am doua fetite si la ambele i-au iesit dintisorii f repede,adik 4 luni,cu cea mare am ceva probleme si as vrea sa-mi dati ceva sfaturi privind igiena dintilor mai de timpuriu ca sa nu se mai repete si la cea mica .....multumesc!!pupici la pici! | ||
oanaoaky Postat pe 9 Februarie 2009 11:29 |
||
---|---|---|
gasesti la farmaciile sensi blue pasta de dinti NENEDENT care are si periuta de dinti tip degetar de silicon inclusa. e pentru bebelusi de la primii dintisori pana la 2 ani. | ||
a1_23 Postat pe 9 Februarie 2009 13:51 |
||
mersi...chiar am sa merg si incepem spalatul dintilor doi la numar deocamdata...... | ||
|
||
oanaoaky Postat pe 9 Februarie 2009 13:56 |
||
Buna! Albert are 1 anisori si 7 dintuci pe care ii periem cu nenedent. Sunt foarte multumita, mai ales k nu are DELOC fluor, iar Ali, dupa ce pun capacul la tubul de pasta plange pentru ca mai vrea odata Folositi-o cu incredere! | ||
irinush23 Postat pe 10 Februarie 2009 23:25 |
||
multumesc mult....o sa urmez sfatul vostru sper sa fie incantata.....deci pot incepe acum de la 6 lunite?? | ||
oanaoaky Postat pe 12 Februarie 2009 12:43 |
||
Dap. Poti incepe de cand i`au crescut suficient primii dintisori. Noi tot de la 6 luni am inceput si ii place la nebunie.. acum invatam sa ne periem singure (la 1 an si 10 luni). Pupici | ||
alinutza_kidz Postat pe 15 Februarie 2009 08:33 |
||
noi nu am folosit deocamdata dar chiar zilele acestea o sa merg la farmacie sa-i iau si lui sebi pasta de dinti si periuta. El are 8 luni si 3 saptamani 2 dintisori mai mari 2 mai mici si inca 2 care se chinuie sa-i sparga gingia lui ii ies numai cate 2 sper sa nu fie la fel si la maselute.Oricum sper sa semene cu mine la dantura ca nu am avut niciodata probleme in schimb la sotul meu e vai si chiu toata ziua e la dentist.Noroc ca stam cu unul pe scara.Pupici si dinti sanatosi la bebici. | ||
SEBY1YEAR Postat pe 15 Februarie 2009 12:25 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
prima nastere | 2 | De la: kidz001100 8 August 2009 18:54 |
Mamici din orasul Constanta | 148 | De la: office_salinasusesi_ro 29 Aprilie 2010 16:40 |
bebelusii de 1 an | 2 | De la: anaROBERT 5 Martie 2010 15:46 |
|
||
cum linistim copilul care tipa? | 7 | De la: 28 Ianuarie 2009 14:26 |
luarea in greutate in timpul sarcinii | 21 | De la: garbo160167 5 Iulie 2010 08:41 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice