soacrele astea....

Thor_again
Postat pe 27 Octombrie 2010 18:53
Adevarul e ca nu am vrut sa postez nik, da' imi era lene sa dau nush' cate derulari de pagina si click-uri ca sa intru in profilu' meu direct... asa ca l-am bagat pe gandiciosu' ala ca sa dau click direct pe poaza mea
Thor_again
Postat pe 27 Octombrie 2010 18:54
imi dadeai emotii, thorule, credeam ca ai intrat si tu in conflict cu mama Jojo...:)))
eu_geminy
Postat pe 27 Octombrie 2010 18:59
De la: adi27, la data 2010-10-27 18:40:58
"(...)shalom ! "

u-aleykoum salaaam, adishorule...:P
:)))
eu_geminy
Postat pe 27 Octombrie 2010 19:02
De la: eu_geminy, la data 2010-10-27 19:02:45
De la: adi27, la data 2010-10-27 18:40:58
"(...)shalom ! "

u-aleykoum salaaam, adishorule...:P

ALLAH AKBAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
adi27
Postat pe 27 Octombrie 2010 20:49
De la: adi27, la data 2010-10-27 20:49:13
ALLAH AKBAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"La illaha illa'Allah
wa ashadu anna Mohammad'an rassul'Allah"!...:P

(sper ca am scris bine)
:))))))
eu_geminy
Postat pe 27 Octombrie 2010 20:55
mai ati dato in turceste,nu vreti sa va intelegem???

adisor ai cam dat de naibii cu parasuta ta,parasuta ca parasuta da..si masa?pana si masa?......baiat destept nu esti se vede dar.....chiar asa....pe langa ca te-a lasat fara bani te-a mai bagat si in spital
sigur era din maramures?ma cam indoiesc.....iar alba neagra de cand joaca maramuresenii???zau ca ai o parere cam proasta......
si tocmai de asta ai tu o slabiciune pentru Jojo......am inteles,adori ardelencele
anaROBERT
Postat pe 27 Octombrie 2010 23:11
De la: adi27, la data 2010-10-27 16:12:44
De la: ses, la data 2010-10-26 17:24:27Buey! Ce-i aicishea? Bar da negri?
Aici e patratica soacrelor. Mi-ati alungat-o pe Jojolin
Toata lumea-n banci, cu mainile la spate! Sa vina Jojo!
Jojoooooo! Hai incoa' ! Mi-i dor de scrisu' tau!

uraaaaaaaaaaaaa , o vinit , da' az o doari capu' , ca dupa albitura de bun vinit ti cam doari capu...sa mor io !

Cine-o vinit, bre?
ses
Postat pe 28 Octombrie 2010 11:15
ana... e araba...
dar e drept ca vorbele alea le spun si turcii, la rugaciune...:P
sunt "vocabule"din Coran...
:))
eu_geminy
Postat pe 28 Octombrie 2010 11:22
deci Ge,important este ca am fost pe aproape nu?
anaROBERT
Postat pe 28 Octombrie 2010 13:27
De la: ses, la data 2010-10-28 11:15:24

uraaaaaaaaaaaaa , o vinit , da' az o doari capu' , ca dupa albitura de bun vinit ti cam doari capu...sa mor io !

Cine-o vinit, bre?
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,Bine v am regasit! Nu am net numai din 1XI!! Am venit mai demult! Dar nu trebuie sa dau rapotul celor care s,,, ((mustelor bagarete,,a 27)) Pe mine nu ma alunga nimeni de !! Nu ma doare ! Nicaieri!! De ce m ar durea??Prostia lui??? Acum de > sa va distrati si sa bem!! Sa moara DE CIUDA!!
Jojolin
Postat pe 29 Octombrie 2010 21:03
HAI NOROC TUTUROR!!
Jojolin
Postat pe 29 Octombrie 2010 21:03
AM SCRIS> SI ASTIA N AU POSTAT!! DE CE???
Jojolin
Postat pe 29 Octombrie 2010 21:05
,,,,,,,,,,,,,,,HALLOWEEN,,,,,,,,,,,,,,,
Jojolin
Postat pe 29 Octombrie 2010 21:06
SCUMPELE MELE FETE! MI-A FOST FFFFF,DOR DE VOI! VA DORESC ,,,UN HALLOWEEN FERICIT!! SA VA DISTRATI BINE! IAR EU VOI BEA CU UN;; STIGOI!! SA MOARA D L MUSCA DE ,,,INVIDIE!!
Jojolin
Postat pe 29 Octombrie 2010 21:14
da socrela,ai revenit,se vede
welcome back
anaROBERT
Postat pe 31 Octombrie 2010 01:48
Bine v am regasit! Va doresc o toamna frumoasa, cu satisfactii si bucurii! TUTUROR!
Jojolin
Postat pe 31 Octombrie 2010 07:02
De la: ses, la data 2010-10-28 11:15:24

Cine-o vinit, bre?
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Musca bagacioasa am venit demult acasa!! ,,,,,,,,,,,,,,,,,din 5............. ce ma tot rozi atat de ;;;;;TENDER,,,, ANALFABETULE????? Du te si roade in alta parte! Aici esti deja ,,,invechit!!
Jojolin
Postat pe 31 Octombrie 2010 07:12
mai socrela pai are rost oare sa ii raspunzi la fiecare rautate,la fiecare aberatie care o tranteste aici.....eu cred ca nu,asa ca:omul a facut o pasiune pentru tine asta este clar,se vede dar tu ca femeie mai in varsta ca el evital si doar atat.....nu merita,e pierdere de vreme.

mai bine intra ca de obicei si serveste-ne cu o cafeluta,o prajitura,un covrig si gata restul nu baga in seama,nu are farmec.

hai sa te tucalesc ca doar esti ardeleanca de a mea
anaROBERT
Postat pe 31 Octombrie 2010 14:20
ana...

"et in Arcadia ego":
si io sunt ardelean!:P
mai stau la coada mult???

eu_geminy
Postat pe 31 Octombrie 2010 14:30
De la: anaROBERT, la data 2010-10-31 14:20:47mai socrela pai are rost oare sa ii raspunzi la fiecare rautate,la fiecare aberatie care o tranteste aici.....eu cred ca nu,asa ca:omul a facut o pasiune pentru tine asta este clar,se vede dar tu ca femeie mai in varsta ca el evital si doar atat.....nu merita,e pierdere de vreme.

mai bine intra ca de obicei si serveste-ne cu o cafeluta,o prajitura,un covrig si gata restul nu baga in seama,nu are farmec.

da' pe mine de ce nu ma tzucaleshti, ca doar am fost si io ...ardlean fo...trei saptamani cat am stat cu zdreantza aia care mi-o beut banii . deci am fost ardelean ? am fost zic io !
deci hai sa ne tzucalim ca 'ntre ardeleni; mai o gura de rachiii , mai o ceapa cu slana, mai un ...tzucalit, apoi iar o gura de rachiii , mai o plashinta invartita cu turo (branza in mongola!) mai un cumas si tot asha sa traim ca fratzii... pana navalesc hunii pisti noi. ca amu mi-o shoptit unu di la ...servicii , ca asta vor ungurii.sa ne ocupe ardealu' si ninica altceva.
sayonara fata, si salutari din mort'aflar (unde sunt cazat momintan in seraiul turcoaicei mele).
p.s. zici ca n-am farmec ?(ca sta vrei sa-i sugerezi lu tzutzuca).
pai te'nsheli amarnic, baiatu' e gigea tare di tot : nalt, umerii largi, par pi chept (zici ca-i blana lu' tarzan), ochii niegri niegri , si in plus...mascul strong !

adi27
Postat pe 31 Octombrie 2010 18:40
adishorule... ai uitat-o pe aia cu cantatu' din buhai...:)))
eu_geminy
Postat pe 31 Octombrie 2010 18:47
De la: eu_geminy, la data 2010-10-31 14:30:39ana...

"et in Arcadia ego":

apropo de ardeleni !
cica, dupa un chef monstru. un oltean sugubat se ridica peste munte si le striga ardelenilor ; "bai ashtia i-a pupatzine-n' c...,
peste juma' de ora se ridica suparat foc unu' dintre ardeleni (purtatoru' de cuvant ) si le da replica alora; shi noi pe voi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!? "
adi27
Postat pe 31 Octombrie 2010 18:49
super..buna seara...sunt noua pe site... ...care este subiectul seri....ceva de soacre ?
Dinu_Adina89
Postat pe 31 Octombrie 2010 18:54
De la: eu_geminy, la data 2010-10-31 14:30:39ana...

"et in Arcadia ego":

tu sti ca nu trebuie sa stai la coada,doar ca trebuia sa strigi mai tare ca esti de-al meu ca te tzucaleam si pe tine pana te albeam..:))
anaROBERT
Postat pe 1 Noiembrie 2010 15:10
mai Adishor oi fi fost tu 3 saptamani ardelean dar,sa recunoastem ca nu ai stofa de ardelean......nuse prinde de tine si,pana la urma oi fi tu mascul feroce dar daca te-a facut fomeia si mai grav nu doar fomeia ci si masa la fomeie,e cam rusinoasa treaba...
imi pare ca o cam iei ca pe o lauda,poate mi se pare mie dar e pacat oricum.....ai grija cu turcoaica asta sa nu te navaleasca turcii pe acolo
anaROBERT
Postat pe 1 Noiembrie 2010 15:12
De la: anaROBERT, la data 2010-11-01 15:12:48mai Adishor oi fi fost tu 3 saptamani ardelean dar,sa recunoastem ca nu ai stofa de ardelean......nuse prinde de tine si,pana la urma oi fi tu mascul feroce dar daca te-a facut fomeia si mai grav nu doar fomeia ci si masa la fomeie,e cam rusinoasa treaba...
imi pare ca o cam iei ca pe o lauda,poate mi se pare mie dar e pacat oricum.....ai grija cu turcoaica asta sa nu te navaleasca turcii pe acolo

pai dija s-o dat un turcaletz la mine (e vinit din turcia cu treaba ). da' i-am retezat-o scurt ! mie-mi plac numa' fimei (vorba ciobanului asaltat de un bulangiu : " tu vrei sa ma ...pra minie ? poace-n'c...r !?".
adi27
Postat pe 1 Noiembrie 2010 16:06
De la: anaROBERT, la data 2010-10-31 14:20:47mai socrela pai are rost oare sa ii raspunzi la fiecare rautate,la fiecare aberatie care o tranteste aici.....eu cred ca nu,asa ca:omul a facut o pasiune pentru tine asta este clar,se vede dar tu ca femeie mai in varsta ca el evital si doar atat.....nu merita,e pierdere de vreme.

,,, ,,,,Serbus Ana, te ;;tuc;; apasat! : : Mi-a fost dor ,, de voi toate,, mi a fost dor de Romania. De Maramures, de Baia-Mare , de prieteni de vecini si de ;:dusmani!! Pasiune sa faca;; prostu;; pt,una precum este el! Eu n am nevoie de :pasiunea nimanui:!! Am sot ::frumos, destept,, iubitor,,asa ca; n am de ce sa l schimb! Am muncit din 1967,,cand am terminat 11 clase , numai ::cu oameni si am fost, mereu,, intre oameni mereu::N am suportat niciodata::nesimtirea, prostia, sa fii jignit ::degeaba:: doar,,ca cineva sa se ::bage in seama:: crezand cat este el de ;;INTELIJETZY;;!! In fond este :;analfabet si prost:: ,,,!! Ne face pe noi :::ardelenii::: in tot felul! Vai,,, de mama lor!! Cei care se iau de noi ,,,,,,,,, este ::de jale::::! Noi ,,,,,ardelenii((maramuresenii)) suntem ::harnici, de omenie, nu suportam sa fim ::jigniti:: degeaba!! Sa le fie clar ,celor care ::indraznesc::!! Aici este vorba de:::::Soacre si nurori::: Cei care nu s ::SOACRE,,,,,,,,,,,,sau,,,,,,,,NURORI,,,,,,,,sa nu se mai abata pe acest forum!!! Sau daca:: ajung pe aici sa faca;: postari ::::decente:::la ::::subiect!! E clar???!!!
Jojolin
Postat pe 2 Noiembrie 2010 21:25
Va tuc ardeleneste pe toate scumpele mele!!
Jojolin
Postat pe 2 Noiembrie 2010 21:27
Jojolin
Postat pe 2 Noiembrie 2010 21:29

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Administratoarea forumului Babycafe se lupata cu cancerul 2 De la: atabeica 27 Septembrie 2008 23:32
De toate pentru cei mici !!!!!!!!!!!Si pentru mamici !!!!!!LA PRETURI FOARTEE MICI ! 1 De la: AndraLulu 6 Noiembrie 2009 19:28
Vand carucior sport rosu, 3 roti 15 De la: drifdo 2 Decembrie 2009 15:48
vene sparte pe picioare 2 De la: Lalea 29 Iulie 2009 10:44
vand decoratiuni de tot felul http://s583.photobucket.com/albums/ss274/galmariatunde/?newest=1 1 De la: pinky 15 Octombrie 2009 11:14
Setari Cookie-uri