Vrea cineva muz. pt copii, cantece in lb. franceza? Sunt f. frumoase, si chiar il relaxeaza si il inveselesc pe cel mic, cel putin pe al meu. pupici |
||
vladutel Postat pe 12 Martie 2009 21:14 |
||
---|---|---|
as vrea si eu muzica pt copii in orice limba | ||
alexandrescu200 Postat pe 12 Martie 2009 21:25 |
||
Da-mi o adresa de mail. Mai am si cutiuta muzicala 1 -5 . |
||
|
||
vladutel Postat pe 12 Martie 2009 21:28 |
||
intra pe www.gmail.com si ai utilizator: biblioteca.kidz si paorola: carti.kidz . De acolo iti poti descarca si muzica pt copii,cutiuta muzicala dar si foarte multe carti pt cresterea copiilor | ||
silviu_m74 Postat pe 12 Martie 2009 21:29 |
||
vreau si eu muzica pt copii,si carti de crestere a bebelului. |
||
steluta_kidz Postat pe 12 Martie 2009 22:00 |
||
steluta_kidz Postat pe 12 Martie 2009 22:03 |
||
salut poti sa-mi trimiti si mie adresa mea de e-mail este [email protected] | ||
SEBY1YEAR Postat pe 13 Martie 2009 16:27 |
||
asa si hai sa-ti trimit si eu un cantecel in franceza cred ca-l stii si tu oricum nu degeaba zice sotul meu ca in loc de romana o sa vorbeasca sebi in franceza sau engleza Sur le pont d�Avignon, L�On y danse, l�on y danse Sur le pont d�Avignon, L�on y danse, tous en rond. Sur le pont d�Avignon, L�On y danse, l�on y danse Sur le pont d�Avignon, L�on y danse, tous en rond Les beaux messieurs font comm� �a Et puis encor� comm� �a. Sur le pont d�Avignon, L�On y danse, l�on y danse Sur le pont d�Avignon, L�on y danse, tous en rond Les bell�s dam�s font comm� �a, Et puis encor� comm� �a. Sur le pont d�Avignon, L�On y danse, lon y danse Sur le pont d�Avignon, L�on y danse, tous en rond Les soldats font comm��a Et puis encor� comm� �a. Sur le pont d�Avignon, L�On y danse, l�on y danse Sur le pont d�Avignon, L�on y danse, tous en rond. Les musiciens font comm� �a Et puis encor� comm� �a. Sur le pont d�Avignon, L�On y danse, l�on y danse Sur le pont d�Avignon, L�on y danse, tous en rond. |
||
SEBY1YEAR Postat pe 13 Martie 2009 16:32 |
||
oricum lui sebi cel mai mult ii place sa-i cant asculta muzica dinainte de a se naste asa ca... Are you sleeping, are you sleeping, Brother John, brother John? Morning bells are ringing, Morning bells are ringing, Ding, ding, dong. Ding, ding, dong. Brother Peter, brother Peter, Sleeps so well, sleeps so well Morning bells are ringing, Morning bells are ringing, Ding, ding, dong. Ding, ding, dong. Bells are ringing, bells are ringing, Work begins, school begins, Merrily go to school, merrily go to school, Ding, ding, dong. Ding, ding, dong. |
||
SEBY1YEAR Postat pe 13 Martie 2009 16:42 |
||
J'aime la galette Savez-vous comment ? Quand elle est bien faite Avec du beurre dedans Tra la la la la la la la Tra la la la la la la la |
||
SEBY1YEAR Postat pe 13 Martie 2009 16:47 |
||
Ladybird, ladybird, Fly away home, Your house is on fire And your children all gone. All except one, And that's little Ann And she has crept under The warming pan. |
||
SEBY1YEAR Postat pe 13 Martie 2009 16:52 |
||
Si la mine zice sotul la fel. Am terminat Romana- Franceza si eram insarcinata in tp. licentei. zicea ca n-o sa stie atata romana cata franceza. si oricum mai vb. cu el in franceza, cica isi formeaza aptitudini pt. lb .straina inca de mici. Sa le ascultati cu placere! |
||
vladutel Postat pe 14 Martie 2009 20:55 |
||
Apropos, ziceai ca esti din Tg?Si eu sunt tot gorjanca, stau ceva mai departe.Imi pare bine ca mai e cineva din zona. pupici |
||
vladutel Postat pe 14 Martie 2009 20:57 |
||
sa stii ca nu mi-au ajuns cantecelele | ||
SEBY1YEAR Postat pe 20 Martie 2009 12:14 |
||
In the town where I was born Lived a man who sailed to sea And he told us of his life In the land of submarines So we sailed up to the sun Till we found the sea of green And we lived beneath the waves In our yellow submarine We all live in our yellow submarine, Yellow submarine, yellow submarine We all live in our yellow submarine, Yellow submarine, yellow submarine And our friends are all on board Many more of them live next door And the band begins to play We all live in our yellow submarine, Yellow submarine, yellow submarine We all live in our yellow submarine, Yellow submarine, yellow submarine As we live a life of ease Everyone of us has all we need Sky of blue and sea of green In our yellow submarine. We all live in our yellow submarine, Yellow submarine, yellow submarine We all live in our yellow submarine, Yellow submarine, yellow submarine We all live in our yellow submarine, Yellow submarine, yellow submarine We all live in our yellow submarine, Yellow submarine, yellow submarine |
||
SEBY1YEAR Postat pe 20 Martie 2009 12:23 |
||
Vive le vent , vive le vent, vive le vent d'hiver Qui s'en va , sifflant, soufflant, dans les beaux sapins verts! oh! Vive le vent, vive le vent, vive le vent d'hiver Boule de Neige , et jour de l'An , Et Bonne Anne , Grand mere |
||
SEBY1YEAR Postat pe 20 Martie 2009 12:24 |
||
Tommy Thumb, Tommy Thumb Where are you? Here I am, here I am, How do you do? Peter Pointer, Peter Pointer Where are you? Here I am, here I am, How do you do? Toby Tall, Toby Tall Where are you? Here I am, here I am, How do you do? Ruby Ring, Ruby Ring Where are you? Here I am, here I am, How do you do? Baby Small, Baby Small Where are you? Here I am, here I am, How do you do? Fingers all, Fingers all Where are you? Here we are, here we are, How do you do? |
||
SEBY1YEAR Postat pe 20 Martie 2009 12:25 |
||
Thirty days has September Thirty days has September, April, June, and November; February has twenty-eight alone, All the rest have thirty-one, Excepting leap-year, that's the time When February's days are twenty-nine. |
||
SEBY1YEAR Postat pe 20 Martie 2009 12:25 |
||
Petit Papa Noel, quand tu descendras du ciel Avec des jouets par milliers N'oublie pas mon petit soulier Mais avant de partir, il faudra bien te couvrir Dehors, tu vas avoir si froid C'est un peu a cause de moi Il me tarde tant que le jour se leve Pour voir si tu m'as apporte Tous les beaux joujoux que je vois en reve Et que je t'ai commandes... |
||
SEBY1YEAR Postat pe 20 Martie 2009 12:26 |
||
foarte mare generozitatea pe acest forum; e pentru prima data cand da cineva o parola si un id ca sa faca lucurile mai simple | ||
krystyana84 Postat pe 24 Iunie 2009 09:40 |
||
SALINA SUSESI se afla in Timisoara, pe strada Motilor nr. 6 (intre P-ta Sinaia si P-ta Maria) TEL: 0725 217 077 [email protected] www.salinasusesi.ro Salina SUSESI din P-ta Maria (str. Motilor nr. 6) e cea mai moderna din tara. E realizata in parteneriat cu concernul german KoenigsSalz, care a mai construit saline in Germania, Austria, Italia si Spania ( Therme Erding, Thermenhotel Bad Fussing, Therme Loipersdorf, Therme Bad Ischl, Kinderhotel Serfaus etc etc). Salina SUSESI este o investitie realizata la standarde germane, dupa un proiect german, principiul de functionare fiind acelasi cu salinele europene enumerate mai sus. Peretii si podeaua salinei sant realizati din sare naturala de la salina Praid si din Muntii Himalaya. O sedinta de terapie dureaza 50 minute. Este indicata repetarea terapiei de 12 sedinte dupa un interval de circa 3-4 luni. ORAR Luni-Sambata 10.00-20.00 Duminica doar cu programare Tel. 0725 217 077 (pt informatii si programari) |
||
office_salinasusesi_ro Postat pe 13 Februarie 2010 17:21 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Hainute de bebe la preturi modice 1-9 lei | 1 | De la: adelaeu 23 Iunie 2010 18:30 |
salut | 1 | De la: garbo261189 25 Ianuarie 2012 16:45 |
SUPER OFERTA!!CARUCIOR GOODBABY+SCOICA(BORDEAUX+GRI)-NUMAI 370LEI | 1 | De la: elenagrosu 29 Octombrie 2009 17:03 |
|
||
bb-ei nascuti in mai..la mai mult.... | 24 | De la: office_salinasusesi_ro 21 Martie 2010 21:20 |
Camera copilului, a lume magica | 2 | De la: no1liz 11 Ianuarie 2013 18:55 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice