Am o casa varuita Nicaieri nu-i gaurita. (oul) Arunci sus, ii alb Pica jos, ii galben. (oul) Am o pasarica-n sac, Sotie de pitpalac! (prepelita) |
||
SEBY1YEAR Postat pe 21 Martie 2009 12:56 |
||
---|---|---|
Cocolos pe sub masuta Isi ia coada in labuta Si istet precum e el Il prinde pe soricel. (pisoiul) Are blana matasoasa, La caldura toarce-n casa; La labute-are gherute � Stau ascunse in pernute. (pisica) Am un frate Tese-o panza minunata Fara ite, fara spata. (paianjenul) |
||
SEBY1YEAR Postat pe 21 Martie 2009 12:57 |
||
Are-o coada infoiata, Hoata este si sireata Dar e vai de coada ei Cand da peste ea grivei. (vulpea) O sportiva cu renume Umbla-n pomi dupa alune. (veverita) Tus ghidus, coada roscata Peste cetini aruncata. (veverita) |
||
|
||
SEBY1YEAR Postat pe 21 Martie 2009 12:58 |
||
Urechi are, dar n-aude, E micut si tot impunge. (acul) Nu-i baiat ca sa nu-l stie. Faurit e din hartie, Vant puternic vrea si sfoara Si-atunci zbarnaie si zboara. (zmeul) Tortul, untul, fripturica Le-a varat in el mamica, Pare un dulap vopsit, Inauntru-i ger cumplit. (frigiderul) |
||
SEBY1YEAR Postat pe 21 Martie 2009 12:58 |
||
Ce dihanie ciudata, Cu gat lung si gura mare, A-nghitit, asa, deodata, Tot ce-i pulbere-n covoare? (aspiratorul) Pe batrani ii sprijinesc, Pe calatori intovarasesc, Pe cei rai ii pedepsesc. (bastonul) Zi si noapte, Stau de paza; N-am picioare Si tot umblu; N-am nici mana Si tot bat. (ceasul) |
||
SEBY1YEAR Postat pe 21 Martie 2009 12:59 |
||
ub padure gramadita Sade lumea invelita Ziua de soare fugita, Noaptea de luna pitita. (casa) Chip de om, dar minte n-are Nici nu cere de mancare. E indragita de copii Ca le-aduce bucurii. Oare ce e? (papusa) Mic, mititel Ingradeste frumusel. (acul) De ziua ta tu il primesti. Oare ce o fi el? (cadoul) |
||
SEBY1YEAR Postat pe 21 Martie 2009 12:59 |
||
Mititelu-ntr-o ureche Face noua haina veche. (acul) Iarna te incalzeste, Vara te umbreste, Poftim de ghiceste! (pomul) Patru frati intr-o camasa imbracati. (nuca) |
||
SEBY1YEAR Postat pe 21 Martie 2009 13:00 |
||
Am o rata Fara viata, Trece apa cat de mare, Ba te duce si-n spinare. (barca) Slabanoaga fanu-l frange, Iar coltata-n urma-l strange! (coasa si grebla) N-are maini si totusi bate, Bate-ntruna zi si noapte. Sade oriunde l-ai pune De-l privesti timpul iti spune. (ceasul) |
||
SEBY1YEAR Postat pe 21 Martie 2009 13:00 |
||
Bucatica de carbune, Cu vesmant de lemn, Pe hartie lasa urme Scriind orice semn. (creionul) Nu sunt carte, dar am foi Pregatite pentru voi Cu linii sau patratele Sa puteti scrie pe ele. (caietul) Scurta, groasa, un-te duci? Ars in fund, ce-ai sa ma-ntrebi? Unde eu ma duc, Tot tie-ti aduc. (ceaunul si cofa) |
||
SEBY1YEAR Postat pe 21 Martie 2009 13:01 |
||
Are foi si nu e pom, Iti vorbeste ca un om Si cu cat o indragesti Tot mai mult o folosesti. (cartea) Ticaie la capul tau Si te trezeste mereu (ceasul) Are foi si scoarta Dar nu e copac, Cine-o intelege Minte are-n cap. (cartea) Din pamant ma nasc, In apa mor, In aer ma vestejesc, Si la foc ma vestejesc. (caramida) |
||
SEBY1YEAR Postat pe 21 Martie 2009 13:01 |
||
Retevei rotund Strange paru-n fund. (caciula) Incarligat si-ntortocheat Si de urechi e agatat. (cercelul) Am o frunza care te omoara. (cutitul) Bunicutul de la tara Are un prieten bun Bate cu el multe cuie, Face gardul de la drum. (ciocanul) |
||
SEBY1YEAR Postat pe 21 Martie 2009 13:02 |
||
ine zi si noapte tutun fumeaza Si nu se mai satura? (cosul) Sade mosul sub uluc Si fumeaza din ciubuc; Apoi, dupa ce-a fumat, Il hranesc cu aluat. (cuptorul) Mosnegut cu pielea goala Tine vinul de navala. (dopul) Alba si suleimenita Cand urata, cand iubita; Vara nu vor sa ma vada, Iarna toti ma-nbratiseaza. (soba) |
||
SEBY1YEAR Postat pe 21 Martie 2009 13:02 |
||
In padure nascui, In padure crescui, Acasa m-au adus, Calcatoarea satului m-au pus. (puntea) Am o cutie Ca o colivie Si canta la nebunie. (radioul) Am picioare dar nu merg, Oboseala o-nteleg. (scaunul) |
||
SEBY1YEAR Postat pe 21 Martie 2009 13:03 |
||
Nu-i fierbinte, Dar usuca. (sugativa) Tin cerneala-n rezervor Ca sa poti scrie usor. (stiloul) Mananca toata ziua Si tot flamanda ramane. (soba) Si afara si in casa, Ghici ce e? ( usa ) Inelus rupt Scoate pestii de pe fund. (undita) |
||
SEBY1YEAR Postat pe 21 Martie 2009 13:04 |
||
Alba plapuma si moale S-a intins pe deal, pe vale Iar cind vine primavara, Se topeste plapumioara.(zapada) |
||
SEBY1YEAR Postat pe 27 Martie 2009 13:56 |
||
Ce sa fie? Funze n-are, Nu-i nici floare. In paduri si pe ogor, Prin gradini si-n deal la vie, Sta mereu intr-un picior, O umbrela de hartie... Ce sa fie?(ciupercuta) |
||
||
Cine-i oare? Merge, merge - greu ajunge! Are coarne - dar nu-mpunge. E ghebos Si fricos, Iar cand iese la plimbare, Isi ia casa de-a spinare. Cine-i oare?(melcul) |
||
||
Rosioara si codata Umbla noaptea prin poiata, Si la noi, si la vecini, Ca sa cumpere gaini. De platit, nu le plateste, Dar pe loc le jumuleste! Cum o cheama? (vulpea) |
||
SEBY1YEAR Postat pe 27 Martie 2009 13:57 |
||
Zi-i pe nume! Din gradina lui Mihai, De sub tufe de urzici, A iesit un ghem de scai Ca sa caute furnici: Uite-l colo, uite-l ici... Zi-i pe nume, cine-i? Ghici! (ariciul) |
||
SEBY1YEAR Postat pe 27 Martie 2009 13:57 |
||
SALINA SUSESI se afla in Timisoara, pe strada Motilor nr. 6 (intre P-ta Sinaia si P-ta Maria) TEL: 0725 217 077 [email protected] www.salinasusesi.ro Salina SUSESI din P-ta Maria (str. Motilor nr. 6) e cea mai moderna din tara. E realizata in parteneriat cu concernul german KoenigsSalz, care a mai construit saline in Germania, Austria, Italia si Spania ( Therme Erding, Thermenhotel Bad Fussing, Therme Loipersdorf, Therme Bad Ischl, Kinderhotel Serfaus etc etc). Salina SUSESI este o investitie realizata la standarde germane, dupa un proiect german, principiul de functionare fiind acelasi cu salinele europene enumerate mai sus. Peretii si podeaua salinei sant realizati din sare naturala de la salina Praid si din Muntii Himalaya. TARIFE 1. Copii (maxim 14 ani), pensionari - 20 RON / sedinta - abonament 12 sedinte - 200 RON (la 10 sedinte primiti 2 sedinte GRATUIT) Un insotitor al copilului sau al pensionarului beneficiaza de intrare GRATUITA 2. Adulti - 20 RON / sedinta - abonament 12 sedinte - 200 RON (la 10 sedinte primiti 2 sedinte GRATUIT) O sedinta de terapie dureaza 50 minute. Este indicata repetarea terapiei de 12 sedinte dupa un interval de circa 5-6 luni. ORAR Luni-Sambata 10.00-20.00 Duminica doar cu programare Tel. 0725 217 077 ( pt informatii si programari) |
||
office_salinasusesi_ro Postat pe 24 Noiembrie 2009 23:06 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Schimb de experienta intre mamici de bebei nascuti in mai 2009 | 5 | De la: mamica1maria 7 Mai 2010 13:04 |
OUA DE PREPELITA?? | 3 | De la: adiviscan 9 Aprilie 2009 13:08 |
Scoala Step by Step | 39 | De la: Angela_kidz 22 Mai 2015 18:38 |
|
||
Cursuri pentru copii "Little Tree", Timisoara | 1 | De la: LITTLE_TREE 7 Februarie 2012 23:10 |
grupa pregatitoare | 9 | De la: office_salinasusesi_ro 16 Ianuarie 2010 08:37 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice