baietelul meu are 3 luni si jumatate si a racit si are si rosu in gat .am incaput tratamentul cu antibiotic ,picaturi si nurofen de luni dar nu prea e mare ameliorare.nu stiu ce sa fac e normal? | ||
andre_david Postat pe 11 Februarie 2009 17:20 |
||
---|---|---|
va rog daca a-ti fost in situatia mea as vrea un sfat | ||
andre_david Postat pe 11 Februarie 2009 17:22 |
||
ar trebui sa se amelioreze starea lui de sanatate...eu doar cu ospamox am tratat fetita de cand era mica(are 7 ani si jumatate)si nu i-am facut nici o injectie pana acum...poate e nevoie sa ii schimbe dr antibioticul ..ca nu e de joaca cu infectiile la bebei...am si eu bebita de 4 luni jumate ...sunt "cu ochii in 4" ... | ||
|
||
mir_0108 Postat pe 11 Februarie 2009 17:34 |
||
ii dau ospexin daca nu ma insel e acelasi lucru cu ospamox.nu mai tuseste asa rau dar nu prea mananca si mi se pare ca doarme cam mult.si forfaie pe nas | ||
andre_david Postat pe 11 Februarie 2009 17:37 |
||
david..tot azi ai parut aici..ca si mine ..ospamoxul are ca substanta activa amoxicilina ...un antibiotic comun..dar daca dr ti-a recomandat ospexin si tu ai incredere in acest dr mergi pe mana lui...numai sa nu iti lipseasca din casa supozitparele pt febra.... |
||
mir_0108 Postat pe 11 Februarie 2009 17:57 |
||
din fericire febra nu a facut.. macar atat | ||
andre_david Postat pe 11 Februarie 2009 18:08 |
||
fii curajoasa ...cand esti mami treci si prin din astea...stiu cat de stresant si frustrant este sa nu stii ce sa faci ca sa ii fie mai bn... | ||
mir_0108 Postat pe 11 Februarie 2009 18:12 |
||
asa e mai bine ma imbolnaveam eu decat el e asa mic si trebuie deja sa se lupte cu boala dar sunt sigura ca o sa fie totul bine ... trebuie sa fie | ||
andre_david Postat pe 11 Februarie 2009 18:14 |
||
hai sa iti dau sfatul pe care l-am cerut pt tine sora-mii care este dr...sa respecti musai orarul...este un antibiotic puternic ,efectul incepe sa si-l faca dupa 48 ore ,,,deci de maine tre sa ii fie mult mai bn...eu va urez sa fiti amandoi maine in plina forma ...si miruna mea e motocoasa ...o pun pe seama dintilor care e posibil sa ii iasa .... |
||
mir_0108 Postat pe 11 Februarie 2009 18:23 |
||
abia acum am putut sa citesc mesajul nu stiu dece iti multumesc mult ca te-ai deanjat sa o intrebi pe sora ta acum vad a inceput sa se joace asa cum facea inainte cred ca incepe sa isi faca efectul medicamentele iar referitor le ora am fost foarte atenta 2-3 minute plus sau minus nu cred ca este o problema foarte mare | ||
andre_david Postat pe 11 Februarie 2009 18:37 |
||
ma bucur din toata inima ...eu citesc acum despre nasterea prin cezariana -experienta altor mamici...am si eu experienta ...ambele nasteri ...sa va fie din ce in ce mai bine... | ||
mir_0108 Postat pe 11 Februarie 2009 18:42 |
||
eu am nascut normal bine atunci sper sa mai vb in viitor sanatate multa la bebeii tai | ||
andre_david Postat pe 11 Februarie 2009 18:44 |
||
sall fetelor......noi nu mai suntem chiar un bebelusi avem un anisor si 3 lunite...si sapt trecuta am fost bolnavioare....temperatura 39,3 am ajuns la urgenta..diagnostic rosu in gatut.....tratament injectabil ampicilina cu gentamicina plus siropel de tuse....dupa 5 injectii nu mai avea rosu in gat dar am continuat si cu celelalte 5....acum luam ospamox si rhinatiol(pt tuse)sa nu o intoarca ca este virus in aer....parerea mea cel mai bun tratament este cel injectabil isi face mai repede efectul....pooop la mamici si sanatate la bebei... | ||
deliarebecca Postat pe 16 Februarie 2009 14:27 |
||
Am si eu o intrebare. Sotul meu e racit-stranuta si ii curge nasul. Este nevoie sa doarma in alta camera? Ar fi pericol sa-l molipseasca pe baiat ( are 4 luni )? Bebele nostru doarme cu noi in pat... | ||
bluerose Postat pe 28 Februarie 2010 22:53 |
||
asta ar insemna sa nu intre in contac direc cu bebelul nu numai sa doarma in alta camera raceala se ia prin aer,stranut tuse,eventual sa isi puna o masca pe gura si nas. | ||
anaROBERT Postat pe 28 Februarie 2010 22:56 |
||
Pb ar fi ca el l-a cam pupat, leganat azi,pana sa-si dea seama ca e racit... Pana acum vad k totul e ok. Auzisem ca daca alaptezi bebelul nu raceste. Dar eu stiu... | ||
bluerose Postat pe 28 Februarie 2010 23:00 |
||
oare?la asta nu stiu sa iti raspund dar nu cred ca daca alaptezi nu raceste bebelu ar fi curios asa sper sa fie sa nu se intample | ||
anaROBERT Postat pe 28 Februarie 2010 23:02 |
||
Da trebuie sa doarma in alta camera si sa nu aiba contact cu bebelusul.Virusii se tranzmit f repede la bebelusi.Am experimentat asta.Mie mi-a racit copilul in casa si am intrebat cum de , si mi s-a spus ca noi am adus un virus in casa,e adevarat sotu stranuta cu o zi inainte sa raceasca copilul. | ||
bau Postat pe 28 Februarie 2010 23:04 |
||
bluerose e adevarat caci cat alaptezi ii oferi anticorpi dar nu totusi e cel mai bine sa ai grija sa nu ia nimic de la tatic. | ||
bau Postat pe 28 Februarie 2010 23:06 |
||
Inseamna ca in seara asta tati va fi pus in carantina... | ||
bluerose Postat pe 28 Februarie 2010 23:08 |
||
De transferul de anticorpi auzisem si eu in cazul alaptarii. Ma rog, bebele meu e mucos de felul lui. De stranutat nu stranuta, iar tati baga in el citrice sa se faca bine mai repede, sa-si pupaceasca flacaul | ||
bluerose Postat pe 28 Februarie 2010 23:11 |
||
Pai sa faca bine tati sa se faca repede sanatos ca sa poata pupacii bebelu. | ||
bau Postat pe 28 Februarie 2010 23:16 |
||
in cazul asta sanatate lui tati si speram sa nuu ia dea la bebel | ||
anaROBERT Postat pe 28 Februarie 2010 23:18 |
||
Multumim mult de urari! sa va traiasca bebeii! | ||
bluerose Postat pe 28 Februarie 2010 23:19 |
||
multumim la fel bluerose si tie sa iti traiasca bebelu si sa se faca mare si sanatos. | ||
anaROBERT Postat pe 28 Februarie 2010 23:22 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
O inima distrusa | 48 | De la: garbo_406260 11 Ianuarie 2015 00:00 |
Ce sa aleg?Casatoria sau ce spune mama? | 38 | De la: garbo098645 4 Decembrie 2013 10:42 |
Balansoar | 1 | De la: ninabalerina 15 Februarie 2009 13:02 |
|
||
verisoara mea dorme foarte putin | 15 | De la: garbo_397910 2 Aprilie 2014 13:21 |
buna | 15 | De la: office_salinasusesi_ro 4 Iunie 2010 14:24 |
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn