soacrele astea....

noapte buna!
maine vrem soacre la avatar
tusi_Oli
Postat pe 8 Iulie 2010 23:29
pai eu voi fi prima cu ''soacra la avatar'' la cata dragoste si chimie este intre noi este si pacat sa nu ma mandresc cu ea
anaROBERT
Postat pe 9 Iulie 2010 00:18
Bine v am gasit!! IOOIIIII!! Preci!!! Cum sa ti spurci;; soacra????!! IOAII IOAIIIIIIIII!! Ti-a facut sot ,,,,tu!!!!!!!!!!!!!!!! Dy ce esti rea,,,tu????????? Ce t o facut s o sprci ,,,tu????!!!!!!! Spurcooooooooooo!!!!!! Daca; asta te face fericita!!! Tu ,fetele mele ;;mai vechi;; noruri!!! Io, va iubesc pe toate si va ;;;tuc;; ardeleneste!! Nuuuuuuuuuuuuuu,,,, in dos!!! Ci pa... obraz, pa frunte!! Ase ;;;;ca la noi!! Amu sa mi scrieti ca;; m-am dilit; si nu stiu scrie ;romaneste;!! Ase sa vorbeste la noi in;;Maramu;; la Baia-Mare,,, unde stau io'!!! Dar eu am facut niste scoli, putin mai ;;inalte;; 12 clase terminate prin 1967,,, stiu scrie ;corect; romaneste,,,dar vreau sa ma joc putin cu voi!! Apoi,, am mai studiat ,,,, 2 ani,, o profesionala, un an de ;;aj, maistru,, apoi2 ani de maistru, deci am; vreo 17 ani de studii facute 15 la zi!!!!!!!!Amu ma acceptati sa va fiu prietena??????????!!!!!!!!!!!! No............ ia sa va vad ce mi mai ;;reprosati;;!???!Unele??????????? Va ;saruta dulce ;;Socrela;; ((Maria)) de la Baia-M!! O seara de basm!! Va doresc la toate!!
Jojolin
Postat pe 9 Iulie 2010 20:02
Ana,,, pa unde umblii, fata?????????????!! De nu te vede Ardealu!! Sa stii ca ,,nuuuuuuuuuuuuuuu;;; te-am uitat!! Esti de a mea ;;asa ca esti prima pe lista!!! (((Sa te critic!!))) Ma lasi nu????!!!!!!!!
Jojolin
Postat pe 9 Iulie 2010 20:05
Buuuuuunnnnaaaaaaaa diiiiiiiimmmmiiineetaaaaaaa!!! Eu inchei seara eu incep dimineata!! Se pare ca; vorbesc ;;iar; singura!! Pe unde umblati,scumpele mele;noruri;???!! Desteptarea!! Beti ce va place, mancati si la treaba! La munca, nu la alceva! Eu,va doresc un ;wekend placut la toate!!
Jojolin
Postat pe 10 Iulie 2010 08:49
Jojolin
Postat pe 10 Iulie 2010 08:51
socrela te-ai dilit Imi place ai pus poza la avatar imi era dor de matale..
Auzi da pe mine de nu nu ma iubesti doar am ingropat securea razboiului de mult sau????sufar mama soacra sufar
ameno
Postat pe 10 Iulie 2010 10:01
buna dimineata mama socrela!
de fapt acum e cam buna ziua, ca pe mine m-a trezit fi-miu la 5.30 sa-i dau laptic, iar de la ora 7 a trebuit sa incepem joaca... dar acum face nani si ma lasa pe mine sa stau pe net (ca treburile casei le-am facut de dimineata!)
te pup mama socrela! sa ai un weekend linistit!
simo_sefa
Postat pe 10 Iulie 2010 11:41
Dragele mele de la o vreme ne ;;dilim;;! Sunt ff, stresata cu ;pregatirile plecarii in Spania! Toate s in ;dibla mea;! M am cam saturat sa fiu ;sefa;! Eu comand ,eu exexcut! Ce mai!! Sunt marte sefa!!
Jojolin
Postat pe 10 Iulie 2010 19:41
salve socrela stiam eu ca ma iubesti si ca nu poti fara mine frumoas graiul ardelenesc mor cat imi place sa aud pe cineva vorbind ardeleneste,imi sta pe suflet.

pe 22 luna asta plecam la maramures,in viseul de jos se face pomana de 1 an a bunicului meu si vom fi prezenti in familie.

abea astept.
anaROBERT
Postat pe 11 Iulie 2010 00:59
Bine v am regasit scumpe fete! Sa nu va supar pe nici una eu va iubesc pe toate!! Ca n am nimic de mpartit cu voi!! Nici soacra.....Ana regret ca; vii dupa ce noi plecam! Pe 16! Plecam,,la copii, sa mi i stresez;;;;((nuuuuuuuuuuuu)))! Va doresc la toate;;;tot binele din lume!! sunteti niste scumpe!! Mai tolerati si voi. Nu bagati totul la suflet! Nuuuuuuuuuuu se merita!!
Jojolin
Postat pe 11 Iulie 2010 10:49
O seara .......placuta tuturor! Bafta la Bingo!
Jojolin
Postat pe 11 Iulie 2010 22:06
De la: garbo134476, la data 2010-07-11 22:06:36O seara .......placuta tuturor! Bafta la Bingo!

Joci socrela?
ses
Postat pe 12 Iulie 2010 17:08
DA! SES!! AM JUCAT! 42 DE SAPTAMANI SI;;;; NIMIC! GATA! SE FINITA LOA COOMEDY!! MESI ,,,,,,SES PT AJUTOR!!!! IN SFARSIT SUNT SOCRELA; SI NU MIE RUSINE SA SUNT!! VA POOOP PE TOATE!!;;;;;! O SEARA PLACUTA LA TOATE!!
Jojolin
Postat pe 12 Iulie 2010 21:14
SCUZEEEEEEEEEEE!! PT, GRESELI!! AM SCRIS PE INTUNERIC!! DEOARECE,,,ACUM FAC SI EU ;ECONOIE!! PT, CA I CRIZA!!
Jojolin
Postat pe 12 Iulie 2010 21:16
A SE CITI;;;ECONOMIE;;!!!!!!!!!!!
Jojolin
Postat pe 12 Iulie 2010 21:17
si noi vom citi tot cu economie socrela ce bine suna si in sfarsit ai iesit de sub anonimat
anaROBERT
Postat pe 13 Iulie 2010 01:04
in sfarsit socrela noastra e socrela
ameno
Postat pe 13 Iulie 2010 17:04
Buna seara! Va pup pe toate! Dragele mele da,,,,sunt;;;Socrela;; ma bucur de functia asta si nu ma deranjeaza!!Deloc!! Nu am timp de net! ne vedem sapt, viitoare din Spania! Pana atunci;;va poooop,, pe toate,dulce! Sa fiti cuminti!
Jojolin
Postat pe 13 Iulie 2010 22:13
Distractie placuta Socrela! Ai aparut cand eu am "pierdut-o" pe-a mea

ses
Postat pe 14 Iulie 2010 13:47
socrela o imbratisare si din partea noastra tie si alor tai!!!Sa ne traiti sa ne fiti sanatosi si sa ne aduci cadouri
ameno
Postat pe 14 Iulie 2010 13:51
salutare socrela
bine ai revenit
pt stimabila socrela de la nora tusi_oli
tusi_Oli
Postat pe 14 Iulie 2010 13:53
Bine v am regasit pe toate!!! Va multumesc la toate pt, cuvintele vs,frumoase!!! Deci,am plecat vineri din Baia-Mare la 8 apoi am avut avion la ora 17 ca a n tarziat,,am calatorit sooooper bine,,,in 3 ore am fost la Madrid,m a asteptat fiul cel mic iar acasa la cel mare erau toti inafara de fiu, care era in cursa.Acum sunt ,,soacra,, adevarata ca s acasa numai cu, nora, si nepotii!!! Ce o mai stresaz!!!!!!!!!!! Habar N aveti!Voi !!!! Azi a plecat la munca eu cu nepotii rasfatati(cel mic)) i am pus la teme apoi au plecat putin la topogan ,cu bunicus o,,,eu am facut ordine in,,,casuta,, cu etaj,, e curat dar trebuie intretinut,((nora este fffff, curata si ordonata!!)) iar acum sunt libera stau pe net!!O intreb ce sa i fac,,,,in rest, n o ,,stresez!! La ce s o stresez eu!! Aici e iadul pe pamant fffff, cald!! Murim de cald!! Noruri sa fiti cuminti!! Nuuuuuuuuuuuuu va sresati!!(((ses ce i cu soacra ta))) E ca berea!! Salutari si ,,, din Cabanas-Tolledo-Espana!!
Jojolin
Postat pe 19 Iulie 2010 15:34
hello socrela! :)

dancris
Postat pe 19 Iulie 2010 15:39
:)))))
Da socrela e ca berea :))
Buna asta!
Auzi, da' tu de ce-o stresezi p-a ta?
ses
Postat pe 20 Iulie 2010 15:29
wow socrela in tolledo sunteti?

si eu am fost in toledo si am vizitat ruinele de acolo.adica ce a mai ramas din ele si mi-am cumparat multe chestii care imi amintesc de toledo,sub forma de cetatea de acolo.

e fff frumos!
anaROBERT
Postat pe 21 Iulie 2010 00:07
Bine v am gasit,Am ajuns cu bine!!E tare cald! 43 grade! Ma omoara caldura, asta!! Da locuim la 10km, de Tolledo. In ,Cabanas de la Sacra este chiar la inceperea lui Tolledo. de acolo fac astia cumparaturi.E frumos e bine e minunat dar,,,,cum este la ,casuca ta, nu i nicaieri!!
Jojolin
Postat pe 21 Iulie 2010 17:01
ANAR,,,,, DRUM BUN ACASA LA MARAMU......................!!!!!!!!!!!PUPICI DE LA ,BUNICI!!!!!
Jojolin
Postat pe 21 Iulie 2010 17:02
socrela da ce patisi?
de esti asa de obosita? tot in spania sau ai fugit de acolo din cauza caldurii nu-i mai bine in maramures la racoare
munti padure apa rece de izvor
salutari
tusi_Oli
Postat pe 21 Iulie 2010 17:08
tot aici, vom sta pana prin nov! Sunt obosita de caldura mareeeeeeee!!
Jojolin
Postat pe 21 Iulie 2010 20:43

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
bb-ei nascuti in august..la mai mult.... 25 De la: office_salinasusesi_ro 18 Martie 2010 09:55
premergator 3 in 1 1 De la: 1ayana 9 Iunie 2009 14:30
Mamici nascute in mai 1 De la: iasmina 19 August 2009 10:14
Hainute si jucarii pentru Paste 1 De la: chinabuye 9 Mai 2010 15:25
Vand scaun de masa Hauck Mac Baby Deluxe, nou, 140 ron 3 De la: chinabuye 9 Mai 2010 15:06
Setari Cookie-uri