DRAGI MAMICI,AM NEVOIE DE UN SFAT SI DE UN AJUTOR,MA GANDESC K POATE CINEVA MAI ARE SAU A AVUT PROBLEMA ASTA,AM UN BEBE DE APROAPE 7 LUNI ,NASCUT PRIN CEZARIANA,M-M SIMTIT BINE DUPA NASTERE,NU POT SPUNE K AM AVUT MARI PROBLEME INSA ACUM AM O PROBLEMA GRAVA!!!!!!!!!!!!SUNT DISPERATA SI AM NEVOIE DE SFATURI,AJUTOR............CRED K SUNT DIN NOU INSARCINATA,NU DAU DE DR MEA GINECOLOG SI POATE MA INDRUMATI CATRE ALTCINEVA,IDEEA ESTE DE FAPT AM IMPRESIA K SARCINA ESTE DESTUL DE AVANSATA IAR EU PSIHIC SI FIZIC NU SUNT PREGATITA PT ASA CEVA,MI-AM FACUT TEST DE SARCINA CARE A IESIT POZITIV INSA MENTIONEZ K PANA ACUM NU AM AVUT ABSOLUT NICI O PROBLEMA ,GREATA,VARSATURI-INSA LA PRIMA SARCINA AU FOST DE LA 2 LUNI 2 LUNI SI CEVA.CE SA FAC????????????????????O ZI INTREAGA AM SUNAT-O PE GINEOLOAGA MEA SI ARE TELEFONUL INCHIS,INNEBUNESC,OARE SE POATE FACE AVORT PE UTER ''TAIAT''?OARE DC SARCINA ESTE MARE(PESTE 3-4 LUNI)SE MAI POATE FACE CEVA?????????ASTEPT RASPUNSURI URGENTE SI PROMPTE K ALTFEL INNEBUNESC,NUMAI MIE MI SE POATE INTAMPLA ASA CEVA | ||
mihamedlife Postat pe 26 Ianuarie 2009 16:49 |
||
---|---|---|
salutare! hei,orice ar fi nu dispera!Eu zic sa te linistesti si eventual sa-ti mai faci un test!Esti din Bucuresti? Zic ca daca chiar cateva ore in plus ti se par atat de importante cauta alt spital,alt ginecolog!Daca nu mai cumpara-ti un test si asteapta pana maine. Oricum ar fi, nu e sfarsitul lumii,trebuie sa existe o solutie!Astept vesti bune, Felicia Raduca |
||
feliciaraduca Postat pe 26 Ianuarie 2009 17:22 |
||
Buna, Pe dra mea o cheama Roxana Dragu este o persoana deosebita, si ti-o recomand cu mare caldura.Daca vrei nr dansei de telefon , contacteaza-ma. Dana |
||
|
||
usr_20885 Postat pe 28 Ianuarie 2009 21:28 |
||
salut...nu ma pricep la cezariene, eu am nascut normal..am un baietel de 7 luni si daca as fi in situatia ta as pastra copilul, dar eu iubesc foarte mult copiii; as pastra copilul, daca starea fizica mi-ar permite...Probabil te gandesti la cat de greu o sa iti fie cu doi copii...cat de greu ti-ar putea fi pana la urma urmei...?primul an ar fi mai greu, posibil sa nu iti fie greu deloc... Dar cand o sa vezi amandoi copilasii ca se joaca, si cand o sa te pupe, sau o sa te imbratiseze... o sa iti fie dragi si ai sa te bucuri ca l-ai pastrat..mai ales daca e cum spui, sarcina avansata...simt ca ma doare pe mine de bebelusul ala care acum se dezvolta...el deja este o viata, eu te rog sa te mai gandesti...pune pe un "cantar" rele si bune si decide tu... | ||
anflo Postat pe 28 Ianuarie 2009 21:41 |
||
E un sufletel nevinovat, si chiar daca acum nu pare, o mare bucurie. Nu renunta la cel mai de pret dar. Cunosc o persoana care a fost exact in aceeasi situatie( dar nu medicala), a facut avortul si nu este zi in care sa nu regrete. Esti binecuvantata si vei gasi puterea sa-ti ingrijesti puiutii. Felicitari !!! | ||
anna_kidz Postat pe 28 Ianuarie 2009 23:33 |
||
Ne tii la curent cu decizia ta? Nu te judecam, doar te sfatuim! | ||
anflo Postat pe 29 Ianuarie 2009 01:38 |
||
va multumesc tuturor,dr Dragu este si dr mea,cu ea am nascut si stiu k este o persoana deosebita ,insa nu stiam ce sa fac mai ales k la disperare cineva imi facuse o ecografie si imi spusese k am sarcina de 16 -18 saptamani si eram tare disperata ,nu stiam nimik despre asta,nu intelegeam cum am ramas insarcinata ,poate doar daca eram FECIOARA MARIA,ideea era k nu puteam sa ajung la cabinet la dr pt k nu imi raspunsese la telefon,si nu ma puteam deplasa la cabinet din cauza lui bebe,acum dp ce am facut o eco lucrurile s-au mai linistit,sarcina este multttttttt mai mica,mai am timp de gandire si se pare k nici nu stau lucrurile chiar foarte ok(mai am sangerari) asa kkkkkkkkkkk.......timpul le rezolva pe toate cum bine mi-a spus o prietena dp forum,oricum va multumesc tuturor ,sunt de acord k nimeni nu are de ce si cum sa ma judece ,niciodata nu am fost adepta sa ai un copil sau o familie si sa murim de foame,oricum ne chinuim cu locuinta....asa kkkkkkkkk,fiecare le stie pe ale lui,isi stie greutatile si sincer sa va spun la cat iubesc copiiiiiiii as face o echipa de fotbal dar nu infometati si sa nu am ce le pune pe masa,va voi tine la curent,va pup pe toate si ms pt sfaturi | ||
mihamedlife Postat pe 29 Ianuarie 2009 16:05 |
||
Ok. sper sa auzim numai de bine! | ||
anflo Postat pe 29 Ianuarie 2009 16:08 |
||
mihamedlife, ce ai mai facut? | ||
anflo Postat pe 10 Februarie 2009 17:38 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
BUNA | 1 | De la: sonorizarievenimente 16 Mai 2010 00:45 |
Cine urmeaza sa nasca in februarie 2010/ | 6 | De la: unica1 14 Ianuarie 2011 13:16 |
cati copii vreti? | 191 | De la: bau 14 Aprilie 2010 15:31 |
|
||
Buna tuturor! | 6 | De la: garbo_1863 1 Mai 2012 11:18 |
RH negativ, probleme la al 3-lea copil? | 29 | De la: garbo_387248 5 Decembrie 2013 16:06 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9