soacrele astea....

BUNUL DUMNEZEU SA VA DEA TUTUROR;: SANATATE, BUCURII ZILE SENINE SI MULT NOROC!!
CRACIUN FERICIT VOUA!!
Jojolin
Postat pe 19 Decembrie 2010 20:26
nu socrela,nu vorbesti singura...
eu nu sunt on-line cand esti tu si tot asa,dar dupa cum bine observi cum intru si te citesc cum iti si raspund...
nu te las de izbeliste
:)))
hai ia sa iti treaca supararea....
anaROBERT
Postat pe 19 Decembrie 2010 23:11
cu intarziere pentru SES un sincer LA MULTI ANI!!!
sau il poti lua ca un avans pentru data viitoare ca vad ca nu am fost singura pe pozitii
Te pup sesulica si cresti mare!!!
ameno
Postat pe 20 Decembrie 2010 10:00
VA DORESC;;UN AN NOU FERICIT TUTUROR!! LA MULTI ANI!!
Jojolin
Postat pe 30 Decembrie 2010 08:12
Jojolin
Postat pe 31 Decembrie 2010 07:30
un an nou plin de realizari cu sanatate multa si tot ce va doriti socrela.
LA MULTI ANI!
anaROBERT
Postat pe 31 Decembrie 2010 16:05
AN NOU FERICIT CU SANATATE SI DE TOATE! VA DORESC TUTUROR!!
Jojolin
Postat pe 2 Ianuarie 2011 10:19
MULTUMESC ANA! SA AI TOT BINELE DIN LUME!
Jojolin
Postat pe 2 Ianuarie 2011 10:20
N am cam dat pe aici dar nici voi!
Cum o mai duceti cu soacrele scumpe noruri???!!! :
Jojolin
Postat pe 12 Iunie 2011 16:50
Buey, n-am vazut asa ceva!!! Ati abandonat toate topicul asta...
Sunt trizda!
Socrela! Ne mai certam si noi? Macar asa, de dragu' vremurilor... ce zici?
ses
Postat pe 30 Iulie 2011 13:32
Multam ameno, laura_M. Si eu va doresc voua, toate cele bune si sper sa mai trecem pe aici ca pe vremuri ;)

Pup
ses
Postat pe 30 Iulie 2011 13:33
DELIA STAI CU EA IN CASA???
garbo253361
Postat pe 8 Decembrie 2011 01:53
DE CE TI SE PARE CIUDAT ;)) PAI NU VEZI CA NU AVEM PACE ? BA NE LOVIM DE UNA BA DE ALTA AR TREBUI SA AVEM 5 VIETI!!
garbo253361
Postat pe 8 Decembrie 2011 01:55
AMALIA ASA FACEA SI SOACRAMEA LA FEL !!!!!!!!!!!! ACUM E UN MONSTRU!!!!!!!!!O PERVERSA!!!!!!!!!!!!!
garbo253361
Postat pe 8 Decembrie 2011 01:58
Cam slaba activitate prin zona!Dragelor noruri!Noi am fost ca voi!Nu stiu daca si voi ve ti fi ca noi!Ca sa primesti trebuie sa oferi! Respect si intelegere!Nu suntem noi geloase pe voi norurilor!Nimeni nu ia nimic, adica iubirea fiului sau a sotului! Eu mi am respectat familia sotului meu, am locuit 3 ani cu ei in casa, socru era recasatorit ca soacra murise demult, dar eu le am respectat casa si obiceiurile lor.Am vazut multe cazuri de nesimtire din partea copiilor. O cunostinta are ap. cu 4 camere il da fiicei ,care o batjocoreste pe mama si ea acum sta in chirie.Nu se face asa ceva. Un alt caz.Se cupleaza feciorul cu una, nu s casatoriti, dar ea deja **comanda** in casa parintilor lui, face schimbari, isi impune stilul ei ,,dar nu contribuie cu nimic, nu face menajul pt.ea si partener dar vine cu pretentii.Mama lui este menajera lor!! Deci sunt cazuri si cazuri.Sunt soacre pretentioase sau noruri neintelegatoare.Eu zic asa daca iubim baiatul sau fata daca este nora sau ginere scopul comun este sa le fie lor bine.Apoi norurile trebuie sa si respecte soacra s o accepreasa cum este pt. ca si ea s a chinuit sa i creasca barbatul pe care il are.Si n ar trebui sa faca diferente intre parinti ca n a muncit Dumnezeu mai mult pe mama ei decat pe a lui.Respecta si atunci vei fi respectat! Soacrele nu va fura iubirea baietilor ca s iubiri distincte.Iubirea pt, sot e una pt, fiu alta pt. parinti alta, dar voi vreti sa l despartiti total unele de familia lui si nu este normal.Noi mamele ramanem mame /vecie, in schimb sotii, amante prietene poate avea fiul cate doreste!! Eu va doresc fericire si zile senine si sa aveti pace cu soacra!!
Jojolin
Postat pe 26 Martie 2012 05:18
*********** NORURI!!*********
Se pare ca toate a ti scapat de **soacre*!! Pentru ca nu mai intrati pe aici!! Ei bine ,,,,o poama acra,,, va saluta si va doreste sa aveti parte de>
SANATATE, NOROC,PACE LINISTE FERICIRE IN FAMILIE!! SI SA AVETI PARTE DE
****UN PASTE FERICIT SI BINECUVANTAT CU DE TOATE****!!!!! :sml- love0064:
Jojolin
Postat pe 30 Martie 2012 07:59
AN NOU FERICIT DRAGI NURORI SI DRAGI SOACRE!!
PACE LINISTE SANATATE SI ZILE SENINE VA DORESC IN 2013! LA MULTI ANI!!TUTUROR!
Jojolin
Postat pe 11 Ianuarie 2013 18:51

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
COSTUMASE BABYFACE 1 De la: mayusha 18 Septembrie 2009 11:09
Vand balansoar 1 De la: ninabalerina 17 Februarie 2009 15:25
aveti grija de voi si de bebici vostri 60 De la: cimuca_lumi 23 Martie 2010 16:43
Vand hainute pentru copii de calitate exceptionala 1 De la: esthersclothes 25 Ianuarie 2010 07:49
Unghiile Incarnate la copii 3 De la: garbo_426356 4 Martie 2016 13:38
Setari Cookie-uri