Acum va doresc zile senine fericite sa aveti pace si liniste in casele vs! Ignorati si voi, tot ce nu este de bagat in seama! Mai ales,,,prostia,!! | ||
Jojolin Postat pe 8 Septembrie 2010 23:48 |
||
---|---|---|
Buna dimineata, scumpele mele fete, educate si ffffff, simtite! Daca, as trage cu ,prostia , la plug ar insemna ca s mai ,proasta, decat cei care acum invata sa scrie!Asa ca,, IGNOOOORRRRRR!!! PROSTIIIIIIII!!!!!!!!!!!!! | ||
Jojolin Postat pe 8 Septembrie 2010 23:52 |
||
sal'tare socrela venisi de la mare?ti-ai incarcat bateriile? da acu cu cine te mai certi socrela,cine te-a suparat? hai ia de aici un besitto grande |
||
|
||
anaROBERT Postat pe 9 Septembrie 2010 00:05 |
||
vai,am lacrimi in ochi de ras cu cine te certi din nou socrela?? |
||
ameno Postat pe 9 Septembrie 2010 14:18 |
||
Bine v am regasit fetelor! Am venit pt ,ca in Spania ,scoala incepe in 8 septembrie! In privinta ,,certurilor,, urasc,,,,cearta,, dar a venit iar musca ,,,,inteligenta sa se bage in seama si aici la ,,Kidz,,desi nu mai este copil, doar ,la scrisul corect si la gandirea ingusta!! ,,,,,,,,,,,,,,,,,,Si nici ,,,soacra,,, sau nora!!! Sau poate este,cine stie!! Apoi va cautam si mos thor,, se baga n seama si ma face ,,balbaita,,!! Apoi ,,,,,,,tutumututamkoy,,,,,,,zice ca ,de balbaielile(((lui))cred,,,,se ,,,,,,foutou,,,,,,cine cu cine???????????? in topic??? Pe alta o ,,streseaza, saltaretii mei!! Pe mine nu ma ,,deranjeaza,, Nimic,, mai nou,, nici nesimtirea, lipsa educatiei,, a respectului,, a celor care n au cei ,,6-7 ani de acasa!! Nu va place ,,tovarasi,,, valea in alte zone folclorice, sunt mii de teme deschise pe alte ,forumuri, si nu mai stati, in coada mea! Comentati ,la subiectul,,, ******SOACRELE ASTEA****** !!!!!!!!!!!!!!!! SCUMPELE MELE! Va doresc, sa fiti sanatoase , fericite, iubite si multumite!! Dusmanii care ma rod de ,,,dos,,,, sa moara de ciuda!!!!!!!!! Cei care sunteti ,, ,,,,,,,,,faceti ,,,Ignorrr,,,, la ceea ce scriu eu! Iar cand eu am sa va bag in seama,,, inteligentele postari ,, am sa vi le ,,comentez,, atunci ,comentati si voi ,pana atunci,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,ADIOSSSSSSSSSSSS!!!! SI UN BESSO GRANDE DIN SPANIA DE LA ,,,,JOJO,,,,,,, | ||
Jojolin Postat pe 9 Septembrie 2010 18:27 |
||
pt.JOJOLIN !!!!!!!!!!!!!!! hooooooooooo ptrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr niebuno ! iar ti-ai ambetat faaaaaaaa ! te legi di tata lumia. jojolino spune drept cini te-a mushcat di pept ? ca pari tari suparata. io am icisha o vecinica , cieva mai tinara ca mata (are fo 62 di cotolani) si spun megieshii c-o plecat aia in spania, cica la produs.si asta mari bitzivanca. n-ai vazut-o p'acolo shia ? o chiama pipota . |
||
adi27 Postat pe 9 Septembrie 2010 21:55 |
||
ba...da prost mai esti! | ||
ameno Postat pe 10 Septembrie 2010 13:00 |
||
De la: Jojolin, la data 2010-09-09 18:27:02 Apoi va cautam si mos thor,, se baga n seama si ma face ,,balbaita,,!! He, he, he! Ce-i, babutzo, te deranja ca ti-am zis balbaita? Pai ia du-te matale 'napoi la postarea in cauza (aia a ta) si mai uita-te o data... nu cumva a aparut de doua ori? Grija mare, maicutza, de cine te iei pe aici si pe cine musti... s-ar putea sa nu te duca dantura Cat despre "bun simt" si "a invata (altii) sa scrie", analizeaza-ti mai intai "scrisul" dumitale. S-ar putea sa ai niste surprize de proportii cand te-oi lua eu la corectat |
||
Thor_again Postat pe 10 Septembrie 2010 13:31 |
||
De la: ameno, la data 2010-09-10 13:00:44ba...da prost mai esti! vezi ca ti-o trag ! ca voua popilor papistashi va cam place asta ! |
||
adi27 Postat pe 10 Septembrie 2010 16:10 |
||
A FI ..DOMN,, E O INTAMPLARE!! A FI,,,OM CIVILIZAT,,, E LUCRU MARE PENTRU UNII CARE S ,,, ASA CA,,,,,,,,,,IGNORRRRR!!! SI EJECT,,,PROSTIEI!!!!!!!!!! PUTETI SCRIE PANA PIERITI CA PE MINE NU MA INTERESEAZA,,,PROSTIA,,, | ||
Jojolin Postat pe 10 Septembrie 2010 17:14 |
||
BINE V AM REGASIT SCUMPELE MELE! CAT MAI ESTE TIMP FRUMOS ,VA DORESC SA AVETI MULTE ZILE FRUMOASE SI FERICITE! SA AVETI UN,,WEKEND PLACUT,,, TOATE EU PLEC LA PESCUIT CU NORA SI BAIATUL!! NE MAI AUZIM! O SA VA TRIMIT POZE ((SCUMPELE MELE)) STITI VOI CARE SUNTETI! SUNT FFFFFF,FERICITA, NORA SI FIII NE-AU FACUT CADOU,O VACANTA DE VIS,,ACUM SUNTEM ACASA, LA EI, NE SIMTIM MINUNAT SI MAI STAM, CA, NU NE LASA, NORA SI NEPOTII SA PLECAM,,ACASA,, LA NOI INCA! VOM VEDEA CAT VOM AVEA NOI CHEF SA MAI STAM PE AICI! WEKEND PLACUT TUTUROR!!!!!!!! | ||
Jojolin Postat pe 10 Septembrie 2010 17:23 |
||
e chiar atat de greu sa o lasati moarta din pacate DA! si ce-i mai aiurea e ca va place, ca altfel nu ati da atata apa la moara... jojo tie si familiei |
||
ameno Postat pe 11 Septembrie 2010 12:58 |
||
nu e greu sa o lase moarta,asta le place sa faca,cu asta isi ocupa timpul cei de teapa tipului asta ''adi27''....... ia in considerare varsta inaintata a socrelei,respectiv Jojolin,apoi gandeste-te ca nu a avut nici o altercatie cu tine sau o discutie care sa aiba vre-un rezultat si abea apoi jigneste-o asa.... daca ar ajunge copilul meu la varsta ta,si ar vorbi asa cu o femeie de varsta lui jojolin fie chiar si virtual as prefera sa ii tai limba si sa ii ard degetele pe foc..... asta este rezultatul educatiei tale primite de la ai tai parinti....cei 7 ani de acasa de care duci lipsa... Ps:imi permit si eu sa iti spun ca esti cel mai tampit user de care am dat pana acum pe toate forumurile pe care sunt logata. |
||
anaROBERT Postat pe 11 Septembrie 2010 13:19 |
||
na ...acum ti-o iei si tu Anabell | ||
ameno Postat pe 11 Septembrie 2010 13:23 |
||
pai stai sa vezi ce mi-o iau acum si eu ,cred ca o sa intre sa mi-o traga si mie | ||
anaROBERT Postat pe 11 Septembrie 2010 13:26 |
||
tragere placuta! am plecat ca mai am de lucru.kiss |
||
ameno Postat pe 11 Septembrie 2010 13:30 |
||
ok spor la treaba si eu ies |
||
anaROBERT Postat pe 11 Septembrie 2010 13:33 |
||
De la: anaROBERT, la data 2010-09-11 13:33:25ok spor la treaba chiar vrei ?(ma refer la...tras) sincer imi pare rau...eu mi-am ales alt ...target ; popa ! nu de alta , dar e banatean de-al meu !? de fapt io glumesc si ma joc... ma amuza nespus prostia... cu voi n-am nimic . comprende ? |
||
adi27 Postat pe 11 Septembrie 2010 21:08 |
||
pai logic ca te amuza prostia ca dispui de toata,e la discretie la tine nu poti avea ceva anume cu noi,nu ai cum si daca ai titusi ceva eu te-as sfatuii sa te inarmezi cu toata radarea Ps:popa este femeie nu barbat......dar te iertam,esti mic si tu |
||
anaROBERT Postat pe 11 Septembrie 2010 21:45 |
||
Anabell de ce strici armonia creata intre mine si adisor | ||
ameno Postat pe 13 Septembrie 2010 09:35 |
||
Oooo, SALINAAAAAA! Mai traiesti iubita? Merge biznisu' ? Viu si eu sa dau o limba dupa 20 sept, ca m-am saturat de dulce, o iau pe sare.. |
||
ses Postat pe 13 Septembrie 2010 22:46 |
||
nuti_vio Postat pe 13 Septembrie 2010 22:49 |
||
pai na parinte,am simtit si eu nevoia sa ma bag o tara promit sa nu ma bag prea adanc ses sa nu uiti,dupa ce dai o limba confisca si o caramida dinaia rosie adusa cu avionu |
||
anaROBERT Postat pe 13 Septembrie 2010 23:29 |
||
De la: anaROBERT, la data 2010-09-13 23:29:26pai na parinte,am simtit si eu nevoia sa ma bag o tara promit sa nu ma bag prea adanc,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Bine v am regasit fetele mele! Multumesc!Sunteti mereu ,,la inaltime!! |
||
Jojolin Postat pe 14 Septembrie 2010 00:02 |
||
pup socrela suntem la inaltime dar nu prea ca avem rau bre si ne pierzi pe traseu |
||
anaROBERT Postat pe 14 Septembrie 2010 00:04 |
||
Ana,, te saluta ,,Maramuresuuuuuuu,,,, in Spania! Acum va ofer pt, dimineata ca la noi in Ro,,, este marti,,,o cafea delicioasa ,cine bea, un ceai , un colacao,,, niste prajiturele bune,, cornulete de toate pt, ca dim, am program, plec la scoala sunt cls, a ,II, a si la gradinita grupa mare imediat avem 5 ani,,,vin fac mancare + ce mai e de facut((fata e la munca) fiul e in Franta,, apoi la ora13 plec dupa pitici la ,scoala+gradinita(norocul meu ca scoala noua e la 5 min, de casa fiului), le dau de mancare ,apoi culcare, si vine nora,,,,,de la munca la ora 14, si i predau schimbul,maine vreau sa cos un pantalon pt, costumul de maramuresan al nepotului, am sa pun poze cu ei imbracati in costum national,, din MM, de peste deal. Va doresc o zi faina la toate!! | ||
Jojolin Postat pe 14 Septembrie 2010 00:11 |
||
De la: anaROBERT, la data 2010-09-14 00:04:06pup socrela..............Nici vorba!Sa va pierd!Sunteti 4 favoritele mele! Va poop pe toate!Somn usor! |
||
Jojolin Postat pe 14 Septembrie 2010 00:14 |
||
da de unde dom'le atata energie.... ,sa faci si una si alta si pe deasupra atatea cafele si cornulete... socrela suntem la regim nu ne mai starni aici... pup si eu maramuresenii din spania |
||
anaROBERT Postat pe 14 Septembrie 2010 00:15 |
||
Buna dimineata tuturor!! Ceea ce va ofer eu,sunt sigura ca ,o sa slsbiti toate! Asa ca, pofta buna tuturor! O zi faina va doresc! | ||
Jojolin Postat pe 14 Septembrie 2010 03:54 |
||
Slaba activitate! | ||
Jojolin Postat pe 14 Septembrie 2010 20:19 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Vand fotoliu balansoar ABC Design | 1 | De la: XEMONIA 7 Septembrie 2008 22:29 |
cumpar urgent!!!! | 5 | De la: kidz000506 29 Martie 2009 21:44 |
Doriti hainute bebe super ieftine? | 1 | De la: Bianca291 2 Mai 2009 20:56 |
|
||
Vand balansoar Baby Einstein | 1 | De la: BebeicaShop 5 Noiembrie 2009 21:07 |
Masa de infasat noua | 2 | De la: hranacopii 20 August 2008 16:47 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural