Viperelor! | ||
ses Postat pe 30 Iulie 2010 15:43 |
||
---|---|---|
Wekend placut! La noi in Baia-Mare e frig a plouat aici arde pamantul de caldura! Si mie imi este dor de vremurile bune de tinerete de copiii mei mici de tot! Nu m i dor de batic pt, ca n am purtat niciodata((zadie in cap))!!!! | ||
Jojolin Postat pe 30 Iulie 2010 18:27 |
||
De la: ses, la data 2010-07-30 15:43:04Viperelor! eh..ca tie nu ti-o fi dor Anabell daca iti este dor de stefy e grav da chiar pe unde o fi????A mai vorbit careva cu ea???drept e ca si mie imi este dor |
||
|
||
ameno Postat pe 30 Iulie 2010 20:05 |
||
pai chiar imi e dor cum sa nu,zilnic vorbesc cu ea,am inceput sa ne si scriem scrisori asta real amor mai nu ce stiti voi |
||
anaROBERT Postat pe 31 Iulie 2010 00:17 |
||
De la: ameno, la data 2010-07-30 20:05:12De la: ses, la data 2010-07-30 15:43:04Viperelor! Mai e nevoie sa raspund? |
||
ses Postat pe 31 Iulie 2010 14:38 |
||
sar;mana ses nu te obosi ca stim raspunsul tau stiu ca ti-e dor presimt eu |
||
anaROBERT Postat pe 31 Iulie 2010 14:39 |
||
De la: anaROBERT, la data 2010-07-31 14:39:48sar;mana ses Si oricat ne-am chinui la un ..replay... nu ar mai iesi la fel Si sa stins iubirea noastra... floare-albastra... floare-albastra... |
||
ses Postat pe 1 August 2010 11:14 |
||
Si sa stins iubirea noastra... floare-albastra... floare-albastra.. am intins o mana... |
||
ameno Postat pe 1 August 2010 12:30 |
||
Slaba miscare! :sml-love0064 Se pare ca a ti scapat de ,,soacre!!!!!!! : | ||
Jojolin Postat pe 5 August 2010 16:29 |
||
socrela mai migreaza si tu pe coridoarele garbo.... o zi faina! |
||
ameno Postat pe 5 August 2010 16:31 |
||
Migrez,, mereu acum sunt in tara lui Cervantes,langa Tolledo ((Spania)) de unde scumpii romani.Mihai Viteazu si ceilalti luptatori si au cumparat arme.E fain, fain da e cald de mor! Wekend placut tuturor! Vreau,,, ploaie.!! | ||
Jojolin Postat pe 6 August 2010 01:14 |
||
Daca nu sunteti active migrez la alte nurori, la soacre mai ,,,bune,,!! Duminica placuta tuturor! | ||
Jojolin Postat pe 8 August 2010 16:20 |
||
SLABA MISCARE!!!!!!!!! | ||
Jojolin Postat pe 8 August 2010 16:52 |
||
Socrela ti-ai schimbat iar numele? Soacra mea a plecat la nemti,asa ca sunt singura pt o luna. v-am pupat |
||
bau Postat pe 9 August 2010 23:39 |
||
aaa ce viata pe tine Bau nu puteai tipa ca poate o trimiteam si pe a mea cu a ta sa isi tina de urat | ||
anaROBERT Postat pe 9 August 2010 23:48 |
||
Ce ferice pe voi!Ca scapati de ,soacre.!! Acum e lumea voastra!1 Ferice de voi,dar nu va prea ,,stresati ,,vad, sa comentati Vi s au epuizat toate ideile????? A fost schimbarea la fata asa ca mi am schimbat,,,nikk,,,,,,,,,si eu!! :sml-happy0028 O ZI FAINA! TUTUROR! | ||
Jojolin Postat pe 11 August 2010 15:11 |
||
Mai ...noruri,,,!!!!!!!!! Sunteti toate in vacanta?????????? Imediat e luna decand a ti inceput la pag, 70 si voi,,,dormiti! A ti plecat la mare???????? la munte sau unde???????? !!!!!!! Noi mergem la finele acestei luni la ,Marea Mediterana,, in Statiunea,,, MARINADOR,,,, O sa va trimit la n-toarcere dupa 15 sept, poze!!!!!!! Hai,,,,,,,,,,, nu fiti invidioase pe mine!!!! Plecam cu otii, fiu ,nora, nepoti,,,,,,daca i place fiul ,,, ce sa faca,,,nora????????? Isi duce si bagajul de mana!! Socrii!! | ||
Jojolin Postat pe 12 August 2010 18:32 |
||
18 postari din 30 iulie!! SLAB DE TOT!! Din care,,,,,,8 ,,,, sunt ale mele!!!!!!!!!! | ||
Jojolin Postat pe 12 August 2010 18:35 |
||
pai cine poate fi asa tipicara si atenta la toate detaliile daca nu soacra pai tu socrela esti la relax noi maiavem si alte lucruri de facut...pana om ajunge soacre si noi pana atunci tu umple pagini aici ca le-om citi noi....... |
||
anaROBERT Postat pe 13 August 2010 00:46 |
||
Ana,,,,,,,,,figuranta!! Crezi ca numai tu ai de lucru???!! Acasa eram,,,,, 2,,, aici suntem,,, uneori 7 acum suntem,,,,6!!!!!!! CREDETI VOI CA EU POT STA SA NU MUNCESC NIMIC"?????!! Nora i la munca fiii ,la fel asa ca,dimineata program de ,mancare,,,2 nepoti sotul eu si ,,cainele Max!!! Apoi curatenie,,spalt haine(8cu masina)) calcat de avem chef,,mancare daca nu este si vine pranzul!! Iar mancare pt, toti! Nepotul meu are 4,8ani mananca ,fffff,rau!Mor langa el pana termina de mancat!Acum e program de odihna!La toti!! Apoi vom pleca dupa cumparaturi mancare,iar maine si duminica i sarbatoare n sat se tine si aici ,,Sf,Maria, Va anunt ca, pe socrela vs, o cheama Maria((jojolin)) Va doresc,,wekend placut ,,si va rog nu ma lasati sa ma stresez,,singura pe topic!! | ||
Jojolin Postat pe 13 August 2010 16:31 |
||
sa ne traiesti o mie de ani socrela fara reparatii La multi ani,sa traiesti cu numele si sa ai numai realizari eu am vrut sa fiu prima care iti ureaza la multi ani,se pune? |
||
anaROBERT Postat pe 14 August 2010 00:38 |
||
Si eu a doua! LA MULTI ANI SOCRELA! (in avans, devansat de ana ) |
||
ses Postat pe 14 August 2010 12:26 |
||
De la: anaROBERT, la data 2010-08-14 00:38:42sa ne traiesti o mie de ani socrela fara reparatii,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,Multumesc,Anarobert! Sa traiesc inca vreo cativa ani, sa fiu sanatoasa,acasa la mine, sa mi vad familia bine si apoi pot pieri linistita! Am fost cu ,,,nora,, sotul si nepotii la ,sarbatoarea satului,, acum se sarbatoresc satele si orasele, tot de o sarbatoare i,fiul e plecat la munca in Germania vine sapt, viitoare ca plecam la mare,, asa ca, de o luna fiul a fost acas,, 4 zile,, eu ma delectez cu nepotii, nora si sotul,,si nu ne muscam nu ne certam ca, n avem ce imparti!"!! Eu ma simt putin rau,,,fiara((colicistul))si vazand ca mi este rau m a certat ca, nu spun ca mi e rau sa mi ia medicamente! Eu nu am dureri de nimic!!Eu nu mi santajez copiii si cand ma doare sunt bine!! |
||
Jojolin Postat pe 16 August 2010 01:51 |
||
De la: ses, la data 2010-08-14 12:26:55Si eu a doua!,,,,,,,,,,,,,,MULTUMESC SES!! Nu conteaza, a cata postare i! Conteaza gestul ca m ati bagat in seama! Amandoua sunteti primele in sufletul meu, va doresc peste ani ,cand ve ti fi soacre sa aveti o nora, macar cum este a mea, buna curata harnica, familista, ,,ce mai o fata de casa! Si respectuoasa!! Atunci cum sa i fac scandal in familie??!Fiiii mei nu sunt ,,mamosi,,sunt plecati in lume de peste 15 ani si chiar daca m ar duce capul sa zic ceva de mandrele lor, nu m ar asculta!Eu mi am facut viata cum am crezut eu, n am permis ,nimanui, sa ne tulbure,linistea asa ca .le respect, casa si familia fiilor asa ca, am acces la nurori,,iar nepotii ne iubesc,,mult de tot!! Va doresc si voua sa avti zile fericite in familie si cu ,soacra, pace! |
||
Jojolin Postat pe 16 August 2010 02:03 |
||
Buna dimineata! Va poftesc la un pahar de ,lapte, ceai sau cafea! Sa aveti o saptamana linistita frumoasa si sa va bucurati de ce aveti! | ||
Jojolin Postat pe 16 August 2010 02:06 |
||
'mneata...am...cafea...si n am somnik | ||
LILO Postat pe 16 August 2010 02:31 |
||
mi am pus.. http://www.youtube.com/watch?v=QdzNVVtj2NU poate reusesc si io sa |
||
LILO Postat pe 16 August 2010 02:50 |
||
Sa va fie de bine! | ||
Jojolin Postat pe 16 August 2010 12:54 |
||
Sa aveti o saptamana frumoasa, cu bucurii fara stres! | ||
Jojolin Postat pe 16 August 2010 12:56 |
||
Jojolin Postat pe 16 August 2010 12:57 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
INFACOL pt colici | 1 | De la: kidz001062 13 Septembrie 2009 11:29 |
Vand carucior chicco trio enjoy 3 piese | 4 | De la: kidz006758 10 Februarie 2010 13:27 |
pentru mos craciun | 1 | De la: ionelutza 13 Decembrie 2009 14:12 |
|
||
Ecografie pentru luxatia congenitala de sold | 1 | De la: aurysa_ste 8 Aprilie 2009 09:19 |
Buna | 1 | De la: roxyale5 7 Septembrie 2008 13:28 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural