soacrele astea....

hello socrela ai aparut
ce dor imi era de tine
eu care nu ma soacra reala am crezut ca ma vitregesc astia si de soacra virtuala
bine ai revenit
iti trag si eu un sau mai multe
o zi faina
tusi_Oli
Postat pe 30 Iunie 2010 10:21
socrela te-ai transformat in barbat la profil asa zice....
vreau detalii mai amanuntite
ameno
Postat pe 30 Iunie 2010 10:25
Socrela eu cred ca te-am "dilit" din lista ca nu te-am recunoscut. Am zis ca au ametit astia prietenii, ca eu nu aveam barbati in gasca. Am emotii sa-ti cer prietenia, ca as suporta greu un refuz din partea ta.

Subscriu si eu sa-ti pui numele "Socrela" ! Ti se potriveste mai bine decat vanesaraul, care is numele nepotilor... avem impresia ca vorbim cu pustii tai. Nu putem bea cafeaua dimineata cu minorii, nu?

Ne vedem maine la cofi ca niste adulti? Sau ne bagi la corupere?

ses
Postat pe 30 Iunie 2010 23:41
Buna dimineata! Poftiti printeselor la o cafea delicioasa! Va rog lamuriti ma ce sa fac, sa scap de aceste nr, si de acest ;Garbo; care ma dispera! Voi toate sunteti cu numele vostru si pe mine se pare m-au gasit mai fraiera si nu ma lasa sa intru pe vechea adresa!! Turb de furie!!!!!!!!! AJUTOR!!!!!! Ma ajuta cineva?????????? Ca atunci ma pun;;Socrela; sa va fac pe plac pt, ca mi e tot una! Vanesaraul sunt adoratii mei nepoti iar tatal lor azi face 38ani. Va ofer o cafea online in cinstea lui! O zi buna!!
garbo159235
Postat pe 2 Iulie 2010 07:17
socrela buna dimineata mersi de cafa
ti-am trimis un mesaj sper sa te ajute sa devii "socrela"
o zi faina
tusi_Oli
Postat pe 2 Iulie 2010 09:29
Socrela!!!!!La multi ani fiului tau!!!dau in cinstea lui.
Multumim de cafa da' covrigii unde sunt a???/E criza, mama ta de soacra
ameno
Postat pe 2 Iulie 2010 11:32
La multi ani socrela,fiului tau
bau
Postat pe 2 Iulie 2010 11:35
buna ziua, mama socrela!
La multi ani baiatului matale, sa fie sanatos si fericit alaturi de cei dragi!
iar cafeaua ce-ai promis-o online, eu nu beu cafea, eu vreu apa cu lamaie!!!

pupici mama socrela!
simo_sefa
Postat pe 2 Iulie 2010 18:54
VA MULTUMESC LA TOATE! PT, URARI SI VORBELE VS, FRUMOASE! DAR ,,,NICI UNA NU MI SCRIETI CE SA FAC SA DEVIN EU???? FARA NUMERE, FARA STRES??????
garbo159235
Postat pe 4 Iulie 2010 22:55
PENTRU SCUMPELE MELE ;PRIETENE VIRTUALE; TOT CEI MAI BUN! DE BAUT, DE MANCAT DE PURTAT! MI A FOST DOR DE VOI! PE 16 PLECAM IN SPANIA SA MI AJUT NORA CA ARE EXAMEN DE SOFAT, FIUL E DUS IN CURSE CU TIRUL IAR COPIII S MICI SA STEA SINGURI, MAI MULT NORA MUNCESTE! O SA AM 3 COPII. 2 NEPOTI SI FIICA SURORII NOREI, DE 2,7 ANI,O VESELIE! CU GREU AM PUTUT INTRA ASA CA VA PUP PE TOATE SI VA DORESC O SAPTAMANA FRUMOASA, AM DE CUSUT!
garbo159235
Postat pe 4 Iulie 2010 22:59
BUNA DIMINEATA! SCUMPELE MELE PRIETENE! VA POFTESC LA ;O CAFEA, UN CEAI SAU UN PAHAR DE APA!! CE VA PLACE! LA FIECARE, APOI VA DORESC O SAPTAMANA FRUMOASA FARA STRES SI PROBLEME! VA :: PE TOATE!
garbo159235
Postat pe 4 Iulie 2010 23:03
Oli am incercat dar nu merge! Ma dispera!!!!!!
garbo159235
Postat pe 4 Iulie 2010 23:10
:sml-mad0007Nici una?????????La barfe cu mine>>>>>>>>>Ce faceti voi??????
garbo159235
Postat pe 5 Iulie 2010 22:27
sunt p-aici mama socrela! ia zi despre ce vrei sa barfim?
pupicei!
simo_sefa
Postat pe 6 Iulie 2010 21:36
Buna dimineata! La toata lumea! O cafea, un ceai ,un laptic,,sau ce va place voua! Sa bem impreuna!
Jojolin
Postat pe 7 Iulie 2010 04:08
Apoi sa i spuneti voi la ;socrela;; ce mai faceti?? Cum o duceti?? Cu sotii, cu parintii si cu ;;socrela;;?? V au mai suparat?? Cum sunteti?? unde mergeti in concediu?? Adica in vacanta! Cum zic ;occidentalii;!
Jojolin
Postat pe 7 Iulie 2010 04:10
VAI , VAI! DIABIA ACUM OBSERV CA AM ALT NR, DE INMATRICULARE LA FORUMUL VS!! ACUM POT INTRA DIRECT SI NU MA MAI STRESEZ! VOI STITI CA I ;SOCRELA;! CA; AM FOST SI SCHIMBATA LA; ZEZX; O PERIOADA,, SE POARTA! IN DEMOCRATIE!!
Jojolin
Postat pe 7 Iulie 2010 04:13
fleurdelis
Postat pe 7 Iulie 2010 06:14
buna seara, mama socrela!
e imposibil sa nu te recunoastem, indiferent cum iti mai schimba astia < numele>!
mama socrela, eu o duc bine cu familia mea, ma inteleg bine cu soacra, iar de vacanta ce sa zic? week-endul urmator plec si eu cu barbatul meu si cu copilul la marea noastra cea frumoasa... sper sa fie frumoasa, ca nu am mai fost de cand eram in clasa a4-a!!! adica de 19 ani!!! astept cu nerabdare sa vad cum e litoralul nostru, sa-mi fac si eu propria-mi parere
da matale ce mai faci mama socrela? ai terminat costumele nepoteilor, ca nu ne spui nimic...
te pupic dulcic!
nopate buna!
simo_sefa
Postat pe 7 Iulie 2010 22:09
Noi plecam la marea altora;;Mediterana!! Ca mergem in Spania! Spre ;;rusinea mea;;;; n-am fost ;;niciodata; la marea noastra!! In Romania! Am fost la Marea Neagra,, in Rusia am fost de multe ori in excursie pe vremea lu Ceau in Rusia, ghid fiind am facut croziera, la Odessa! Asa am cunoscut marea noastra!
Jojolin
Postat pe 8 Iulie 2010 18:23
socrela tu intri la derutarea adevesarilor cand baiet cand femeie....si pe nici unul nu ma accepti de nevasta vezi ca ma enervezi
ameno
Postat pe 8 Iulie 2010 20:42
Sunt ;Socrela;;! Dar astia nu ma lasa sa mi scriu acest nume! M-au numerotat ;precum ;la facultate la Rahova!! Nu inteleg ce are ;Garbo asta,,; cu mine! De ma streseaza atat! Am mai multe adrese si voiam sa va corup putin, transformandu ma in ;;zex; opus!! Ma gandeam ,,ca,,,,poate mi gasesc si eu pe aici ;o prospatura;; fara ;obligatii; copiii ,soacra,,,,,,,,,,,,,,,etc,,,,,,,,,,, iar prietena ;;Ses;;; m a dilit!! Ca a vazut ca s si eu ;;dilise;;!! Adica putin ,,,,,mai mult ;;vesela;!! Oseara placuta! Va doresc la toate!! PA!!!!!!!!
Jojolin
Postat pe 8 Iulie 2010 22:34
socrela tu nu o mai iubesti pe Alina te-a cerut pe ambele profile si tu nimic...vrei sa devina iar agresiva
tusi_Oli
Postat pe 8 Iulie 2010 22:53

pot s-o-njur pe soacra-mea acilea?!?
preci
Postat pe 8 Iulie 2010 22:56
poti dar usor sa nu te auda si sa nu dai cu ea de pamant ca-i frajila beyyy
odata de mult sister(ameno) a provocat fetele de pe kidz sa-si etaleze soacrele la avatar a fost ffff bine asa o discutie ca intre soacre
una mai rupta din rai ca alta...
tusi_Oli
Postat pe 8 Iulie 2010 23:00

ioi,ce-am ratat!
da' nu mai faceti odata experimentul ala?
pppllliiiiiiiiiiiiiiizzzzz!
cre' ca o sa am nevoie de pempars...
preci
Postat pe 8 Iulie 2010 23:03
mai il facem...dar doar aici pe topicul asta ca-i cu dedicatie pentru ele sa le vezi pe toate ce batzoase erau cu soacrele
dar obligat va puneti si voi la avatar socrela altfel nu se pune
tusi_Oli
Postat pe 8 Iulie 2010 23:06
ptiu!
da cum dreaq crezi ca-mi spurc io avataru' cu poaza ei,bre?!
iesti nebuna,bre?
in plus,io nici n-am poaza cu soacra-mea nici macar d'aia tip buletin,de pus la "decese" sau "comemorari"...
preci
Postat pe 8 Iulie 2010 23:10
preci...iti zic sincer ca soacra ta nu o sa aibe concurenta printre altele
mai noi am facut-o o data si am ras de ne-a luat zmau
tusi_Oli
Postat pe 8 Iulie 2010 23:16
cred si io....
fi-re-ar mutra a' dreaq sa le fie...

iote,iti bag acilea o dedicatie,ca ma duc la nani...
http://www.youtube.com/watch?v=gYXu6SYAU9E&feature=related

cantec de leagan,bre...sa visezi frumos
preci
Postat pe 8 Iulie 2010 23:19

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Vand ceasuri cu personaje din desene animate 1 De la: alexandra 3 Mai 2009 00:00
Ce-o sa fie, cand va fi mare? 4 De la: mentor 8 Decembrie 2008 19:39
Camera copilului, a lume magica 2 De la: no1liz 11 Ianuarie 2013 18:55
Vand Carucior pentru copii Graco +patut ABC Design +premergator Miniblu 2 De la: madyrizi 26 August 2009 16:17
invitatie la babyexpo pt luna feb 2009 2 De la: ion_cristina 13 Februarie 2009 16:08
Setari Cookie-uri