Buna fetelor Puteti sa ma ajutati si pe mine. Am primit niste raspunsuri pe forum de la Ruschita - mersi mult -, dar as mai avea o nelamurire. Concediul maternal pentru primul bebe imi expira pe 12 iunie, 2009. Acum sint insarcinata in 7 saptamini, ce fac dupa ce mi se termina concediul, pentru ca atunci voi avea doar 6 luni de sarcina. Cum voi putea beneficia de concediu maternal si pentru cel de-al doilea bebe. Voi putea intra in prenatal? Firma unde am lucrat eu a dat faliment imediat dupa ce am intrat in concediu prenatal pentru primul bebe. Stiu ca trebuie adeverinta de la firma pentru intocmirea dosarului pentru concediu. Cum voi proceda daca firma a dat faliment. Trebuie sa ma angajez undeva ca sa mai am o luna lucrata sau cum sa fac? |
||
claudiagaal Postat pe 19 Februarie 2009 19:06 |
||
---|---|---|
bineinteles ca tre sa fii angajata undeva , si pt a beneficia de indemnizatia pe 2 ani pt bb 2, si pt a intra in prenatal . Prenatalul este de fapot un concediu medical, t-l da medicul de familie. Ori daca nu lucrezi (adica esti in somaj), eu concedii medicale la someri n-am auzit | ||
ruschita Postat pe 20 Februarie 2009 09:00 |
||
nu vad ce adeverinta ti s-ar cere de la firma care a dat faliment, de vreme ce acolo ai lucrat acum 2 ani? ca nu il afecteaza pe bb 2 din moment ce pt indemnizatie ti se iau in considerare veniturile din ultimele 12 luni anterioare nasterii lui. Pt concediul prenatal nici atat! Cum am zis, e un concediu medical (te duci in fiecare luna la dr sa ti-l prelungeasca ), ce daca te imbolnaveai te duceai la firma care a dat faliment sa iti dea adeverinta pt concediu medical? | ||
|
||
ruschita Postat pe 20 Februarie 2009 09:11 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
OARE??? | 14 | De la: ale_micutza 8 Februarie 2010 17:08 |
Pedepse de care stim sau nu.... | 9 | De la: alinakatt 16 Octombrie 2009 11:00 |
DESPRE LAPTIC | 5 | De la: shhh 31 Ianuarie 2010 17:16 |
|
||
DESPRE ADHD | 1 | De la: crys_1976 31 Mai 2009 12:36 |
Indemnizatie | 25 | De la: shine76ro 26 Septembrie 2011 09:27 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară