Bine v am regasit ;scumpe; noruri;;!! Va doresc ;fericire; sanatate si un wekend cu soare;!! Ana,,,,,,,,,,,,,tu Anuca tu,,, iar ma superiri,,,tu?????!!!!!!! | ||
Jojolin Postat pe 4 Iunie 2010 18:54 |
||
---|---|---|
euuuuuuuuuuuu de ce eu socrela,acum ce am mai facut oare aveti o slabiciune pentru mine? |
||
anaROBERT Postat pe 5 Iunie 2010 00:19 |
||
Daaaaaaaaaaaaaaa!! Ana pt, ca;; esti dea mea;!!! Din zona!! Darrrrrrrrr,,,,,,,, restul sa nu fiti ;invidioase;;! Va iubesc virtual pe toate!! Wekend placut!! Va fi soare!! | ||
|
||
Jojolin Postat pe 5 Iunie 2010 09:23 |
||
-------------------------------------------------- |
||
office_salinasusesi_ro Postat pe 5 Iunie 2010 19:40 |
||
buna seara socrela,dar sa fim sincere si realste ma iubesti mai mult cu o picatura ca sunt ardeleanca de-a ta | ||
anaROBERT Postat pe 6 Iunie 2010 00:03 |
||
buna fetelor nurori! am tot citit ce ati postat pe acest topic si m-am bucurat sau m-am intristat alaturi de voi in functie de sit. eu sunt undeva pe la mijloc, am o soacra care nu e cea mai buna din lume, dar nici nu ma pot plange. eu am avut norocul ( si ii multumesc lui Dumnezeu pt asta ) de a sta singuri si cred ca asta-i motivul pt care nu am probleme cu soacrela. nu isi baga nasul unde nu-i fierbe oala, daca am nevoie sa-mi stea cu copilul nu trebuie decat sa o sun in prealabil sa o anunt. mai sunt si momente in care ma enerveaza, dar niciodata nu i-am spus ce ma deranjeaza la ea, ma plang la barbatu-meu, care bineinteles ca nu imi da dreptate, doar e mama lui si ma lasa in pace, si bine face, altfel am fi ajuns la divort. dar la inceputul casatoriei am fost nevoiti sa stam cu mama ei, si a fost f naspa, scandaluri, nervi, sanatate subrezita, etc. dar acum toate au trecut si totul este bine. dupa ce am citit ce ati patiti unele dintre voi cu soacrele, imi dau seama ce norocoasa sunt eu si ca ar trebui sa apreciez mai mult ceea ce am. trebuie sa ne gandim ca si noi vom fi soacre la randul nostru si sa incercam sa fim mai intelegatoare...este mult de spus despre relatia dintre nurori si soacre... dar trebuie sa avem grija cum ne comportam, sa fim obiective, pentru ca ii afecteaza si pe sotii nostri, si niciodata nu se va compara soacra cu mama noastra, si oricum ar fi ea, tot mama va ramane pt fiul ei. ar trebui sa ne gandim si la sotii nostri care se afla intre ciocan si nicovala! sper sa nu fi suparat pe nimeni cu parerile mele! va doresc multa sanatate si sa fiti fericite! |
||
simo_sefa Postat pe 6 Iunie 2010 12:14 |
||
------------------------------------------- |
||
office_salinasusesi_ro Postat pe 7 Iunie 2010 21:05 |
||
: DAAAAAAAAAAAAA!! ANA! TIN MULT LA CONTARANII MEI ARDELENI!!!!!!!!! | ||
Jojolin Postat pe 9 Iunie 2010 19:15 |
||
Bine gandit Simona! Ai o fam, frumoasa!! Sa aveti noroc!! | ||
Jojolin Postat pe 9 Iunie 2010 19:22 |
||
multumim vanesa raul! o seara frumoasa! |
||
simo_sefa Postat pe 10 Iunie 2010 21:58 |
||
socrela unde umbliii??????????? nu mai dai nici un semn de viata |
||
tusi_Oli Postat pe 10 Iunie 2010 22:37 |
||
Scumpele meloe prietene((noruri)) Intentionam sa plecam la copii( nora) ca n am acum numai una,, in Spania si trebuie sa ma pregatesc,,am fost 4 zile la ;;;tera.... (tara) acolo, n ai net!! apoi am revenit acasa sa mi fac;;ordine; in taraba((haine) in toate si am robotit ;zi lumina, apoi vreau sa le fac celor 2 nepoti costume nationale;morosenesti, ca la noi in MARAMUUUUU, Asa ca ; nu prea am vreme de nimic, iar voi sunteti tare ;;comode;; v i cald si nuuuuuuuuuu ,ne mai stresati pe noi soacrelele!! Va doresc; Oduminica senina racoroasa sii frumoasa!! | ||
Jojolin Postat pe 13 Iunie 2010 09:49 |
||
ah socrela poate ai vrut sa spui ''consateni'' nu ''contarani '' ai fost tare oricum socrela drum bun,distractie placuta la copii,sa ne auzim cu bine si spor la treaba cu costumasele,ai nevoie ca taargreu se fac |
||
anaROBERT Postat pe 13 Iunie 2010 15:01 |
||
Anaaaaaaaaaaa!! Am vrut sa fiu si eu mai ;kooooooooooll !!! De aceea am scris ;contarani!Da draga ;consateni; din aceeasi zona folclorica;;Ardelence di Mramures !!! Cand vii acasa?? La MMM?? | ||
Jojolin Postat pe 13 Iunie 2010 18:45 |
||
draga doamna , iti dorim spor in confectionarea acelor costume, caci cu siguranta se fac destul de greu, sa ajungi cu bine la copii si nepoti si sa ne aduceti si noua de acolo cate o bomboana pe bat...! multa sanatate si multi pupici! |
||
simo_sefa Postat pe 13 Iunie 2010 21:30 |
||
Buna seara tuturor!!!! Vom pleca in viitor, la copii, dupa ce rez, toate problemele ; pe aici sa le lasam toate bine. Mai trebuie sa i fac fiului, buletin si pasaport. Sa il duc pt, ca i s-au expirat toate, umbla cu actele spaniole.Mersi pt, cuv, tale Simona,, costum le fac mai modern, la nepoata cu dantela, ii fac modele cu masina de cusut si i cos margele pe el. Sunt de meserie, maistru croitor((pensionista)).Plecam sa stam cu nepotii sa poata munci copii(( fiul si nora)) ea sa si ia carnetul de sofer.ca are mare nevoie de el pt, ca e greu cu 2 copii fara masina. Fiul meu merge mult afara ca e pe tir,asa ca; nora ;trebuie; sa se ocupe singura de tot. Apoi sa merg eu,,doamna ;soacra; s o necajesc,,,nu????????? Noi mergem si ne vedem de treaba, nu ne bagam nasul in viata lor.Anul acesta este a VI-a oara de cand plecam in Spania la ei.Cam stam, 4-6 luni, mama nurorii este de 13 luni in Spania sta la sora nurorii. Ingrijeste de nepoata ei de 2 ani.Noi ne ocupam de nepoti, mergem in parc, desenam le citesc povesti invatam poezii((am fost dascal 8ani),,,,iubesc mult copiii. O intreb pe fata(nora) cu ce s o ajut, fac mereu clatite,, fac si curatenie, mai calc sau cos,, mai vb, cu voi pe net,,, va mai impung cateodata,,, Nuuuuuuuuuuu sunt de acord sa mi jignesc fam, fiului ,nici sa ma amestec si,,,,,, nu sunt de acord sa nu fim ;respectati; ii respect, le respect cu strictete ;deciziile; nu ma ;amestec;!! In viata lor,daca mi cer sfatul le dau si gata!! Eu ,,,,, mereu am ascultat ce mi se zicea dar ,am facut mereu dupa capul meu, adica; am zis ca ei si am facut ;;cum am vrut eu, niciodata nu mi-a placut sa mi se amestece ;nimeni; in fam; mea asa ca; nici eu ;nuuuuuuuuuuu, ma amestec in ;nimic!! In viata lor! De aceea rezistam cate 4-6 luni impreuna. Eu sunt fericita; ca ;n am de platit taxe, n-am de facut atat de mancare Eu nu stau unde cineva se uita chioras la mine chiar daca; este fam, fiului meu, eu sunt capoasa, capricorn, nu sunt ;miloaga; la poarta nimanui; E bine??? Stau!! Sunt discutii, probleme, prez, mea deranjeaza???? Am plecat!!!!!! Sunt sanatoasa, voioasa, nu depind de nimeni si de nimic,deocamdata,,in viitor?? Vom trai si vom vedea! pana atunci.. insa,,sa auzim ;numai de bine!! VA;; Cu drag pe toate si va doresc; sanatate, zile fericite fi ti tolerante si voi,,,((Cotoroante de soacre,, fiti bune!! ))Ca se streseaza destul copiii astia sa traiasca! Numai de stresul vs, n-au chef!! Nu i asa scumpe noruri??? Va doresc o saptamana frumoasa la toate!! | ||
Jojolin Postat pe 13 Iunie 2010 22:28 |
||
speram sa ajungem vara asta prin luna lui august la sfarsit,doar speram sa vedem ce timp are sotu | ||
anaROBERT Postat pe 13 Iunie 2010 23:46 |
||
buna ziua, mama socrela! esti super! asa o soacra cred ca-si doresc toate femeile: sa ajute fara sa deranjeze! adica nu sa vina sa te ajute, dar sa faca numai cum vrea ea, ca ea e mai in varsta si le stie pe toate! si mai e o varianta: vine sa te ajute, dar face in asa fel incat te enerveaza si mai bine te lipsesti, te descurci singura cum poti! si eu sunt capoasa ca dvs,(sunt scorpion) si prefer sa ma descurc singura, decat sa o chem pe soacra-mea sa ma ajute cu ceva. nu prea m-a agreat nici ea, nici socru-meu de la inceput de cand m-au cunoscut si acum oricat as incerca sa ma apropii de ea nu mai pot. parca ii vad numai defectele...si sincer va spun ca imi doresc din tot sufletul sa am o relatie apropiata cu ea, dar nu reusesc sa trec peste ceea ce s-a intamplat in trecut. as fii foarte fericita si linistita daca as putea sterge din memorie tot ce-a fost urat intre mine si fam sotului! dar nu se poate... asa ca, mama socrela, ma bucur ca te ai bine (nu te superi ca vb la per tu) cu nurorile! e bine in primul rand pt sufletul nostru sa ne intelegem cu toata lumea, mai ales cu rudele! te pup mama socrela si iti doresc sa ai o frumoasa in Spania si sa iti dea Dumnezeu multa sanatate si minte limpede pana la adanci batraneti! |
||
simo_sefa Postat pe 15 Iunie 2010 16:51 |
||
mai ce-i aici? | ||
nelly05 Postat pe 15 Iunie 2010 21:35 |
||
gata m-am prins kidz....am fost putin blonda | ||
nelly05 Postat pe 15 Iunie 2010 21:37 |
||
eee putiiin | ||
fleurdelis Postat pe 15 Iunie 2010 21:44 |
||
Abia astept sa vad ce sfaturi le va da irinuca proaspetelor mamici. A, si Alexandra. | ||
Doara Postat pe 15 Iunie 2010 21:45 |
||
macar in felul asta scapam noi de ele dar va dati seama saracele mamici de pe kitz ce soc o sa aibe |
||
nelly05 Postat pe 15 Iunie 2010 21:47 |
||
fleurdelis Postat pe 15 Iunie 2010 21:47 |
||
Fetele sunteti nurori? sau nurori in devenire? | ||
bau Postat pe 15 Iunie 2010 23:20 |
||
conteaza? | ||
nelly05 Postat pe 16 Iunie 2010 08:15 |
||
da | ||
bau Postat pe 16 Iunie 2010 10:03 |
||
De ce nelly sa aiba soc? Ce s-a intamplat? | ||
ses Postat pe 16 Iunie 2010 13:43 |
||
Irina=luptatoareanustiucum. Si o sa va convingeti voi ca aveam dreptate. | ||
Doara Postat pe 16 Iunie 2010 14:49 |
||
sa ne tremure mana pe tastatura oare? | ||
anaROBERT Postat pe 16 Iunie 2010 15:09 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
vand paturica joaca bebe - centru activitati, firma ks kids - 100 ron, folosit 2 saptamani | 2 | De la: kidz008242 21 Mai 2010 16:02 |
Camasi si costume populare copii 1-15 ani | 1 | De la: kidz007057 26 Februarie 2010 13:01 |
Culmi | 33 | De la: vasilicasavoiu 24 Mai 2009 13:19 |
|
||
Mucenici la copii | 5 | De la: felideni 10 Martie 2009 11:39 |
Cum putem creea cel mai bun mediu pentru a stimula joaca si in acelasi timp odihna pentru copilul nostru? | 1 | De la: kidz006627 30 Ianuarie 2010 17:13 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural