De la: Jojolin, la data 2010-08-27 23:19:29 UNDE S FETELE MELE??? Tocmai le-a luat Achmed... da' le-am dat bine de tot! Am luat o ciozvarta de camila pe ele, pe toate! Mai bine nici ca se putea, ca oricum nu erau bune de nimic |
||
Thor_again Postat pe 27 August 2010 23:22 |
||
---|---|---|
Plecam la mare pana pe 8 sept,!! Va doresc la toate,, numai bine, beti ce vreti ce aveti si ce va place ,iar de mancat la fel!! Nu stiu de voi avea timp de net asa ca ,pe luna viitoare!! PA!PA! | ||
Jojolin Postat pe 27 August 2010 23:24 |
||
Tataie!! Iar te bagi?? Aici este vorba de ,,soacre,,!! Esti soacra????!! Te rog,,sa nu mi superi fetele!! Le ai verificat de stii asa bine??!! Oi fi avand oare cu ce???!!!! Postari decente aici!! Pt, ca eu sunt sefa!!!!!!!! Adiossssssss!!Tataie!! Dute la topicul unde i vb, de ,,,socru,,!! | ||
|
||
Jojolin Postat pe 27 August 2010 23:29 |
||
Tataie!! Iar te bagi?? Aici este vorba de ,,soacre,,!! Esti soacra????!! Te rog,,sa nu mi superi fetele!! Le ai verificat de stii asa bine??!! Oi fi avand oare cu ce???!!!! Postari decente aici!! Pt, ca eu sunt sefa!!!!!!!! Adiossssssss!!Tataie!! Dute la topicul unde i vb, de ,,,socru,,!! | ||
Jojolin Postat pe 27 August 2010 23:31 |
||
Bre, balbaito "Tataie" e socru' lu' matale, eventual socru' lu' nor-ta. Eu sunt ceva mai in varsta decat matale... cu vreo 1000 si ceva de ani... chiar daca si matale bati binisor suta in etate |
||
Thor_again Postat pe 27 August 2010 23:33 |
||
thorele...cin'te supara bre si-mi tulbura si mie somnu'???....vai oasele mele de 3000 de ani, nu am liniste.....nici sa dorm nu mai pot cu zvarlugile astea tinerele.... | ||
tutankhamon Postat pe 27 August 2010 23:36 |
||
Tuth, nu m-a suparat nimeni, mamica Bazaia un tzantzar pe aici, da' am dat cu mana... |
||
Thor_again Postat pe 27 August 2010 23:40 |
||
ufff....bine, maica....daca dedesi cu mana...... acu ma pot intoarce la somn linistita.... |
||
tutankhamon Postat pe 27 August 2010 23:52 |
||
jojolina maichii, ca tot vorbeai de postari decente.. poti sa mai lasi tzopaitorii aia acas` , ca mor aici !! |
||
Freya_ Postat pe 28 August 2010 00:00 |
||
Dhorele, cum toate ? Io am fugit ! |
||
Freya_ Postat pe 28 August 2010 00:06 |
||
De la: Jojolin, la data 2010-08-27 23:17:53 Ce poza faina! Ana!!!!!! msik socrela,alias Jojolin.... nu fiti supi si ranchiunosi cu socrela noastra,asa este ea mai tafnoasa mai ales daca se ia de nurori ,ca numai ea are dreptul asta..... are si ea toanele ei,cand ne da covrigi,lapte si cafea,cand nu mai suntem dragele ei...... |
||
anaROBERT Postat pe 28 August 2010 00:07 |
||
ah, e de la Laptele si Cornu`...ne scuzati... acilea suntem pe Kids, uitai, he, he... Ce mai face matusa Tamara ? |
||
Freya_ Postat pe 28 August 2010 00:12 |
||
stai sa vezi ce tzafnos oi fi eu daca mi se pune pata Freyo, matale nu erai inscrisa in target, mami! |
||
Thor_again Postat pe 28 August 2010 00:12 |
||
Matusa Tamara face bine, mami. Tocmai si-a deschis un topic... ceva cu stari parca |
||
Thor_again Postat pe 28 August 2010 00:15 |
||
La taraba depresata | ||
Freya_ Postat pe 28 August 2010 00:17 |
||
ntz,ntz,ntz.... ce aveti cu matusa Tamara mai? |
||
anaROBERT Postat pe 28 August 2010 00:22 |
||
aaaa... mai nimic! faceam si noi conversatie, exact ca matusa in cauza |
||
Thor_again Postat pe 28 August 2010 00:28 |
||
fara saltaretii astia nu ar fi socrela noastra e stilul ei original cine-i Tamara? |
||
ameno Postat pe 31 August 2010 13:58 |
||
pfffiii ce praf so pus pe aici vai va si iara vai nimeni nu da cu matura sa curete.Vine socrela de la mare sa vedeti ce va da in freza |
||
ameno Postat pe 8 Septembrie 2010 13:25 |
||
Bine v am regasit!! Am sosit din vacanta! Prea putina activitate pe aici prin zona! Multi sunt ,, si li se pun pata pe mine!! Eu nu va comentez la nici,,, unii,,, postarile asa ca va rog sa comentati la tema! Era vb, de ,,,SOACRE,,,, In privinta socrului meu se odihneste din ,,3martie 1977++++ Domnu sa l aiba n paza lui!! Iar soacra din 1957,,,,++++++ pe mormintele lor!!! | ||
Jojolin Postat pe 8 Septembrie 2010 16:26 |
||
Bine v am regasit!! Am sosit din vacanta! Prea putina activitate pe aici prin zona! Multi sunt ,, si li se pun pata pe mine!! Eu nu va comentez la nici,,, unii,,, postarile asa ca va rog sa comentati la tema! Era vb, de ,,,SOACRE,,,, In privinta socrului meu se odihneste din ,,3martie 1977++++ Domnu sa l aiba n paza lui!! Iar soacra din 1957,,,,++++++ pe mormintele lor!!! | ||
Jojolin Postat pe 8 Septembrie 2010 16:34 |
||
[quote name='Thor_again' date='2010-08-27 23:33:39',,,,,,,,,,,,,,,,,,,]Bre, balbaito ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, O FI MATA MARE!!!!!!!!!!!!! "Tataie" e socru' lu' matale, eventual socru' lu' nor-ta. Eu sunt ceva mai in varsta decat matale... cu vreo 1000 si ceva de ani... chiar daca si matale bati binisor suta in etate [/quote] |
||
Jojolin Postat pe 8 Septembrie 2010 16:40 |
||
De la: Freya_, la data 2010-08-28 00:00:50jojolina maichii, ca tot vorbeai de postari decente..,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,Fiecare scrie ce vrea si cum vrea!! NIMENI NU VA OBLIGA SA CITITI POSTARILE MELE !! FACETI,,,IGNORRR,,!! ASA FAC SI EU ,,PROSTIEI,,, CARE SE SCRIE LA DIFERITE TEME!!!! FAC,,,IGNOR,,, SI NU COMENTEZ FACETI LA FEL FIECARE!!!!!!!!!! |
||
Jojolin Postat pe 8 Septembrie 2010 16:45 |
||
De la: Jojolin, la data 2010-09-08 16:45:15De la: Freya_, la data 2010-08-28 00:00:50jojolina maichii, ca tot vorbeai de postari decente..,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,Fiecare scrie ce vrea si cum vrea!! NIMENI NU VA OBLIGA SA CITITI POSTARILE MELE !! FACETI,,,IGNORRR,,!! ASA FAC SI EU ,,PROSTIEI,,, CARE SE SCRIE LA DIFERITE TEME!!!! FAC,,,IGNOR,,, SI NU COMENTEZ FACETI LA FEL FIECARE!!!!!!!!!! iar ai tras ceua la masea ? ca te iei di tata lumia ! |
||
adi27 Postat pe 8 Septembrie 2010 17:05 |
||
LA MULTI ANI FERICITI TUTUROR!! DE SF,MARIA, VA OFER CE DORITI VOI SA BETI!! O PALINCA DELICIOASA DIN ARDEAL?? UN VIN BUN?? O BERE CU LAMAIE??SAU UN ,VIN DIN SPANIA,, UN ,,TINTO DE VERANO,,, SAU O SANGRIA,,,,,CE VA DORESTE SUFLETELUL!! CA NU MA DOARE MANA SA VA TRIMIT! CINE NU DORESTE CE V AM OFERIT, BETI,SUC APA MINERALA SAU CAFEA! CE VA POFTESTE INIMIOARA! | ||
Jojolin Postat pe 8 Septembrie 2010 23:39 |
||
LA MULTI ANI FERICITI TUTUROR!! DE SF,MARIA, VA OFER CE DORITI VOI SA BETI!! O PALINCA DELICIOASA DIN ARDEAL?? UN VIN BUN?? O BERE CU LAMAIE??SAU UN ,VIN DIN SPANIA,, UN ,,TINTO DE VERANO,,, SAU O SANGRIA,,,,,CE VA DORESTE SUFLETELUL!! CA NU MA DOARE MANA SA VA TRIMIT! CINE NU DORESTE CE V AM OFERIT, BETI,SUC APA MINERALA SAU CAFEA! CE VA POFTESTE INIMIOARA! | ||
Jojolin Postat pe 8 Septembrie 2010 23:39 |
||
Iar apar mustele la orizont! Le place mirosul de ,,pinya,!!Ignor,, mustele care se baga ,stiti voi unde!! ,,De betie,, te trezesti!! Dar din betia de ,,tata,, Niciodata,!! Asa ca,, IGNORRRRRRRR!!! Prostiaaaaaaaa!! Umana!! | ||
Jojolin Postat pe 8 Septembrie 2010 23:44 |
||
Jojolin Postat pe 8 Septembrie 2010 23:46 |
||
tanti...tu nu vezi ca de la balbaielile tale se foutou si topicul??? putina decenta, jolidoano..... | ||
tutankhamon Postat pe 8 Septembrie 2010 23:46 |
||
Acum va doresc zile senine fericite sa aveti pace si liniste in casele vs! Ignorati si voi, tot ce nu este de bagat in seama! Mai ales,,,prostia,!! | ||
Jojolin Postat pe 8 Septembrie 2010 23:48 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
PRECIZARE | 5 | De la: office_salinasusesi_ro 14 Februarie 2010 10:24 |
IMBRACAMINTE COPII IMPORT THAILANDA HAINE - CATALOG | 1 | De la: tavibkk 4 August 2009 22:59 |
LEAGAN ELECTRONIC -Pimii Pasi- de vanzare | 1 | De la: alinutzika 22 Octombrie 2009 17:38 |
|
||
vand carucior Tako 7 in 1- 600 ron | 2 | De la: kidz008058 12 Mai 2010 00:01 |
este cineva din targoviste??? | 1 | De la: didi_micutza 1 Mai 2009 22:38 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural