Buna, fetelor, am si eu o rugaminte la voi: spuneti`mi si mie unde gasesc magazine mari de jucarii, in ce zone din Bucuresti. Eu stau in Militari si aici nu e nici unul..Ma intereseaza o jucarie de la Fisher-Price, Girafa "Go, Baby, Go!". Am vazut`o pe quelle.ro dar as cauta`o inainte prin magazine poate o gasesc pentru ca am inteles ca la ei livrarea se face cam in 30 de zile si as vrea s`o iau mai repede. | ||
alinutza_kidz Postat pe 14 Februarie 2009 21:05 |
||
---|---|---|
buna , sa stii ca fix la acelasi lucru ma gandeam si eu astazi , visam la un magazn imens gen toys 'r us din state ..... dar sincera sa fiu nu prea avem asa ceva , m-am gandit mult . in unirii mai sunt magazine , dar nu f mari .. si prin zona mea in carrefour vitan este un toyplex ... sau toy land . nu mai stiu cum se cheama .. dar girafa asta o gasesti si pe bestkids , cred ca ei au o perioada de comanda mai mica si o au si in stoc ,sau cel putin asa scrie . | ||
ion_cristina Postat pe 14 Februarie 2009 22:59 |
||
mda ..... este si pe bestkids .. dar la ce pret ..........249 de lei.. pe quelle este la 99 lei ... o diferenta imensa .... chiar nu am putut sa cred ... | ||
|
||
ion_cristina Postat pe 14 Februarie 2009 23:03 |
||
Da, am vazut..e singurul site de la noi unde am mai gasit`o..dar mi se pare exagerat pretul, avand in vedere ca pe site`ul din afara de la fisher-price costa 21 de dolari la reducere si 27 de dolari pretul intreg. Nu se justifica pretul de pe bestkids... | ||
alinutza_kidz Postat pe 15 Februarie 2009 08:04 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
abandon scolar | 14 | De la: cory_emy 6 Iunie 2011 15:49 |
Despre botezul la restaurant. | 12 | De la: carla 3 Februarie 2009 01:10 |
coaste deformate | 3 | De la: ruschita 10 Martie 2009 11:42 |
|
||
poze pe avatar | 2 | De la: inata 25 Februarie 2009 16:26 |
BEBEII LA 11 LUNI!! | 4 | De la: horobeanu 6 Iunie 2009 23:34 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice