Hello hello sunt un pitic cu ochi albastri, pe nume David, am 4 luni si m-am nascut in Cluj Napoca. Vreau sa cunosc alti bebei din orasul meu |
||
emerald555 Postat pe 19 Martie 2009 15:18 |
||
---|---|---|
Buna emerald eu sunt Doina si fiul meu este Andrei . S-a nascut pe 14 ian 2009 , are 6 luni acum si ne-am bucura sa fim prieteni. Noi locuim acum la Apahida dar mergem des la Cluj la bunici. | ||
doinak Postat pe 23 Iulie 2009 16:03 |
||
Salutari la mamici si pitici, eu sunt Cristina, mamica lui Filip, nascut pe data de 02.06.2007 si a Larei Maria, nascuta pe data de 26.08.2009. Locuim in Cluj-Napoca, cartier Marasti si speram sa facem cunostinta "live" cu toti bebeii (si parintii lor) clujeni cat de curand Pupici si numai bine tuturor ! |
||
|
||
ruschitu28 Postat pe 7 Septembrie 2009 16:33 |
||
salutare!!! si noi suntem din cluj!! eu ma numesc denis am 8 luni si 2 zile si sunt foarte rasfatat pt ca sunt puitn smecher, toti cei din jurul meu imi fac toate placerile, daca nu.... le cam sparg timpanele si fnctioneaza de minune!!!! | ||
denis2009 Postat pe 9 Septembrie 2009 10:36 |
||
Salut eu sunt Bebe Timea Irina si stau in inima Clujului-:)) adica chiar in centru, am doar 6 luni si o saptamana si daca as dormi noaptea as fi un copil poate prea perfect. In rest sunt cumintica dar trebuie sa stie si mama ca are copil .....sau nu?!! | ||
timeacj Postat pe 18 Noiembrie 2009 21:36 |
||
Si eu sunt o fetita din Cluj.M-am nascut pe 18 iulie 2006. | ||
anacs Postat pe 20 Ianuarie 2010 20:52 |
||
SALINA SUSESI se afla in Timisoara, pe strada Motilor nr. 6 (intre P-ta Sinaia si P-ta Maria) TEL: 0725 217 077 [email protected] www.salinasusesi.ro Salina SUSESI din P-ta Maria (str. Motilor nr. 6) e cea mai moderna din tara. E realizata in parteneriat cu concernul german KoenigsSalz, care a mai construit saline in Germania, Austria, Italia si Spania ( Therme Erding, Thermenhotel Bad Fussing, Therme Loipersdorf, Therme Bad Ischl, Kinderhotel Serfaus etc etc). Salina SUSESI este o investitie realizata la standarde germane, dupa un proiect german, principiul de functionare fiind acelasi cu salinele europene enumerate mai sus. Peretii si podeaua salinei sant realizati din sare naturala de la salina Praid si din Muntii Himalaya. O sedinta de terapie dureaza 50 minute. Este indicata repetarea terapiei de 12 sedinte dupa un interval de circa 5-6 luni. ORAR Luni-Sambata 10.00-20.00 Duminica doar cu programare Tel. 0725 217 077 (pt informatii si programari) |
||
office_salinasusesi_ro Postat pe 21 Ianuarie 2010 06:27 |
||
Salut! Si eu sunt mamica unei comori pe nume Bogdan-Cristian. S-a nascut pe 30 martie 2009 si am fost cea mai fericita femeie din lume. Suntem din Cluj dar locuim in Foresti aproape nu? Luna viitoare facem un anisor.......ce repede atrecut vremea parca numai ieri aveam burtica. Va pup ! Deabea astept sa fac cunostinta cu alte mamici si bebei din Cluj. |
||
nn_oana Postat pe 17 Februarie 2010 11:20 |
||
buna nn oana,si eu am astaptat sa fac cunostinta cu mamici din cluj,eu am cunostinte acolo,dar sunt din sibiu,la multi ani pentru bebe tau, eu am o fetita de 1,7 luni | ||
diana_maria_kidz Postat pe 17 Februarie 2010 11:23 |
||
office_salinasusesi_ro Postat pe 14 Martie 2010 11:21 |
||
buna si eu am 2 fetite ,cea mare de 4 ani si7 luni rebeca iar cea mica de 4 luni sophia si suntem din cluj de pe calea manastur si salutam toate mamicile si bebelusii lor |
||
kidz005563 Postat pe 14 Martie 2010 15:42 |
||
Buna ziua! Sunt mamica unei fetite in varsta de 8 luni si o zi. Si eu sunt din Cluj! Stau un Baita, |
||
sanda5 Postat pe 1 Aprilie 2010 20:13 |
||
SALINA SUSESI se afla in Timisoara, pe strada Motilor nr. 6 (intre P-ta Sinaia si P-ta Maria) TEL: 0725 217 077 [email protected] www.salinasusesi.ro Salina SUSESI din P-ta Maria (str. Motilor nr. 6) e cea mai moderna din tara. E realizata in parteneriat cu concernul german KoenigsSalz, care a mai construit saline in Germania, Austria, Italia si Spania ( Therme Erding, Thermenhotel Bad Fussing, Therme Loipersdorf, Therme Bad Ischl, Kinderhotel Serfaus etc etc). Salina SUSESI este o investitie realizata la standarde germane, dupa un proiect german, principiul de functionare fiind acelasi cu salinele europene enumerate mai sus. Peretii si podeaua salinei sant realizati din sare naturala de la salina Praid si din Muntii Himalaya. O sedinta de terapie dureaza 50 minute. Pretul unei sedinte de terapie este 10 RON de persoana, iar pretul unui abonament de 12 sedinte de terapie este 100 RON (la 10 sedinte primesti gratuit 2 sedinte) Este indicata repetarea terapiei de 12 sedinte dupa un interval de circa 3-4 luni. ORAR Luni-Sambata 10.00-20.00 Duminica doar cu programare Tel. 0725 217 077 (pt informatii si programari) |
||
office_salinasusesi_ro Postat pe 2 Aprilie 2010 18:45 |
||
UN PASTE FERICIT si LINISTIT alaturi de cei dragi va dorim tuturor!!! Cu drag, Filip, Lara si parintii Cristina si Ionut! Multi pupici dulci va trimitem in dar si fie ca iepurasul sa va umple casa de bucate alese, iar copiilor sa le aduca multe multe jucarii!!! | ||
ruschitu28 Postat pe 3 Aprilie 2010 21:55 |
||
Dumnezeu sa va dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, o promisiune la fiecare grija, o binecuvantare la fiecare pas. Fie Ca Sarbatoarea Invierii Domnului Sa Va Aduca In Case Lumina, Dragoste, Intelegere Si Sanatate!!! HRISTOS A INVIAT ! |
||
denis2009 Postat pe 3 Aprilie 2010 22:22 |
||
Un Paste Fericitva dorim tuturor, implinirea idealurilor sisa primiti cu adevarta Lumina in casa voastra alturi de cei dragi!! | ||
nn_oana Postat pe 3 Aprilie 2010 23:37 |
||
sarbatoarea sfanta a invierii domnului sa reverse asupra voastra sanatate,belsug si bucurii,iar lumina din noaptea safanta sa va ridice sufletele spre noi trepte spirituale si sa va calauzeasca pasii pe drumul vietii!PASTE FERICIT si HRISTOS A INVIAT!sautari tuturor mamicilor impreuna cu familia | ||
kidz005563 Postat pe 5 Aprilie 2010 17:57 |
||
office_salinasusesi_ro Postat pe 12 Aprilie 2010 22:57 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Trimite scrisoara ta lui Mos Craciun! | 1 | De la: kidz005952 13 Decembrie 2009 02:32 |
baietelu meu | 3 | De la: Tabarcea_Adoriana_1 25 Ianuarie 2016 14:23 |
pomelo | 32 | De la: felideni 4 Mai 2012 16:28 |
|
||
diaree sau....? | 0 | De la: 20 Octombrie 2009 17:17 |
VACCIN OBTIONAL LA COPII | 14 | De la: ramonanr1 31 Mai 2010 14:41 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice