pe mine lizy chiar nu iti doresc sa te iubeasca asa,crede-ma | ||
anaROBERT Postat pe 2 Iunie 2010 00:25 |
||
mama ce de nurori iubite de soacre | ||
bau Postat pe 2 Iunie 2010 00:30 |
||
hai mony ca te primim si pe tine printre noi ,si daca nu te iubeste soacra ta ti-o trimit pe a mea sa te iubeasca asa cum stie ea | ||
anaROBERT Postat pe 2 Iunie 2010 00:32 |
||
nu eu chear am noroc de o soacra buna cand vine in vizita nu fac nimic,ea face papa,face curat a fost sapt trecuta la noi si a stat 3 zile relaxare totala, si pe deasupra mai imi face si prajituri ultima data a facut lapte de pasare imi pare rau sa aud ca voi nu aveti parte de asa soacre |
||
lizy_kidz Postat pe 2 Iunie 2010 00:34 |
||
eu sunt mai fericita ca tine lizy,locuiesc cu ea in casa asa ca un pas in spate sunt mai avantajata ca tine si nu stie femeia ce sa imi mai faca sa imi faca pe plac,imi gateste si imi face toate poftele .....pe dos | ||
anaROBERT Postat pe 2 Iunie 2010 00:36 |
||
SALINA SUSESI se afla in Timisoara, pe strada Motilor nr. 6 (intre P-ta Sinaia si P-ta Maria) TEL: 0725 217 077 [email protected] www.salinasusesi.ro Salina SUSESI din P-ta Maria (str. Motilor nr. 6) e cea mai moderna din tara. E realizata in parteneriat cu concernul german KoenigsSalz, care a mai construit saline in Germania, Austria, Italia si Spania ( Therme Erding, Thermenhotel Bad Fussing, Therme Loipersdorf, Therme Bad Ischl, Kinderhotel Serfaus etc etc). Salina SUSESI este o investitie realizata la standarde germane, dupa un proiect german, principiul de functionare fiind acelasi cu salinele europene enumerate mai sus. Peretii si podeaua salinei sant realizati din sare naturala de la salina Praid si din Muntii Himalaya. O sedinta de terapie dureaza 50 minute. Pretul unei sedinte de terapie este 10 RON de persoana, iar pretul unui abonament de 12 sedinte de terapie este 100 RON (la 10 sedinte primesti gratuit 2 sedinte) Este indicata repetarea terapiei de 12 sedinte dupa un interval de circa 3-4 luni. ORAR Luni-Sambata 10.00-20.00 Duminica doar cu programare Tel. 0725 217 077 (pt informatii si programari) |
||
office_salinasusesi_ro Postat pe 4 Iunie 2010 14:20 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Carut sport de vanzare? | 2 | De la: auranicoleta 7 Mai 2008 15:14 |
bb-ei nascuti in iulie..la mai mult.... | 33 | De la: office_salinasusesi_ro 14 Aprilie 2010 23:09 |
vand saltea de patut relaxa nou nout | 1 | De la: pinky 25 Mai 2009 15:22 |
|
||
CAMPANIE DE CRACIUN-CASTIGATI 100 EURO | 1 | De la: crys_1976 17 Decembrie 2009 17:16 |
Vand carucior sport rosu, 3 roti | 15 | De la: drifdo 2 Decembrie 2009 15:48 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural