Buna!Am si eu o mare dilema : ce biscuiti folositi la bebei(daca folositi).Pana de curand ii faceam acasa dar ieseau destul de tari,dar acum am gasit pt bebe de la Rostar,babystar.O opinie va rog............ .pupici Am uitat sa spun ca Darius are 9 luni | ||
adelafistis Postat pe 8 Ianuarie 2009 17:06 |
||
---|---|---|
Buna eu folosesc PETIT BEURRE dar ROMDIL |
||
ADV Postat pe 8 Ianuarie 2009 17:11 |
||
noi am inbceput cu biscuiti nestle pt bebelusi (avea 8-9 luni), pe urma biscuiti digestivi, si acum (1 an si 4 luni) folosim cam orice biscuiti care nu au crema: petit beurre, miscuiti cu miere, picnic (f rar), biscuiti de ovaz | ||
|
||
ruschita Postat pe 8 Ianuarie 2009 17:55 |
||
buna fetelor... buna adela...fetita mea papa biscuitii BABY STAR de la varsta de 7 luni.....i-am dat in toate combinatiile posibile la inceput..cu iaurtel,cu mar cu para....dar de pe la 10 luni ii papa si asa simpli doar biscutii sunt f gustosi si ieftini...de ce de la nestle ce s--ti zic am luat si daia ii mananca f bine si p aceia...mai luam prin rotatie...dar acum mai mult BABY STAR si mai sunt unii cu crema de cascaval imi scapa denumireasunt din aceeasi gaa cu biscuitii MERLIN....POOOP LA FETE SI SOMNIK PUFOS!!!! | ||
deliarebecca Postat pe 8 Ianuarie 2009 22:21 |
||
si noi am papat la inceput baby star (de la 7 luni i-am introdus pana un an) sunt f gustosi si nici nu sunt f scumpi. poti sa-i iei cu incredere. acum la1 an si 4 luni mancam orice fel de biscuiti. | ||
ams Postat pe 9 Ianuarie 2009 00:14 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
sant noua pe sait | 19 | De la: office_salinasusesi_ro 4 Iunie 2010 15:14 |
Menstruatia dupa nastere | 4 | De la: kidz003510 2 Ianuarie 2010 21:45 |
nu face pipi noaptea | 7 | De la: garbo220993 17 Noiembrie 2011 17:15 |
|
||
aparitia maselutelor | 2 | De la: anaROBERT 2 Martie 2010 23:34 |
copil prematur | 44 | De la: ciolac_laura2007 5 Noiembrie 2017 00:32 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri