Nu mai molf�i gum� c� �mi cl�n��nesc creierii. Un profesor: �O regula de aur �n lumea modei, pe care eu �nsumi o respect: niciodat� nu purta fust�, dac� n-ai picioare frumoase�. Ia uita�i-m�. Sorin, tu e�ti un element perturbator! �n cartea nou�, teoremele sunt ceva mai �mb�csite dec�t �n cartea veche. |
||
SEBY1YEAR Postat pe 25 Iunie 2009 14:19 |
||
---|---|---|
�n timpul iernii, la plante le cad organele. Pune�i-mi �i voi o �ntrebare de�teapt�, ca de pild�: De ce nu pic� Luna �n capul meu? Dac� vrei s-o faci pe maimu�a, treci aici, �n locul meu. Nu mai scrie�i cu voce tare c�-i deranja�i pe ce-i care scriu �n g�nd! |
||
SEBY1YEAR Postat pe 25 Iunie 2009 14:19 |
||
Alta e c�nd �i-o pune altul pe muzic�. L�sa�i conversa�ia acolo, pe diagonala aia din banca a doua. S-a ales praful din toate limitele astea. Daca nu �ti�i s� �nota�i, nu va face�i probleme: capul vostru plute�te deasupra. Vorbe�te, m�, c� de-aia �i-a dat statul limb� �i Dumnezeu carte. |
||
|
||
SEBY1YEAR Postat pe 25 Iunie 2009 14:20 |
||
Elev, de ce r�zi? Pentru c� i-a�i f�cut t�mpi�i, pe elevii aceia. Da� nu i-am f�cut eu! Care �i-a schimbat p�rin�ii �n vara asta? Voi m�nca�i ciocolat� �i aici miroase a ceap�. |
||
SEBY1YEAR Postat pe 25 Iunie 2009 14:20 |
||
B�i, dromaderule, �ie ar trebui s�-�i sufle cineva undeva ca s� te �ndrep�i. Vom �ndrepta eprubeta spre nimeni, eventual spre voi. Nu te uita la mine, c� n-ai ce vedea! Punctul trei a fost de o banalitate cov�r�itoare. Tat�l lui Dionis era �nchis �ntr-un auspiciu de nebuni. �n pod at�rnau cosi�e de porc afumate? |
||
SEBY1YEAR Postat pe 25 Iunie 2009 14:21 |
||
Cine-l ajut� nu vorbe�te-n cor. Logaritm zecimal �n baza 3� Logaritm �n baza obi�nuit� V-a�i cam obi�nuit s� pleca�i dup� ultimele dou� ore. Dac� v-a�i t�mpit, nota�i pe ceva, c� a�a fac �i eu! Voi sunte�i 29 de cretini, eu sunt unul singur! Te-ascult acuma, idiotule, s� v�d ce nu �tii. Sistemul binar �n baza doi, cu cifrele 1 �i 2 |
||
SEBY1YEAR Postat pe 25 Iunie 2009 14:21 |
||
E�ti �i-n prima banc�? Cost� mult locul �sta ! A�i adormit cu to�ii? Vou� v� trebuie centur� de siguran�� ca la ma�in�? S� nu c�de�i jos din banc�? Nu mai scot elevi slabi la tabl� c� oc�r�sc �i fac p�cate. M�ine s� m�nca�i bine c� �nv���m vreo 15 teoreme! L-au ars pe rug c� rezolvase o ecua�ie de gradul 4? Cic� numai Dumnezeu putea face asta? |
||
SEBY1YEAR Postat pe 25 Iunie 2009 14:22 |
||
Putem sa ne uit�m acolo cu Norton-ul, dar nu vedem nimic. Mihai Viteazul a fost un mare conduc�tor! De aceea urma�ii i-au f�cut statuie ecvestr� pe cal!69. Eu nu pot s�-mi �in orele pentru c� la voi e pauz� �n timpul orei mele. I-a dat foc Romei ca se amuzeze. Am acas� un radio cam prost �i el� |
||
SEBY1YEAR Postat pe 25 Iunie 2009 14:22 |
||
Poate s� vin� �i congresul al XV-lea, eu tot nu te trec! Vreau s�-l termin pe Bolintineanu ora asta! I-am v�zut m�na cobor�nd pe scar�! Dac� vrei s� faci pe prostu�, te rog s� vii �n locul meu! M-a�i copiat de m-a�i rupt! |
||
SEBY1YEAR Postat pe 25 Iunie 2009 14:23 |
||
Asculta�i-m�, c� sunt �i eu gripat�! Dac� nu �tii s� derivezi func�ii compuse, e clar ca misterul e absolut. Aici cau�i ce ai g�sit deja. Densitatea de probabilitate ne arata cum e �mp�r�it norocul. Coordonatele polare �ndreapt� cercurile. Asta �nseamn� violen�a trecerii la limit�! |
||
SEBY1YEAR Postat pe 25 Iunie 2009 14:23 |
||
Dac� sco�i un punct, planul se pr�bu�e�te. Asta e o teorem� foarte frumoas� (arat� foarte bine). Cine mai �ine minte a�a numita serie lui Riemann constat� o analogie frapant�. Folosim aceast� minunat� schimbare de variabil�. Pentru cine nu-i evident, s�-ncerce s�-i fie evident. |
||
SEBY1YEAR Postat pe 25 Iunie 2009 14:24 |
||
Pentru simplitate, not�m diferen�ialele c�nd a�a, c�nd a�a. Semnifica�ia algebric� dep�e�te acest curs, e inutil s� insist�m. Tat�l era avocat, mama era moldoveanc�? S� v�d dac� mai am �n alt� parte de gre�it. |
||
SEBY1YEAR Postat pe 25 Iunie 2009 14:24 |
||
M-am uitat de c�teva ori spre voi, dar nu s-aude. Am spus plus �i am zis minus! Ora viitoare v� fac rost de ni�te biberoane. S�-mi aduci aminte s�-�i dau o palma la sf�r�itul orei |
||
SEBY1YEAR Postat pe 25 Iunie 2009 14:27 |
||
M� uit vertical �i v�d orizontal. �mi vine s� urlu la stele cu creta asta. Voi crede�i c� eu am venit aici pe post de papagal �ef. X e cea mai frumoas� variabil� din lume. |
||
SEBY1YEAR Postat pe 25 Iunie 2009 14:27 |
||
Dac� nu �n�elegi, d�-�i �n judecat� str�mo�ii. Pe voi trebuia s� v� cunosc acum vreo 20 de ani, c�-mi schimbam meseria. M� f�ceam clovn, c� voi numai c�nd v� uita�i la mine �ncepe�i s� r�de�i! Vorbe�te mai cite�! |
||
SEBY1YEAR Postat pe 25 Iunie 2009 14:28 |
||
S�-l scoatem pe cet��eanul X din ecua�ie. |
||
SEBY1YEAR Postat pe 25 Iunie 2009 14:29 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
haine baiat | 2 | De la: raluk_geoargiana 8 August 2009 11:38 |
Salin Timisoara | 1 | De la: office_salinasusesi_ro 10 Februarie 2010 20:30 |
dintisorii | 1 | De la: sofiuta 6 Ianuarie 2010 11:35 |
|
||
Preluare de celule stem | 2 | De la: artimizzia 20 Iulie 2009 12:32 |
Buna caut iubit!! | 13 | De la: garbo342280 8 August 2016 14:14 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9