Bine v am regasit! Nu stiu ce mai faceti voi,,,,dragile mele ,,noruru,,!! Nici una la orizont!! Bravooooooooo!! V -i s au ,,epuizat,,,toate,,,,,,,,,gandurile privind,,,soacrele,,de ma lasati singura sa ma ..stresez,, aici pe forum!! Toate v aati epuizat, a ti disparut ca ,,avionul ,in ceata!! M-am suparat tare pe voi!! Am inteles ca ,anarobert .a plecat in vacanta acasa in Maramu,,,,,,, dar restul??? Oli,,,Ses ,Amadeo ,,,,,,,,dancris(bine ai venit)) +restul unde ,, sunteti voi fetili mele???? Unde????????? | ||
Jojolin Postat pe 25 Iulie 2010 20:47 |
||
---|---|---|
Sper ca. nu ma lasati ,iar sa ma stresez, sinhgura ,,pt, ca, n-are nici un farmec!!! | ||
Jojolin Postat pe 25 Iulie 2010 20:49 |
||
RUGACIUNE PT, SOACRE............. Doamne++,i ti cer ,,,rabdare,,,, Pentru a mi putea intelege ,,soacra,,, Iubire, pt, a putea ierta, Rabdare, ,,multa,, pt, faptele ei, Pentru ca,daca;ti-as cere, Doamne, ;;;;Putere;; I-as baga ;;UNA:: De nu si-ar mai reveni ;;IN VECI,, Siiiiiiiiiiii,,,,,,,,,,,ar fi mare pacat,,,, Pentru ca;;ea :: este vreau nu vreau,,,,, ......MAMA........Barbatului pe care il iubesc,,, Si............... Trebuie ,, s o accept!! | ||
|
||
Jojolin Postat pe 25 Iulie 2010 20:58 |
||
Este luni la voi, aici inca ,,duminica,,!! Vad ca toate ,,norurile,, dorm,,,, se distreaza si de ,,socrele,,uitara!!! Pentru dimineata,,va poftesc,,la ..un ceai, un lapte o cafea,, fiecare ce prefera!! Sper,,,,,,,,,,,,,,,,,,,sa fiti mai ,,active saptamana asta!! Sper!!! Noapte buna princeselor!! | ||
Jojolin Postat pe 26 Iulie 2010 00:04 |
||
sar'mana socrela ce faci la ora asta,te-a transformat spania in cucuvea? eu nu am mai plecat in MM ca sotului nu i-au dat liber si cu trenul 17 ore cu copilul chiar nu imi imaginam cum ar fi fost asa ca au plecat doar parintii mei,din pacate.tare mi-as fi dorit sa ma fi dus dar acum mai am o speranta de sarbatori . da stiu unde locuiti este aproape de Toledo,este ff frumos iar ei isi fac cumparaturile de la LIDAL. te pupic dulce Sorela si sa nu iesi in soare |
||
anaROBERT Postat pe 26 Iulie 2010 00:37 |
||
De la: Socrela, la data 2010-07-25 20:58:00 RUGACIUNE PT, SOACRE............. Doamne++,i ti cer ,,,rabdare,,,, Pentru a mi putea intelege ,,soacra,,, Iubire, pt, a putea ierta, Rabdare, ,,multa,, pt, faptele ei, Pentru ca,daca;ti-as cere, Doamne, ;;;;Putere;; I-as baga ;;UNA:: De nu si-ar mai reveni ;;IN VECI,, Siiiiiiiiiiii,,,,,,,,,,,ar fi mare pacat,,,, Pentru ca;;ea :: este vreau nu vreau,,,,, ......MAMA........Barbatului pe care il iubesc,,, Si............... Trebuie ,, s o accept!! asta da rugaciune Socrela noi suntem pe aici dar mai rar dupa cum vezi.Dar sa sti ca imi este dor de tine mult de tot.Esti soacra nr.1 |
||
ameno Postat pe 26 Iulie 2010 12:36 |
||
Buna seara dragele mele,,noruri,,!Sambata si din duminica am fost la un lac toata familia fiii amandoi nora nepotii noi, un prieten cu fam, 4 persoane, parintii norei si 2 frati cu fetita am fost,,17 persoane,,,am sarbatorit cu intarziere ,,9mai == 36ani cel mic,, 2 iulie,,=38ani cel mare,,au dorit sa sarbatorim cu ei,,,,a fost frumos am venit, duminica devreme, am dormit dupa masa asa ca.aseara n aveam somn,Pacat,,,,pt,ca n ai putut merge acasa,,ANA,,, da,,,,,,,,,de la LIDEL,, Froiz,,, Mercadona,,,de acolo fac, ei cumparaturi!! De la o vreme n ai somn!! Vei vedea si tu!!!!!!!!Ana!! Cand aveti timp,,, mai veniti scumpe noruri!! | ||
Jojolin Postat pe 26 Iulie 2010 22:35 |
||
da Socrela asa este,Mercadona hio hi chiar uitasem,numai acolo gaseam lapte praf sa fac raffaelo cand eram in spania,ce are chiar uitasem vine ea iarna,vom sta mai mult in casa si atunci iarasi o sa ne saturam unele de celelalte |
||
anaROBERT Postat pe 27 Iulie 2010 00:32 |
||
Buna dimineata tuturor!!!!Desteptarea!!!! Ceeeeeeeeee ,,,,tot dormiti atat??? Asa facea socrul meu in urma cu ,,,38ani!!!El n avea somn!!Eu,,,, da!!!!!!! Pt, ca fiul meu se trezea si noaptea! Ce mai acum 38 ani avea,,25zile!! Eu ii spuneam sotului,,,zi i lu tata ,,daca, el n are somn sa i lase sa doarma pe cei care au!! Asa ca, eu resect ,,somnul ,fiecaruia!! Dar,,,acum e vremea!! Desteptarea, la ,, o cafa,,ceai,, lapte,,,,, fiecare, apoi la ,treburile vs. spor s aveti!! O zi racoroasa, ca aici in Spania ne uscam de caldura!! | ||
Jojolin Postat pe 27 Iulie 2010 09:33 |
||
Socrela, socrela... sa postezi tu asa o rugaciune... hm.. daca erai o nora, poate intelegeam, dar tu? Ma pui pe ganduri! Esti oricum o draguta sa ne impartasesti aceasta rugaciune, insa la mine, nimic nu mai spala pacatele soacrei. Daca stii una de tinut soacra la ea acasa si nu de suportat, eu ma bag ! Nu-s cea mai bisericoasa de aici, dar ca sa o tin departe de mine, as face si asta Azi am dormit ca valiza pan' la 12, dar maine sper sa revin la cofi.. cand se trezeste toata lumea, nu cand e satula de munca Va kiss! Take care |
||
ses Postat pe 27 Iulie 2010 17:09 |
||
ce ne-am face fara tine Socrelo Iti citesc cu placere postarile chiar daca riscul sa ma orbesti este mare n-ai fi tu daca ai scrie altfel Hai sa te pup |
||
ameno Postat pe 27 Iulie 2010 17:11 |
||
ameno, vezi ca in curand faci 1000 de mesaje scrise... Dai de baut! | ||
ses Postat pe 27 Iulie 2010 18:14 |
||
pai face parintele ca de toata ziulica e pe forum eu chiar nu imi dau seama cum poate,o fi vre-o mama eroina asta sa imi aduc aminte de trecut |
||
anaROBERT Postat pe 28 Iulie 2010 00:20 |
||
iote la ea,la 4003 si comenteaza,frate! | ||
preci Postat pe 28 Iulie 2010 00:26 |
||
da da pai de ce sa ma ajunga trebuie sa fiu muma in tineretile mele bre am fost si eu heroina |
||
anaROBERT Postat pe 28 Iulie 2010 00:27 |
||
io am fost ecstasy... inca mai sunt... |
||
preci Postat pe 28 Iulie 2010 00:30 |
||
ce reclama iti faci tu poate intra vuvuzela sau luptatoarea si pun botu trimit mascatii sa te caute | ||
anaROBERT Postat pe 28 Iulie 2010 00:38 |
||
anabell imi aduci aminte de vremurile bune, hai sa te mozolesc o tura Ce vremruri frate...ehehe ce vremuri...cand ne legam copii de calorifer si le puneam strachina sub nas ca sa aibe ocupatie...asta da RELAX ehehe parca vad si acum cum stateam toate cu spuma la gura si ochii injectati pe batranul si fidelul kidz Lacrimez nu alta ca bat 1000 si uite premiul de fidelitate cum ni se acorda:"Pentru o mama injectata cu kidzu in vena se acorda locul I pentru fidelitate lui Alinakatt alias Ameno...locul II Anabell alias anaRobert...locul III ses" Avem si mentiuni de dat dar pentru asta se face un sondaj de opinie aaaa...si sa nu uitam premiul pentru emoticoane si excelenta locul I pentru Socrela care ne incanta si ne lumineaza ziua si ne hraneste virtual cu covrigi si cornuri calde...doamne cata dragoste haideti ma ca ma faceti sa intru in defribilatii cine nu recunoaste ca era bine este pus in geam sa o bata crivatul dinspre est Hai ca imi sunteti dragi si va pup pe toate cu stima, Acritura! |
||
ameno Postat pe 28 Iulie 2010 14:13 |
||
sa nu uitati si de salina sussesi era peste tot |
||
tusi_Oli Postat pe 28 Iulie 2010 14:26 |
||
Ce aveti iar cu mine? Hai ca incerc sa nu mai pun nici un semn de punctuatie! Intre randuri! Vai voua! Acum 42 ani eram invatatoare la clasa a 2 a invatam copiiii intr o veselie oare ortografia nu i acceasi de pe vremurile cand am invatat si eu carte???????? Vam trimis rugaciunea care am facut o pe vremuri pt, un sef al meu ca sa va mai descretesc putin fruntile scumpele mele fete!Amadeo am scris fara puncte! Multumita????!!! |
||
Jojolin Postat pe 28 Iulie 2010 17:39 |
||
Ameno,,,,,,,,,,,scuze! Te am botezat! | ||
Jojolin Postat pe 28 Iulie 2010 17:43 |
||
nu avem nimic Socrelo!!! suntem doar nostalgice...atata tot |
||
ameno Postat pe 28 Iulie 2010 17:50 |
||
amadeo.......... mi-a placut asta da mai eram in extaz,ne legam copii de calorifer si dadeam cu tastatura de birou cand se trezea vre-o ofensata ca am depasit limita virtualului si mesajele fara sa primim nimic special pai sa iti fie rusine te pui tu prima cap de lista,mai ai de bagat parinte sa ma ajungi asa ca locul I imi revine mie si numai mie ....covrigii,cafeaua mmm le-am si uitat..gustul de cand nu ne-a mai servit Socrela |
||
anaROBERT Postat pe 29 Iulie 2010 01:10 |
||
Anabell ma uimesti!!! Si tu esti nostalgica nu-i asa ce vremuri frumoase, partea cu tastatura in ochii baticutelor le-am omis din respect pentru majoritatea... bey normal ca sunt cap de lista ca deh trebuie sa aduni din doua parti |
||
ameno Postat pe 29 Iulie 2010 15:29 |
||
Ameno si daca aduni din 2 parti,tot nu o poti intrece pe Ana | ||
bau Postat pe 29 Iulie 2010 16:06 |
||
Era eu sa o intrec odata,numai ca se saturase fetele sa ma vada peste tot,asa ca m-am gandit s-o iau mai usor | ||
bau Postat pe 29 Iulie 2010 16:07 |
||
pffaaiii ma pierdut startul ma intorc la penele mele va pup o zi faina sa aveti |
||
ameno Postat pe 29 Iulie 2010 16:10 |
||
De la: ameno, la data 2010-07-29 16:10:30pffaaiii ma pierdut startul ma intorc la penele mele Pai ce ameno,venii eu si fugi tu.Pai se poate una ca asta? |
||
bau Postat pe 29 Iulie 2010 16:11 |
||
mai eu de aia nu m-am retras cand fura fetele satule de mine,stiam ca odata si odata ma vor iubi si uite ca am avut dreptate nu-i asa parinte mi-e dor sincer de baticute,de sortulete in cap si mainile in solduri,de gogosi si covrigi calzi,de frustratele si desteptele kidz-ului dar ce mai mult si cel mai mult mi-e dor de stefystefy ....unde-i oare???? |
||
anaROBERT Postat pe 30 Iulie 2010 01:59 |
||
aaaa si sa nu uitam daca ma simt cumva amenintata ca vreti sa imi violati tronul va fugaresc,eu trebuie sa fiu pe primul loc,nici nu concep altcumva situatia ops scuze ca am cam fost ,ne iarta socrela ca e fata buna |
||
anaROBERT Postat pe 30 Iulie 2010 02:01 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Culmi | 33 | De la: vasilicasavoiu 24 Mai 2009 13:19 |
Vand port bebe | 1 | De la: XEMONIA 12 Martie 2009 23:15 |
Carut, patut, scoica, sterilizator, ham, sac, marsupiu, haine si incaltaminte | 1 | De la: antonioroby75 2 Ianuarie 2011 16:38 |
|
||
mamici nascute in ianuarie | 24 | De la: office_salinasusesi_ro 9 Martie 2010 08:43 |
Salina artificiala SUSESI | 1 | De la: office_salinasusesi_ro 10 Februarie 2010 20:24 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural