Dragele mele mamici, va rog spuneti-mi si mie ce anticonceptionale ati folosit dupa nastere, in perioada de alaptare si ce experiente pozitive//negative ati avut in timpul folosirii lor. Multumesc ! |
||
lehtinen Postat pe 29 Noiembrie 2008 17:16 |
||
---|---|---|
buna.... nu am nascut inca dar tema ma intereseaza k dupa ce nasc vreau sieu sa revin la aceasta metoda de contraceptie.... ai fost la un medic sau vrei sa le iei asa fara recomandare sfatul meu este k un medic iti poate recomanda pastileele care ti se potrivesc mult succes si pooopici |
||
onutza_kidz Postat pe 30 Noiembrie 2008 18:55 |
||
foarte multe informatii gasiti aici: http://forum.anticonceptionale.ro/ | ||
|
||
bia2977 Postat pe 1 Decembrie 2008 02:30 |
||
nu poti lua anticonceptionale dupa ureche.trbuie recomandate de medic in functie de organismul fiecareia deoareca au dozari hormonale diferite.eu personal am luat diane 35,rigevidon(de la care mi-a fost rau si nu le-am putut lua)am incercat mercylon(dar nu mi s-a oprit menstruatia)momentan folosesc logest cu care ma simt bine si nici nu m-am ingrasat deloc desi le iau de 4 luni.sper ca ti-am putut fii de folos.sfatul meu e sa consulti un ginecolog. pt.lehtinen |
||
alinadiana0680 Postat pe 1 Decembrie 2008 10:37 |
||
Buna, mamicilor! Eu am nascut de doua luni. Dr. mi-a zis sa nu iau anticonceptionale, exista totusi efecte nefaste pt. bebe.mergem tot pe prezervativ. |
||
vladutel Postat pe 1 Decembrie 2008 11:02 |
||
alina am o curiozitate u ai luat anti conceptionale cat ai alaptat? sunt oare si pastile care nu i fac rau lu bebitza |
||
onutza_kidz Postat pe 1 Decembrie 2008 21:33 |
||
Multumesc tuturor ! Intai si intai, am intrebat medicul. Dar experienta ultimelor luni a dovedit ca sfaturile gasite aici au fost surprinzator de corecte si utile. Sunteti minunate, mamicilor ! |
||
lehtinen Postat pe 1 Decembrie 2008 21:42 |
||
eu am fost la control ginecologic dupa cele 40 de zile de la nastere si atuncimedicul mi-a recomandat exluton. din cate stiu este singurul contraceptiv permis in timpul alaptarii, dar cred ca nu se mai fabrica pe la noi. | ||
sabina82002 Postat pe 2 Decembrie 2008 15:35 |
||
pt onutza.nu nu am luat anticonceptionale pt. ca din pacate fetita am alaptato 2luni caci nu am avut lapte precum ai trebuia ei iar baietelul l-am alaptat 1luna pt.ca am pierdut laptele deoarece am avut niste probleme grave cu fratele meu mai mic(sufera de sindromul DOWN)si din cauza supararii nu mi s-a mai adunat lapte in sani decat dupa vreo saptamana si atunci am considerat sa nu-i mai dau baietelului sa suga sa nu ai faca rau. | ||
alinadiana0680 Postat pe 2 Decembrie 2008 16:15 |
||
imi cer scuze pt intrebare nu am vrut sa ating un subiect sensibil si dureros pt tine iti doresc numai bn multa sanatate!!!!! mes pt alina | ||
onutza_kidz Postat pe 2 Decembrie 2008 18:58 |
||
onutza.nu face nimic.imi pare rau ca nu am alaptat mai mult dar ne-am descurcat bine si cu laptele formula si copii mei sunt bine sanatosi.ati doresc SARBATORI FERICITE. | ||
alinadiana0680 Postat pe 3 Decembrie 2008 18:29 |
||
sarbatori fericite tie si familiei tale si multa sanatate...! |
||
onutza_kidz Postat pe 4 Decembrie 2008 16:37 |
||
buna!eu iay yasmine dar stiu ca pe toate prospectele la anticonceptionale scrie ca nu trebuie luate in timpul alaptarii.eu nu i-am mai dat lu bebe laptic de la 3 luni si atunnci am inceput sa le i-au si inainte tot pe astea le foloseam singurele care nu m-au ingrasat .la inceput mi-a dat doctora diane 35 si in 2 luni am luat 7 kg asa ca nu lua daca alptezi e cel mai bine sa-i nu-i faci rau lu bebitza al tau.sa-ti creasca mare si sanatos sarbatori fericit pt toate fetele de aici! | ||
sexy_kidz Postat pe 9 Decembrie 2008 15:04 |
||
si mie medicul ginecolog mi-a propus sa iau exluton dat nu se mai fabrica sorryyy | ||
lacri21 Postat pe 16 Iunie 2009 13:45 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
salut sint angela | 1 | De la: angelaberki 29 Octombrie 2009 05:35 |
Despre sterilet | 2 | De la: vasilicasavoiu 2 Aprilie 2009 15:05 |
Ochelarii de vedere la copii | 5 | De la: kidzely 21 Aprilie 2009 17:43 |
|
||
SEX LIFE - Spune si povestea ta ..!! | 1 | De la: shivashante 21 Februarie 2009 19:14 |
analize in cazul opririi in evolutie a sarcinii | 7 | De la: CarminaM 17 Septembrie 2010 00:40 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice