buna! am si eu o pb mi-a intarziat menstra vreo 3 zile, ma dor sanii de vreo saptamana, burta m-a durut vreo 2-3 zile inainte de data la care trebuia sa -mi vina, iar acum nu ma mai doare ap deloc. mentionez ca temperatura bazala variaza intre 37.1 si 37.9. o fi de bine? puteti sa-mi dati un resp? nu vreau sa fac deocamdata un test, cred k e prea devreme. nici nu vreau sa ma bucur asa repede. merci | ||
miky_pop16 Postat pe 22 Ianuarie 2009 15:37 |
||
---|---|---|
si eu aveam aceleasi siptome:intarzierea menstrei, dureri de sani, dureri de burta ca si cum mi-ar fi venit ciclul dar nu-mi mai venea. eu cred ca ai un bb mic acolo Poti sa faci linistita testul ca nu cred ca e prea devreme. Sau fa unul acum si daca iese negativ mai fa si mai tarziu (cand crezi tu ca nu mai e prea devreme). Temperatura eu nu mi-am luat-o. Fa un test si tine-nen la curent | ||
ruschita Postat pe 22 Ianuarie 2009 15:57 |
||
as vrea sa va intreb ceva,daca iei conceptionalele pt prima oara dar nu in prima zi de menstruatie..si la 3-4 zile maxim am avut un contact sexual in totalitatea cuvantului...se poate sa fi ramas gravida..desi au trecut 3 luni si jumatate de atunci...nu am avut nicio simtoma ...am continuat sa iau anticonceptionalele si am avut menstruatie la termen...oare e posibil sa fi ramas?pt k stiu ca se poate intampla sa ramai gravida si sa ai menstratie peste sarcina...va rog astept un raspuns |
||
|
||
alexxa_kidz Postat pe 18 Februarie 2009 22:01 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
o carte pentru conceptie | 5 | De la: cristinamoldovan11 26 Octombrie 2009 23:29 |
salut sant noua pe acest site si am si eu o intrebare ultima menstruatie a fost pe 5 feb 2013 pe 10 martie am fost la eco si medicu mia spus ca am 9 sapt si sarcina arata de 5 6 sapt sa ma programat pe data de 16 aprlie la alt control este posibil sa fie | 6 | De la: garbo_12945 8 Mai 2013 19:12 |
tutunul in sarcina | 29 | De la: kidz001185 24 Septembrie 2019 01:03 |
|
||
buna | 3 | De la: miniclip 17 Martie 2012 20:34 |
as vrea si eu un bebe dar nu ramin gravida | 7 | De la: lilianastoica22 7 August 2009 09:41 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară