buna ziua am si eu o intrebare foarte importanta pt mine. baietelu nostru va face 3 luni in curand si va trebui sa parasim tara dar cu avionu .zboru va fi de 2 ore si 45 min dar acum ne gandim daca copilu va avea probleme in legatura cu presinunea din avion .poate pe moment nu va fi asa de grav dar pe viitor afecteaza aceasta presiune astept niste comentari si niste sfaturi din partea celor care au fost in situati noastra si din partea celor in domeniu (doctori) va multumesc |
mora_maya_2005 Postat pe 17 Ianuarie 2009 21:53 |
---|
buna.....si eu am zburat cu bebelina si nu am avut probleme. la decolare si aterizare i-am dat sa suga san sau sa bea ceai din cauza presiunii sa nu fie prea mare. zborul nostru a fost de 6 ore.la ducere a fost ok, a dormit pt ca am zburat noaptea dar la intoarcere a fost cam agitata din cauza copiilor care plangeau si faceau galagie si de cate ori adormea bebele meu,era trezit de ceilalti. cand se mai plictisea ma ridicam si ma plimbam cu ea,la toaleta au masa speciala pt schimba bebeii, asa ca nu au fost probleme. poate ai noroc si nu e avionul asa de plin si cum s-au inchis usile te muti cu bebele singura ca sa fii mai linistita. te pup, zbor placut si stai linistita ca e ok. |
horobeanu Postat pe 19 Ianuarie 2009 18:30 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
bronsiolita acuta asmatiforma | 40 | De la: office_salinasusesi_ro 10 Martie 2010 15:20 |
Meniul bebelusilor de 7-8 luni | 20 | De la: Ioana_Lazar_2 14 Martie 2014 16:27 |
medic pediatru sau medic de famile | 7 | De la: anaROBERT 7 Martie 2010 00:39 |
|
||
durere de masea de 2 zile si alaptez ce calmant potsa eau ca sa si unflat | 1 | De la: garbo254435 12 Decembrie 2011 22:24 |
lotiuni de plaja | 6 | De la: garbo_379036 2 Iunie 2014 15:30 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri