buna!mie imi e inregistratata cartea de munca pe o firma care nu mai are activitate de 3 ani.acum lucrez cu contract fara sa am inregistrat pe cartea de munca nimic de 3 ani la o alta firma.daca vreau sa fac bebe trebuie si cartea de munca sau e deajuns doar contractul actual?firma la care lucrez acum imi plateste asigurarile,dar nu imi "merge" cartea de munca.va rog raspundeti-mi.. |
||
ancahlodec Postat pe 12 Noiembrie 2008 10:15 |
||
---|---|---|
atata vreme cat exista un contract de munca si se platesc la stat darile aferente,nu este nici o problema;trebuie doar sa ai min.10 luni stagiu de cotizare;va trebui sa intrebi la primarie ce acte trebuie sa duci in locul carnetului de munca (probabil copie dupa contract "conf. cu originalul") | ||
rexona Postat pe 13 Noiembrie 2008 08:27 |
||
draga ancahlodec, cartea ta de munca unde este acum? pentru ca in general a-ti "merge" cartea de munca inseamna a-ti merge vechimea iar a-ti merge vechimea inseamna a ti se plati asigurarile sociale, dece se cam tin una de alta; tu esti sigura ca la locul de munca actual ti se platesc asigurarile? pentru ca , corect ar fi ca si cartea de munca sa fie la firma unde lucrezi cu toate inregistrarile la zi;deci intereseaza-te de situatia reala; asteptam vesti de la tine | ||
|
||
Nelafilip Postat pe 21 Noiembrie 2008 18:36 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
DIFERENTA DE VARSTA IDEALA INTRE FRATI SI SURORI | 67 | De la: Angela 22 Mai 2009 15:15 |
tatici si analize | 3 | De la: alinakatt 11 August 2009 15:26 |
iarna grea | 2 | De la: iasomia 13 Februarie 2012 17:33 |
|
||
Sunt racita, pot alapta? | 8 | De la: garbo_386050 10 Noiembrie 2013 22:29 |
cartea ghid practic | 4 | De la: horobeanu 9 Mai 2009 11:53 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară