COSMETICE SI PARFUMURI DE CALITATE EXCEPTIONALA LA PRETURI SUPER AVANTAJOASE . FIRMA ESTE METROPOLITAN SI DETALII PUTETI AFLA ACCESAND SITEUL METROPOLITAN .RO - ACOLO GASITI CATALOGUL ON-LINE COMANDA SE POATE FACE PRIN E-MAIL LA : [email protected] SAU TELEFONIC LA NR.0742.559.703 . LIVRAREA ESTE GRATUITA LA DOMICILIU. DE CE SA NE PIERDEM TIMPUL LA CUMPARATURI CAND ACESTEA POT VENI SINGURE ACASA? |
||
gabyburciu Postat pe 30 Ianuarie 2009 11:14 |
||
---|---|---|
in ceea ce priveste Metropolitan sunt oarecum dezamagita pt ca am achizitionat si eu cateva produse de la ei si nu sunt multumita;cum ar fi:lacul de unghii se exfoliaza imediat ce s-a uscat,sapunul lichid cu parfum de mar verde are un iz de detergent...daca ma intelegeti ce vreau sa spun....,imi pare rau....poate sunt eu prea pretentioasa,daca aveti alta parere...va ascult:( eu m-am obisnuit cu cele de la Avon,sunt putin mai scumpe....dar merita:) |
||
andrush12 Postat pe 30 Ianuarie 2009 11:24 |
||
Eu despre produsele Metropolitan nu pot da prea multe referinte pt ca sunt abea la inceput dar daca achizitionezi Avon as vrea sa te intreb daca ai o persoana anume de la care cumperi pentru ca ma ocup si cu aceasta marca .....eu am un copil mic si fac tot ce se poate pentru a mai scoate un ban in plus pe timurile astea | ||
|
||
gabyburciu Postat pe 30 Ianuarie 2009 11:31 |
||
daca vrei ceva de foarte buna calitate,cauta gama "ARTISTRY" de la amway....chiar sunt de o calitate exceptionala si daca nu iti convine de un produs,iti primesti banii integral inapoi fara discutie | ||
silviu_m74 Postat pe 3 Martie 2009 20:46 |
||
de unde fac rost de catalog?Exista un site;poti sa imi spui te rog | ||
gabyburciu Postat pe 4 Martie 2009 16:05 |
||
Ati incercat cremele cu shea butter de la www.lorisbeauty.wordpress.com? Sunt facute din unt de shea pur plus uleiuri esentiale. mie imi plac f mult. sunt bune pt pielea uscata, sensibila, vergeturi, tenuri de toate tipurile, etc. o cutie are 100 ml si costa 20 lei. eu zic ca merita incercat! va pup! |
||
elena78 Postat pe 4 Aprilie 2009 17:51 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Portretul copilului tau | 1 | De la: banateanul 24 Mai 2009 16:06 |
? | 1 | De la: garbo1208 11 Octombrie 2011 19:00 |
Cat v-ati luat concediu de maternitate? | 28 | De la: cory_emy 18 Martie 2010 19:27 |
|
||
mamici ajutati-ma | 6 | De la: tatusilvia 22 Aprilie 2009 14:09 |
Masina de cusut | 4 | De la: camitiv 12 Decembrie 2008 15:27 |
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn