Nu mai molf�i gum� c� �mi cl�n��nesc creierii. Un profesor: �O regula de aur �n lumea modei, pe care eu �nsumi o respect: niciodat� nu purta fust�, dac� n-ai picioare frumoase�. Ia uita�i-m�. Sorin, tu e�ti un element perturbator! �n cartea nou�, teoremele sunt ceva mai �mb�csite dec�t �n cartea veche. |
||
SEBY1YEAR Postat pe 25 Iunie 2009 14:19 |
||
---|---|---|
�n timpul iernii, la plante le cad organele. Pune�i-mi �i voi o �ntrebare de�teapt�, ca de pild�: De ce nu pic� Luna �n capul meu? Dac� vrei s-o faci pe maimu�a, treci aici, �n locul meu. Nu mai scrie�i cu voce tare c�-i deranja�i pe ce-i care scriu �n g�nd! |
||
SEBY1YEAR Postat pe 25 Iunie 2009 14:19 |
||
Alta e c�nd �i-o pune altul pe muzic�. L�sa�i conversa�ia acolo, pe diagonala aia din banca a doua. S-a ales praful din toate limitele astea. Daca nu �ti�i s� �nota�i, nu va face�i probleme: capul vostru plute�te deasupra. Vorbe�te, m�, c� de-aia �i-a dat statul limb� �i Dumnezeu carte. |
||
|
||
SEBY1YEAR Postat pe 25 Iunie 2009 14:20 |
||
Elev, de ce r�zi? Pentru c� i-a�i f�cut t�mpi�i, pe elevii aceia. Da� nu i-am f�cut eu! Care �i-a schimbat p�rin�ii �n vara asta? Voi m�nca�i ciocolat� �i aici miroase a ceap�. |
||
SEBY1YEAR Postat pe 25 Iunie 2009 14:20 |
||
B�i, dromaderule, �ie ar trebui s�-�i sufle cineva undeva ca s� te �ndrep�i. Vom �ndrepta eprubeta spre nimeni, eventual spre voi. Nu te uita la mine, c� n-ai ce vedea! Punctul trei a fost de o banalitate cov�r�itoare. Tat�l lui Dionis era �nchis �ntr-un auspiciu de nebuni. �n pod at�rnau cosi�e de porc afumate? |
||
SEBY1YEAR Postat pe 25 Iunie 2009 14:21 |
||
Cine-l ajut� nu vorbe�te-n cor. Logaritm zecimal �n baza 3� Logaritm �n baza obi�nuit� V-a�i cam obi�nuit s� pleca�i dup� ultimele dou� ore. Dac� v-a�i t�mpit, nota�i pe ceva, c� a�a fac �i eu! Voi sunte�i 29 de cretini, eu sunt unul singur! Te-ascult acuma, idiotule, s� v�d ce nu �tii. Sistemul binar �n baza doi, cu cifrele 1 �i 2 |
||
SEBY1YEAR Postat pe 25 Iunie 2009 14:21 |
||
E�ti �i-n prima banc�? Cost� mult locul �sta ! A�i adormit cu to�ii? Vou� v� trebuie centur� de siguran�� ca la ma�in�? S� nu c�de�i jos din banc�? Nu mai scot elevi slabi la tabl� c� oc�r�sc �i fac p�cate. M�ine s� m�nca�i bine c� �nv���m vreo 15 teoreme! L-au ars pe rug c� rezolvase o ecua�ie de gradul 4? Cic� numai Dumnezeu putea face asta? |
||
SEBY1YEAR Postat pe 25 Iunie 2009 14:22 |
||
Putem sa ne uit�m acolo cu Norton-ul, dar nu vedem nimic. Mihai Viteazul a fost un mare conduc�tor! De aceea urma�ii i-au f�cut statuie ecvestr� pe cal!69. Eu nu pot s�-mi �in orele pentru c� la voi e pauz� �n timpul orei mele. I-a dat foc Romei ca se amuzeze. Am acas� un radio cam prost �i el� |
||
SEBY1YEAR Postat pe 25 Iunie 2009 14:22 |
||
Poate s� vin� �i congresul al XV-lea, eu tot nu te trec! Vreau s�-l termin pe Bolintineanu ora asta! I-am v�zut m�na cobor�nd pe scar�! Dac� vrei s� faci pe prostu�, te rog s� vii �n locul meu! M-a�i copiat de m-a�i rupt! |
||
SEBY1YEAR Postat pe 25 Iunie 2009 14:23 |
||
Asculta�i-m�, c� sunt �i eu gripat�! Dac� nu �tii s� derivezi func�ii compuse, e clar ca misterul e absolut. Aici cau�i ce ai g�sit deja. Densitatea de probabilitate ne arata cum e �mp�r�it norocul. Coordonatele polare �ndreapt� cercurile. Asta �nseamn� violen�a trecerii la limit�! |
||
SEBY1YEAR Postat pe 25 Iunie 2009 14:23 |
||
Dac� sco�i un punct, planul se pr�bu�e�te. Asta e o teorem� foarte frumoas� (arat� foarte bine). Cine mai �ine minte a�a numita serie lui Riemann constat� o analogie frapant�. Folosim aceast� minunat� schimbare de variabil�. Pentru cine nu-i evident, s�-ncerce s�-i fie evident. |
||
SEBY1YEAR Postat pe 25 Iunie 2009 14:24 |
||
Pentru simplitate, not�m diferen�ialele c�nd a�a, c�nd a�a. Semnifica�ia algebric� dep�e�te acest curs, e inutil s� insist�m. Tat�l era avocat, mama era moldoveanc�? S� v�d dac� mai am �n alt� parte de gre�it. |
||
SEBY1YEAR Postat pe 25 Iunie 2009 14:24 |
||
M-am uitat de c�teva ori spre voi, dar nu s-aude. Am spus plus �i am zis minus! Ora viitoare v� fac rost de ni�te biberoane. S�-mi aduci aminte s�-�i dau o palma la sf�r�itul orei |
||
SEBY1YEAR Postat pe 25 Iunie 2009 14:27 |
||
M� uit vertical �i v�d orizontal. �mi vine s� urlu la stele cu creta asta. Voi crede�i c� eu am venit aici pe post de papagal �ef. X e cea mai frumoas� variabil� din lume. |
||
SEBY1YEAR Postat pe 25 Iunie 2009 14:27 |
||
Dac� nu �n�elegi, d�-�i �n judecat� str�mo�ii. Pe voi trebuia s� v� cunosc acum vreo 20 de ani, c�-mi schimbam meseria. M� f�ceam clovn, c� voi numai c�nd v� uita�i la mine �ncepe�i s� r�de�i! Vorbe�te mai cite�! |
||
SEBY1YEAR Postat pe 25 Iunie 2009 14:28 |
||
S�-l scoatem pe cet��eanul X din ecua�ie. |
||
SEBY1YEAR Postat pe 25 Iunie 2009 14:29 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
carut de vanzare | 1 | De la: DACIANAIBRIAN 8 Mai 2008 13:33 |
Cum putem creea cel mai bun mediu pentru a stimula joaca si in acelasi timp odihna pentru copilul nostru? | 1 | De la: kidz006627 30 Ianuarie 2010 17:13 |
constipata:(((((ajutor!! | 5 | De la: ubita 24 Octombrie 2009 22:16 |
|
||
Vand carut Hauck, nou, 280 ron | 2 | De la: ahsoka 2 Iunie 2010 16:23 |
vand masuta de infasat ,cadita si suport metalic brevi ,sigilata! | 3 | De la: chinabuye 9 Mai 2010 14:55 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice