Fetitza mea a facut 1 an. Am stat zile in sir pe internet sa gasesc cea mai atractiva - si in acelasi timp educativa - jucarie (in final alegerea a fost: leap frog fridge farm si piticul povestitor Duni). Cred ca ar fi util sa postam ce jucarii au fost de succes pe varste. Tortul a fost creatie proprie (dupa imense cercetari pe internet), in forma de printesa (cu o Barbie in mijloc) cu o rochie din 2 etaje, la care am muncit 2 zile. A fost un deliciu de ciocolata, din care beba a mancat doar o faramitura. Insa copiii mai mari si parinti au ramas extaziati. Daca cineva e expert la facut torturi dati retete si poze si idei de torturi haioase. Ziua de nastere i-am sarbatorit-o intr-un loc de joaca cu bile si topogane. Cam scump pentru a repeta experimentul, dar a meritat din plin atat in ceea ce priveste distractia copiilor cat si pentru facptul ca parintii au putut bea linistiti o cafea. Deja ma gandesc la urmatoarea aniversare :) Sper sa va placa subiectul si sa contribuiti cu idei. |
||
manuKa Postat pe 3 Martie 2009 14:20 |
||
---|---|---|
la pustiul meu de sase luni au avut succes pana acum urmatoarele jucarii . un set de la K's Kids . mr teether man, miss crinkle si label man . trei jucarioare unul f bun de muscat , o domnisoara cu parul mare care fosnaie la cea mai mica atingere si mr label man plin de etichete de care vlad este extaziat isi trece degetelele printre ele si rade . mai au succes un melc de la fisher price si o minge muzicala de la chicco . in rest toata pleiada de jucarii este neglijata . mult mai interesante fiind - telecomanda , telefoanele mobile , si pachetul de servetele umede ![]() |
||
ion_cristina Postat pe 3 Martie 2009 16:03 |
||
buna....bianca are 7 luni si desi are playground (super facut de tati),leagan,premergator......nu e prea interesata...mouse-ul de la laptop,telecomenzi,telefoane mobile...astea sunt atractia ei. doar jucariile care se invart ii plac acum pt ca a descoperit ca le poate tine cu o manuta si misca cu cealalta. iar etichetele de la jucarii sunt cele mai ineresante decat jucariile in sine.la fel si sa scoata si rupa servetelele din cutii. |
||
|
||
horobeanu Postat pe 3 Martie 2009 19:42 |
||
haha .. ce tare ... deci credeam ca suntem singurii. cu etichete , telecomenzi si SERVETELE . cea mai mare distractie a lui vlad este sa scoata TOATE sevetelele din cutie .dupa ce le scoate pe toate urmeaza mancatul parte la care intervin ori eu ori gabi ... este o batalie constanta pt ca este imposibil sa nu fie in preajma servetele . o singura data a reusit sa manance o parte dintr-un servetel ... ne-am prins doar cand a inceput sa vomite cocoloase ![]() |
||
ion_cristina Postat pe 4 Martie 2009 21:06 |
||
eheheheh....eu nu o las pe Bia decat unul sau doua servetele....ca stiu ce ma asteapta.plus ca le face mici,mici si le da pe jos si trebuie sa le mai si strang...asa ca ![]() mai avem si televizorul,dar nici la el nu prea o las. va pup |
||
horobeanu Postat pe 4 Martie 2009 21:12 |
||
La petrecerea de turta a fetitei unei prietene au adus o piscina cu bile si o zana care a stat si s-a jucat cu copiii toata dupa-amiaza si chiar daca era un restaurant copiii nu s-au plictisit. Piscina au adus-o cei de la Bluparty cu care am facut si noi ziua Dariei :) Uite site-ul lor: http://www.bluparty.ro |
||
dianadimofte32 Postat pe 3 August 2009 17:18 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
IMBRACAMINTE COPII IMPORT THAILANDA HAINE | 1 | De la: tavibkk 18 Februarie 2009 02:14 |
Concurs FasTracKids | 7 | De la: Andra 12 Noiembrie 2009 11:47 |
www.petrecereadincutie.ro | 1 | De la: Marcellino 17 Februarie 2010 03:09 |
|
||
bb-ei nascuti in iulie..la mai mult.... | 33 | De la: office_salinasusesi_ro 14 Aprilie 2010 23:09 |
imbracaminte si incaltaminte la preturi modice http://galmariatunde.blogspot.com | 1 | De la: pinky 26 Februarie 2010 19:22 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9