eu din 1/5 litru lapte pe care il fierb si apoi pun 6 pastile de calciu lactic . dar imi iese f f putin .. si raducu nu se satura .. |
||
mariamatei Postat pe 28 Ianuarie 2009 15:51 |
||
---|---|---|
Eu pun la fiert 250 ml lapte de vaca(de la tara), cand e incalzit bine adaug 2 pastile de calciu lactic pisate si amestec usor si aproape incontinuu...lasa pana se seapara de tot branzica de zer, apoi rastorn branzica intr-o strecuratoare, ca sa se scurga zerul si voala ;) | ||
anflo Postat pe 28 Ianuarie 2009 15:57 |
||
A! Am facut si din lapte praf, dar nu iese la fel de "consistent", eu raman la laptele de la tara. | ||
|
||
anflo Postat pe 28 Ianuarie 2009 15:58 |
||
multumesc .. eu folosesc lapte din comert .. fulga... dr pediatru mi a spus sa nu-i dau sub nicio forma lapte de vaca .. ce sa fac? |
||
mariamatei Postat pe 28 Ianuarie 2009 16:00 |
||
si fulga ce crezi ca e ? lapte de bivolita? | ||
ruschita Postat pe 28 Ianuarie 2009 16:20 |
||
mateimariamariamatei la 1/5 litri de lapte indiferent de tipul de lapte pe care-l folosesti fie el si praf sau de la san aceeasi cantitate de branza iti va iesi daca nu-i ajunge mareste-i cantitatea de lapte si o sa vezi ca-ti iese mai multa branzica. Pot sa-ti spun ca si eu am inceput sa-i dau si-i place la nebunie si spre surprinderea ta mie mi-a recomandat medicul chiar de vaca de tara ca eu nu-i dau nici o lingurita de ceva daca nu intreb pediatrul.Cred ca l-am stresat si pe el si doctorita de familie dar asa e mai bine pentru noi.Multa sanatate | ||
SEBY1YEAR Postat pe 28 Ianuarie 2009 17:23 |
||
buna! si eu folosesc lapte de vaca (napolact) pt prepararea branzicii. se poate cu calciu, insa eu pun zeama de portocala. procedeul de preparare este exact ca cel cu calciu, dar e mai bine acceptata de bebe cea cu portocala (reteta o am de la pediatru). | ||
felideni Postat pe 31 Ianuarie 2009 14:19 |
||
felideni sa stii ca am facut azi reteta ta de branzica si a iesit super iar Sebi nu a avut nimic de obiectat si chiar ma bucur ca i-a placut am citit ca se mai face si cu lamaie. Poop. | ||
SEBY1YEAR Postat pe 1 Februarie 2009 17:50 |
||
multumresc fetelor.. merge super cu lamaie | ||
mariamatei Postat pe 2 Februarie 2009 16:02 |
||
se poate si cu lamaie, dar cu portocala are gust mai bun...lui mihnea ii place mai mult. | ||
felideni Postat pe 2 Februarie 2009 17:32 |
||
felideni merci oricum de reteta a iesit foarte buna.Pupici | ||
SEBY1YEAR Postat pe 2 Februarie 2009 17:40 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
masaj in timpul perioadei de alaptare | 4 | De la: horobeanu 9 Noiembrie 2009 22:17 |
Schimbarea patutului la bebei??? | 3 | De la: alinakatt 2 Decembrie 2009 10:41 |
vacinul antigripal | 4 | De la: laura_paisan1983 19 Noiembrie 2008 11:12 |
|
||
concediu prenatal | 5 | De la: kidz007106 15 Martie 2010 19:42 |
idei de cadou pt botez baietel | 10 | De la: garbo_383493 28 Septembrie 2017 17:03 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice