COSMETICE SI PARFUMURI DE CALITATE EXCEPTIONALA LA PRETURI SUPER AVANTAJOASE . FIRMA ESTE METROPOLITAN SI DETALII PUTETI AFLA ACCESAND SITEUL METROPOLITAN .RO - ACOLO GASITI CATALOGUL ON-LINE COMANDA SE POATE FACE PRIN E-MAIL LA : [email protected] SAU TELEFONIC LA NR.0742.559.703 . LIVRAREA ESTE GRATUITA LA DOMICILIU. DE CE SA NE PIERDEM TIMPUL LA CUMPARATURI CAND ACESTEA POT VENI SINGURE ACASA? |
||
gabyburciu Postat pe 30 Ianuarie 2009 11:14 |
||
---|---|---|
in ceea ce priveste Metropolitan sunt oarecum dezamagita pt ca am achizitionat si eu cateva produse de la ei si nu sunt multumita;cum ar fi:lacul de unghii se exfoliaza imediat ce s-a uscat,sapunul lichid cu parfum de mar verde are un iz de detergent...daca ma intelegeti ce vreau sa spun....,imi pare rau....poate sunt eu prea pretentioasa,daca aveti alta parere...va ascult:( eu m-am obisnuit cu cele de la Avon,sunt putin mai scumpe....dar merita:) |
||
andrush12 Postat pe 30 Ianuarie 2009 11:24 |
||
Eu despre produsele Metropolitan nu pot da prea multe referinte pt ca sunt abea la inceput dar daca achizitionezi Avon as vrea sa te intreb daca ai o persoana anume de la care cumperi pentru ca ma ocup si cu aceasta marca .....eu am un copil mic si fac tot ce se poate pentru a mai scoate un ban in plus pe timurile astea | ||
|
||
gabyburciu Postat pe 30 Ianuarie 2009 11:31 |
||
daca vrei ceva de foarte buna calitate,cauta gama "ARTISTRY" de la amway....chiar sunt de o calitate exceptionala si daca nu iti convine de un produs,iti primesti banii integral inapoi fara discutie | ||
silviu_m74 Postat pe 3 Martie 2009 20:46 |
||
de unde fac rost de catalog?Exista un site;poti sa imi spui te rog | ||
gabyburciu Postat pe 4 Martie 2009 16:05 |
||
Ati incercat cremele cu shea butter de la www.lorisbeauty.wordpress.com? Sunt facute din unt de shea pur plus uleiuri esentiale. mie imi plac f mult. sunt bune pt pielea uscata, sensibila, vergeturi, tenuri de toate tipurile, etc. o cutie are 100 ml si costa 20 lei. eu zic ca merita incercat! va pup! |
||
elena78 Postat pe 4 Aprilie 2009 17:51 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
prima de nastere acordata de primarie | 9 | De la: mony08 27 Februarie 2010 12:05 |
indemnizatie copil | 1 | De la: matileanca 1 Decembrie 2012 09:55 |
Craciun fericit, mamici! | 25 | De la: luizika 30 Decembrie 2008 00:16 |
|
||
concediu prenatal | 10 | De la: cristinaflorentina_2000 7 August 2009 09:50 |
aveti timp liber? | 34 | De la: office_salinasusesi_ro 29 Aprilie 2010 16:04 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară