ofer o salopeta jeans,material gros, marime mare pt lunile 7-9 si doua perechi pantaloni cu burtica marime 42, mai subtiri de toamna sau primavara | ||
mariutza_mea Postat pe 5 Decembrie 2008 21:50 |
||
---|---|---|
Daca oferi sincer mi-ar placea sa le vad. Eu sunt din Cluj.Oana Nan | ||
nn_oana Postat pe 10 Decembrie 2008 08:31 |
||
eu sunt din bt. daca vrei pot masura sa fii sigura ca iti sunt bune si apoi imi dai adresa si ti le trimit. | ||
|
||
mariutza_mea Postat pe 11 Decembrie 2008 00:23 |
||
astept sa imi spui ca sa stiu..m-a mai intrebat cineva si pt a tu ai intrebat inainte, vreau ca primul venit sa fie primul servit..nu am alte criterii de selectie | ||
mariutza_mea Postat pe 14 Decembrie 2008 18:21 |
||
Da marimile sunt bune. Mi le poti trimite pe urmatoarea adresa: Cluj-Napoca Str. Dambovitei Nr. 28 Ap. 57 pe numele Nan Oana; sau poti cu mandat postal si sa ma duc sa le ridic de la posta. Multumesc frumos si suport eu cheltuielile de transport. | ||
nn_oana Postat pe 15 Decembrie 2008 15:27 |
||
ok incerc saptamana asta sa le trimit, nu promit pt ca imi e destul de greu cu doi copii dupa mine dar incerc sa ma mobilizez sa ajung. nu ar fi pb cu coletul, daca iau alocatia zilele astea achit eu taxele postale, dar acum e putin mai greu cu banutii. oricum te anunt imediat ce trimit coletul. | ||
mariutza_mea Postat pe 15 Decembrie 2008 20:59 |
||
Multumesc mult de tot. Sa-ti de-a Dumnezeu multa sanatate tie si familiei tale, multe bucurii, sanatate si tot ce iti doresti in viata sa ti se implineasca. Iti multumesc din nou Oana Nan. | ||
nn_oana Postat pe 16 Decembrie 2008 15:15 |
||
din pacate nu am reusit sa pun coletul :( la noi inca nu s-a dat alocatia, abia in ianuarie se da din decembrie..sper sa nu ajunga prea tarziu. .am sa incerc sa le trimit cat pot de repede..mi-e si mie greu mai ales ca din cauza astora, ca nu am primit alocatia, nu am nici ce pune pe masa de sarbatori.. | ||
mariutza_mea Postat pe 25 Decembrie 2008 12:40 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Hainute, jucarii si multe altele aduse din SUA - doar modele deosebite!!! | 3 | De la: im2008 16 Ianuarie 2010 17:16 |
AFTER SCHOOL CLUBUL ISTETILOR DIN CONSTANTA (SCOALA DUPA SCOALA) | 1 | De la: kidz001127 17 Iunie 2009 14:50 |
vand carut hauck rosu roz/patut roz | 2 | De la: flory_sica 11 Ianuarie 2013 19:03 |
|
||
Viitoare mamica | 3 | De la: lidia2 27 Aprilie 2009 08:47 |
Sfaturi | 10 | De la: garbo_418726 13 Decembrie 2015 19:45 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară