buna mamicilor..........am si eu o intrebare (poate vi se pare ciudata).am o fetita de apropae 4 luni si in decembrie trebuie sa calatorim cu avionul.stie cineva sa-mi dea sfaturi , ce trebuie sa-i fac bebe-ului la decolare, aterizare. cum e cu bebele in avion, cu presiunea? va multumesc |
||
horobeanu Postat pe 10 Noiembrie 2008 10:30 |
||
---|---|---|
buna si noi am calatorit cand dsoara avea 2 luni si jumatate dar nu am avut probleme.cand aterizeaza sau decoleaza avionul ii dai apa,ceai sau lapte,daca e treaza, ceva care sa poata inghiti si atunci nu va avea probleme.sau daca reusesti si adoarme e si mai bine . daca cumva suge biberonul atunci daca e cu el in gurita e ok si asa.sper sa iti ajute sfaturile mele si sa aveti drum bun!! |
||
nisdam_kidz Postat pe 10 Noiembrie 2008 12:00 |
||
multumesc de sfaturi.sper ca bibica sa fie cuminte si sa doarma.am sa incerc sa-i dau lapte cum ai spus la decolare si aterizare, daca nu o sa doarma. | ||
|
||
horobeanu Postat pe 10 Noiembrie 2008 16:54 |
||
salut, cu copii asa mici cred ca nu e asa problema, ei dorm mult, deci ai sanse sa doarma in acle momente. Noi am calatorit cu fetita noastra de 1 an si 2 luni in Canada si inapoi, in decurs de 2 saptamani, drumurile au fost f lungi, dar maya s-a comportat exemplar. La fiecare decolare si aterizare o alaptam, si a fost ok. Au fost momente cand nu mai vroia sa suga si pur si simplu se uita pe geam, nu a deranjat-o nimic. bafta | ||
msh2007 Postat pe 28 Noiembrie 2008 13:52 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
sughit | 23 | De la: anaROBERT 24 Martie 2010 00:49 |
am nascut in sfarsit!!!! | 13 | De la: ina_rebeca 16 Decembrie 2009 11:06 |
Raceala in timpul alaptarii, remedii? | 10 | De la: anafaraon 12 Octombrie 2009 16:19 |
|
||
O intrebare?.... | 10 | De la: Thor_again 30 Iulie 2010 16:53 |
anticonceptionalele si sarcina | 4 | De la: vasilicasavoiu 18 Martie 2009 16:36 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice