bai tata, imi aduc aminte cum in armata - la Bot'sheni - ne-o procurat un localnic o canistra de tzuica de sfecla... nu vrei sa stii cum era compania TR a doua zi, la instructie... aveam capu' cat un bostan, iar creierashele ni se balanganeau precum nuca-n ciur la fiecare "salt inainte"...:)))) |
||
eu_geminy Postat pe 25 Octombrie 2010 22:48 |
||
---|---|---|
Ge, o singura data in viata mea am baut asa ceva... mai bine zis, am incercat sa beau. Ma tineam cu mana de nas si incercam sa pun pe limba cativa stropi. Intr-un final, am si reusit, da' cu chinuiala mare, tati...si nu din motive de oligofrenie ci din motiv de putoare ordinara care se simtea de la doi kilometri in conditii de vant puternic |
||
Thor_again Postat pe 25 Octombrie 2010 22:56 |
||
deci e abominabila, thorule... da' noi eram pustani cu liceul abia facut, ne-am pilit repede, ne-am deschis apetitu... imi mai amintesc doar ca se ingana ziua cu noaptea, si singura fumeie din regiment, o bucatareasa de vreo 150 kg pleca acasa, saraca... iar noua ne parea a fi cea mai secsyy fumeie care se egzista...:DDD de aia, nu exista fumei urate...:P :)) |
||
|
||
eu_geminy Postat pe 25 Octombrie 2010 23:05 |
||
dap... au ele noroc de samahoanca si suratele ei intr-ale gradelor alcoolice | ||
Thor_again Postat pe 25 Octombrie 2010 23:08 |
||
Fii serios mey thorule... fumile sunt frumoase toate, da' mintea noastra ingusta si apasata de stress-uri zilnice nu vede asta mereu... ete si d'aia bea omu... ca sa-si largeasca orizontu', respectiv ca sa-si stimuleze neuronu' nevazator la trezie...:P ;) :)) |
||
eu_geminy Postat pe 25 Octombrie 2010 23:14 |
||
Hi hi hi! Am stiut din prima zi ca esti pe mana cu mine | ||
Thor_again Postat pe 25 Octombrie 2010 23:20 |
||
nu ma mai mira nimic,sincer nici nu are ce sa ma mire,esti slab dar slab rau de tot......ba ti-a fost gagica ba nu ti-a fost gagica...?nu imi raspunde a fost suficient ca te-ai laudat ca ti-a mancat banii,nici nu trebuia sa spui mai mult,asa patesc fraierii ca tine ia-o cum vrei,casatorit sau nu,cu turcoaica.ardeleanca sau moldoveanca mereu va fi cu un pas inaintea ta.....nu te-ai copt inca si nici nu pari a o face prea curand... |
||
anaROBERT Postat pe 25 Octombrie 2010 23:44 |
||
ana, puiule... da' tu de ce te superi?:) eu m-am stricat de ras...:))))) |
||
eu_geminy Postat pe 25 Octombrie 2010 23:45 |
||
eu am ras cu intarziere ca tare m-am chinuit sa descifrez mesajul.....am reusit in sfarsit sa o fac.. ca sa inteleg trebuie neaparat sa mai recitesc odata oare eu sunt de vine? |
||
anaROBERT Postat pe 25 Octombrie 2010 23:48 |
||
deci ana... adi e de-a dreptul delicios in postari... e stilul lui, nu am ce sa-i reprosez... talent narativ are, imaginatie, cultura are omu, se vede ca e foarte umblat, jos palaria - lumea se lasa indusa in eroare de regionalisme, dar e clar ca omul a vazut si stie multe... si ce e mai important - ca semn distinct de inteligentza - are un simtz al umorului cum rar intalnesti la alti useri... nu ca-l laud eu, ca nu-l cunosc, n-am niciun interes la el.:P m-am tot abtinut, chicotind, m-a mai umflat rasul... da' la faza cu cantatul la buhai, mi s-au rupt falcile, am crezut ca lesin, nu mai aveam aer de atata ras...:))) mi-l si imaginez..:))))))))) |
||
eu_geminy Postat pe 26 Octombrie 2010 00:04 |
||
adi, ce mai ai fost super simpatic....m-ai facut sa rad!! sa traiesti :))) | ||
aly_fab Postat pe 26 Octombrie 2010 00:08 |
||
multa lume ar spune ca e un user oarecare... din punctul meu de vedere, va asigur ca nu e... nu posteaza el des, ca mine - e posibil ca in curand sa nu mai pot posta nici eu des - dimpotriva, posteaza rar, dar posteaza super. important: nu posteaza kkturi. are texte savuroase, si mai e o chestie... nici macar rautate nu are, chiar daca simuleaza un "fix" cu soacra Jojo:P:)) oameni rai nu trebuie musai sa scrie explicit... rautatea lor se revarsa prin spatiile dintre cuvinte frumoase si inofensive. nu e cazul lui ady. |
||
eu_geminy Postat pe 26 Octombrie 2010 00:15 |
||
da mey e chiar delicios tipul a facut el o pasiune pentru socrela Jojo dar..... |
||
anaROBERT Postat pe 26 Octombrie 2010 00:17 |
||
repet: NU e un om rau... nu-l cunosc, dar am eu un feeling, fiindca am lucrat multi ani cu oameni. |
||
eu_geminy Postat pe 26 Octombrie 2010 00:19 |
||
atunci mergem pe feelingul tau sa fim seriosi,nu a spus nimeni ca este rau dar are el ceva cu Jojo,iar unele postari adresate ei chiar sunt picante..... |
||
anaROBERT Postat pe 26 Octombrie 2010 00:21 |
||
pai e, daca are si el o jucarie, inseamna ca e neaparat om rau?... eu am mai multe, de exemplu. jucarii, evident...:P cine poate spune ca eu "am boala" pe irinooka, ori pe vuvu, se inseala... mai in gluma, mai in serios, ne jucam... dar eu consider ca reusesc sa conversez eficient cu ele:P :)) |
||
eu_geminy Postat pe 26 Octombrie 2010 00:25 |
||
nu pare a fi om rau desii nu ii discut calitatile sau defectele...ceva vulgar are...nu stiu ce dar are ceva aparte.. si cand te superi ce faci ge?iti iei jucariile si pleci? |
||
anaROBERT Postat pe 26 Octombrie 2010 00:29 |
||
de ce, ana??? ai auzit ca se practica asa ceva?...:P :)) pai ce cuvant mai am, daca a doua zi vin inapoi cu cont nou si ma apuc de muscat dosuri de amici?:PPP sau daca apar a treia zi cu un altul, si fac la fel, ce zici?:P nu, ana... eu nu-mi rad contul decat atunci cand plec definitiv, si nu anunt deloc ca plec... fiindca eu chiar nu vreau sa ma "boceasca" nimeni... cine stie, or mai fi si din astia, care ar suferi in taina daca (si anume) le-as lipsi..:PPPP:))))))))) sunt prea hartanit de ani de forumuri grele si de astfel de miscari teatrale (subversive) ale altora, ca sa pot recurge la astfel de miscari copilaresti...;) |
||
eu_geminy Postat pe 26 Octombrie 2010 00:38 |
||
da,aici ai pus punctul pe ''i''.... nu trebuie sa faci galerie daca iti stergi contul,sigur nu te va plange nimeni,cel putin nu aici pe forum.....ai pe cineva drag exista si alta posibilitate de a coresponda......parerea mea si iarasi crearea de noi conturi,si de '' n '' conturi.....nu necesita semnalizare,nu trebuie decat un ochi mai format ca sa iti dai seama cine este si ce vrea,...... |
||
anaROBERT Postat pe 26 Octombrie 2010 00:56 |
||
in fine... doar amuzant, fara importanta...:) | ||
eu_geminy Postat pe 26 Octombrie 2010 01:00 |
||
nu mi se mai pare de mult amuzanta crearea de ''n'' conturi.....ar fi fost mai etic daca ai spune ce ai de spus din propriul,unicul si vechiul cont......e clar ca nu se poate......de multe ori suntem mai copii ca,copii nostri | ||
anaROBERT Postat pe 26 Octombrie 2010 01:18 |
||
mai fratilor, sunteti simteam nevoia sa va reamintesc lucrul asta . hihii |
||
aly_fab Postat pe 26 Octombrie 2010 12:49 |
||
ne-am pierdut printre cuvinte, aly... deci, sa revenim...:P :)) |
||
eu_geminy Postat pe 26 Octombrie 2010 12:51 |
||
bre, de acord cu Ge in cel priveste pe adishoru' initial m-a indus si pe mine in eroare, dar atunci cand este cazul devine foarte serios si coerent. nu ca in astelalte postari n-ar fi coerent, dar are un stil aparte care e savuros al naibii |
||
Thor_again Postat pe 26 Octombrie 2010 12:53 |
||
Buey! Ce-i aicishea? Bar da negri? Aici e patratica soacrelor. Mi-ati alungat-o pe Jojolin Toata lumea-n banci, cu mainile la spate! Sa vina Jojo! Jojoooooo! Hai incoa' ! Mi-i dor de scrisu' tau! |
||
ses Postat pe 26 Octombrie 2010 17:24 |
||
De la: ses, la data 2010-10-26 17:24:27Buey! Ce-i aicishea? Bar da negri? uraaaaaaaaaaaaa , o vinit , da' az o doari capu' , ca dupa albitura de bun vinit ti cam doari capu...sa mor io ! cunosc marfa...ca am avut o parashuta di prin maramuresh care ea cu muma-sa mi-or beut banii (da' totz manca-ti-as , ca nu mi-o lasat un peny !) pi care i-am castigat cu greu la munca in espagna (am avut sediul chiar langa El Escorial ca am pus laba pe o calugarita care m-o invatat masajul tantric !) , io fiind un om de afaceri in domeniul cazinourilor (de fapt alba neagra, un fel de sah pi care-l gioaca ai din maramures). deci, lume lume, incepe distractia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
||
adi27 Postat pe 27 Octombrie 2010 16:12 |
||
adisor e clar ca tu ai suferit o trauma eu zic sa ierti parasuta si sa treci peste vor fi alte parasute in viata ta...ai rabdare |
||
ameno Postat pe 27 Octombrie 2010 16:32 |
||
parintele...acum la faza asta , Ady ar trebui sa raspunda ,,sa fie primite parasutele " no ??? :-))) sau e ,,pacat " ???? | ||
reyya Postat pe 27 Octombrie 2010 16:45 |
||
io ii dau dezlegare la...................parasute!!!!sa fie primite | ||
ameno Postat pe 27 Octombrie 2010 16:59 |
||
De la: ameno, la data 2010-10-27 16:32:25adisor e clar ca tu ai suferit o trauma eu zic sa ierti parasuta si sa treci peste aoleo ! da' inca ce trauma, ca m-a bagat tot aia in spital si-am stat pe antibiotic ca umblam ca un nauc . Stii, vorba cantecului; " tu mi-ai zis ca esti virgina, si am luat penicilina, m-ai facut din om neom, cand ma p*ish ma tzin de pom..." acu', pe bune, am terminat cu prostiile, ma fac baiat cuminte, renunt la rautatzi, parashute, si ma...transform, (jana nu e moarta...jana se transforma !). Ma inscriu la alcoolicii anonimi, poate le fac o vizita si alora cu spirala ,( ciracii lu' grig), poate m-apuc sa citesc niscai upanishade, sau macar sa studiez aprofundat si ...explicit kama sutra. shalom ! |
||
adi27 Postat pe 27 Octombrie 2010 18:40 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
pt.mamicile din Iasi! | 1 | De la: verofan 8 Decembrie 2008 14:32 |
Cum inveti bebelusul sa stea pe oala? | 7 | De la: zambila 21 Decembrie 2010 13:12 |
Calendre personalizate cu fotografiile dvs. preferate! | 2 | De la: tessy 28 Noiembrie 2009 08:13 |
|
||
vand pompa de san sigilata | 1 | De la: julita79 5 Februarie 2010 19:37 |
dozarile rh negativ.. | 3 | De la: andrajuganarucalin 28 Aprilie 2009 09:03 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural