buna. noi avem un copilas de un an si 5 luni, care s-a nascut cu megaureter, o malformatie pe uretere, care impiedica buna circulatie a urinei si crea acumulari de urina in rinichi (hidronefroza). Boala am depistat-o imediat dupa nastere pt ca stiam din sarina ca este ceva la mijloc, dar daca nu o observam, am inteles ca simptomele ar fi urmatoarele: infectii urinare repetate, dureri de spate, urinare cu jet intrerupt, dureri la urinare etc. Pt cei care au nenorocul sa se confrunte cu asa ceva (aceeasi boala sau probleme), va recomand din tot sufletul si cu toata sinceritatea medicul care ne-a operat pe noi (LAURA TOPOR, spital Grigore Alexandrescu sau la Euroclinic daca vreti), e n medic de milioane si un om cu un suflet de aur. Daca are cineva nevoie de ceva referitor la cele de mai sus (informatii, pareri, impresii, sfaturi etc, schimburi de experienta), puteti sa ne scrieti pe adresa [email protected] Noi acum, dupa un an jumate aproape, in sfarsit suntem din ce in ce mai bine, ecografiile arata imbunatattiri continue ale starii copilului, si speram sa nu ne maitrebuiasca alta interventie (a fost nevoie de 2 operatii pt a ajunge la punctul actual) . II multumim lui Dumnezeu ca am avut norocul de a da de dr TOPOR, caci altfel nici nu vreau sa ma gandesc la ce medic nimeream, ce diagnostic prost i se punea, ce tratamente aiurea si in ce hal ajungeau toate organele lui! (Caci am vazut in spital cazuri care abia in al 12-lea ceas au ajuns la dna dr) MULTA SANATATE TUTUROR!!!!! |
ruschita Postat pe 4 Februarie 2009 18:04 |
---|
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Cantecele cantecele | 109 | De la: kidz003668 17 Noiembrie 2009 07:01 |
diaree sau...? | 0 | De la: 20 Octombrie 2009 17:06 |
Doamna Stefania maltrateaza silnicește copiii | 2 | De la: __trumfulic____ef_James_1 21 Decembrie 2016 13:15 |
|
||
buna | 1 | De la: garbo249291 20 Noiembrie 2011 17:47 |
Copiii hiperactivi | 9 | De la: dethave 29 Octombrie 2010 22:02 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară