buna ziua la toata lumea,sunt o mamica a unei fetite de sapte luni ,nascuta prematur la 2150gr.careia inca de la doua luni i s-a descoperit un torticolis (muschiul sternocleidomastoidian mai scurt in partea stanga decat in partea dreapta)am facut kinetoterapie iar acum e mai bine vreau sa discut va rog cu alte mamici care au bebe cu astfel de problema.va multumesc si as dori sa stiu si daca bebe-ii vostrii la varsta asta merg de-a-busilea.multumesc ![]() |
||
clara_kidz Postat pe 18 Martie 2009 09:03 |
||
---|---|---|
sa stii ca nici copiii nascuti la 9 luni, nu merg toti de-a busilea la varsta asta, nu tre sa te ingrijorezi. | ||
ruschita Postat pe 18 Martie 2009 09:07 |
||
nu trebuie sa te ingrijorezi eu am trei copilasi si au inceput sa mearga de-a busilea dupa ce au inceput sa mearga in picioruse. | ||
|
||
simona77 Postat pe 18 Martie 2009 09:11 |
||
iti multumesc pt incurajare ![]() ![]() |
||
clara_kidz Postat pe 18 Martie 2009 09:15 |
||
multumesc mult esti o draguta sa-ti traiasca copilasii ![]() |
||
clara_kidz Postat pe 18 Martie 2009 09:17 |
||
iti multumesc si va multumesc ![]() |
||
clara_kidz Postat pe 18 Martie 2009 09:19 |
||
kidz000315 puiutul meu mai are putin si face 10 luni si de-a busilea nu vrea sa mearga nicicum se ridica din fundulet direct in picioare iar daca-l pun de-a busilea sta si rade la mine de nu mai poate iar apoi se lasa in fundulet si iar in picioare nu stiu ce i se pare lui asa comic ca si pe mine ma amuza cand il vad ce tare rade asa ca nu-ti mai face griji ![]() |
||
SEBY1YEAR Postat pe 18 Martie 2009 12:52 |
||
multumesc mult pentru incurajare...e un scump bebic-ul tau pup ![]() |
||
clara_kidz Postat pe 18 Martie 2009 15:36 |
||
si eu sunt de acord sa nu-ti faci probleme degeaba eu am doi copii cel mare are 3 ani si 4 luni si prima data a mers an picioare apoi de-a busilea iar cel mic are 8 luni jumate si se rostogoleste pana cade pe burta si asa ramane ca e putin cam grasut are 13 kg cam mult dar slabim noi stai linistita si nu te angrijora eu va urez sanatate multa pupici de la noi ![]() |
||
silviatatu Postat pe 24 Martie 2009 16:55 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
ce parinti are copilul asta? | 10 | De la: budulean_daniela 9 Martie 2009 16:39 |
costume de mos craciun si craciunite pt copii pe comanda-noi | 1 | De la: OargaDana 20 Decembrie 2011 16:42 |
mamele si potul | 8 | De la: cosmilore 30 Martie 2009 14:12 |
|
||
cum sa procedez | 16 | De la: adi27 25 Septembrie 2010 22:52 |
Mami-imi e foame... | 62 | De la: anaROBERT 12 Aprilie 2010 00:30 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9